Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kaip visada nusigrybavom bbž kur su tais pasiekimais. biggrin.gif

As norejau pasakyti, kad cia forume mes visi lygus. Nera geresniu ar blogesniu, yra tik personazai.
Atsakyti

Kaip visada nusigrybavom bbž kur su tais pasiekimais. biggrin.gif

As norejau pasakyti, kad cia forume mes visi lygus. Nera geresniu ar blogesniu, yra tik personazai.

Koks tai komunizmas pas tave.  :D 

Atsakyti

Del tu pasiekimu gyvenime, kartais manau, kad didziausias pasiekimas zmogui, kuo maziau kenkti ir aplamai pasiekimus reiktu lygintis ne su kitais mzonem o su savim , ar patobulejai per gyvenima, ar gavai isminties. O geriausi pedsakai zemeje, tai gal ju is vis nebuvimas, nepalikimas anukams siuksliu, nuniokotos gamtos, kelmu vietoj misku...ir tt
tai su musu metalitetu, samoningumu, kuo maziau ko darymas daznai geriau, nei atvikrsciai. Sako baisiausiai yra aktyvus durnius ...

As tai kaip aktyvi durne zeme neapsiriboju. Siukslinu uz planetos ribu.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 20:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72407226" data-time="1554745123"><div><p>Kaip visada nusigrybavom bbž kur su tais pasiekimais. vartotojo įkelta nuotrauka

As norejau pasakyti, kad cia forume mes visi lygus. Nera geresniu ar blogesniu, yra tik personazai.</p></div></blockquote><p>Koks tai komunizmas pas tave.  biggrin.gif </p>

labiau gal multikas, jei personažai visur.
Kam ta vaidyba, Burbe, išrenk savo sielą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 20:46)
<p>As tai kaip aktyvi durne zeme neapsiriboju. Siukslinu uz planetos ribu.  biggrin.gif </p>

ne veltui iš karto man nepatikai smile.gif
Atsakyti

Burbe, išrenk savo sielą biggrin.gif

Kaip visada su tom ezoterikem.

Burbe, kuna isrenk, kuna. Kokia dar siela.  :D 

Atsakyti

:wub: 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 19:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72407226" data-time="1554745123"><div><p>Kaip visada nusigrybavom bbž kur su tais pasiekimais. vartotojo įkelta nuotrauka

As norejau pasakyti, kad cia forume mes visi lygus. Nera geresniu ar blogesniu, yra tik personazai.</p></div></blockquote><p>Koks tai komunizmas pas tave.  biggrin.gif </p>

biggrin.gif biggrin.gif nu tai kaaaaaa tu...sena komunistinė mokykla gi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 19:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72407235" data-time="1554745624"><div><p> Burbe, išrenk savo sielą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kaip visada su tom ezoterikem.</p><p>Burbe, kuna isrenk, kuna. Kokia dar siela.  biggrin.gif </p>

Nori pamatyti suvytusius papus? Nepatarciau biggrin.gif
Vat tavo pamatyti, tai butu liuks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 08, 19:48)
labiau gal multikas, jei personažai visur.
Kam ta vaidyba, Burbe, išrenk savo sielą  biggrin.gif

O dabarties patikrinsim kokia is tavęs ragana biggrin.gif

Nu...tai ka tę apie mane rodo ta sudziovinta šikšnosparnio koja, imesta i verdantį vištos kraują? biggrin.gif
Atsakyti

Nori pamatyti suvytusius papus? Nepatarciau biggrin.gif
Vat tavo pamatyti, tai butu liuks biggrin.gif
Papildyta:
O dabarties patikrinsim kokia is tavęs ragana biggrin.gif

Nu...tai ka tę apie mane rodo ta sudziovinta šikšnosparnio koja, imesta i verdantį vištos kraują? biggrin.gif

Ivertinsim, ar tikrai tokie suvyte. Jei neparodysi, prasysim Montevertes, kad isburtu koks ilgis pagal nutysimo krypti.  :D 

Vasara, Burbe, vasara. Pasakysiu pliazo koordinates, atleksi ir pamatysi.  :D 

Atsakyti
Oi laukiam laukiam...mes Montės burtų laukiam biggrin.gif
Monteverte, ar jau uzstatei puodynę ant laužo? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 08, 20:48)

Va as tai is karto patikau biggrin.gif
Atsakyti
Kas man su galva negerai biggrin.gif
Nupirkau bilietus i kina, jau dziaugiuos, kaip ryt eisim, dar sugalvoju paziuret nuo keliu rodo, o bl1at pasirodo filmas buvo jau vakar blink.gif
Sestadieni tai isvis gerai. Su dukra i miesta nuvaziavom, paskui einam link masinos jau, as susizgribau kur masinos raktai. Galvoju palikau, bet ziuriu masina atrakinta. Nu isedam, pasirodo, raktelis spynelej, tik imk ir vaziuok lotuliukas.gif
Sitaip ir be galvos galima likti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 21:04)
O dabarties patikrinsim kokia is tavęs ragana  biggrin.gif

Nu...tai ka tę apie mane rodo ta sudziovinta šikšnosparnio koja,  imesta i verdantį  vištos kraują?  biggrin.gif

o tai kurią sielos dalį žiūrėt? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 08, 21:37)
Va as tai is karto patikau  biggrin.gif

iš ko sprendi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 21:42)
Kas man su galva negerai biggrin.gif
Nupirkau bilietus i kina, jau dziaugiuos, kaip ryt eisim, dar sugalvoju paziuret nuo keliu rodo, o bl1at pasirodo filmas buvo jau vakar  blink.gif
Sestadieni tai isvis gerai. Su dukra i miesta nuvaziavom, paskui einam link masinos jau, as susizgribau kur masinos raktai. Galvoju palikau, bet ziuriu masina atrakinta. Nu isedam, pasirodo, raktelis spynelej, tik imk ir vaziuok lotuliukas.gif
Sitaip ir be galvos galima likti doh.gif

nu kaip kas? cambala mėtosi, permetė tau biggrin.gif
Atsakyti