QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 16:38)
As tau savo dusia dabar atversiu. Man pvz <em>biski </em>geda. O kai tu mane n kartu tupa vadinai, kaip jauteisi? Nei karto neatsakiau tau tuo paciu. Kiek kartu ne tiesiogiai, o subtiliau apvemei, jau net nebesusiskaiciuosi. Tik, kaip visada, tu tiesiog savo nuomone, sakai, o as va tyciojuosi.
Bet tai butent del as su tavimi rimtai nebediskutuoju. Net kai ant manes ka nors sakai, tiesiog praleidziu.
O siaip man dar tokios mintys kilo. Tu kazkada smurta patiriancios moters temoje rasei, kad moteris issaukia smurta ir pan. Pabandyk sita sau prisitaikyti.
Snekant rimtai, tavo adresu net is paciu ramiausiu ir solidziausiu nariu skrieja keiksmai ir epitetai.
Mane tas nustebino. Tikrai didele dalis nariu, kurias laikiau solidziom damom po tavo atejimo visai kitomiom spalvom atsivere. Zinai, buna tokie sviesus zmones, kurie kitus skatina elgtis geriau, iskelia i pavirsiu ju geriausias savybes. Tai su tavim kazkap atvirksciai gaunasi.
</p><p></p>
IsSviesos, as jei ka ir pavadinau cia tupa, buka ar pan tai tik del tokio ir panasaus varymo ant manes, su jau iki negaliu prisigalvotim nesamonem apie mane, bet ne uz kazkokia nuomone, ne uz kazkoki destyma minciu diskusijos metu, ir tai buvo vos keli kartai, kai jau skaitai ir galvoji nu ritmai ar tam zmogui gerai su galva.
O apvemti kaip sakai, niekad nieko nepavemiau, tavo supratimas mano tekstu , sutik nelabai jau tolygus mano supratimui. Niekad niekur neturejau intencijos, noro ar tikslo kazka apvemti. ka turi omeny konkreciai? kad rasiau,kad pasauli supranti laai siaurai? cia pavemimas?
Ne, as nerasiau, kad
moteris smurta issaukia, kazka vel ne taip supranti, as sakiau gal but kazka panasaus i tai, kad poroje susitinka panasus, ir
kad moteris atsakinga uz tai, kad patiria smurta ir nieko nedaro, juk ji suaugusi ir gali issiskirti, negyventi su smurtautoju ir t.t.
Aisku, buna zmoniu, kurie inicijuoja konfliktus, bet pvz dabar as ramiu ramiausiai parasiau apie naujausius mokslininku tyrimus apie smegenis ir ka jsu cia pradejot rasineti? ir taip buna labai daznai , jei atseksi didziaja dali diskusiju, rasau kazkokia savo nuomone, tada ateina kokia Mylimuke ar tu pati ar kita ir padeda o ta buka, tupa , glusa lutuke, tai va ji ten norejo molini nama pasistatyti ir ji neduoda vyrui, aukleja sekso badu ir is vis ji ten pasalpine, o dabar cia isivaizduoja,kad turi teise pasisakyti apie moteriskuma ir kazkaip panasiai ir ka tureciau i tokisu komentarus atsakyti?
Tik jus ka cia darot nera smurtas, nes mes visi cia tik virtualus, smurtas cia nelabai imanomas, jus tik parodot savo ligotas fantazijas, nesugebejima diskutuoti, be asmeniskumu, ir tai, kad nelabai apmasciusios esat tam tikras temas, nelabai saziningos su savim ir t.t., bet ar cia bus vemimas ant taves sis pasakymas? man tai logine isvada po jusu zinuciu, o gal man fantaizjos trukumas,kad kitu isvadu nesigauna padaryti...
Matai, yra tokie zmones, su kuriais bendraujant, kai kuriu zmoniu kaukes nukrenta. Nereikia uz savo blogus ar gerus poelgiu atsakomybes uzkrauti kitiem. Gal visgi tos damos ne tokios ir solidzios?
matai man patinka zmogu nulupti kaip svoguna ir prisikasti prie jo saknu, jo baimiu, jo tikrojo as.
ir neblogai man sekasi ar ne?