Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2019 04 07, 20:59)
Ir vel nepataikei. Kazkas ir su galiom jau blogai. Ne tik su nervais.  4u.gif

tipo tu prisipažinsi biggrin.gif
bet jei taip nori, tai būk tu pas mus pati stabiliausia, negi gaila, nors ir net aukščio žiauriai bijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 07, 21:29)
tipo tu prisipažinsi biggrin.gif
bet jei taip nori, tai būk tu pas mus pati stabiliausia, negi gaila, nors ir net aukščio žiauriai bijai biggrin.gif

Dar apie kaimynu vaikus nepamirsk biggrin.gif 4u.gif

O aukscio bijot kazkas blogo pagal tave? mastau.gif Nelabai suprantu tavo prikaisiojimo. As dar bijau visokiu voru, gyvaciu ir t.t. Cia tau ateiciai, kad zinotum. biggrin.gif Daug baisiau, kai moteris nepakencia vaiku. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 04 07, 21:44)
Dar apie kaimynu vaikus nepamirsk  biggrin.gif  4u.gif

O aukscio bijot kazkas blogo pagal tave?  mastau.gif Nelabai suprantu tavo prikaisiojimo. As dar bijau visokiu voru, gyvaciu ir t.t. Cia tau ateiciai, kad zinotum.  biggrin.gif Daug baisiau, kai moteris nepakencia vaiku.  unsure.gif

tai tu apie baisumus dabar ar apie nervus? biggrin.gif
apsispręsk tu gal vieną kartą? pati lendi muštis, pati gauni atgal dvigubai ir eini verkdama biggrin.gif
tu bandei nupiešti mane kaip kažkokią nervingą, nestabilią, bet tokiu atveju aš bijočiau vorų (bet nebijau, jie pas men netgi gyvena biggrin.gif ), nebijau jokių pelių, gyvačių (įdomūs gyviai), aukščio nebijau, man aukštis - kaifas. O tu esi fobė ir dar raunies biggrin.gif
Bet jo, maži zirzalai man nepatinka, jų spygavimai nepatinka. Ir ką?
Bet tuo pačiu, man netrukdo roko muzika, traukiniai netrukdo, jauti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 07, 15:05)
Žalingi įpročiai ir iš jų sekančios ligos yra ne lyties duotybė, o laisvas pasirinkimas.

žinoma....na bet vis tiek....

(juk kaimai būdavo pragerti vyru ar moteru...daugiau? unsure.gif )

ždž, gaila man tu vyru.... rolleyes.gif

(o jiems turbut manęs) biggrin.gif
gerbiu vyrus, nes sunkūs sunkūs laikai jiems ateję.
keiciasi, makaluojasi tos roles, ir norisi bendro draugiško buvio, susikalbejimo.
naujo tapatybes, vel nauji persiinstaliavimai, bet vyras gi visad isliks medžiotoju. antraip bus nelaimingas, ikistas vien tik i ofisini darba, kai salia ofise moters nudirba tiek pat ir dar pagimdo.

pvz, mano vienas daugas, su negalia. negali uzdirbti, negali sportuoti, tai atrado save fantastikoje, zaidimuose daug perka, zaidzia 9valandas - 12valandu visu rimtumu, save ten realizuojas, kitus kviecia žaisti, karai, uzkariavimai. pas vyrą niekad tas neisnyks. savo dukroms iskiepijo stalo žaidimu meile wub.gif mūsu draugu ratas - taip pat pasineše ant tu board games. tik manes neveža tie labai ilgi, trumpesnius megstu. su vaikais žaidžiame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 balandžio 2019 - 07:27
Kai vyrai neteko galimybes realiai medzioti, tai realizuojasi komp zaidimuose, ta ir mokslininkai patvirtino. Ir kad netgi nereiketu vyrams to drausti, nes neturi daugiau kur iskraut savo ta spec energija lotuliukas.gif
Kiti dar auto perka ir draskosi keliuose.
Atsakyti

(juk kaimai būdavo pragerti vyru ar moteru...daugiau? unsure.gif)

(o jiems turbut manęs) biggrin.gif
keiciasi, makaluojasi tos roles, ir norisi bendro draugiško buvio, susikalbejimo.
naujo tapatybes, vel nauji persiinstaliavimai, bet vyras gi visad isliks medžiotoju. antraip bus nelaimingas, ikistas vien tik i ofisini darba, kai salia ofise moters nudirba tiek pat ir dar pagimdo.

pvz, mano vienas daugas, su negalia. negali uzdirbti, negali sportuoti, tai atrado save fantastikoje, zaidimuose daug perka, zaidzia 9valandas - 12valandu visu rimtumu, save ten realizuojas, kitus kviecia žaisti, karai, uzkariavimai. pas vyrą niekad tas neisnyks. savo dukroms iskiepijo stalo žaidimu meile wub.gifmūsu draugu ratas - taip pat pasineše ant tu board games. tik manes neveža tie labai ilgi, trumpesnius megstu. su vaikais žaidžiame.

Kompiuteriniai zaidimai man irgi labai patinka. Jei pradeciau zaisti, sedeciau per naktis, todel nei perku, nei siunciuosi.

Ofisinis darbas irgi yra medziokle tam tikra prasme. Galima istumti save i tokia aplinka, kur reiketu nuolatos konkuruoti ir susidurti su issukiais. Tik, ups, man tai irgi patinka. Nu zodziu, kvaili man tie stereotipai.

O siaip man vyru negaila, nes jie maziau pareigu turi.  :)  Galima sakyti, kad is moters nesitikima, jog seima islaikys, bet kad dirbs, tai visi tikisi. Ir darbe, ir dar namie plius. Nu ir dar graziai reikia buti, nes kaipgi kitaip.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 09:50)
Galima sakyti, kad is moters nesitikima, jog seima islaikys, bet kad dirbs, tai visi tikisi. Ir darbe, ir dar namie plius.

Kokia prasme moters darbo, jeigu niekas nesitiki, jog ji islaikys seima?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 08, 10:11)

nu taigi pridurt
Atsakyti

Turejau galvoje, kad visada tikimasi, jog vyras uzdirbs daugiau, bet LT bent jau moteris irgi turi prisideti prie seimos islaikymo. Cia daznai snekama, kad tipo vyras dirba, o moteris kaip nori ir kiek nori. Nu kiek tokiu seimu pazistate, kur moteris galetu nedirbti ir seima oriai gyventu? As  LT zinau viena kur vyras tikrai solidziai uzdirba, moteris gali buti namuose, bet uztat kiek jis ja eda ir kontroliuoja del tu duodamu pinigu. Tai ta irgi dirba. :)

O siaip moterims darbo rinkoje yra sunkiau. MB yra turejes zymiai daugiau darbo pokalbiu uz mane. Nu kokiais 5iais kartais tai tikrai. Jo NEI KARTO neklause apie seimini statusa, vaikus. Manes 50% darbo pokalbiu sito teiravosi. Tai gerai (ironija), kad as neturiu vaiku, bet jei tureciau, idomu ar mane visur lengvai priimtu kaip dabar. :)

Atsakyti
Given, o kokius stalo žaidimus žaidžiat? Neskaitant Alias, Rummy, Monopolio, Uno.
Mes su vaiku ir seneliu žaidžiam kortom-išmoko durnių, dabar tūkstantį pliekiam. Azartiškai ir emocingai biggrin.gif Bet per tuos žaidimus vaikas (jam 7 dabar) išmoko nemažai matematikos bei logikos.. Mūsų šeimoje visi tokie kažkiek kortomis lošėjai, jau nuo senelių pradedant smile.gif

QUOTE(given444 @ 2019 04 08, 07:26)

(juk kaimai būdavo pragerti vyru ar moteru...daugiau?  unsure.gif )

(o jiems turbut manęs)  biggrin.gif

pvz, mano vienas daugas, su negalia. negali uzdirbti, negali sportuoti, tai atrado save fantastikoje, zaidimuose daug perka, zaidzia 9valandas - 12valandu visu rimtumu, save ten realizuojas, kitus kviecia žaisti, karai, uzkariavimai. pas vyrą niekad tas neisnyks. savo dukroms iskiepijo stalo žaidimu meile  wub.gif mūsu draugu ratas - taip pat pasineše ant tu board games. tik manes neveža tie labai ilgi, trumpesnius megstu. su vaikais žaidžiame.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 10:18)
Turejau galvoje, kad visada tikimasi, jog vyras uzdirbs daugiau, bet LT bent jau moteris irgi turi prisideti prie seimos islaikymo. Cia daznai snekama, kad tipo vyras dirba, o moteris kaip nori ir kiek nori. Nu kiek tokiu seimu pazistate, kur moteris galetu nedirbti ir seima oriai gyventu? As  LT zinau viena kur vyras tikrai solidziai uzdirba, moteris gali buti namuose,

Kazkoks kosmaras, kai isgirstu zodi "solidziai". Kaa jis reiskia? Ir kodel reikia tokius NESAMONINGUS zodzius naudot? Jei jau moteris paprastai daug neuzdirba?

Na as suprantu, kokia aktore uzdirbanti 10 milijonu i metus, tai nedirbs jei gaus vyra kuris uzdirba 50 milijonu. Tada solidziai.

O jei sakysim vyras uzdirba 1000 eur, o zmona tik 300? 1000 euru tikrai nepavadinsi solidziu uzdarbiu, bet klausimas ar reikia moteriaii del papildomu 300 vargti, gal geriau namais ir vaikais rupinasi, o vyras gal dar 200 euru uzdirbs virsvalandziais.

Kazkaip jus kisat ta soliduma, o juk viskas aisku lyginant ir seimos skirtingu lygiu.
Tap pat darbai skirtingi, vienur pinigai uzdirbami sunkiai o yra kur su malonumu.

Oriai gyventu... Dar reikia sugebet protingai pinigus leisti. Svaistymas dar ne joks orumas. Sakysim kai kas nori mobiliako uz 500 ar net 1000 euru, ar auto nuo konvejerio.
Man tai nesuvokiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 08 balandžio 2019 - 10:42
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 08, 10:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-authoO siaip moterims darbo rinkoje yra sunkiau. MB yra turejes zymiai daugiau darbo pokalbiu uz mane. Nu kokiais 5iais kartais tai tikrai. Jo NEI KARTO neklause apie seimini statusa, vaikus. Manes 50% darbo pokalbiu sito teiravosi. Tai gerai (ironija), kad as neturiu vaiku, bet jei tureciau, idomu ar mane visur lengvai priimtu kaip dabar. smile.gif
</p>

Niekada neturejau jokiu problemu darbo rinkoje del to, kad turiu vaiku. Ir nematau nieko blogo jei darbavys paklausia.
Juk jei tu samdytum aukle savo vaikui, noretum zinoti, kiek ji vaiku turi, kokio amziaus, ka daryti jei jie sirgs ir aukle nepriziures tavo vaiko tada.
Tu kazkaip matai baubus pastoviai ten kur ju nera. Lyciu lygybes klausimu.
Atsakyti