Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Mane prieme su vaiku visur. Dabartiniam karta klause ar nesilaukiu, bet jau ten sirbau kuri laika biggrin.gif
Va kolege grizo po 2 vaiku be pertraukos. Kazkaip. Gan palankiai ziuri pas mus.
Atsakyti

Mane prieme su vaiku visur. Dabartiniam karta klause ar nesilaukiu, bet jau ten sirbau kuri laika biggrin.gif
Va kolege grizo po 2 vaiku be pertraukos. Kazkaip. Gan palankiai ziuri pas mus.

Jei manes to klausia, reiskia tai jiems svarbu. Gal priimtu, jei vaiku tureciau, ypac jei buciau ryskiai geresne uz bevaiki. O gal ir ne.

Siaip man idomiausia buvo, kai su kolegom vyrais pakalbejus paaiskejo, kad pries interviu as gavau uzpildyti forma, kurioje buvo klausimas apie vaikus ir ju kieki, o jie negavo. Tai buvo imoneje, kuri veikia 19oje saliu ir nuolatos rengia moteru skatinimo dirbti tech dienas, savo puslapyje issikele tiksla idarbinti kuo daugiau moteru.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 06, 06:32)
Iš pat ryto gero juoko dozė.Galvojau langus valytis, nesivalysiu.Nesitvarkysiu šnd, pas mane taipogi kūrybinė netvarka.Tuoj tik sugalvosiu ką kuriu.

mirksiukas.gif butent, grozi savo galima kurti, o tam reikia ilsetis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 06, 13:36)
Kurybine?  Ką kuri?  Cia rimtai klausiu.

oi, daug ka as kuriu ir vienas didziausiu kuriniu yra - gyvenimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 06, 19:37)

Moteru gyvenimas yra sunkus...Sveiko proto zmogus negali noreti buti moterimi, nebent jau nera tikrai kitos iseities

tai ir nera kitos iseities, kai turi moteriska kuna lotuliukas.gif o pas tave lyg vyriskas, tai ir buk tuo vyru i sveikata mirksiukas.gif Juo labiau,kad paskutiniai moksliniai tyrimai is vis neranda skirtumu tarp vyrisku ir moterisku smegenu mirksiukas.gif
o siaip manau savi sunkumai ir malonumai tiek vyram tiek moterim, as pvz nenoreciau vyru buti, man smagu buti moterim.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 07, 09:43)
1.Vyrams maziau reikia rupintis savo isvaizda. is vis gali nesirupinti. Ar minimaliai.
2. Darbuose i moteris ziurima su nepasitikejimu
ir daug dalyku...

As irgi nenoreciau buti vyru, bet jei jau teko ta dalia, tai isnaudoju kaip imanoma ir pliusus

1 nesamone, Moterim nereikia skustis kas diena barzdos lotuliukas.gif , o visa kita higiena, plauku, nagu pireziura ir t.t. ta pati, o dekoracijas jau pasirinktinai.
2 nesamone, nesu patyrusi kazkokio nepasitikejimo darbuose. Dirbi normaliai tai ir dirbi. nepasitiki, kai blogai dirbi, o ne pagal lyti.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 07, 11:23)
bet kaii as ne vyras, tai mano gyvenimas kitoks..

ir kuom tu ne vyras?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 10:18)
Jo NEI KARTO neklause apie seimini statusa, vaikus. Manes 50% darbo pokalbiu sito teiravosi. Tai gerai (ironija), kad as neturiu vaiku, bet jei tureciau, idomu ar mane visur lengvai priimtu kaip dabar. smile.gif

Airijoje tai uzdrausta klausti istatymu. Nera nei karto klause, as pati pasakau, dabar kai turiu vaiku, nes man reikia lankstaus grafiko ir as nenoriu visai keliauti daznai darbo reikalais.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 08, 11:38)
Kazkoks kosmaras, kai isgirstu zodi "solidziai". Kaa jis reiskia? Ir kodel reikia tokius NESAMONINGUS zodzius naudot? Jei jau moteris paprastai daug neuzdirba?

Na as suprantu, kokia aktore uzdirbanti 10 milijonu i metus, tai nedirbs jei gaus vyra kuris uzdirba 50 milijonu. Tada solidziai.

O jei sakysim vyras uzdirba 1000 eur, o zmona tik 300? 1000 euru tikrai nepavadinsi solidziu uzdarbiu, bet klausimas ar reikia moteriaii del papildomu 300 vargti, gal geriau namais ir vaikais rupinasi, o vyras gal dar 200 euru uzdirbs virsvalandziais.

Kazkaip jus kisat ta soliduma, o juk viskas aisku lyginant ir seimos skirtingu lygiu.
Tap pat darbai skirtingi, vienur pinigai uzdirbami sunkiai o yra kur su malonumu.

Oriai gyventu... Dar reikia sugebet protingai pinigus leisti. Svaistymas dar ne joks orumas. Sakysim kai kas nori mobiliako uz 500 ar net 1000 euru, ar auto nuo konvejerio.
Man tai nesuvokiama.

