Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 08, 15:48)
Sugebu DISKUTUOTI mirksiukas.gif

Ziuriu pas tave problema suprasti klausiamojo sakinio paskirti ir kuo jis skiriasi nuo teiginio biggrin.gif jau ne pirma karta pastebiu.
Kazkaip labai kestai atrodo sis tavo teiginys, kai mzogus pacituoja mane ir paraso klasusimus  biggrin.gif
O bet taciau, zmones gali noreti  kazko ir daryti kazkaip, as taip pat taip galiu daryti  mirksiukas.gif
nebutina ir i mano postus atskaineti.  mirksiukas.gif

Tai kad veel susidirbai aiskindama apie skirtinga moters prigimti, pareigas ir pasaukima. Na kur tas skirtumas gali but, jeii ne smegenyse?
Juk ne uodegoje ir ne skrandyje
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 04 08, 15:37)
seneliu namuose gal, kokia priziuretoja. pasisneketu su anais  biggrin.gif  bet gal ne - seneliu gaila, kalejime geriau  biggrin.gif

Tai gal kalejimo priziuretoja? Uz bausme klausytis turetu kiaura para biggrin.gif
Atsakyti
Nemaza dalis mastymo skirtumu yra del skirtingo auklejimo.Mane su broliais auklejo vienodai,daznai girdziu,kad mano mastymas vyriskas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 08, 15:53)
Tai kad veel susidirbai aiskindama apie skirtinga moters prigimti, pareigas ir pasaukima. Na kur tas skirtumas gali but, jeii ne smegenyse?
Juk ne uodegoje ir ne skrandyje

Matote, kai save suprantat, tik kaip kuna, tai ir nesuprantat ir perdedat ant manes kad kazkur susidirbau,
Tai jusu cia visos grupeles esmine logine klaida. mirksiukas.gif

As jau pries kelias zinutes atsakiau kur ir is kur tie skrtumai. mirksiukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 08, 15:05)
Viskas musu samoneje, pasamoneje arba dvasioje, o ne paciuose smegenyse , dar skirtuma sudaro hormonu kokteiliai mumyse - cia mano nuomone  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 15:57)
Nemaza dalis mastymo skirtumu yra del skirtingo auklejimo.Mane su broliais auklejo vienodai,daznai girdziu,kad mano mastymas vyriskas.

Na skirtingas nuo Ubuntienes, bet tikrai ne vyriskas. Kai kas vyrisku mastymu vadina, jei moteris nedaro loginiu klaidu, nenusisneka.
Papildyta:
Viskas musu samoneje, pasamoneje arba dvasioje, o ne paciuose smegenyse , dar skirtuma sudaro hormonu kokteiliai mumyse

Horrmonu ir ju blokatoriu gali prisiryti kokiu tik nori. Jie turi poveiki, bet ribota.

Samone, pasamone yra PACIOSE SMEGENYSE, o ne RUROJE.
Atsakyti

IsSviesos, Mylimuke ir Sazininga, jus taip ir gyvenime elgiates? Paimat zmogu ir is visu pusiu pradedat is jo saipytis? daznai matot tokui dalyku svao aplinkoje is jusu daznai taip siaposi ? ar tai pakelia jusu saviverte? nesijauciat patenkintos savo gyvenimais, savo darbais? ir isivaizduojant, kad kazkas dar uz jumis prastesnis, padeda jums pasijusti geriau?
Atsakyti

Telefoniniai visokiu dalyku siulytojai lotuliukas.gifarba gyvai kur vaiksto pardavineja visokius dalykus, kuriu niekas neperka. nu bet cia net ne profesija.

Paskambina tau kokio siurblio prastumti. Atsisakai. Gauni tirada "Tu nieko nesupranti apie siurblius ar tu isvis ka nors supranti. Kaip tu ten dirbi savo darbe as isvis nesuprantu kur tu ten gyveni kad tokie zmones aplink siurbliu nereikia".

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 08 balandžio 2019 - 15:03
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 08, 15:59)
Kai kas vyrisku mastymu vadina, jei moteris nedaro loginiu klaidu, nenusisneka.

Butent. Nuo senu laiku vyrams priskiriamos teigiamos mastymo savybes biggrin.gif
Kai kalba eina apie darba, kuriame reikalinga logika, analitiniai gebejimai, sisteminis matymas ir pan, daug kas iskart isivaizduoja vyra.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 08, 16:01)
Samone, pasamone yra PACIOSE SMEGENYSE, o ne RUROJE.

kurioje smegenu dalyje yra pasamone? kaip ji atrodo?
ir dvasia kur irgi tik smegenyse?
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 04 08, 15:57)

Ne tik auklejimo , bet nesamoningo kopijavimo, kai berniukas suvokia,kad jis berniukas jis ima kopijuoti matomus jam vyrus ir ju elgesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 balandžio 2019 - 15:03
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 16:02)
Paskambina tau kokio siurblio prastumti. Atsisakai. Gauni tirada "Tu nieko nesupranti apie siurblius ar tu isvis ka nors supranti. Kaip tu ten dirbi savo darbe as isvis nesuprantu kur tu ten gyveni kad tokie zmones aplink siurbliu nereikia".

biggrin.gif biggrin.gif ir dar: tu gal namu nesitvarkai? tau patinka bardake ir nesvaroj gyventi? kokia tu moteris?? turetum butinai isklausyti per jutuba satja kazkokio apie moteriskuma... gydyk savo dvasia, bla bla bla...
Atsakyti
Tai puldinejat Lutuke...būriu..?

Paziuretumet jus i save is sono. Nysusvietni egzemplioriai, nepaliksintys JOKIO pedsako žemėje. Argi jus kazkuo geresni uz lutukę? Niekuo ne geresni.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 08, 16:02)
IsSviesos, Mylimuke ir Sazininga, jus taip ir gyvenime elgiates? Paimat zmogu ir is visu pusiu pradedat is jo saipytis? daznai matot tokui dalyku svao aplinkoje is jusu daznai taip siaposi ? ar tai pakelia jusu saviverte? nesijauciat patenkintos savo gyvenimais, savo darbais? ir isivaizduojant, kad kazkas dar uz jumis prastesnis, padeda jums pasijusti geriau?

senai cia visas tupom debilem vadinai?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 08, 16:07)
Tai puldinejat Lutuke...būriu..?

Paziuretumet jus i save is sono. Nysusvietni egzemplioriai,  nepaliksintys JOKIO pedsako žemėje. Argi jus kazkuo geresni uz lutukę?  Niekuo ne geresni.

ooo, taip nedrisciau teigti 4u.gif
Atsakyti