QUOTE(Monteverte @ 2019 04 09, 15:42)
jo žinok, rašydama apie dvasinių, mistinių ir visokių kitokių gebėjimų turinčius žmones, kurie tą reklamuoja, eina į tv, kreipia į save dėmesį, telefonu gatvėje garsiausiai kalba, žinok pavyzdžiu paėmiau kažkokią tai neapibrėžtą niekam nežinomą raišą???? wtf?
bet tikrai tikrai ne žinomą daugumai Raisą???
Nu tu debilių debilė delbiliausia
O dar sakai, kad aš žinių neskaitau, kad vieno įvykio nežinau. Tu net tos Raisos negirdėjusi, atsilūpėlė
O kad tu cia purtysies, manai tavim cia patikes? Parasei, kad nesi raisa.
Ir dar cia kiauksi is paskutiniuju, isgama, besisaipanti 8s mirusiu vaiku, veziniu ligoniuku ir tai, kad cirke apsigimelius reikia rodyt 8r pinigus rinkt. Tfu, isgama. Mars i cirka rodytis. Nukaldinsim tik lentele " sociopate".
Taip, tu nezinai paprasciausiu Lietuvos dienos ziniu. Seki tik orus ir dziugauji kaip kazkur katastrofa ivyko, nes zemele apsivale.
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 04 09, 15:49)
kodel? koks skirtumas is kur gauna cirkas gyvunus? jei cirko nebeliktu, indusai negaudytu tu drambliu ir nepardavinetu, nes biznio nebeliktu. taip pat, jei turistai nebeliptu ant drambliu jodinet, tu drambliu irgi nedresuotu, kad turistus nesiotu.
esu maciusi jutubej kaip ziauriai tuos dramblius dresuoja, kad jie taptu paklusnus. drambliukai su nupuvusiom kojom, badomi astriomis metalo ietimis... man lygiai taip pat gaila vaistais uzsertu tigru, kad turistas galetu nusifotkinti ar mesku cirke vaziuojanciu dviratukais. ta prasme turistui gal ir smagu, bet is principo tustybe.
Kodel viskas verciama ant turistu? Na tie taip, bet tai maza dalis, kai drambliai afrikoj ir azijoj yra zmoniu pagalbininkai, tampo rastus ir atlieka kitus sunkiuscdarbus. Juk juos nuo mazens prisijaukina, aisku badydami su metaliniu strypu.