Kodel tu manai, kad cia kalba eina apie tuos ant skurdo ribos, kur 1000eur ohoho koks solidumas?

Buvau su drauge pietauti. Pasipasakojo, kad suzinojo, jog gauna uz kolega vyra tose paciose pareigose 25proc maziau atlyginimo. Jo kompetencija mazesne ir dirba jis trumpiau imoneje. Imone tarptautine. Sefo argumentai niekiniai. Vaiku ji neturi, is darbo pas sergancius lakstyt nereikia. Sefas seksistas (pasakojo dar iki sio incidento).
As tai buciau atsistojus ir isejus ir lygiom galimybem dar paskundus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 13:09)
Kodel tu manai, kad cia kalba eina apie tuos ant skurdo ribos, kur 1000eur ohoho koks solidumas?
Buvau su drauge pietauti. Pasipasakojo, kad suzinojo, jog gauna uz kolega vyra tose paciose pareigose 25proc maziau atlyginimo. Jo kompetencija mazesne ir dirba jis trumpiau imoneje. Imone tarptautine. Sefo argumentai niekiniai. Vaiku ji neturi, is darbo pas sergancius lakstyt nereikia. Sefas seksistas (pasakojo dar iki sio incidento).
As tai buciau atsistojus ir isejus ir lygiom galimybem dar paskundus biggrin.gif

Kiekvienoje imoneje bosas dazniausiai mokes maziausia imanoma zmogui atlyginima, jei zmogus su tuo sutinka, ko jam nemoketi? Mazai bosu, kurie sklaidosi pinigais atlyginimam ir ypac isnaudoja visus ,kas tik leidziasi isnaudojami ar tai butu moteris, ar vyras, tai nesvarbu, bet tai ne taisykle, viskas nuo pacio zmogaus priklauso. Mano vyro kompanijoje pvz dirba keli lietuviai ir jie gauna maziau, nes su tuo sutinka, ir jie vyrai. mano darbe vsiis vyrai bevaik ir visi gauna ivairiai, pagal staza, pagal sugebejimus ir ideta darba i pvz projektu ruosima, finansavimo gavima ir t.t.
Labai isryskeja uzsienyje, kaip lietuviai labai daznai sutinka patys su isnaudojimu ir mazensiais atlyginimais, gal, kad mes su vyru cia didziaja suaugusio gyvenimo dali, tai mums sunku suvokti toki vergiska mentaliteta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 13:09)

Pas moteris kitokios smegenys ir dazna ju nesugeba jomis naudotis. Tai labai pastebima sprendziant darbines problemas.
Ubuntiene aisku neigia, kad kitokios, bet jei nebutu kitokios, tai as neieskociau sau problemu.
Sakysim kadangi teko gyveent vyriska gyvenima tai mane kaip ta kairiaranki pralauze ant desines ir dar kaire sugebu naturaliai.
Todel derinti logiska vyro tipo mastyma su galimybe matyt visa paveiksla tampa privalumu.
Bet va moteris niekas nepralauze. Tai jos nesugeba logiskai mastyt nei savo moterisku prvalumu panaudot.

Pazistama podruzke dirba Vokietijoje, jau senai dokumeentus pakeitus ir kitka, beet seksistai i ja ziuri teigiamai: na vyras su prikolais vis ne tikra boba kuri nesugeba mastyt.
Atsakyti
“We live in a gender-binary world,” said Eliot. “The default assumption is that these differences are hard-wired ... But male and female brains are not much [more] different from each other than male or female hearts or kidneys.”

https://www.theatlan...fferent/563702/

Pink Brain, Blue Brain: What Really Separates Men and Women

https://www.youtube....h?v=lyfheYxPPL0

Scans prove there's no such thing as a 'male' or 'female' brain

https://www.newscien...r-female-brain/

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 08, 14:18)
“We live in a gender-binary world,” said Eliot. “The default assumption is that these differences are hard-wired ... But male and female brains are not much [more] different from each other than male or female hearts or kidneys.”

https://www.theatlan...fferent/563702/

Pink Brain, Blue Brain: What Really Separates Men and Women

https://www.youtube....h?v=lyfheYxPPL0

Scans prove there's no such thing as a 'male' or 'female' brain

https://www.newscien...r-female-brain/

Nera prasmes diskutuot skaitant BUKAPROCIU ala mokslininku ala tyrimus. Kai rimti mokslininkai tyrineja SKIRTUMUS, kurie jau gerai DOKUMENTUOTI, atsirado asilu, kurie tyrineja TAI KAS NESISKIRIA.
Pasistengus nerastu skirtumu ir tarp zmogaus ir arklio smegenu, pateiktu, kad isplakus arklio ir zmogaus smegenis chemikai nerado dideliu skirtumu plaktoje maseje.

Juokinga... pamini, kad egizstuoja kitokie tyrimai randantys skirtumus, bet jei reikia surasti, kad nera tai daromi tyrimai kurie neranda skirtumu.
Po to bandoma remtis, kad visos smegenys individualios...

