Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 17:00)
O apie ka tu galvojai?

Is profesines puses.

Mylimukes nepazistu, tad negaliu komentuot, bet Is Sviesos turi potencijos palikti kazka net pasauline prasme. As pasauline prasme ne, bet esu prisidejusi prie triju vadoveliu rasymo, kaip bendraautore.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 16:54)
Rase dar del KT, kad paziuresim uz 10 m kaip man bus. Matyt, jei susirgciau kuo rimtai, labai dziaugtusi, kad teisi buvo. Sneka apie dvasingma, tobulejima, bet jei kas nors ne pagal ja gyvena, tai su piktdziuga blogo linki. smile.gif
</p><p></p>

jums prie smegenu kazkokie sugede antenos( cia ne izeidimas, as nebezinau kaip kitaip perteikti jums tai,kad jus iskreiptai suprantat mano tekstus ir net nezinau, kaip aiskiau rasyti), nu rimtai viena tema maisai su kita, ne del KT taip rasiau,o del viso tavo poziurio i gyvenima i moteriskuma. KT tai tik to pasekme. O del KT nu tai jis turi salutini poveiki ar cia naujiena tau, tai visgi sintetinia hormonai kurie veikia kuna , ne kaip vitaminai?

Kodel manai, kad dziaugciausi? blink.gif va ar cia nera tavo jau prideta man perspektyva? man kaip tik labai liudna, kai sakau kazka zmonem, jie negirdi, ir paskui bunu teisi, galvoji tai dziugina? doh.gif tai skaudina, kad nesugebejau perteikti jiem priimtinais budais informacija.
kodel tu taip iskreiptai mane matai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 balandžio 2019 - 17:20

Skausmingos menesines, problemos tuose srityse yra sutrikusiu energijos balanso pasekme, cia ne as taip sugalvojau, daug info tom temom, kodel tai supranti kaip kakzoki varyma konkreciai ant Issviesos? tas tinka ir man, ir tau, ir visoms moterims. mirksiukas.gif

Skausmingos menesines? Tai, kad nera pas mane tokiu. Matyt pas mane viskas subalansuota. :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 18:15)
Skausmingos menesines? Tai, kad nera pas mane tokiu. Matyt pas mane viskas subalansuota. biggrin.gif
</p>

...problemos tuose srityse...

o kokie simtomai priverte manyti, kad turi endometrioze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 balandžio 2019 - 17:19

O kas toje orientacijoje netaip?

vakar filma nebloga ziurejau  :rolleyes:​ 

https://www.youtube....h?v=VspDkBO7Fdo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 08 balandžio 2019 - 17:24

...problemos tuose srityse...

o kokie simtomai priverte manyti, kad turi endometrioze?

nediskutuosiu as su tavim tokiom temom. Sarsalas ir jokios naudos.

Atsakyti

https://www.youtube....h?v=VspDkBO7Fdo

Atsakyti

tai visgi sintetinia hormonai kurie veikia kuna , ne kaip vitaminai?

Zinok vitaminai irgi kuna veikia. Jei jie neveiktu, niekas ju negertu. O kaip veikia, tai nelabai aisku, nes jims nera taikomi tokie reikalavimai kaip vaistams. Dar klausimas, ar geriau KT gerti, ar eiti i herbalife tema ir metu metais ryti neaisku kokias tabletes, kai net nezinai, ar tau ju reikia. KT geriancios bent jau yra stebimos gydytoju.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 18:15)
Skausmingos menesines? Tai, kad nera pas mane tokiu. Matyt pas mane viskas subalansuota. biggrin.gif

Gal namie tvarkytis dazniau pradejai? biggrin.gif

Bet tai kai... Prisigalvoja nebutu "faktu", paskui narplioja detektyva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 08, 18:14)
jums prie smegenu kazkokie sugede antenos( cia ne izeidimas, as nebezinau kaip kitaip perteikti jums tai,kad jus iskreiptai suprantat mano tekstus ir net nezinau, kaip aiskiau rasyti)

Tai kad taves niekas cia nesupranta. Tai gal tavo tos antenos pagedusios?? Ai, tave supranta nebent Monteverte, bet jus abi atsitrenkusios i ta pacia pusi (cia ne izeidimas, tik noriu, kad suprastum) tai nieko nuostabaus
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 04 08, 17:10)
Is profesines puses.

Mylimukes nepazistu, tad negaliu komentuot, bet Is Sviesos turi potencijos palikti kazka net pasauline prasme. As pasauline prasme ne, bet esu prisidejusi prie triju vadoveliu rasymo, kaip bendraautore.

Va kai tai bus ne POTENCIJA, o PRIPAŽINIMAS, tada ir lenksiu savo žilą galvą prieš žmogaus pasiekimus.
Dabar gi viskas tik bla bla bla lygyje.

Prisidejus...neskaitau pasiekimu. Jei tai butu pasiekimas, tai ir as galėč drasiai sakyti - O AAAAAAŠŠŠ esu surengus kelias solo parodas, o AAAAAŠŠ esu sudalyvavusi jau ant pirstu nesuskaiciuosiu keliose jungtinese parodose...o va aaaaasssssss laukiu vardozenklio ir busiu auksakaliu gildijos nare, kur mano vardo zenklas nuo siolei bus irasytas i knygas, ir jau uz savo darbus galesiy jamti ne kapeikėlas, o menininko autorines kainas kelti. biggrin.gif biggrin.gif
Bet tai cia sito as nelaikau okiu pasiekimu.
Atsakyti
Burbanti "nepasigyre" biggrin.gif ot, vis tiek sikna niezejo biggrin.gif
Atsakyti