Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Aišku, kad yra tokių knygų, o kokių gi nėra biggrin.gif
https://www.vaga.lt/...-namu-stebuklas
Aš ją skaitinėjau, gal ir galima gerų minčių, kurias paskui pritaikysit praktikoje, rasti.
Man atrodo, kad ir kažkokia lietuvė parašė savo knygą, remdamasi ta japone, netgi seminarus organizavo moterims, mačiau per TV laidą apie ją.
Naaaa, aš taip nesugebėčiau, bet pagarba tokioms moterims. Mane nepatinka visiškas minimalizmas, man patinka namai, kuriuose matosi bei jaučiasi kas jame gyvena. Norėčiau kiek daugiau daiktų išmesti, bet kažkaip neišeina ir jau turbūt tokia liksiu bigsmile.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 08:39)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72398355" data-time="1553839730">
<div>
<p>Labas rytas

čia reikia sovietinio mentaliteto kaupti blogiems laikams (karui), kaupti, nes vėliau parduotuvėje nerasi ir pan. atsikratyti vartotojo įkelta nuotraukaSunku, žinau. Mano mama taip daro vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ei, ei, prašyčiau tiktai su sovietiniu mentalitetuvartotojo įkelta nuotrauka biggrin.gif</p>
<p>Sūnus sako,kad aš su močiute sergam zapastoze.Nuo rusiško žodžio zapas ( atsargos).</p>
<p>Nekaupiu nei karui,nei marui, tiesiog mėgstu visko turėti daug, ir visiems gyvenimo atvejams, kad jei ko prireiktų,nereiktų bėgti skolintis,visko būtų po ranka.</p>
<p>Diskusija tai tikrai praverstų šia tema.</p>

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 29, 10:48)
Jei gyveni vienas, tai gal ir  imanoma gyvent tusciame kambaryje su lova,  stalu ir kompu. Kai turi seima, vaiku, kai kurie atrodo nereikalingi man dalykai visai gali but reikalingi  seimos nariams.

o jums atrodo nereikalingi jusu vaiko zaislai arba batai? blink.gif
Atsakyti

Pradėjau švarintis.Prie konteinerio padėjau veikiančią mikrobangę,ir gerą kėdę.Tiesiog nežinau kur dėti veikiančius daiktus.Drabužiai,kurie galan nepapilti,vežu į labdaros organizaciją.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 11:24)
<p>Pradėjau švarintis.Prie konteinerio padėjau veikiančią mikrobangę,ir gerą kėdę.Tiesiog nežinau kur dėti veikiančius daiktus.Drabužiai,kurie galan nepapilti,vežu į labdaros organizaciją.</p>

aukokdaiktus.lt
per cia nemazai geru daiktu atidaviau.
kai mama perkraustinejom, nemazai geru daiktu sunkiai gyvenanciai kaimynei atidavem-atrusiavom i atskira kambari, ko i nauja buta nevesim, pasirinko pati.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 29, 11:23)
o jums atrodo nereikalingi  jusu vaiko zaislai arba batai?  blink.gif

Su teksto suvokimu problemos?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 29, 11:42)
Su teksto suvokimu problemos?

nebent jums biggrin.gif
reikalingu daiktu sarasas yra ne asmeniskai reikalingu,o tuose namuose gyvenanciu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 06:58)
O įdomu, ar nėra tokios knygos,kaip neprisikrauti daiktų, ir neapversti aukštyn kojomis namų? g.gif

Mirksėti galima ir reikia visada, nepriklausomai nuo amžiaus.Tik ar atmirksės objektas, tai čia jau klausimas.

yra, apie Feng shui, pvz isaiskins, kaip daryti ir kodel to nedaryti biggrin.gif mirksiukas.gif
apie ka tik nera siais laikais biggrin.gif

ziurint kam mirksesi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 03 29, 07:26)
Visko siais laikais yra  biggrin.gif
Bet Lietuvoje dar nera sitos srities konsultanti, o daugeliui praverstu.
Mano namai neuzkrauti, bet vis tiek galvoju, ko dar pamazinti. Mamos buta iskrausciau. Nieko kaip ir nepasigedo po to, nors isslaviau nuo dusios  biggrin.gif
Galim tema atidaryti apie daiktu mazinima, ten kas kokia patirti turi, pasidalintu  mirksiukas.gif

Yra zinok, net per veina tv laida maciau gal Stilius, nepamenu tiksliai,bet moteris padeda kitiem susitvarkyti namus taip, kad jie paskui neapsiverstu greitai, atsikratyti nereikalingais daiktais ir t.t. dave patarimu tenai.

