Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 28, 22:48)
Kiek pazistu metusiu, visi mete nes taip jau nusprende, pribrendo. O ne del knygu. Kaip ir minejau, tokios psichologines savipagalbos knygos sukuria iliuzija, kad perskaitet ir sau JAU padejote.

Tu nori pasakyt, kad tavo bernas mete rukyt nes tu jo prasei? Ir neskaite tos knygos?
Atsakyti
As tai meciau mirkseti vyram ne knyga perskaicius, o todel kad sena tarka esu biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip dbr Vilniuje ir ne tik vyksta kino pavasaris. Aš tai miego ir darbų sąskaita dalyvauju jame pilnu tempu 😃

QUOTE(Monteverte @ 2019 03 28, 22:09)
niekaip į kiną nenuvažiuoja. Kai išeina, tai nėra filmo gražaus biggrin.gif O pakvietimus išnaudoti reikia. Nu bet matyt kaip nors apsistosime ties Kurskas. Nu mėgstu aš katastrofinius ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 28, 23:07)
Šiaip dbr Vilniuje ir ne tik vyksta kino pavasaris. Aš tai miego ir darbų sąskaita dalyvauju jame pilnu tempu 😃

Galvoji ten surasi savo pryyyncą?
Atsakyti
Kartais jau einu ten su princu, tai nebent apsimainytume kaip filme "svajonių florianopolis" Brazilijos paplūdimiuose biggrin.gif bet, aha, ten vyrų įvairovė visiems skoniams!

QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 28, 23:13)
Galvoji ten surasi savo pryyyncą?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 28, 22:09)
niekaip į kiną nenuvažiuoja. Kai išeina, tai nėra filmo gražaus biggrin.gif O pakvietimus išnaudoti reikia. Nu bet matyt kaip nors apsistosime ties Kurskas. Nu mėgstu aš katastrofinius ax.gif

As kaip tik vienam lietuviskam buvau Ir visi ju vyrai, gera tokia komedija, jau man siek tiek per posla, bet jumoras ir pastatymas vis tiek superiniai, jumoras vietom tikrai juodas smile.gif , dar kino teatre labai gera ziurejom su vaikais Instant family apie ivaikinima irgi tokia ir pasijuokem ir paverkiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 28, 22:48)
Kiek pazistu metusiu, visi mete nes taip jau nusprende, pribrendo. O ne del knygu. Kaip ir minejau, tokios psichologines savipagalbos knygos sukuria iliuzija, kad perskaitet ir sau JAU padejote.

Jus kazkaip viska makaluojat nuolat, aisku, vien perskaicius knyga stebuklai neivyks, kam taip nusisneketi?
Zinoma zmogus turi noreti kazka padaryti, pvz "pasistatyti nama", ima tada literatura ir skaito ir mokosi ir stato, vien paskaicius knyga namas nepasistatys, aisku galima ir be knygu meginti, kaip gausis taip, kartais ir gerai gaunasi, o kartais visai ne kaip....

Mano mama labai labai ilgai bande nerukyti ir vienaip ir kitaip, tai isbudavo menesi, taip puse metu ir vis sugrizdavo, tikrai jau senai norejo, bet vis neiseidavo, paskaicius ta knyga ji igavo iranki, kuris padejo jai atsikratyti tuo bjauriu iprociu. Tik tiek, KNYGOS TIK IRANKIAI, kaip noresi taip naudosi, galima kazkam per galva uzvosti, galima ziniu pasisemti. Kitas pazystamas zmogus, sako supratau, kokia nesamone darau rukydamas, perskaites knyga ir jau kokie 10m neruko.

