Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 16:08)
O tu pagyvenus anglijos kaime jau labai  gali lyginti VISO PASAULIO virtuves?

Issisukineji nuo klausimo KA PALIKSI. reiskia ir pati nieko nepaliksi, bi tik palot reikejo?

Kas kalba...ta, kuri niekada uzsienyje negyvwno. Ir dar sako - man rodos lietuviai vergauja maistui, ne taip kaip kiti.
Is kur tu zinai kas vergauja, kas ne, kojos is lietuvos neiskelus rimtesniam laikui.

Bet as ir nevaidinu kazkokios tai nysusvietnos, kaip ne kurios is jusu. Nieko is saves neneša, o nosis uzrietę tai iki dangaus. Kurapkos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 balandžio 2019 - 16:19
siandien burbai demesio trukumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 16:26)
siandien burbai demesio trukumas  biggrin.gif

Man tai kas...as, kaip visada, gyvenu is atlyginimo ir su tuo paciu.
Mokinkis is manes kaip atkreipti i save demesi, bo taip ir liksi nepamyleta.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 balandžio 2019 - 16:31
burba,tipo,uzpakali sm rodyti?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 17:12)
Kas kalba...ta,  kuri niekada uzsienyje negyvwno. Ir dar sako -  man rodos lietuviai vergauja maistui,  ne taip kaip kiti.
Is kur tu zinai kas vergauja,  kas ne,  kojos is lietuvos neiskelus rimtesniam laikui.

Bet as ir nevaidinu kazkokios tai nysusvietnos,  kaip ne kurios is jusu. Nieko is saves neneša,  o nosis uzrietę tai iki dangaus. Kurapkos  biggrin.gif

O kiek skirtingu saliu tu gyvenai? Ar gyvenimas emigracijoj jau skaitosi, kad zinai viso pasaulio virtuves iprocius? Ot juokdare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 17:41)
O kiek skirtingu saliu tu gyvenai? Ar gyvenimas emigracijoj jau skaitosi, kad zinai viso pasaulio virtuves iprocius? Ot juokdare biggrin.gif

nesok pagal jos dudele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 16:27)
pas moteris,kurios nevaldo,nes ju nemoke susivaldyti. Moterims kazkodel leidziama isterikuoti ir panasias emocines nesamones daryti, gal netgi skatinama.

tikrai, o kaip tai daroma? kazkaip nepastebejau gyvenime, kad mane kazkas butu skatines ir mokines isterikuoti, atvirksciai tai visada laikoma buvo negero auklejimo , tono ,kulturos dalis ar tai vyram ar moterim isterikuoja ir tie, ir tie, tik skirtingai pagal sugebejimus ir fizine jega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 balandžio 2019 - 17:16
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 16:41)

biggrin.gif bet kas, gyvenantis migracijoje, daugiau zino apie Lietuvos virtuves skirtumus su bent viena uzsienio salimi, daugiau nei tu. Cia jau nepasigincysi su tuo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 16:38)
burba,tipo,uzpakali sm rodyti?

Nebent lezbė esi, tai gali rodyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 balandžio 2019 - 16:50
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 17:51)
nebent lezbė esi,  tai gali rodyti  biggrin.gif

oooo, idomi tavo orientacija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 16:38)
As tau savo dusia dabar atversiu. Man pvz <em>biski </em>geda. O kai tu mane n kartu tupa vadinai, kaip jauteisi? Nei karto neatsakiau tau tuo paciu. Kiek kartu ne tiesiogiai, o subtiliau apvemei, jau net nebesusiskaiciuosi. Tik, kaip visada, tu tiesiog savo nuomone, sakai, o as va tyciojuosi.  4u.gif Bet tai butent del as su tavimi rimtai nebediskutuoju. Net kai ant manes ka nors sakai, tiesiog praleidziu.

O siaip man dar tokios mintys kilo. Tu kazkada smurta patiriancios moters temoje rasei, kad moteris issaukia smurta ir pan. Pabandyk sita sau prisitaikyti.  4u.gif Snekant rimtai, tavo adresu net is paciu ramiausiu ir solidziausiu nariu skrieja keiksmai ir epitetai. Mane tas nustebino. Tikrai didele dalis nariu, kurias laikiau solidziom damom po tavo atejimo visai kitomiom spalvom atsivere. Zinai, buna tokie sviesus zmones, kurie kitus skatina elgtis geriau, iskelia i pavirsiu ju geriausias savybes. Tai su tavim kazkap atvirksciai gaunasi.
</p><p></p>

IsSviesos, as jei ka ir pavadinau cia tupa, buka ar pan tai tik del tokio ir panasaus varymo ant manes, su jau iki negaliu prisigalvotim nesamonem apie mane, bet ne uz kazkokia nuomone, ne uz kazkoki destyma minciu diskusijos metu, ir tai buvo vos keli kartai, kai jau skaitai ir galvoji nu ritmai ar tam zmogui gerai su galva.

