Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 03 31, 22:08)
Gal ji leptelejo  tiesiog nepagalvojus.
Ji irgi pasieme motina , sena, nesusivokiancia , dabar uzsiima kaip su mazu vaiku nuo 0 , nors pries 2 men saipesi is sebnat ves. Bausu ir graudu jos atzvilgiu...

Pas tave gimenej j kazkas dauno  sindromu serga? ( as tikrai nepiktai)

Ne. Dauniuku nera, bet tie, kurie kalba kaip Burbe, voliojasi po plintusais. Tai žema.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 04 01, 08:36)
Ne. Dauniuku nera, bet tie, kurie kalba kaip Burbe, voliojasi po plintusais. Tai žema.

Kaip tu drįsti badyti pirstais kitus pati budama šūdina iki kaklo? As ne tu, as neismeciau desimties metu šuns is namu, kad galeciau i namus parsinesti MADINGOS katės. Tau gi net neskauda, kad is sielvarto kalyte susirgo ir po pusmecio numirė numesta prie tvarto kazkur kaime. Sielos ubage tu. Tfu ant tokiu zmoniu kaip tu. Lai tau i senatvę atsako kojos uz toki elgesi.Lai tave tavo vaikai ismeta taip, kaip tu ismetei ta, kuri tavo pareiga buvo ziureti. Lai jie neturi jokio gailescio, kai ziures i tave verkiancia is skausmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 balandžio 2019 - 08:49
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 01, 08:35)
Kaip cia jus apgavus siandien  biggrin.gif

sakyk, kad vyrui niekada nebeduosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 01, 08:40)
Kaip tu drįsti badyti pirstais kitus pati budama šūdina iki kaklo?  As ne tu,  as neismeciau desimties metu šuns is namu,  kad galeciau  i namus parsinesti MADINGOS katės. Tau gi net neskauda,  kad is sielvarto kalyte susirgo ir po pusmecio numirė numesta prie tvarto kazkur kaime. Sielos ubage tu. Tfu ant tokiu zmoniu kaip tu. Lai tau i senatvę atsako kojos uz toki elgesi.Lai tave tavo vaikai ismeta taip,  kaip tu ismetei ta,  kuri tavo pareiga buvo ziureti. Lai jie neturi jokio gailescio,  kai ziures i tave verkiancia is skausmo.

Pritariu.
Aš irgi nutraukiau visus ryšius su nuo vaikystės drauge, kuri prisiveisė katinų, prisigimdė vaikų ir po to jai tie katinai ėmė maišyti. Mat pūkai skraido. O kur buvo protas prieš tai tokius pūkuotus imti? Ne 13 metukų jai jai buvo, pakankamai jau buvo, kad pagalvoti apie pasekmes. Ir nuskusti buvo galima. Betgi ne, negražu gi bus, geriau negydyti vos sunegalavus, o vežt iš kart užmigdyti, nes mat jau ne taip aukštai šoksta blink.gif
Dabar pati vos kruta, eina kaip invalidė, koją tysa, operacijų turėjo ax.gif O kažkada merga kaip mūras buvo, už mane gal net stipresnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 01, 09:58)

Nevaryk man aparpolio su tokiomis kalbomis biggrin.gif
Daviau, duodu ir duosiu...ir dar žinau kur iš šono rasti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 balandžio 2019 - 13:00
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 30, 12:55)
IDOMUČIA,  tu turėtum žinoti. Lietuviškos debilės atsiuntė S1 forma su neteisingu gatves pavadinimu ir neteisingu  miesto kodu. Negana to  dar ir dokumentas lietuviskai isspausdintas,  nors ir issiunte i uzsieni. Cia tokia jobana tvarka Lietuvoje ar Kaune tokios dūros dirba?

taip is Lietuvos siuncia lietuviskus dokumentus, kiekviena salis siuncia sava valstybine kalba, o kita ES salis, turi issiversti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 01, 09:58)
Papildyta:

Pritariu.
Aš irgi nutraukiau visus ryšius su nuo vaikystės drauge, kuri prisiveisė katinų, prisigimdė vaikų ir po to jai tie katinai ėmė maišyti. Mat pūkai skraido. O kur buvo protas prieš tai tokius pūkuotus imti? Ne 13 metukų jai jai buvo, pakankamai jau buvo, kad pagalvoti apie pasekmes. Ir nuskusti buvo galima. Betgi ne, negražu gi bus, geriau negydyti vos sunegalavus, o vežt iš kart užmigdyti, nes mat jau ne taip aukštai šoksta blink.gif
Dabar pati vos kruta, eina kaip invalidė, koją tysa, operacijų turėjo ax.gif O kažkada merga kaip mūras buvo, už mane gal net stipresnė ax.gif

Nu taip per laika atsirenki draugus atrodo paauglysteje draugauji visi normalsu bunam, paskui isaug air ziuri kas cia isaugo biggrin.gif suprantu, kad gali kazkokiso aplinkyebs pasikeisti, bet tai glaia gi gyvunelius kazkam atiduoti, o ne migdyti blink.gif
Buna,akd bendrauji bendrauji is pradziu pamatai kakzokisu maziukus ispejimo zenklus, kad su tuo zmogum nepakeliui, paskui vis daugiau ir gau gale matai,kad nebesusisneki..
kakziap itariu nuo nesveiko gyvenimo budo zmonem kazkas su smegenim pasidaro su laiku, toks bukumas islenda...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 31, 09:51)
Pikta?  Ne,  ne tik pikta -  baisu. Baisu,,  kad tokiose atsakingose pareigose sėdi absoliučios daunės. Jei jos sau problemas darytusi,  tai maty šunes,  dabar jos problemas daro zmonems žmonėms. Cia tau ne koks vietines rwiksmes popiergaliukas,  cia tarptautinės reiksmes dokumentas.
Jei tokios daunės  atlieka tokias pareigas,  tai as labai dziaugiuosi,  kad migravau is tokios Lietuvos.

