Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 08, 16:41)
As kad ir kaip stengiuosi susivaldyti, sunkiai sekasi. Net nepastebiu daznai.
Isterijos, tai ga jau extreemas, bet emocijos ir nuotaikos yra sunkiai valdomos prie visu noru ir sugebejimu

emocijos ir nuotaikos yra tokios,kokios yra. valdyti reikia ju israiska.
kaip sakoma, tas, kuris nebijo, yra kvailys, o tas, kuris bijo, bet daro, yra drasus.
Atsakyti

pas moteris,kurios nevaldo,nes ju nemoke susivaldyti. Moterims kazkodel leidziama isterikuoti ir panasias emocines nesamones daryti, gal netgi skatinama.

kada leidziama? kur? Man tai kazkaip atrodo, jog nei leidziama, nei ka, bet visoms automatiskai primetamas isterikes vaidmuo. Turejau kolega darbe, kuris pasake, kkad gerai dirbu, bet turiu ziuret, jog nepradeciau dirbti su emocijomis. Pabreze, kad taip nedirbu, nu bet kadangi esu moteris, tai yra potencialo. By default.

Atsakyti

butent. Moteriskame kolektyve pietu pertraukos kalbos-apie vaikus ir maista. Vyriskame-nuo iki. Nes tipo taip turi buti. Nuobodu. Apie vaikus galma su draugemis pakalbet, o apie maista isvis neverta kalbet.

Nuvaziuok i FR ir pamatysi kiek ten vyrai pietaudami sneka apie maista.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 08 balandžio 2019 - 15:48
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 16:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72406919" data-time="1554728524"><div><p>IsSviesos, Mylimuke ir Sazininga, jus taip ir gyvenime elgiates? Paimat zmogu ir is visu pusiu pradedat is jo saipytis? daznai matot tokui dalyku svao aplinkoje is jusu daznai taip siaposi ? ar tai pakelia jusu saviverte? nesijauciat patenkintos savo gyvenimais, savo darbais? ir isivaizduojant, kad kazkas dar uz jumis prastesnis, padeda jums pasijusti geriau?</p></div></blockquote><p>As tau savo dusia dabar atversiu. Man pvz <em>biski </em>geda. O kai tu mane n kartu tupa vadinai, kaip jauteisi? Nei karto neatsakiau tau tuo paciu. Kiek kartu ne tiesiogiai, o subtiliau apvemei, jau net nebesusiskaiciuosi. Tik, kaip visada, tu tiesiog savo nuomone, sakai, o as va tyciojuosi.  4u.gif Bet tai butent del as su tavimi rimtai nebediskutuoju. Net kai ant manes ka nors sakai, tiesiog praleidziu.
</p><p></p><p>O siaip man dar tokios mintys kilo. Tu kazkada smurta patiriancios moters temoje rasei, kad moteris issaukia smurta ir pan. Pabandyk sita sau prisitaikyti.  4u.gif Snekant rimtai, tavo adresu net is paciu ramiausiu ir solidziausiu nariu skrieja keiksmai ir epitetai. Mane tas nustebino. Tikrai didele dalis nariu, kurias laikiau solidziom damom po tavo atejimo visai kitomiom spalvom atsivere. Zinai, buna tokie sviesus zmones, kurie kitus skatina elgtis geriau, iskelia i pavirsiu ju geriausias savybes. Tai su tavim kazkap atvirksciai gaunasi.
</p><p></p>

As atsimenu kaip tau rase kad turi bedu su sveikata nes esi nemoteriska. Kad nekurstai seimos, o megaujiesi darbu, tai to veliau smarkia gailesies.
Ir dar n kartu buvo rasyta, kad kai moteris eina pries savo prigimti, tai pastoviia serga. Arba tokios yra is nedarniu seimu. Arba dar kas. Na, tokios "normalios" buti tiesiog negali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 08, 16:44)
Bet kai loginiu klaidu nedaro, tai jau tampa kur kas pavojingesne ir nuodingesne kitiems

