QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 01, 17:02)
As tai ne ant šalies spjaunu, as spjaunu ant daunių, dirbanciu atsakinga darba.
butent, niekaip jom tas nedasyla, kad jei sakai kad beda debiliskose darbuotojuose, kurios nezino, ka daro, tai jau varai ant Lietuvos
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 01, 15:27)
Kiek man reikejo tureti reikalu su ambasada, as viska padariau pastu, greiciausiai kad ir adresa deklaruoti pastu galima, bet tu gi nepasakysi sito, nes prarasi priezasti apspjauti savo sali.
</p>
As tik sakau, ka man sake ambasadoje, netkrinau pasitikejau, sake atvaziuosit uzpildysit forma ir deklaruosit, jei zinai, kaip deklaruoti gyv vieta internetu pasidalink
nes tame rinkejo puslpayje, kai as uzsiregistravau ir ivedziau savoadresa, buvo prierasas, kad tai tik laikinas adreso pakeitimas gauti balsavimo dokumentam, ne deklaracija.
Neturejau jokiu reikalu, kur galima butu tvarkyti pastu, nes visada reikejo paraso, tiek keisti asm dokumenta, tiek parasyti igaliojima, taigi sneku, tik ka pati patyriau.
Siaip net klaidinga info buvo jus svetaineje apie reikalavimus, del dokumentu keitimo, ka suzinojau tik nuvykusi, ne stai man uzeme laiko ir papildomu pinigu ir nervu, apie ka jie sake, "nezinojo", nes ne jie daro ir priziuri ta puslpai, o Lietuvos vyriausybe.
Ja vien tokia smulkmena, kad neturi jie ambasadoje pasto zenklu, reikai vaziuoti ir pirktis, nu man absurdas, arba kad sumokejus 50 e u zasmens kortele reikai ir pasto zenkla isigyti. jau vein ikainiai brangesni vsioo, nei pvz Airijos ambasados Lietuvoje... ir t.t.
ir prie ko cia salis, galva issiplauk viena karta, jei istaigos dirba debiliskai, nezino ka daro, daro klaidas, kurioso man labai brangiai kainavo, ir tai pasakai, tau jau dergi visa sali?
emem su vyru abu laisva diena, sumokejom 80 e, plius kelione ilga, ir igaliojimas netiko nes blogai suformuluotas, kai as veziausi pvz ir prasiau tik nurasyti, nes turejau is notaro, ne, padare savaip ir blogai, tai ka man dziaugtis del to?