Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 04, 15:32)
Ar būtinai moteris turi būti kūda?Ar tau graži pvz Valentaitė?Juk ji nebe sveikai liesa.O toms kitom, kurios dėvi 42-44 dydžio drabužius tektų utilizuotis?
Graži foto, gražios to laikmečio mados.Mano a.a močiutė taip rengdavosi.
Mylimuke, sveikinimai tau ir užuojauta. biggrin.gif

kame ji per kūda? aišku, kad graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 04, 15:32)
Ar būtinai moteris turi būti kūda?Ar tau graži pvz Valentaitė?Juk ji nebe sveikai liesa.O toms kitom, kurios dėvi 42-44 dydžio drabužius tektų utilizuotis?

As dabar nesioju 42 ir labai gerai jauciuos smile.gif
Priimu uzuojauta, maciau foto bus darbelio. Nezinosiu nuo ko pradet net lotuliukas.gif

Valentaite man tokia biski "jokia", neturi cinkelio savyje. Ji kuda, pagal visuotinius grozio standartus tokios normalios, bet as tokia buti nenoreciau, man patinka biski mesytes ir minkstumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 balandžio 2019 - 15:12
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 03, 21:18)
jei laikai savo vyriskas savybes savasties dalimi, tai neklystu, tu gi net dvasia neigi, tai is vsi neklystu  biggrin.gif tu gi tik kuna savo suvoki....ir tai ka sako medikai ir statistikos lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tikrai nesitikejau, kad atsakysi i klausima, klausiau ar gali i ji atsakyti, pvz sau  mirksiukas.gif

kokia neapykanta lotuliukas.gif
Papildyta:

4 smailikai  ir kuris is ju isteriskas?  blink.gif sitas? bigsmile.gif sitas lotuliukas.gif ar sitas?
as linksmas zmogus todel ir smailikais paivairinu postus, kad graziau atrodytu  mirksiukas.gif

tai ir as nesiulau , as aplamai apie laime net nesneku  mirksiukas.gif
mano suprateja tekstu lotuliukas.gif
Papildyta:

as niekad nebuvau labai moteriska...dabar esu labiausiai moteriska, kokia bet kada esu buvusi, tiek charakteriu, tiek isvaizda, visi komplimentus tik sako  tongue.gif

bet suprantu norejai ikasti? lotuliukas.gif
Papildyta:

nu va kokios grazios damos, man tu laiku mados vienos is graziausios . Ar neatrodo jos elegantiskai, moteriskai, subtiliai?

Taigi tvarkyti yra moteriskumo dalis. Namu puoselėjimas.
Atsakyti

Taigi tvarkyti yra moteriskumo dalis. Namu puoselėjimas.

kodel?

Atsakyti

kame ji per kūda? aišku, kad graži smile.gif

nu paziurejau nuotraukas , nu tikrai labai net normali ir pilvukas sioks toks yra. ideali beveik figura jai :)

Atsakyti

man ji normali, o kiekveinam zmogui ir figura, pagal sudejima, pagal kaulu struktura, ugi.

As dabar nesioju 40- 42 , nezinau tiklisia Uk 10-12, tai man jau siek tiek per daug pilvo srityje , nu niekaip tas lasinys nuo ten nieku eiti nenori  :D svarbu moteris pati gerai jaustusi savom kune.

bet ta moteri storesne , jau ne kazin kaip atrodytu..

Atsakyti

Neturi buti butinai kuda. As manau, kad turi buti sveika. Tiek perdetas liesumas, tiek antsvoris yra nesveika.

O Valentaite man labai grazi, stilinga, elegantiska. Klausiau, kas ja gyvai mates, sake, kad oda, plaukai tobulai atrodo.  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 04, 17:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72403896" data-time="1554386173"><div><p>Taigi tvarkyti yra moteriskumo dalis. Namu puoselėjimas.</p></div></blockquote><p>kodel?</p>

Deklaravai, kad moters prigimtis tokia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 04, 17:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72403896" data-time="1554386173"><div><p>Taigi tvarkyti yra moteriskumo dalis. Namu puoselėjimas.</p></div></blockquote><p>kodel?</p>

Namu tvarkymas, tai ju darymas grazesniais. Moteriskumas, tai rupintis jaukumu, groziu.
Pas vyrus tvarkymas - tai palaikyti daiktus veikianciais, paruostais naudojimui. Vyrus nervuoja, jei automobilyje kas neveikia, ar dar kur. Ir jei vyras namuose seimininkas tai sutvarrko ivairius dalykus, irengia naujus, kad butu patogiau ar daugiau galimybiu.
Bet pilna ir sutriu moteru ir apsileidusiu vyru
Atsakyti
Ojazau...as kaip atsimenu...kai gyvenam dvi seimos bute, kai tik atvaziavom gyventi i Anglija, tai teko ir svetimu menesiniu krauja vonioj valyti ir nuskustos putes kušio plaukus rinkti is uzkimstos kriaukles. Vien tik del to, kad man geda buvo, jog vyrai matys kokiu sutriu yra. Tik atsimenu, kad ziaukčiodavau biggrin.gif Galiausiai vyras jają paliko.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 04, 21:11)
Ojazau...as kaip atsimenu...kai gyvenam dvi seimos bute,  kai tik atvaziavom gyventi i Anglija,  tai teko ir svetimu menesiniu krauja vonioj valyti ir nuskustos putes kušio plaukus rinkti is uzkimstos kriaukles. Vien tik del to,  kad man geda buvo,  jog vyrai matys kokiu sutriu yra. Tik atsimenu,  kad ziaukčiodavau  biggrin.gif  Galiausiai vyras jają paliko.

aš tokią vieną žinau, kuri taip palieka išeidama į darbą ar kur kitur. Spėk ar turi vyrą? Aišku ne, gyvena viena.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 01, 06:40)
Sielos ubage tu. Tfu ant tokiu zmoniu kaip tu. Lai tau i senatvę atsako kojos uz toki elgesi.Lai tave tavo vaikai ismeta

Burbe, savo stiliuje vel... wub.gif
kaip Treciuju temoje....

ech, jau balandzio 5d, o jauciuos kaip kovo 5...dar mazai silumos.... rolleyes.gif mazai....

Idomucia, su mediku broliu kalbejom...
Neprisimenu skaiciu, bet....homoseksualai gyvena geriau. Tie, kurie pasidaro transgender operacijas, vis tiek tai nesumazina savizudybiu rizikos. gal tieisog priimk save koks esi, ir nesidaryk visu sukuosenu iki galo...
a vdrug, pasidares viska iki galo, vis tiek suprasi, kad ne tame laime ir esme....

Geros dienos visoms.... brunette.gif
Atsakyti