Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 17:35)
Burbanti "nepasigyre" biggrin.gif ot, vis tiek sikna niezejo biggrin.gif

Bet tai kai tavo pavydumas biggrin.gif

Net smegenis uzspaudė, kai pradejai skaityti, ane? Nepamatei net kad ant galo parasiau - tai joks ne pasiekimas, kaip ir PRISIDEJIMAS prie knygu rasymo. O gal pasiekimas, kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 18:26)
Zinok vitaminai irgi kuna veikia. Jei jie neveiktu, niekas ju negertu. O kaip veikia, tai nelabai aisku, nes jims nera taikomi tokie reikalavimai kaip vaistams. Dar klausimas, ar geriau KT gerti, ar eiti i herbalife tema ir metu metais ryti neaisku kokias tabletes, kai net nezinai, ar tau ju reikia. KT geriancios bent jau yra stebimos gydytoju.
</p><p></p>

Zinau
As snekejau apie naturalius vitaminus pvz obuolyje mirksiukas.gif O sinetiniai, aisku, reikia jau atsargiai vartoti, aisku ir tie dar skiriasi, pagaminti is naturaliu medziagu , pvz koncentruotos kokios sultys ar zoles ir visai sintetiniai.
O herbalife sudetis tikrai nelabai gera, o kaip veikia, kas neaiskaus? yra gi sudetis, medziagos zinomos, kaip kas veikia irgi, bet tai tikrai ne taip kenksminga, kaip KT, nesukelia herbalife kokteiliai tokiu salutiniu poveikiu, tai tik maistas su priedais nelabai sveikais, kuris neturi sintetiniu hormonu savyje.
Hormonai labai stiprus dalykai, jie valdo tiek daug procesu musu kune, kad juos issibalansuoti labai pavojinga ir ju sintetiniu naudojimas gi negydo, nes neatstatoma normali hormonu gaminimo sistema, o kunas tik gauna sintetinius, kas dar labiau isbalansuoja, nors tuo metu, aisku, retusuoja vienos ar kitos problemos simptomus.
pvz hormoniniai tepalai panaikina berima, bet problemos nesutvarko, po kurio laiko reikia jau stipriesniu ir stipriesniu vaistu, nes porblema likusi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 18:39)
Bet tai kai tavo pavydumas  biggrin.gif

Net smegenis uzspaudė,  kai pradejai skaityti,  ane?  Nepamatei net kad ant galo parasiau -  tai joks ne pasiekimas,  kaip ir PRISIDEJIMAS prie knygu rasymo. O gal pasiekimas,  kaip manai?

Man juokingas gyrimasis ir tiek. Bet tau tai budinga cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 18:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72407069" data-time="1554736470"><div><p>tai visgi sintetinia hormonai kurie veikia kuna , ne kaip vitaminai?

</p></div></blockquote><p></p><p>Zinok vitaminai irgi kuna veikia. Jei jie neveiktu, niekas ju negertu. O kaip veikia, tai nelabai aisku, nes jims nera taikomi tokie reikalavimai kaip vaistams. Dar klausimas, ar geriau KT gerti, ar eiti i herbalife tema ir metu metais ryti neaisku kokias tabletes, kai net nezinai, ar tau ju reikia. KT geriancios bent jau yra stebimos gydytoju.
</p><p></p>

nebejuokink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 04 08, 18:31)
Tai kad taves niekas cia nesupranta. Tai gal tavo tos antenos pagedusios?? Ai, tave supranta nebent Monteverte, bet jus abi atsitrenkusios i ta pacia pusi (cia ne izeidimas, tik noriu, kad suprastum) tai nieko nuostabaus

reiktu tuo atveju sakyti , ne antenos, o siustuvai lotuliukas.gif gal ir pagede, bet tai tada daug protingu zmoniu ji ematomai pagede, ziurekti kristu net nukryziavo ir del ko ar kad jis neaiskiai kalbejo, ar kad zmones nenorejo pirimti,ka jis sako?
(tik dabar jau nesaukit, kad save lyginu su Kristum, cia tik labai aiskus pvz , kas yra supratimas ir kas yra kalbejiams)
o gal mes sugebam suprasti kazka daugiau su Monetverte, nei dauguma cia, todel ir viena kita suprantam, nors daznai musu poziuris ir issiskiria, bet nei ji apie mane kazka pirsigalvoja, nei as apie ja? mirksiukas.gif
Bet ir be jos yra zmoniu ,kurie sugeba suprasti, ka rasau, sugeba neiskreipti mano zodziu, sugeba diskutuoti, neprisisvaigstant apie mane kazko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 04 08, 18:31)
Tai kad taves niekas cia nesupranta. Tai gal tavo tos antenos pagedusios?? Ai, tave supranta nebent Monteverte, bet jus abi atsitrenkusios i ta pacia pusi (cia ne izeidimas, tik noriu, kad suprastum) tai nieko nuostabaus

tašė kyšininkė su sąžiningos niku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 17:44)
Man juokingas gyrimasis ir tiek. Bet tau tai budinga cia smile.gif

O tai ko tada tu pati kelis kartus klausei - pasakyk...nu pasakyk ka tu padarius ir t.t.?

