As norejau pasakyti, kad cia forume mes visi lygus. Nera geresniu ar blogesniu, yra tik personazai.
Kaip visada nusigrybavom bbž kur su tais pasiekimais.
As norejau pasakyti, kad cia forume mes visi lygus. Nera geresniu ar blogesniu, yra tik personazai.
Koks tai komunizmas pas tave.
Del tu pasiekimu gyvenime, kartais manau, kad didziausias pasiekimas zmogui, kuo maziau kenkti ir aplamai pasiekimus reiktu lygintis ne su kitais mzonem o su savim , ar patobulejai per gyvenima, ar gavai isminties. O geriausi pedsakai zemeje, tai gal ju is vis nebuvimas, nepalikimas anukams siuksliu, nuniokotos gamtos, kelmu vietoj misku...ir tt
tai su musu metalitetu, samoningumu, kuo maziau ko darymas daznai geriau, nei atvikrsciai. Sako baisiausiai yra aktyvus durnius ...
As tai kaip aktyvi durne zeme neapsiriboju. Siukslinu uz planetos ribu.
As norejau pasakyti, kad cia forume mes visi lygus. Nera geresniu ar blogesniu, yra tik personazai.</p></div></blockquote><p>Koks tai komunizmas pas tave. </p>
labiau gal multikas, jei personažai visur.
Kam ta vaidyba, Burbe, išrenk savo sielą
Papildyta:
ne veltui iš karto man nepatikai
Burbe, išrenk savo sielą
Kaip visada su tom ezoterikem.
Burbe, kuna isrenk, kuna. Kokia dar siela.
ne veltui iš karto man nepatikai
As norejau pasakyti, kad cia forume mes visi lygus. Nera geresniu ar blogesniu, yra tik personazai.</p></div></blockquote><p>Koks tai komunizmas pas tave. </p>
nu tai kaaaaaa tu...sena komunistinė mokykla gi
Papildyta:
Nori pamatyti suvytusius papus? Nepatarciau
Vat tavo pamatyti, tai butu liuks
Papildyta:
Kam ta vaidyba, Burbe, išrenk savo sielą
O dabarties patikrinsim kokia is tavęs ragana
Nu...tai ka tę apie mane rodo ta sudziovinta šikšnosparnio koja, imesta i verdantį vištos kraują?
Nori pamatyti suvytusius papus? Nepatarciau
Vat tavo pamatyti, tai butu liuks
Papildyta:
O dabarties patikrinsim kokia is tavęs ragana
Nu...tai ka tę apie mane rodo ta sudziovinta šikšnosparnio koja, imesta i verdantį vištos kraują?
Ivertinsim, ar tikrai tokie suvyte. Jei neparodysi, prasysim Montevertes, kad isburtu koks ilgis pagal nutysimo krypti.
Vasara, Burbe, vasara. Pasakysiu pliazo koordinates, atleksi ir pamatysi.
Va as tai is karto patikau
Nupirkau bilietus i kina, jau dziaugiuos, kaip ryt eisim, dar sugalvoju paziuret nuo keliu rodo, o bl1at pasirodo filmas buvo jau vakar
Sestadieni tai isvis gerai. Su dukra i miesta nuvaziavom, paskui einam link masinos jau, as susizgribau kur masinos raktai. Galvoju palikau, bet ziuriu masina atrakinta. Nu isedam, pasirodo, raktelis spynelej, tik imk ir vaziuok
Sitaip ir be galvos galima likti
o tai kurią sielos dalį žiūrėt?
Papildyta:
iš ko sprendi?
Papildyta:
Nupirkau bilietus i kina, jau dziaugiuos, kaip ryt eisim, dar sugalvoju paziuret nuo keliu rodo, o bl1at pasirodo filmas buvo jau vakar
Sestadieni tai isvis gerai. Su dukra i miesta nuvaziavom, paskui einam link masinos jau, as susizgribau kur masinos raktai. Galvoju palikau, bet ziuriu masina atrakinta. Nu isedam, pasirodo, raktelis spynelej, tik imk ir vaziuok
Sitaip ir be galvos galima likti
nu kaip kas? cambala mėtosi, permetė tau