O jei kokie buki zmones isivaizudoja, kad perskaitys knyga ir fejerverkai prades saudyti ar ras saskaitoj 1 mln, ar pasidarys lieknas ir grazus, nu tai nuo bukumo vaistu nera, nei knygos nepades.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 03 28, 20:29)
<p>o jau knygas pradejot skaityt -gera kryptis.  knyga perskaicius netampama milijonieriuni???  tai jei mokykloj nesimokysi tai nieko ir nemokesi,pvz kaip as vokieciu nemoku ,o mokeciau butu ka nuraut pas juos .as skaitau knyga jei ne fantastine lavina raumeni galvoje ,bent perskaites apie darba turi kazkokius pradmenis</p><p></p>

butent 4u.gif kazkas grazus ir portingas, o kazkam mokytis reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 kovo 2019 - 00:05

O įdomu, ar nėra tokios knygos,kaip neprisikrauti daiktų, ir neapversti aukštyn kojomis namų? :hm:

As tai meciau mirkseti vyram ne knyga perskaicius, o todel kad sena tarka esu biggrin.gif

Mirksėti galima ir reikia visada, nepriklausomai nuo amžiaus.Tik ar atmirksės objektas, tai čia jau klausimas.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 06:58)
<p>O įdomu, ar nėra tokios knygos,kaip neprisikrauti daiktų, ir neapversti aukštyn kojomis namų?

Visko siais laikais yra biggrin.gif
Bet Lietuvoje dar nera sitos srities konsultanti, o daugeliui praverstu.
Mano namai neuzkrauti, bet vis tiek galvoju, ko dar pamazinti. Mamos buta iskrausciau. Nieko kaip ir nepasigedo po to, nors isslaviau nuo dusios biggrin.gif
Galim tema atidaryti apie daiktu mazinima, ten kas kokia patirti turi, pasidalintu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 29, 06:58)
<p>O įdomu, ar nėra tokios knygos,kaip neprisikrauti daiktų, ir neapversti aukštyn kojomis namų? g.gif
</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72398285" data-time="1553806957"><div><p>As tai meciau mirkseti vyram ne knyga perskaicius, o todel kad sena tarka esu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mirksėti galima ir reikia visada, nepriklausomai nuo amžiaus.Tik ar atmirksės objektas, tai čia jau klausimas.
</p>

čia reikia sovietinio mentaliteto kaupti blogiems laikams (karui), kaupti, nes vėliau parduotuvėje nerasi ir pan. atsikratyti smile.gif Sunku, žinau. Mano mama taip daro smile.gif
Atsakyti

Labas rytas
čia reikia sovietinio mentaliteto kaupti blogiems laikams (karui), kaupti, nes vėliau parduotuvėje nerasi ir pan. atsikratyti smile.gifSunku, žinau. Mano mama taip daro smile.gif

Ei, ei, prašyčiau tiktai su sovietiniu mentalitetunono.gif :D

Sūnus sako,kad aš su močiute sergam zapastoze.Nuo rusiško žodžio zapas ( atsargos).

Nekaupiu nei karui,nei marui, tiesiog mėgstu visko turėti daug, ir visiems gyvenimo atvejams, kad jei ko prireiktų,nereiktų bėgti skolintis,visko būtų po ranka.

Diskusija tai tikrai praverstų šia tema.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 kovo 2019 - 08:40
Lisiteja, nesvarbu, kuriam laikui ir kur keliauju, keliauju tik su rankiniu bagazu. Pripratau, kad daiktu nereikia daug. Taip ir namie.
Iskrausciau viska is kambario. Sudariau sarasa, ko turiu. Ivertinau, ko reikia. Pasizymejau, kas is to jau nudrengta arba ko neturiu (reiks pirkti). Ivertinau, kas gali pakeisti kelis daiktus. Gerus reikalingus daiktus sunesiau atgal.
Taip su kiekviena namu patalpa.
Patikek manimi, kiek visko atsikraciau.
Atsakyti
Jei gyveni vienas, tai gal ir imanoma gyvent tusciame kambaryje su lova, stalu ir kompu. Kai turi seima, vaiku, kai kurie atrodo nereikalingi man dalykai visai gali but reikalingi seimos nariams.
Atsakyti