Pasakiau...nu? Ir ką girdziu? 'Bleeeeeeet giriasi cia sena k.va'
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nesuprasi taves ko tu nori biggrin.gif

Tai taip iseina, kad ir sazininga giriasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 balandžio 2019 - 17:58
Del tu pasiekimu gyvenime, kartais manau, kad didziausias pasiekimas zmogui, kuo maziau kenkti ir aplamai pasiekimus reiktu lygintis ne su kitais mzonem o su savim , ar patobulejai per gyvenima, ar gavai isminties. O geriausi pedsakai zemeje, tai gal ju is vis nebuvimas, nepalikimas anukams siuksliu, nuniokotos gamtos, kelmu vietoj misku...ir tt
tai su musu metalitetu, samoningumu, kuo maziau ko darymas daznai geriau, nei atvikrsciai. Sako baisiausiai yra aktyvus durnius ...

o tikrai kazka gero kurti sugeba tik vienetai zmoniu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 08, 18:51)
Del tu pasiekimu gyvenime, kartais manau, kad didziausias pasiekimas zmogui, kuo maziau kenkti  ir aplamai pasiekimus reiktu lygintis ne su kitais mzonem o su savim , ar patobulejai per gyvenima, ar gavai isminties. O geriausi pedsakai zemeje, tai gal ju is vis nebuvimas, nepalikimas anukams siuksliu, nuniokotos gamtos, kelmu vietoj misku...ir tt
tai su musu metalitetu, samoningumu, kuo maziau ko darymas daznai geriau, nei atvikrsciai. Sako baisiausiai yra aktyvus durnius ...

pritariu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 18:33)
Va kai tai bus ne POTENCIJA,  o PRIPAŽINIMAS,  tada ir lenksiu savo žilą galvą prieš žmogaus pasiekimus.
Dabar gi viskas tik bla bla bla lygyje.

Prisidejus...neskaitau pasiekimu. Jei tai butu pasiekimas,  tai ir as galėč drasiai sakyti -  O AAAAAAŠŠŠ  esu surengus kelias solo parodas,  o AAAAAŠŠ esu sudalyvavusi jau ant pirstu nesuskaiciuosiu keliose jungtinese parodose...o va aaaaasssssss laukiu vardozenklio ir busiu auksakaliu gildijos nare,  kur mano vardo zenklas nuo siolei bus irasytas i knygas,    ir jau uz savo darbus galesiy jamti ne kapeikėlas,  o menininko autorines kainas kelti.  biggrin.gif  biggrin.gif
Bet tai cia sito as nelaikau okiu pasiekimu.

Zinant ka ji dirba, garantuoju tai bus pedsakas.
Prisidejimas prie knygos kaip bendraautorius, reiskia dalis knygos (gal net didesne dalis) yra parasyta. Man tai pedsakas.
Ir tavo kuriami papuosalai irgi pedsakai.

Tik va kurios tie pedsakai bus vertinami ir is vis ar vertinami, priklauso nuo vertintojo
Atsakyti

Va kai tai bus ne POTENCIJA, o PRIPAŽINIMAS, tada ir lenksiu savo žilą galvą prieš žmogaus pasiekimus.
Dabar gi viskas tik bla bla bla lygyje.

Prisidejus...neskaitau pasiekimu. Jei tai butu pasiekimas, tai ir as galėč drasiai sakyti - O AAAAAAŠŠŠ esu surengus kelias solo parodas, o AAAAAŠŠ esu sudalyvavusi jau ant pirstu nesuskaiciuosiu keliose jungtinese parodose...o va aaaaasssssss laukiu vardozenklio ir busiu auksakaliu gildijos nare, kur mano vardo zenklas nuo siolei bus irasytas i knygas, ir jau uz savo darbus galesiy jamti ne kapeikėlas, o menininko autorines kainas kelti. biggrin.gifbiggrin.gif
Bet tai cia sito as nelaikau okiu pasiekimu.

As tai laikau pasiekimu. Parasyti dali knygos irgi pasiekimas. O kodel negalima girtis tuo? 

Man atrodo jei zmogus pavydus, tada jam kitu pasiekimai ir garsus to ivardijimas kelia kazkokius neigiamus jausmus. Man tai nekelia.

Tu dazniau parodyk savo papuosalus. Man asmeniskai dziugu uz tave, kad darai tai kas patinka ir tau sekasi. 

Atsakyti

Del tu pasiekimu gyvenime, kartais manau, kad didziausias pasiekimas zmogui, kuo maziau kenkti ir aplamai pasiekimus reiktu lygintis ne su kitais mzonem o su savim , ar patobulejai per gyvenima, ar gavai isminties. O geriausi pedsakai zemeje, tai gal ju is vis nebuvimas, nepalikimas anukams siuksliu, nuniokotos gamtos, kelmu vietoj misku...ir tt

Tu vis kalbi apie tobulejima, bet tai kaip konkreciai tai darai? Is diskusiju forume matosi ne tobulejimas, o atvirkscias procesas. 

Atsakyti