Bet tai kai tavo pavydumas
Net smegenis uzspaudė, kai pradejai skaityti, ane? Nepamatei net kad ant galo parasiau - tai joks ne pasiekimas, kaip ir PRISIDEJIMAS prie knygu rasymo. O gal pasiekimas, kaip manai?
Va kai tai bus ne POTENCIJA, o PRIPAŽINIMAS, tada ir lenksiu savo žilą galvą prieš žmogaus pasiekimus.
Dabar gi viskas tik bla bla bla lygyje.
Prisidejus...neskaitau pasiekimu. Jei tai butu pasiekimas, tai ir as galėč drasiai sakyti - O AAAAAAŠŠŠ esu surengus kelias solo parodas, o AAAAAŠŠ esu sudalyvavusi jau ant pirstu nesuskaiciuosiu keliose jungtinese parodose...o va aaaaasssssss laukiu vardozenklio ir busiu auksakaliu gildijos nare, kur mano vardo zenklas nuo siolei bus irasytas i knygas, ir jau uz savo darbus galesiy jamti ne kapeikėlas, o menininko autorines kainas kelti.
Bet tai cia sito as nelaikau okiu pasiekimu.
As tai laikau pasiekimu. Parasyti dali knygos irgi pasiekimas. O kodel negalima girtis tuo?
Man atrodo jei zmogus pavydus, tada jam kitu pasiekimai ir garsus to ivardijimas kelia kazkokius neigiamus jausmus. Man tai nekelia.
Tu dazniau parodyk savo papuosalus. Man asmeniskai dziugu uz tave, kad darai tai kas patinka ir tau sekasi.
Del tu pasiekimu gyvenime, kartais manau, kad didziausias pasiekimas zmogui, kuo maziau kenkti ir aplamai pasiekimus reiktu lygintis ne su kitais mzonem o su savim , ar patobulejai per gyvenima, ar gavai isminties. O geriausi pedsakai zemeje, tai gal ju is vis nebuvimas, nepalikimas anukams siuksliu, nuniokotos gamtos, kelmu vietoj misku...ir tt
tai su musu metalitetu, samoningumu, kuo maziau ko darymas daznai geriau, nei atvikrsciai. Sako baisiausiai yra aktyvus durnius ...
o tikrai kazka gero kurti sugeba tik vienetai zmoniu...
Tu vis kalbi apie tobulejima, bet tai kaip konkreciai tai darai? Is diskusiju forume matosi ne tobulejimas, o atvirkscias procesas.