Nerimta.

Sakysim kazkas sudetingais tyrimais nustate kad zmogus srga veziu. ATejo koks asilas - pamatavo teemperatura ir nustate, kad tas zmogus sveikas nes teemperaturos neturi.
Tokia mazdaug ideja
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 08, 14:32)
Nera prasmes diskutuot skaitant BUKAPROCIU ala mokslininku ala tyrimus. Kai rimti mokslininkai tyrineja SKIRTUMUS, kurie jau gerai DOKUMENTUOTI, atsirado asilu, kurie tyrineja TAI KAS NESISKIRIA.
Pasistengus nerastu skirtumu ir tarp zmogaus ir arklio smegenu, pateiktu, kad isplakus arklio ir zmogaus smegenis chemikai nerado dideliu skirtumu plaktoje maseje.

Juokinga... pamini, kad egizstuoja kitokie tyrimai randantys skirtumus, bet jei reikia surasti, kad nera tai daromi tyrimai kurie neranda skirtumu.
Po to bandoma remtis, kad visos smegenys individualios...

Nerimta.

Sakysim kazkas sudetingais tyrimais nustate kad zmogus srga veziu. ATejo koks asilas - pamatavo teemperatura ir nustate, kad tas zmogus sveikas nes teemperaturos neturi.
Tokia mazdaug ideja

Prasau pateiktu tuos rimtus tyrimus, kurie teigia kitaip, kur teigiama kad pacios smegenys is esmes skiriasi.

siulyciau pasiklausyti sios mokslninkes kalbos - video idetas. Ji kaip tik ir sako,kad butent transgensder zmones irodo, kaip lengva zmogui pasikeisti i viena ar kita lyti. taip pat ji sako,kad nors ir vyru smegenys didesni, ju sudetis, struktura ir funkcijos is esmes nesiskiria, bet tai kai pagalvoji, ir sirdis vyru didesne, jie aplamai dazniausiai didesni, lyginant su tos pacios pvz seimos gimines, tautos moterim. Aplamai idomus pokalbis ir idomios izvalgos.

Viskas musu samoneje, pasamoneje arba dvasioje, o ne paciuose smegenyse , dar skirtuma sudaro hormonu kokteiliai mumyse - cia mano nuomone mirksiukas.gif

Skritumai turima omenyje labai mazi pvz 1 proc kazkokios smegenu dalies skiriasi.

Man tai logiska niekas pas mus kune nesiskiria labai is esmes, organai, lasteles, funkcijos, skiriasi biologiskai tik x ir y chromosa, kuri sukuria vyriska arba moteriska reprodukcine sistema, attinkamus hormonu kokteilius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 balandžio 2019 - 14:07

Airijoje tai uzdrausta klausti istatymu. Nera nei karto klause, as pati pasakau, dabar kai turiu vaiku, nes man reikia lankstaus grafiko ir as nenoriu visai keliauti daznai darbo reikalais.

Daug kur, jei ne apskritai visur ES uzdrausta. Nepaisant draudimo, tokie klausimai egzistuoja.

Kandidatas i darba, jei nera koks super ypac zymus, yra silpnesniojo pozicijoje. Teisiskai galima neatsakyti, susirinkti irodymus ir eiti draskytis i kokia lygiu teisiu tarnyba. Realybeje, toks kandidatas darbo toje imoneje nebegaus. Jei sritis siaura, gali ir kitose imonese tame paciame mieste nebegauti.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 08, 13:56)
Pas moteris kitokios smegenys ir dazna ju nesugeba jomis naudotis. Tai labai pastebima sprendziant darbines problemas.
Ubuntiene aisku neigia, kad kitokios, bet jei nebutu kitokios, tai as neieskociau sau problemu.
Sakysim kadangi teko gyveent vyriska gyvenima tai mane kaip ta kairiaranki pralauze ant desines ir dar kaire sugebu naturaliai.
Todel derinti logiska vyro tipo mastyma su galimybe matyt visa paveiksla tampa privalumu.
Bet va moteris niekas nepralauze. Tai jos nesugeba logiskai mastyt nei savo moterisku prvalumu panaudot.

Pazistama podruzke dirba Vokietijoje, jau senai dokumeentus pakeitus ir kitka, beet seksistai i ja ziuri teigiamai: na vyras su prikolais vis ne tikra boba kuri nesugeba mastyt.

Taigi toji gluse plesesi maike, kad vyrai ir moterys skirtingi, skirtingos smegenys, o jeigu kazkas gyvena ne pagal vyriska ar moteriska plana, tai jie nesveiki. Dabar jau pakeite dainele?

Is taves ir nesitikejau kitokio atsakymo.. Vis pabrezi, kad teko buti abieju lyciu kailyje, ir neva turi abieju lyciu privalumus. Bet man labiau atrodo, kad nesi buves IS TIESU ne vienos lyties normaliame kailyje, todel negwbi suprasti ir tikruju ne vienos is ju, o juo labiau naudotis vyriska logika ar moteriskai matyti visuma. tongue.gif
Atsakyti