Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Vezkit i car boot seilus. Uz 3 -4 val visada pasidarau apie 100 svarielių uz tai ką ismesciau i šiukšlyną. Nesuprantu as tu atidavinejimu labdarai, kad jie pinigą is to darytu, kai tu pats gali pasidaryti ta piniga.

Tam reikia laiko turėti.

Aš vežu maltiečiams.Ten, mačiau yra toks kambarys, prikabintas įvairių drabužių.Kas sunkiau verčiasi, ateina pasirenka.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 14:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72398655" data-time="1553860902"><div><p>Vezkit i car boot seilus. Uz 3 -4 val visada pasidarau apie 100 svarielių uz tai ką ismesciau i šiukšlyną. Nesuprantu as tu atidavinejimu labdarai, kad jie pinigą is to darytu, kai tu pats gali pasidaryti ta piniga.</p></div></blockquote><p>Tam reikia laiko turėti.
</p><p>Aš vežu maltiečiams.Ten, mačiau yra toks kambarys, prikabintas įvairių drabužių.Kas sunkiau verčiasi, ateina pasirenka.
</p>

Nu jau...nejuokink...laiko. As savo šeimą sekmadieniais karta i menesi palieku miegoti. Pati jau 6 ryte bunu turguje, o dvyliktai jau namie...ir pinigas kišenėj, ir šiūkšlinė tusčia biggrin.gif
Net neisivaizduojat ka esu pardavus biggrin.gif Silikoną, su 4 metu senumo praėjusia garantija - ir tą pardaviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 29, 12:22)
Tai kad tamsta metote savo motinos daiktus is jos namu mirksiukas.gif .
Pas mus tai jokiu sarasu nera ir niekas nemeto kitu seimos nariu daiktu.  Gyvenam neapsikrove, bet ir nieko nepasigendam.

tiktai tuos,kuriuos ji ivardijo kaip nereikalingus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 29, 15:13)
tiktai tuos,kuriuos ji ivardijo kaip nereikalingus  mirksiukas.gif

Mano sese padare taip daug metu atgal, tai mama dar po siai dienai pabamba del to doh.gif biggrin.gif geriau jau taip kitiem nedaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 29, 15:42)
Mano sese padare taip daug metu atgal, tai mama dar po siai dienai pabamba del to doh.gif biggrin.gif geriau jau taip kitiem nedaryti  biggrin.gif

Ir aš taip padariau mamai keletą metų atgal biggrin.gif Tai jinai dar porą metų primininėjo man vieną daiktą biggrin.gif
oi bliamba, tos mamos smile.gif
Atsakyti
Maniske, jei ko pasigenda, as jai nuperku nauja, tai ji per daug nebamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 29, 15:52)
Ir aš taip padariau mamai keletą metų atgal biggrin.gif Tai jinai dar porą metų primininėjo man vieną daiktą biggrin.gif
oi bliamba, tos mamos smile.gif

lotuliukas.gif gerai, tada kad as sesei nepadejau. mano mama megeja vsika kaupti, bet ir as panasiai, as priprantu prie daiktu, man jie mieli, va niekaip su savo senuku telefonu neissiskiriu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kin,2019 03 29, 15:13]
tiktai tuos,kuriuos ji ivardijo kaip nereikalingus mirksiukas.gif
[/quote]
Tamsta daznai priestaraujate pati sau. Ir ta pacia diena biggrin.gif

kin,2019 03 29, 07:26]
Mamos buta iskrausciau. Nieko kaip ir nepasigedo po to, nors isslaviau nuo dusios biggrin.gif

[/quote]
Atsakyti
Cambala, kur matot priestaravima? Krausciau as, pirstu rode i nebereikalingus ji biggrin.gif
Ten, kur suabejodavo, atidejom atskirai, atsirusiavom galutinai kita diena.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 29, 17:16)
Cambala, kur matot priestaravima? Krausciau as, pirstu rode i nebereikalingus ji  biggrin.gif
Ten, kur suabejodavo, atidejom atskirai, atsirusiavom galutinai kita diena.

Tai jau supratau, kad vartaisi. Nebereikia jau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 29, 17:28)
Tai jau supratau, kad vartaisi. Nebereikia jau biggrin.gif .

Jums laikas gydytis paranoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 29, 17:39)
Jums laikas gydytis paranoja  biggrin.gif

Tikrai? O gal tau laikas gerti biloba, nes nebeatsimeni ka trini?
Atsakyti