Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 04 05, 08:53)
aš tokią vieną žinau, kuri taip palieka išeidama į darbą ar kur kitur. Spėk ar turi vyrą? Aišku ne, gyvena viena.

O is kur tu zinai, matei ar pasakojo? biggrin.gif
Gal jei turetu vyra, susitvsrkytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 04 05, 09:23)

Idomucia, su mediku broliu kalbejom...
Neprisimenu skaiciu, bet....homoseksualai gyvena geriau. Tie, kurie pasidaro transgender operacijas, vis tiek tai nesumazina savizudybiu rizikos. gal tieisog priimk save koks esi, ir nesidaryk visu sukuosenu iki galo...
a vdrug, pasidares viska iki galo, vis tiek suprasi, kad ne tame laime ir esme....
Geros dienos visoms.... brunette.gif

Medikas tai nereiskia, kad supranta apie viska, nuo uodegos iki galvos.
Operacijas darosi zmones ne del to, kad kazko nepriima, o KAD YRA GALIMYBE kai ka pataisyti.
Sakysim kazkas silpnaii mato, priima fakta, bet esant galimybei pasitaiso regejima ir t.t.
Kvaila butu sakyt, kad va gyvenk neprimatantis, susitaikyk.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 05, 11:23)
O is kur tu zinai, matei ar pasakojo? biggrin.gif
Gal jei turetu vyra, susitvsrkytu biggrin.gif

teko pamatyt biggrin.gif
kaip ten sako: jau dabar daryk taip, kad rytoj būtų geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 05, 12:02)
teko pamatyt biggrin.gif
kaip ten sako: jau dabar daryk taip, kad rytoj būtų geriau mirksiukas.gif

Geriau kam?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 05, 12:18)
Geriau kam?

sau pačiam
Atsakyti
Idomucia, ne tame esme, kad brolis medikas. biggrin.gif
esme, kad skaitomi straipsniai, tyrimai.
juose idomus pastebejimas: homoseksualu problemos ne tokios ryskios. jie megsta save, savo lyti, ir myli ta pacia lyti.
nemegti savo lyties arba gyventi su dviem lytimis savyje yra didelis issukis.
kaip zinoti: igimti cia dalykai ar psicho dalykai (vaikystes traumos)?

straipsniai nagrineja, jog transgender nera daug igimta (procentaliai, palyginus su homo), tokiu zmoniu bedos daugiau psichologines, todel ir pasdarius OP, islieka sucide/depression rizika.

zinoma, bandyk, bet.

tavo vietoje as gyvenciau su dviem lytimis savyje ir pagal nuotaika, atidarius tai viena stalciu, tai kita - pakaitomis naudociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 balandžio 2019 - 12:42

Deklaravai, kad moters prigimtis tokia.

kokia?

Atsakyti

Namu tvarkymas, tai ju darymas grazesniais. Moteriskumas, tai rupintis jaukumu, groziu.
Pas vyrus tvarkymas - tai palaikyti daiktus veikianciais, paruostais naudojimui. Vyrus nervuoja, jei automobilyje kas neveikia, ar dar kur. Ir jei vyras namuose seimininkas tai sutvarrko ivairius dalykus, irengia naujus, kad butu patogiau ar daugiau galimybiu.
Bet pilna ir sutriu moteru ir apsileidusiu vyru

taip :) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 05, 17:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72404053" data-time="1554398155"><div><p>Namu tvarkymas, tai ju darymas grazesniais. <strong>Moteriskumas, tai rupintis jaukumu, groziu</strong>.
Pas vyrus tvarkymas - tai palaikyti daiktus veikianciais, paruostais naudojimui. Vyrus nervuoja, jei automobilyje kas neveikia, ar dar kur. Ir jei vyras namuose seimininkas tai sutvarrko ivairius dalykus, irengia naujus, kad butu patogiau ar daugiau galimybiu.
Bet pilna ir sutriu moteru ir apsileidusiu vyru</p></div></blockquote><p>taip smile.gif </p>

Tai kur tas jaukumas, kai bardakas!? Moteriškumas nunyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 05, 21:42)
Tai kur tas jaukumas, kai bardakas!? Moteriškumas nunyko verysad.gif

pas mane? baik tu, pas mane tik kurybine netvarka, o ne bardakas lotuliukas.gif labai net jauku.... mirksiukas.gif
Atsakyti
<div>QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 05, 23:18)</div>
<div>pas mane? baik tu, pas mane tik kurybine netvarka, o ne bardakas vartotojo įkelta nuotraukalabai net jauku.... vartotojo įkelta nuotrauka

<p>Iš pat ryto gero juoko dozė.Galvojau langus valytis, nesivalysiu.Nesitvarkysiu šnd, pas mane taipogi kūrybinė netvarka.Tuoj tik sugalvosiu ką kuriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 balandžio 2019 - 05:36
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 05, 22:18)
pas mane? baik tu, pas mane tik kurybine netvarka, o ne bardakas lotuliukas.gif labai net jauku.... mirksiukas.gif

Kurybine? Ką kuri? Cia rimtai klausiu.
Atsakyti