loginiu klaidu darymas ar nedarymas nenusako moters nuodingumo lygio. logiskas gali buti ir labai teigiamas zmogus.
tik logiskai mastanciam zmogui pakiaulinti yra pavojingiau, nes atsakas gali buti pavojingesnis. jei zmogus nuspres eikvoti energija tam atsakui. Nes energija galima naudoti arba kerstui, arba ejimui i prieki. Kiekvieno pasirinkimas.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 16:47)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72406963" data-time="1554730429">
<div>
<p>butent. Moteriskame kolektyve pietu pertraukos kalbos-apie vaikus ir maista. Vyriskame-nuo iki. Nes tipo taip turi buti. Nuobodu. Apie vaikus galma su draugemis pakalbet, o apie maista isvis neverta kalbet.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nuvaziuok i FR ir pamatysi kiek ten vyrai pietaudami sneka apie maista.</p>

tai kulturinis dalykas, nelyginu skirtingu saliu kulturu, kalbu apie lietuviska.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 16:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72406957" data-time="1554730034"><div><p>pas moteris,kurios nevaldo,nes ju nemoke susivaldyti. Moterims kazkodel leidziama isterikuoti ir panasias emocines nesamones daryti, gal netgi skatinama.</p></div></blockquote><p>kada leidziama? kur? Man tai kazkaip atrodo, jog nei leidziama, nei ka, bet visoms automatiskai primetamas isterikes vaidmuo. Turejau kolega darbe, kuris pasake, kkad gerai dirbu, bet turiu ziuret, jog nepradeciau dirbti su emocijomis. Pabreze, kad taip nedirbu, nu bet kadangi esu moteris, tai yra potencialo. By default.
</p>

gyvenime.
i emociju israiskos nesuvaldancia moteri ziurima maziau neigiamai, nei i drama queen vyra.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 16:52)

tai kulturinis dalykas, nelyginu skirtingu saliu kulturu, kalbu apie lietuviska.

Kai kuriose kulturose maistas turi isskirtine vieta. Bet tuo paciu jam nevergaujama. O Lt man daznai rodosi atvirksciai.
Atsakyti

As atsimenu kaip tau rase kad turi bedu su sveikata nes esi nemoteriska. Kad nekurstai seimos, o megaujiesi darbu, tai to veliau smarkia gailesies.
Ir dar n kartu buvo rasyta, kad kai moteris eina pries savo prigimti, tai pastoviia serga. Arba tokios yra is nedarniu seimu. Arba dar kas. Na, tokios "normalios" buti tiesiog negali rolleyes.gif

Rase dar del KT, kad paziuresim uz 10 m kaip man bus. Matyt, jei susirgciau kuo rimtai, labai dziaugtusi, kad teisi buvo. Sneka apie dvasingma, tobulejima, bet jei kas nors ne pagal ja gyvena, tai su piktdziuga blogo linki. :)

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 15:51)
<...>

Labiau sezoninis. Dabar “ant bangos” prasideda grilių tema: ant kokio dūmo, kokios medienos ir pan. Kepama / rūkoma viskas, ypač baltiminis.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 04 08, 15:37)
o as apie vaikus net ir nepagalvojau.

O apie ka tu galvojai?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 15:31)
O koki tu pedsaka paliksi?  ax.gif

Pedsaku bėgiais iki Maskvos tikrai nepaliksiu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 17:00)
O apie ka tu galvojai?
Papildyta:

Pedsaku bėgiais iki Maskvos tikrai nepaliksiu.

Tai klausiu, ka paliksi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 15:53)
Kai kuriose kulturose maistas turi isskirtine vieta. Bet tuo paciu jam nevergaujama. O Lt man daznai rodosi atvirksciai.

Tau viskas gerai su galva? biggrin.gif
Papildyta:
Man kokie keisti zmones atrodo tie, kurie negyvenę ilgiau uzsienyje, bando lyginti Lietuva su pasauliu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 16:01)
Tai klausiu, ka paliksi?  ax.gif

Tai kartoju - begiu tikrai nepaliksiu
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 15:27)
pas moteris,kurios nevaldo,nes ju nemoke susivaldyti. Moterims kazkodel leidziama isterikuoti ir panasias emocines nesamones daryti, gal netgi skatinama.

As tai megstu nesamones daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 17:03)
Tau viskas gerai su galva?  biggrin.gif
Papildyta:
Man kokie keisti zmones atrodo tie,  kurie negyvenę ilgiau uzsienyje,  bando lyginti Lietuva su pasauliu.
Papildyta:

Tai kartoju - begiu tikrai nepaliksiu

O tu pagyvenus anglijos kaime jau labai gali lyginti VISO PASAULIO virtuves?

Issisukineji nuo klausimo KA PALIKSI. reiskia ir pati nieko nepaliksi, bi tik palot reikejo?
Atsakyti