O apvemti kaip sakai, niekad nieko nepavemiau, tavo supratimas mano tekstu , sutik nelabai jau tolygus mano supratimui. Niekad niekur neturejau intencijos, noro ar tikslo kazka apvemti. ka turi omeny konkreciai? kad rasiau,kad pasauli supranti laai siaurai? cia pavemimas?

Ne, as nerasiau, kad moteris smurta issaukia, kazka vel ne taip supranti, as sakiau gal but kazka panasaus i tai, kad poroje susitinka panasus, ir kad moteris atsakinga uz tai, kad patiria smurta ir nieko nedaro, juk ji suaugusi ir gali issiskirti, negyventi su smurtautoju ir t.t.
Aisku, buna zmoniu, kurie inicijuoja konfliktus, bet pvz dabar as ramiu ramiausiai parasiau apie naujausius mokslininku tyrimus apie smegenis ir ka jsu cia pradejot rasineti? ir taip buna labai daznai , jei atseksi didziaja dali diskusiju, rasau kazkokia savo nuomone, tada ateina kokia Mylimuke ar tu pati ar kita ir padeda o ta buka, tupa , glusa lutuke, tai va ji ten norejo molini nama pasistatyti ir ji neduoda vyrui, aukleja sekso badu ir is vis ji ten pasalpine, o dabar cia isivaizduoja,kad turi teise pasisakyti apie moteriskuma ir kazkaip panasiai ir ka tureciau i tokisu komentarus atsakyti? biggrin.gif

Tik jus ka cia darot nera smurtas, nes mes visi cia tik virtualus, smurtas cia nelabai imanomas, jus tik parodot savo ligotas fantazijas, nesugebejima diskutuoti, be asmeniskumu, ir tai, kad nelabai apmasciusios esat tam tikras temas, nelabai saziningos su savim ir t.t., bet ar cia bus vemimas ant taves sis pasakymas? man tai logine isvada po jusu zinuciu, o gal man fantaizjos trukumas,kad kitu isvadu nesigauna padaryti...

Matai, yra tokie zmones, su kuriais bendraujant, kai kuriu zmoniu kaukes nukrenta. Nereikia uz savo blogus ar gerus poelgiu atsakomybes uzkrauti kitiem. Gal visgi tos damos ne tokios ir solidzios? biggrin.gif matai man patinka zmogu nulupti kaip svoguna ir prisikasti prie jo saknu, jo baimiu, jo tikrojo as. mirksiukas.gif ir neblogai man sekasi ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 16:57)
oooo, idomi tavo orientacija  bigsmile.gif

O kas toje orientacijoje netaip?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 16:49)
As atsimenu kaip tau rase kad turi bedu su sveikata nes esi nemoteriska. Kad nekurstai seimos, o megaujiesi darbu, tai to veliau smarkia gailesies.
Ir dar n kartu buvo rasyta, kad kai moteris eina pries savo prigimti, tai pastoviia serga. Arba tokios yra is nedarniu seimu. Arba dar kas. Na, tokios "normalios" buti tiesiog negali  rolleyes.gif

taip, panasiai rasiau, tik kaip po sugedusio telefono tavo zinute biggrin.gif ir ka cia jau varymas ant zmogaus? blink.gif
tokie desniai, kai eini pries prigimti susergi, cia niekam asmeniskai nebutina sau pasimatuoti, cia bendrai visiem tas pats. Skausmingos menesines, problemos tuose srityse yra sutrikusiu energijos balanso pasekme, cia ne as taip sugalvojau, daug info tom temom, kodel tai supranti kaip kakzoki varyma konkreciai ant Issviesos? tas tinka ir man, ir tau, ir visoms moterims. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 16:52)

gyvenime.
i emociju israiskos nesuvaldancia moteri ziurima maziau neigiamai, nei i drama queen vyra.

ar tikrai? ar cia nuo ziurinciuju priklauso? gal ir nuo daznumo ir pasekmiu lygio priklauso, jei vyras eina sudauzo visus ir viska, ir moteris tik apsiverkia, tai i kuri bus palankesnis poziuris? biggrin.gif
Atsakyti