Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 04 08, 18:46)
tašė kyšininkė su sąžiningos niku biggrin.gif

Bandai ikast? Istorija gi daugiau nei 10 metu senumo biggrin.gif

Taip, po abieju gimdymu atsidekojau medikams, su vienu ju is anksto net tariausi, tokia buvo tradicija. Tuo metu nemaniau, kad tai kysis. 4u.gif o tu niekada niekam kysio nesi davusi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 08, 21:46)
iš ko sprendi? smile.gif

Jauciu. Turiu galiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 04 08, 22:02)
Bandai ikast?  Istorija gi daugiau nei 10 metu senumo  biggrin.gif

Taip, po abieju gimdymu atsidekojau medikams, su vienu ju is anksto net tariausi, tokia buvo tradicija. Tuo metu nemaniau, kad tai kysis.  4u.gif  o tu niekada niekam kysio nesi davusi?  bigsmile.gif

kodėl kąst, jei tai tiesa? nikas tavo ant tiek lievas, kad... smile.gif

ne, nesu smile.gif kodėl turėčiau kažkam duoti, kai viskas ir taip kainuoja? ir koks skirtumas prieš kiek metų buvo? dar suprasčiau, kad vaikas buvai, paauglė, tai pateisinama, o dabar?
Atsakyti
Nuo kada vaikai duoda kysius, is kokiu pinigu? Nesvaikit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 08, 22:07)
Jauciu. Turiu galiu.  4u.gif

Gerai, kad turi. Šaunuolė 4u.gif (Tik jau imk savo fobijas tvarkytis greičiau mirksiukas.gif )
Pati gi žinai kurioje srityje mes sutariam. Neskaitant to, kad tau nepatiko, kad man zirzos nepatinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 22:09)
Nuo kada vaikai duoda kysius, is kokiu pinigu? Nesvaikit biggrin.gif

tu vėl tik paraidžiui skaitai, kur tavo vaizduotė?
esmė tame, kad vaikui dar gali būti kažkas atleidžiama, bet ne suaugusiam. O dar tokiam, kuri taip domėjosi kokį aš įstatymą galiu pažeisti su magija. Nu nebent ji vėl nori prisidirbti kažką, bet likti tipo sąžininga bent forume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 20:32)
Tu vis kalbi apie tobulejima, bet tai kaip konkreciai tai darai? Is diskusiju forume matosi ne tobulejimas, o atvirkscias procesas. </p>

cia kaip suprantu klausimas, i kuri nesiitiki atskaymo ar ne? biggrin.gif nes juk viskas tau gi matosi per foruma biggrin.gif tai kaip cia ir visas zmogaus gyvenimas, kaip jau ir pazinai mane visapusiskai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 20:46)
As tai kaip aktyvi durne zeme neapsiriboju. Siukslinu uz planetos ribu.  biggrin.gif 

nenustebau..
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 20:38)
Kaip visada nusigrybavom bbž kur su tais pasiekimais.  biggrin.gif

As norejau pasakyti,  kad cia forume mes visi lygus. Nera geresniu ar blogesniu,  yra tik personazai.

butent
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 21:42)
Kas man su galva negerai biggrin.gif
Nupirkau bilietus i kina, jau dziaugiuos, kaip ryt eisim, dar sugalvoju paziuret nuo keliu rodo, o bl1at pasirodo filmas buvo jau vakar  blink.gif
Sestadieni tai isvis gerai. Su dukra i miesta nuvaziavom, paskui einam link masinos jau, as susizgribau kur masinos raktai. Galvoju palikau, bet ziuriu masina atrakinta. Nu isedam, pasirodo, raktelis spynelej, tik imk ir vaziuok lotuliukas.gif
Sitaip ir be galvos galima likti doh.gif

senatve biggrin.gif arba nescia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 08, 21:08)
nikas tavo ant tiek lievas, kad... smile.gif

Laba, grIAzuola biggrin.gif .
O tavo nicas - monda vertisch biggrin.gif .

Ka paburei per sias dienas?

