https://www.vaga.lt/...-namu-stebuklas
Aš ją skaitinėjau, gal ir galima gerų minčių, kurias paskui pritaikysit praktikoje, rasti.
Man atrodo, kad ir kažkokia lietuvė parašė savo knygą, remdamasi ta japone, netgi seminarus organizavo moterims, mačiau per TV laidą apie ją.
Naaaa, aš taip nesugebėčiau, bet pagarba tokioms moterims. Mane nepatinka visiškas minimalizmas, man patinka namai, kuriuose matosi bei jaučiasi kas jame gyvena. Norėčiau kiek daugiau daiktų išmesti, bet kažkaip neišeina ir jau turbūt tokia liksiu
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 08:39)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72398355" data-time="1553839730">
<div>
<p>Labas rytas
čia reikia sovietinio mentaliteto kaupti blogiems laikams (karui), kaupti, nes vėliau parduotuvėje nerasi ir pan. atsikratyti Sunku, žinau. Mano mama taip daro </p>
</div>
</blockquote>
<p>Ei, ei, prašyčiau tiktai su sovietiniu mentalitetu </p>
<p>Sūnus sako,kad aš su močiute sergam zapastoze.Nuo rusiško žodžio zapas ( atsargos).</p>
<p>Nekaupiu nei karui,nei marui, tiesiog mėgstu visko turėti daug, ir visiems gyvenimo atvejams, kad jei ko prireiktų,nereiktų bėgti skolintis,visko būtų po ranka.</p>
<p>Diskusija tai tikrai praverstų šia tema.</p>
<div>
<p>Labas rytas
čia reikia sovietinio mentaliteto kaupti blogiems laikams (karui), kaupti, nes vėliau parduotuvėje nerasi ir pan. atsikratyti Sunku, žinau. Mano mama taip daro </p>
</div>
</blockquote>
<p>Ei, ei, prašyčiau tiktai su sovietiniu mentalitetu </p>
<p>Sūnus sako,kad aš su močiute sergam zapastoze.Nuo rusiško žodžio zapas ( atsargos).</p>
<p>Nekaupiu nei karui,nei marui, tiesiog mėgstu visko turėti daug, ir visiems gyvenimo atvejams, kad jei ko prireiktų,nereiktų bėgti skolintis,visko būtų po ranka.</p>
<p>Diskusija tai tikrai praverstų šia tema.</p>