Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lietuviškai, prašyčiau. Aš zonoje nebuvusi, jų terminologijos nežinau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 31, 14:16)
Lietuviškai, prašyčiau. Aš zonoje nebuvusi, jų terminologijos nežinau.

Kaip matau tu niekur nebuvus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 30, 21:14)
Ir buvo gi daunei uzrasytas adresas ant lapuko, 

Nzn, kai UK S1 sau i Vokietija prasiau tai pildziau SPECIALIA FORMA ir sau pasilikau kopija, o ne kazka ant tuoletinio parasiau.
Nu ir kas dabar kaltas?
Ta popiergali jos ismete.
O jei butum parasius pareiskima ir pasiemus kopija su ju parasu kad gavo, tai butu visai kas kita, a ne?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 31, 09:51)
Pikta?  Ne,  ne tik pikta -  baisu. Baisu,,  kad tokiose atsakingose pareigose sėdi absoliučios daunės. Jei jos sau problemas darytusi,  tai maty šunes,  dabar jos problemas daro zmonems žmonėms. Cia tau ne koks vietines rwiksmes popiergaliukas,  cia tarptautinės reiksmes dokumentas.
Jei tokios daunės  atlieka tokias pareigas,  tai as labai dziaugiuosi,  kad migravau is tokios Lietuvos.

O kuo tau daunai užkliuvo?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 31, 09:51)
Pikta?  Ne,  ne tik pikta -  baisu. Baisu,,  kad tokiose atsakingose pareigose sėdi absoliučios daunės. Jei jos sau problemas darytusi,  tai maty šunes,  dabar jos problemas daro zmonems žmonėms. Cia tau ne koks vietines rwiksmes popiergaliukas,  cia tarptautinės reiksmes dokumentas.
Jei tokios daunės  atlieka tokias pareigas,  tai as labai dziaugiuosi,  kad migravau is tokios Lietuvos.

Ne, mums Lietuvoj tokiu mastanciu ir blevyzgaujanciu nereikia. Svariau ir laisviau.
O jos tegu praso pasalpu, dvigubos pilietybes, pensiju ir gyvena kaip sunys..
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 31, 16:59)
Nzn, kai UK S1 sau i Vokietija prasiau tai pildziau SPECIALIA FORMA ir sau pasilikau kopija, o ne kazka ant tuoletinio parasiau.
Nu ir kas dabar kaltas?
Ta popiergali jos ismete.
O jei butum parasius pareiskima ir pasiemus kopija su ju parasu kad gavo, tai butu visai kas kita, a ne?

Ne as buvau. Mama nuejo, jos uz ja uzpilde.
Reikejo man nuvaziyot ir patikrinti, bet galvojau ten savo profesija zinancios moterys dirba. Pasirodo klydau. Daunės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 kovo 2019 - 22:02
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 03 31, 18:44)
O kuo tau daunai užkliuvo?

Gal ji leptelejo tiesiog nepagalvojus.
Ji irgi pasieme motina , sena, nesusivokiancia , dabar uzsiima kaip su mazu vaiku nuo 0 , nors pries 2 men saipesi is sebnat ves. Bausu ir graudu jos atzvilgiu...

Pas tave gimenej j kazkas dauno sindromu serga? ( as tikrai nepiktai)
Atsakyti
Mano gimineje daunu nera, bet man irgi uzkliuvo.
Nuo kada reikia izeidineti genetines ligas turincius zmones? Arba ne genetines?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 01, 07:28)

Na taip. Nebutina paciam sirgti ar buti susijus, kad sureaguoti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 04 01, 06:28)

Jus dar nezinot kas bus, kai visos tos mazumos ir nuskriaustieji su spec poreikiais prades jums ant galvu lipti.

Genetines ligos, gime atsilikusioje rytu Europoje, turejo sunkia vaikyste... jauu bloga nuo tokiu paaiskinimu.
Zmogaus esme yra protas, nera proto nera ir zmogaus.

Tos kur dirba valstybineje tarnyboje tikrai neserga genetinemis ligomis, tipiskos rytu Europietes kurios nesugebejo net emigruot
Atsakyti
Nuo senų laikų,nuo vaikystės buvo paplitę koliojamieji žodižai,tokie kaip daunas,psichas,šizofrenikas ir kiti medicininiai terminai.Ir tiek čia to kriminalo.Šiandien melagių diena,žiūrėkit,kad neapgautų.
Atsakyti
Kaip cia jus apgavus siandien biggrin.gif
Atsakyti