Matai, tavo veganas Veryga ligoninej. Dumbliai nepadejo 1, 5 sav sirgo, atsidave i profesionalu mediku rankas - gydosi ligoninej.
Ka tu ta tema? Sedi sikna suraukus?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 20:42)
Kas man su galva negerai biggrin.gif
Nupirkau bilietus i kina, jau dziaugiuos, kaip ryt eisim, dar sugalvoju paziuret nuo keliu rodo, o bl1at pasirodo filmas buvo jau vakar  blink.gif
Sestadieni tai isvis gerai. Su dukra i miesta nuvaziavom, paskui einam link masinos jau, as susizgribau kur masinos raktai. Galvoju palikau, bet ziuriu masina atrakinta. Nu isedam, pasirodo, raktelis spynelej, tik imk ir vaziuok lotuliukas.gif
Sitaip ir be galvos galima likti doh.gif

Zinosi kaip su jaunuoliais prasidet. Tu vyresne uz savo vaiki, sensti akivaizdziai... Tidel ir taip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 08, 22:08)
nikas tavo ant tiek lievas, kad... smile.gif

o tavo nikas man asocijuojasi su menkaverte. ne tik is niko, ir tavo postu 4u.gif apsikvailinai su savo magijom ir istatymais ir pamirst vis dar negali, kad iskasei 10 metu senumo istorija biggrin.gif ploju atsistojus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 09 balandžio 2019 - 06:54
QUOTE(sazininga @ 2019 04 09, 07:54)
o tavo nikas man asocijuojasi su menkaverte. ne tik is niko, ir tavo postu  4u.gif  apsikvailinai su savo magijom ir istatymais ir pamirst vis dar negali, kad iskasei 10 metu senumo istorija  biggrin.gif  ploju atsistojus biggrin.gif

Ji daznai iskasa tokio senumo dalykus forume. Stebina tokia fenomenali atmintis. kitavertus, ant kiek zmogus turetu nuobodziai gyventi ir netureti svarbiu dalyku gyvejime, kad atmintis "uzsikamso" tokiom nesamonem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 09, 07:57)
Ji daznai iskasa tokio senumo dalykus forume. Stebina tokia fenomenali atmintis. kitavertus, ant kiek zmogus turetu nuobodziai gyventi ir netureti svarbiu dalyku gyvejime, kad atmintis "uzsikamso" tokiom nesamonem smile.gif

va cia, manau esme.
na arba koks nors sukretes postas. as pvz nepamirsiu, kai ji pakomentavo straipsni, kur tevai ranka lesas, kas apsigimusi vaikeli operuot, na plastine chirurgija butu buvusi, tai ji pakomentavo, kad durni tevai, kam slepia toki vaika, juk galetu ji zmonem rodyt ir pinigus imti, juk yra apsigimeliu cirkai ir pan. As realiai tada buvau sokiruota tokio empatijos nebuvimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 04 09, 00:39)
Laba, grIAzuola biggrin.gif .
O tavo nicas - monda vertisch biggrin.gif .

Ka paburei per sias dienas?

Matai, tavo veganas Veryga ligoninej. Dumbliai nepadejo  1, 5 sav sirgo, atsidave i profesionalu mediku rankas - gydosi ligoninej.
Ka tu ta tema? Sedi sikna suraukus?

o tu, glušena, žinai nuo ko ligos kyla iš viso? ar tik nuo mitybos?
tu gi tai ne tik nuo mitybos sergi, ne? tavęs jau ir dumbliai neišgelbės.
Ar susiradai jau Rasisą? Ar vis dar būsi proto invalidė?
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 04 09, 07:54)
o tavo nikas man asocijuojasi su menkaverte. ne tik is niko, ir tavo postu  4u.gif  apsikvailinai su savo magijom ir istatymais ir pamirst vis dar negali, kad iskasei 10 metu senumo istorija  biggrin.gif  ploju atsistojus biggrin.gif

prieš 10 metų sąžininguolė buvo korupcioniere ir tuo džiaugiasi, didžiuojasi dargi net. Nu tokias kvailas tik grabas išlygina biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 09, 07:57)

kaip galima pamiršti tokį postą, kai besidėdama tokia sąžininga (dar ir nikas toks) daro tokias nesąmones? Čia kaip ta buvusi išplerusi Sveikatos ministrė, grynai tik top biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 04 09, 08:11)
va cia, manau esme.
na arba koks nors sukretes postas. as pvz nepamirsiu, kai ji pakomentavo straipsni, kur tevai ranka lesas, kas apsigimusi vaikeli operuot, na plastine chirurgija butu buvusi, tai ji pakomentavo, kad durni tevai, kam slepia toki vaika, juk galetu ji zmonem rodyt ir pinigus imti, juk yra apsigimeliu cirkai ir pan. As realiai tada buvau sokiruota tokio empatijos nebuvimo unsure.gif

nes milijonai rodo ir efektyviau surenka lėšas.
Ir nebūtinai dėl vaikų. Lino Karaliaus tėvų namai dabar, pridėtos fotkės kaip įrodymas, kad bėda tikra
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 08, 22:13)
Neskaitant to, kad tau nepatiko, kad man zirzos nepatinka biggrin.gif

Oi, tik nereikia. Noretum dabar turet maziuka zirziuka. Zinau. Galiu turiu. irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti