Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 06, 13:36)
Kurybine?  Ką kuri?  Cia rimtai klausiu.

pas mane tada irgi kurybine. o rytoj bus dar kurybiskesne biggrin.gif
Atsakyti
Kūrybinė, puiku. Ką kuri?
Atsakyti
Kas čia dabar? Kažkoks sugeęs telefonas? biggrin.gif
Gerai, tada tęsiu. Ką turi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 06, 15:17)
Kas čia dabar? Kažkoks sugeęs telefonas? biggrin.gif
Gerai, tada tęsiu. Ką turi? biggrin.gif

Ka turi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 05, 13:42)
Idomucia, ne tame esme, kad brolis medikas. biggrin.gif

tokiu zmoniu bedos daugiau psichologines, todel ir pasdarius OP, islieka sucide/depression rizika.

tavo vietoje as gyvenciau su dviem lytimis savyje ir pagal nuotaika, atidarius tai viena stalciu, tai kita - pakaitomis naudociau.

Tai kam mini, kad jis medikas? Ar medikas ar stalius -jokio skirtumo, nes jei nesidomi SPECIALIAI sia problema tai bus visishkas neismanelis. Medikai yra specializuoti, arba bendros pakraipos - seimos gydytojai, vel nieko nezino apie spec. sritis.

Psichologines problemos. Jei sakysim koks zmogus nepaeina, ar nevaldo rankos, tai irgi psichologines problemos, nes gali gyvent be rankos, reikia tik priprasti. Aplamai, yra nuostata, jei nebega kraujas ar nera temperaturos tai ne ligonis o simuliantas. Dabar atrado, kad viska ne taip paprasta

Gyventi dviem lytimis? Tai kad nesupranti problemos. jei kas galetu buti vyras tai tikrai neieskotu nuotykiu. Sakysim, jei i BMW ideta Merso programa tai isoriskai lyg atrodo BMW, net sakysim meistrai paderino, kad veiktu. Bet va sudetingesnemis situacijomis toks automobilis ar sustos ar praras valdyma ir uzmus savininka, nes ten netinkama programa ir tik vos vos simuliuoja kito automobilio valdyma.
Jei pas zmogu butu galima pakeisti programa, tai pakeistu, deja tai neimanoma.

Lieka iseitys, bet jos labai sudetingos, rizikingos ir ribotos. Pagrinde remiasi prielaida, kad nebus jokiu kitu problemu.

As suprantu, kad tokios problemos nesimato ir yra neitikinamos. Net man sunku tuo patiket.

Moteru gyvenimas yra sunkus...Sveiko proto zmogus negali noreti buti moterimi, nebent jau nera tikrai kitos iseities
Atsakyti

Moteru gyvenimas yra sunkus...Sveiko proto zmogus negali noreti buti moterimi, nebent jau nera tikrai kitos iseities

Kodėl manoma,kad moterų gyvenimas yra sunkus?Jei kokioje Afrikoje, ar Azijoje taip ten tikrai tragedija būti moterimi.O vyro gyvenimas ar lengvas?

Iš šiuolaikinių vyrukų, labai daug reikalaujama.

Tai gal aš nesveika,kad niekada nenorėjau būti vyru.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 06, 20:01)
Kodėl manoma,kad moterų gyvenimas yra sunkus?Jei kokioje Afrikoje, ar Azijoje taip ten tikrai tragedija būti moterimi.O vyro gyvenimas ar lengvas?

Vienose srityse gyvenimas pasunkejo, kitose palengvejo.

*
Kas turit nepilnamecius vaikus, ar esat padare jiems banko korteles vaikiskas? Ar manot, kad verta ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 07, 08:31)
Kas turit nepilnamecius vaikus, ar esat padare jiems banko korteles vaikiskas? Ar manot, kad verta ar ne?

Dar ne, bet galvoju vyresniam gal... Kol kas tokio tikro poreikio nėra, bet gal patogiau ir kišenpinigius ten pervest, ir jam esant reikalui juos naudot. Nesimėto paskui pinigai kur nereikia. Žodžiu, galvoju apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 06, 20:01)

1.Vyrams maziau reikia rupintis savo isvaizda. is vis gali nesirupinti. Ar minimaliai.
2. Darbuose i moteris ziurima su nepasitikejimu
ir daug dalyku...

As irgi nenoreciau buti vyru, bet jei jau teko ta dalia, tai isnaudoju kaip imanoma ir pliusus
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 04 07, 09:41)
Dar ne, bet galvoju vyresniam gal... Kol kas tokio tikro poreikio nėra, bet gal patogiau ir kišenpinigius ten pervest, ir jam esant reikalui juos naudot. Nesimėto paskui pinigai kur nereikia. Žodžiu, galvoju apie tai smile.gif

Man tie grynieji tai galvos skausmas, nes pastoviai reik eit nusiiminet kisenpinigiam, nes daugiau niekur ju nenaudoju. Klausimas ar mokykloj korteles galimos. Ir ar nebus sudetinga kontroliuotis islaidas be grynuju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 06, 16:37)
Sveiko proto zmogus negali noreti buti moterimi, nebent jau nera tikrai kitos iseities

tai nustok noreti but moterimi, jei nori turet sveiką protą.

savo MB kas rytą reiski uzuojautą, kad ji moteris?

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 06, 17:01)

as tokia pat nesveika.
as nuosirdžiai manau, kad siuolaikiniu vyru gyvenimas sunkus. moteris jei dirba - saunuole. vyras jei drba - taip ir turi buti. vyras turi bet kokiu atveju uzdirbti pinigus, moteriai uztenka dirbti. jei moteris kazka del saves veikia, del saviraiskos (kad ir spalvotas kojines megztu) - ji saunuole, dvasinga, neuzsisedejus, vyras del saviraskos gyvendamas, bet be babkiu - koks jis vyras, tik egoistas, nevykelis, nesusipratelis minmalistas. is tolo gražu paziureti, bet neks nenoretu su tokiu 3-4 vaiku.
vyrai ir alimentus moka ir su vaikais reciau matosi, po skyrybu, netekciu daznau nusigeria, prasigeria, sunkiau pasiduoda permainoms, sunkiau atsiveria pokyciams (vat priversk vyrą paskaityt self-help knygą ar nuvesk pas psichologą - ne pro kur.) vyra nepakantesni ilgalaikiam letiniam skausmui. nepakencia triuksmo, mazu vaiku, pasimeta smulkmenosi. negali daug dalyku veikti vienu metu.
nervuojas del prestizo - ir ne be reikalo - is vyro daug visuomene reikalauja, net mylima ju moters nori i peti atsirmeti po visu vargu, o vyras po vargu i ka atsirems? moterys su moterim issikalba, issirekia, issiguodžia, vyrai - burbt burbt, todel dazniau daužosi ir geria. o jaucia lygia tiek pat, tik nezino, kas su ju jausmais darosi.
kai sako dabar visi specai: žziaukites gyvenimu ir SIA DIENA, vyras salia viso to turi dar ir pnigus uzdirbti besidziaugdamas, o moteriai uztenka tik sypsotis ir bac, gaus vyra su pinigais (arba bent jau perspektyva). ždž, auginu du sūnus, ir žinau, kiek gyvenimas is ju pareikalaus. bet kokia dvasinga moteris nori ir gero namo (miske arba centre), ar gero (geresnio) automobilio, nori vyro, kuris butu kaip muras jai. ir tuo paciu ne chamas, ne stuobrys.
ir ne kaimo jurgis - švelnus.
visos komplektacijos nori.
taigi, taigi.

o jei vyras su negalia gime? o jei avarijoj kazko neteko?
gero sekmadienio.
brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 balandžio 2019 - 09:38
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 07, 09:25)
Man tie grynieji tai galvos skausmas, nes pastoviai reik eit nusiiminet kisenpinigiam, nes daugiau niekur ju nenaudoju. Klausimas ar mokykloj korteles galimos. Ir ar nebus sudetinga kontroliuotis islaidas be grynuju biggrin.gif

Būtent. Man irgi pastaruoju metu vis sunkiau dėl tos pačios priežasties su tais grynaisiais. Dėl išlaidų kontrolės, yra šiais laikais programėlės, kurios kelių mygtukų paspaudimu visą info parodo. Manau, kad čia tik įpročio reikalas ir bent jau vaikas greitai pereitų nuo popierinių prie el. pinigų savikontrolės. Galų gale, niekur turbūt jau nuo elektroninių atsiskaitymų nepabėgsim ir prie grynų nebegrįšim. Tai tegu mokosi iš anksto prie gyvenimo realijų taikytis.
Man rodos, kad pas mus mokykloje tikrai galima kortele atsiskaityti... Bet reiks dar perklausti saviškio ar tikrai smile.gif
Atsakyti