Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 03 29, 17:52)
oi bliamba, tos mamos smile.gif

Aš irgi mama, ir man dukros laikas nuo laiko generalinę tvarką padaro smile.gif Aš mėgstu kaupti visokias dėželes, kurių vis kam nors prireikia, tai dukros man išskyrė didelę dėžę, kurioje turėtų tilpti visos mano dėžutės, jei noriu ką nors pasilikti, turėčiau jai dėžėje vietos pasidaryti. Bet šiuo metu į dėžę netelpa dėžė nuo šuns skaniukų ir kibirėlis (puikiai tiks vasarą uogoms atsivežti) nuo raugintų kopūstų, reikės neužmiršti ryt į sodą išvežti, nes, dievaži, mergiotės, jei pamatys, išmes.
Atsakyti
o kam tau deze nuo suns skaniuku?
Atsakyti
Pirma tevai vadovauja vaikams, kai tie uzauga- vadovauja tevams biggrin.gif .
Atsakyti

Pirma tevai vadovauja vaikams, kai tie uzauga- vadovauja tevams biggrin.gif.

Nereikia gyventi su tėvais( vaikais) ir jokio vadovavimo nebus.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 19:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72398934" data-time="1553876154"><div><p>Pirma tevai vadovauja vaikams, kai tie uzauga- vadovauja tevams vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>Nereikia gyventi su tėvais( vaikais) ir jokio vadovavimo nebus.
</p>

Taip. As nekalbu apie tai, kai jau tenka rupintis negalintiems savim pasirupinti, bet as buciau labai nepatenkinta, jei kazkas metytu/ atidavinetu mano augalus, nes jie ne floros fanatai arba is garazo priestato metytu mano tuscius vazonus, nes jie jiems atrodo nereikalingi..
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 29, 20:14)
o kam tau deze nuo suns skaniuku?

Tataigi rašiau, uogom susidėt smile.gif Talpa ~2 litrai, kaip tik ankstyvosioms braškėms parsivežt namo.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 21:21)
Nereikia gyventi su tėvais( vaikais) ir jokio vadovavimo nebus.

Nieks ir negyvena kartu, ale atvažiuoja, kada nori ir iš anksto nepranešę, ir aiškina, kaip gyvent smile.gif Bet negi pyksi, juk tai ir jų namai, tai, kas, kad iš tų namų jie prieš ~10 metų išėję
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 03 29, 20:38)

Nieks ir negyvena kartu, ale atvažiuoja, kada nori ir iš anksto nepranešę, ir aiškina, kaip gyvent smile.gif Bet negi pyksi, juk tai ir jų namai, tai, kas, kad iš tų namų jie prieš ~10 metų išėję

Niejada neaiskinau tevam kaip gyvent. Isejau, susikuriau savo, kaip norejisi taip ir tvarkiaus. O tevai turejo taip kaip jiems patiko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 28, 23:58)
Tu nori pasakyt, kad tavo bernas mete rukyt nes tu jo prasei?  Ir neskaite tos knygos?

Mano bernas mete rukyti net neprasytas. Nepasakiau nei zodzio apie tai. Ir vis dar neruko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 12:24)
<p>Pradėjau švarintis.Prie konteinerio padėjau veikiančią mikrobangę,ir gerą kėdę.Tiesiog nežinau kur dėti veikiančius daiktus.Drabužiai,kurie galan nepapilti,vežu į labdaros organizaciją.</p>

Kai kurios 9rganizacijos ir daiktus priima.. Esu kazkada vezus dezes indu, patalynes.
As nesu supertvarkinga, todel man patinka tureti maziau daiktu, tai neapsikuiciu. Maziau dulkiu sluostinet reikia. Isaugtus rubus, nenaudojamus dalykus karta metuose sutvarkau ir atiduodu reguliariai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 29 kovo 2019 - 23:23
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 29, 22:15)
Mano bernas mete rukyti net neprasytas. Nepasakiau nei zodzio apie tai. Ir vis dar neruko  rolleyes.gif

Aisku. Nes taip gyreis, lyg del taves mete.

Davar jaunimo tarpe madinga sveikai gyventi- nerukyti, negerti. Pagirtina .
Atsakyti

Nepakęsčiau, jei ištekėjusios dukros vadovautų mano namuose.Kaip ir anytą atėjusi į marčios namus.Nors nei vienos nei kitos neturiu.

Sūnus į mano namus   jo šeimai nereikalingų daiktų neneša.Nežinau,kaip bet jis moka neapsikrauti daiktais.

Mamos daiktų be leidimo nemėtau.Gal man atrodo šiukšlė, o jai didelė vertybė.

Gero šeštadienio visoms :4u:

Atsakyti
IDOMUČIA, tu turėtum žinoti. Lietuviškos debilės atsiuntė S1 forma su neteisingu gatves pavadinimu ir neteisingu miesto kodu. Negana to dar ir dokumentas lietuviskai isspausdintas, nors ir issiunte i uzsieni. Cia tokia jobana tvarka Lietuvoje ar Kaune tokios dūros dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 kovo 2019 - 12:57