ot naujiena, valdisku istaigu malonumai musu salyje niekad neiskeicia lotuliukas.gif

pvz pasikeisti adresa del rinkimu gali prisiregistravus ten rinkeju puslapyje, bet deklaruoti adresa vis tiek tektu vaziuoti i ambasada doh.gif , nu nejau negalima irgi padaryti,kad butu galima internetu pasikeisti, vis tiek registracijso jokios nera Airijoje, jiem butu gi geriau , zinoti,kur kas gyvena. Cia bet kur uztenka nunesti laiska adresuota tau oficialu koki ir viskas. bet ne musiskiam kas per paprasta, nepaitnka, riekaikaip sudetingiau, tirkai greitu metu nevaizuosiu I dublina darbo diena,kad adresa deklaruoti....

man uztenka i ambasada siaip nuvaziuoti,kad pajusciau ta lietuviko biurokratizmo ir pavepumo dvaia, dare man igaliojima, sumokejau 80e Lietuvoje notaram netinka, sako blogai surasytas doh.gif
Atsakyti

biggrin.gif
Daviau, duodu ir duosiu...ir dar žinau kur iš šono rasti biggrin.gifbiggrin.gif

O jeigu neims? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 04 01, 13:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72400835" data-time="1554116380"><div><p>vartotojo įkelta nuotrauka
Daviau, duodu ir duosiu...ir dar žinau kur iš šono rasti vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O jeigu neims? hmm.gif​ </p>

Priversim biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 balandžio 2019 - 14:42

pvz pasikeisti adresa del rinkimu gali prisiregistravus ten rinkeju puslapyje, bet deklaruoti adresa vis tiek tektu vaziuoti i ambasada doh.gif, nu nejau negalima irgi

Kiek man reikejo tureti reikalu su ambasada, as viska padariau pastu, greiciausiai kad ir adresa deklaruoti pastu galima, bet tu gi nepasakysi sito, nes prarasi priezasti apspjauti savo sali.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 01, 15:27)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72400891" data-time="1554119124"><div><p>pvz pasikeisti adresa del rinkimu gali prisiregistravus ten rinkeju puslapyje, bet deklaruoti adresa vis tiek tektu vaziuoti i ambasada vartotojo įkelta nuotrauka, nu nejau negalima irgi
</p><p></p></div></blockquote><p>Kiek man reikejo tureti reikalu su ambasada, as viska padariau pastu, greiciausiai kad ir adresa deklaruoti pastu galima, bet tu gi nepasakysi sito, nes prarasi priezasti apspjauti savo sali.
</p>

As tai ne ant šalies spjaunu, as spjaunu ant daunių, dirbanciu atsakinga darba.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 04 01, 17:02)
As tai ne ant šalies spjaunu,  as spjaunu ant daunių, dirbanciu atsakinga darba.

butent, niekaip jom tas nedasyla, kad jei sakai kad beda debiliskose darbuotojuose, kurios nezino, ka daro, tai jau varai ant Lietuvos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 04 01, 15:27)
Kiek man reikejo tureti reikalu su ambasada, as viska padariau pastu, greiciausiai kad ir adresa deklaruoti pastu galima, bet tu gi nepasakysi sito, nes prarasi priezasti apspjauti savo sali.
</p>

As tik sakau, ka man sake ambasadoje, netkrinau pasitikejau, sake atvaziuosit uzpildysit forma ir deklaruosit, jei zinai, kaip deklaruoti gyv vieta internetu pasidalink mirksiukas.gif nes tame rinkejo puslpayje, kai as uzsiregistravau ir ivedziau savoadresa, buvo prierasas, kad tai tik laikinas adreso pakeitimas gauti balsavimo dokumentam, ne deklaracija.

Neturejau jokiu reikalu, kur galima butu tvarkyti pastu, nes visada reikejo paraso, tiek keisti asm dokumenta, tiek parasyti igaliojima, taigi sneku, tik ka pati patyriau.
Siaip net klaidinga info buvo jus svetaineje apie reikalavimus, del dokumentu keitimo, ka suzinojau tik nuvykusi, ne stai man uzeme laiko ir papildomu pinigu ir nervu, apie ka jie sake, "nezinojo", nes ne jie daro ir priziuri ta puslpai, o Lietuvos vyriausybe.
Ja vien tokia smulkmena, kad neturi jie ambasadoje pasto zenklu, reikai vaziuoti ir pirktis, nu man absurdas, arba kad sumokejus 50 e u zasmens kortele reikai ir pasto zenkla isigyti. jau vein ikainiai brangesni vsioo, nei pvz Airijos ambasados Lietuvoje... ir t.t.

ir prie ko cia salis, galva issiplauk viena karta, jei istaigos dirba debiliskai, nezino ka daro, daro klaidas, kurioso man labai brangiai kainavo, ir tai pasakai, tau jau dergi visa sali?
emem su vyru abu laisva diena, sumokejom 80 e, plius kelione ilga, ir igaliojimas netiko nes blogai suformuluotas, kai as veziausi pvz ir prasiau tik nurasyti, nes turejau is notaro, ne, padare savaip ir blogai, tai ka man dziaugtis del to? blink.gif
Atsakyti

As tai ne ant šalies spjaunu, as spjaunu ant daunių, dirbanciu atsakinga darba.

Tai as tau nieko ir nesakau. 

Atsakyti