Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 03, 09:32)
Tai gyveni apsikuitus?
Kazkokia fix ideja, kad buities rupescius sukelia kiti zmones, o jau vienai gyvenant tai gyveni be rupesciu?

Kaip tik dviese gyvenant galima daug problemu pasidalinti

Kai kurie zmones buna labai netvarkingi, ir patys nemegsta tvarkytis, ir dar apkuicia viska - meta daiktus bet kur ir ten palieka, nesvarius indus, drabuzius, tepliojasi. Dar jei mityba skirtinga, tai papildomas rupestis. Tai be tokio zmogaus tikrai buitis lengvesne, nes kiekvienas turi skirtinga supratima apie tvarka, kuri kita zmogu gali ir erzinti. Kai buni vienas tai to apsikuitimo nera.kur ka padejai, ten radai, maziau maisto, maziau nesvariu indu, maziau nesvariu drabuziu, maziau tvarkymosi namie.
Atsakyti

Tai gyveni apsikuitus?

Tai žinoma.Namai jaukiasi pirmas tris dienas,paskui betvarkė stabilizuojasi.Kai nebeperlipu per šiukšles,tai ir apsitvarkau.O jei rimtai kalbant,jau peraugau tą amžių kai kelių dulkių,ar neplautų puodelių kelčiau paniką.Kai norėsou,tai ir sisitvarkysiu.

Atsakyti
Anksciau tvarkydavausi karta i savaite, nes praktiskai nebudavau namie.
Paskui dukart i savaite, kai pradejau nemazai dirbti namie.
Dabar kasdien biggrin.gif
O kai gyvenom dviese, tai buvo istisa betvarke, nes jis daug laiko nedirbo, sedejo namie ir zaide kompiuterinius zaidimus bei mane ede, kodel paskui ji nelakstau ir jo kiaulyno netvarkau.
Buna ir taip.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 02, 22:37)
Jezau, ko tu cia taip ardaisi?
Lyg butu tau asmeniskai skirta.  blink.gif
Praeik tiesiog...

kodel tu nuomoens issakyma, supranti kaip ardymasi? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 04 03, 09:52)
Anksciau tvarkydavausi karta i savaite, nes praktiskai nebudavau namie.
Paskui dukart i savaite, kai pradejau nemazai dirbti namie.
Dabar kasdien  biggrin.gif

perejau per tuos etapus, dabar grizau i tvarkymasi karta i savaite, nes nebevalioju kitaip ir stengiuosi nematyti bardako biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 02, 22:31)
O buti savimi reiskia buti tokia, kaip moko Lutuke, vedos ir Murauskiene.</p><p></p><p>Tos mano vyriskos savybes (kaip tu vadini) ir yra dalis manes. Jei as jas mazinsiu, busiu ne savimi, o tavimi.  biggrin.gif Gink dieve.  biggrin.gif </p>

Nu matau, kad nelabai nagrinejai saves, nelabai atskyriai kas esi tu ir kas tavo ismokti dalykai gyvenime, kyle is baimiu, bloku , tevu ir aplinkos idiegimu ir t.t. ...
nebusi manimi , neisjaudink , keistai supranti, ka reiskiabuti savimi... mirksiukas.gif
galetum atsakyti i klausima kas tu esi, ne kokia tu esi?
Atsakyti

Nu matau, kad nelabai nagrinejai saves, nelabai atskyriai kas esi tu ir kas tavo ismokti dalykai gyvenime, kyle is baimiu, bloku , tevu ir aplinkos idiegimu ir t.t. ...
nebusi manimi , neisjaudink , keistai supranti, ka reiskiabuti savimi... mirksiukas.gif
galetum atsakyti i klausima kas tu esi, ne kokia tu esi?

Tu labai klysti.

Ne, tau as negaliu atsakyti i sita klausima. :)  Esi paskutinis zmogus zemeje, su kuriuo as velciausi i diskusijas, kas ir kokia esu.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 03, 13:41)

Nes tavo postas pilnas isterisku smailu.
Ir is kazkur sufantazavai, kad as cia siulau laimes recepta, kuriuo visi turi sekti? Nespresk apie mane pagal save - as negrudu per prievarta "teisingu" laimes receptu kitiems.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 03, 12:41)
Papildyta:

perejau per tuos etapus, dabar grizau i tvarkymasi karta i savaite, nes nebevalioju kitaip ir stengiuosi nematyti bardako  biggrin.gif

O kas nutiko, kad tapai nebemoteriška?
Atsakyti

Gal barzda pradėjo želti? :hmm:

Atsakyti

Norėjau papokštauti ir primakalavau, ištrinti nebegaliu.O ir nuotaika ne ta.šiandien sužinojau apie vieno jaunystės draugo mirtį.sukrėtė stipriai. :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 balandžio 2019 - 18:09
Greitaii velykos. Kaip prie Smetonos moterys velykas svente
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 03, 13:30)
Tu labai klysti.
</p><p>Ne, tau as negaliu atsakyti i sita klausima. smile.gif  Esi paskutinis zmogus zemeje, su kuriuo as velciausi i diskusijas, kas ir kokia esu.
</p>

jei laikai savo vyriskas savybes savasties dalimi, tai neklystu, tu gi net dvasia neigi, tai is vsi neklystu biggrin.gif tu gi tik kuna savo suvoki....ir tai ka sako medikai ir statistikos lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tikrai nesitikejau, kad atsakysi i klausima, klausiau ar gali i ji atsakyti, pvz sau mirksiukas.gif

kokia neapykanta lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 04 03, 15:15)
Nes tavo postas pilnas isterisku smailu.
Ir is kazkur sufantazavai, kad as cia siulau laimes recepta, kuriuo visi turi sekti? Nespresk apie mane pagal save - as negrudu per prievarta "teisingu" laimes receptu kitiems.

4 smailikai ir kuris is ju isteriskas? blink.gif sitas? bigsmile.gif sitas lotuliukas.gif ar sitas?
as linksmas zmogus todel ir smailikais paivairinu postus, kad graziau atrodytu mirksiukas.gif

tai ir as nesiulau , as aplamai apie laime net nesneku mirksiukas.gif
mano suprateja tekstu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 03, 17:11)

as niekad nebuvau labai moteriska...dabar esu labiausiai moteriska, kokia bet kada esu buvusi, tiek charakteriu, tiek isvaizda, visi komplimentus tik sako tongue.gif

bet suprantu norejai ikasti? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 03, 21:03)
Greitaii velykos. Kaip prie Smetonos moterys velykas svente

nu va kokios grazios damos, man tu laiku mados vienos is graziausios . Ar neatrodo jos elegantiskai, moteriskai, subtiliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 balandžio 2019 - 21:19
Lutuke
Tu pagal charakteri esi tikras vyras, pagal tavo pacios cituojamus saltiniu, kovoji iki kraujo, irodineji savo tiesas, izeidineji. O dar sako, tikrai moteriai budinga priimti, apeiti, svelniai apzaisti lotuliukas.gif
Atsakyti