Kai yra vaikai nori nenori namai prisikrauna, nespeji visko nesti lauk, isauga zaislus, rubus, batus, knygas, sasvinius ir t.t. i rvel reikia nauju ir vel isauga ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 06:58)
<p>O įdomu, ar nėra tokios knygos,kaip neprisikrauti daiktų, ir neapversti aukštyn kojomis namų? g.gif

Mano martelei drauge padovanojo
Knyga apie japoniska tvarka.
Sako yra neblogu ideju.
Atsakyti
<p>Pradėjau švarintis.Prie konteinerio padėjau veikiančią mikrobangę,ir gerą kėdę.Tiesiog nežinau kur dėti veikiančius daiktus.Drabužiai,kurie galan nepapilti,vežu į labdaros organizaciją.</p>

tai ten gi ir gerus daiktus galima vesti zinau bent pora organizaciju, kurios surenka ir isdalina vargingai gyvenantiem.

Pavasaris laikas svarintis biggrin.gif
As taip nuo dusios rugseji apsisvarinau , kai kraustemes, kaip net nepajunti, kaip tie daiktai prisikaupia doh.gif
irvel jau ziuriu kaupiasi vaiku rubu kruvele isaugtu, batu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 29, 11:19)
Aišku, kad yra tokių knygų, o kokių gi nėra  biggrin.gif
https://www.vaga.lt/...-namu-stebuklas
Aš ją skaitinėjau, gal ir galima gerų minčių, kurias paskui pritaikysit praktikoje, rasti.
Man atrodo, kad ir kažkokia lietuvė parašė savo knygą, remdamasi ta japone, netgi seminarus organizavo moterims, mačiau per TV laidą apie ją.
Naaaa, aš taip nesugebėčiau, bet pagarba tokioms moterims. Mane nepatinka visiškas minimalizmas, man patinka namai, kuriuose matosi bei jaučiasi kas jame gyvena. Norėčiau kiek daugiau daiktų išmesti, bet kažkaip neišeina ir jau turbūt tokia liksiu  bigsmile.gif

Man irgi nepatinka visiskas minimalizmas, nezinai ko kada gali prireikti lotuliukas.gif
O su tom japonem man jau siek tiek per didelis minimalizmas, teko su jom pagyventi pora savaiciu. Tai jos perka maisto tik tai dienai ir tai brangiau gaunasi pvz maziuka pakeli sviesto, maziuka buteliuka pieno, miltu maziausia ipakavima, 2 agurkus ir t.t. niekad neapsipirkdavo ilgesniam laikui ir daugiau, kad nereiktu kas diena eiti i parduotuve doh.gif nezinau gal ne visi taip daro, bet tada as buvau nustebusi, bandem su kita lietuve aiskinti,kad perkam duagiau , pigiau bus, bet ne jos kakziap nesuprato biggrin.gif Sakau gal ten del tu zemes drebejimu ir vietos stokos pas juos taip priimta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 kovo 2019 - 12:14

Pati kaip supratau gyvenate miestelyje, kur maza benduomene. Musu sodyba irgi panasia, yra vienkiemis, bet netoli miestukas. Tai as pateikiau seniuneis arasiuka daiktu, kuriais ketinu pasidalinti su kitais. Ji puikiai zino kas kaip gyvena, tai dvieju dienub egyje viskas isgraibstoma kaip karsti pyrageliai.

O miste, skambinu i labdaros organizacijas, sunus i facebook'a, ar tarkim SM anksciau rasydavau skelbimus, dabar forumas kaip ir apmires, retai kas uzklysta.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 29, 12:01)
nebent jums  biggrin.gif
reikalingu daiktu sarasas yra ne asmeniskai reikalingu,o tuose namuose gyvenanciu.

Tai kad tamsta metote savo motinos daiktus is jos namu mirksiukas.gif .
Pas mus tai jokiu sarasu nera ir niekas nemeto kitu seimos nariu daiktu. Gyvenam neapsikrove, bet ir nieko nepasigendam.
Atsakyti
Vezkit i car boot seilus. Uz 3 -4 val visada pasidarau apie 100 svarielių uz tai ką ismesciau i šiukšlyną. Nesuprantu as tu atidavinejimu labdarai, kad jie pinigą is to darytu, kai tu pats gali pasidaryti ta piniga.
Atsakyti