Tu nori pasakyt, kad tavo bernas mete rukyt nes tu jo prasei? Ir neskaite tos knygos?
Tu nori pasakyt, kad tavo bernas mete rukyt nes tu jo prasei? Ir neskaite tos knygos?
Galvoji ten surasi savo pryyyncą?
As kaip tik vienam lietuviskam buvau Ir visi ju vyrai, gera tokia komedija, jau man siek tiek per posla, bet jumoras ir pastatymas vis tiek superiniai, jumoras vietom tikrai juodas , dar kino teatre labai gera ziurejom su vaikais Instant family apie ivaikinima irgi tokia ir pasijuokem ir paverkiau
Papildyta:
Jus kazkaip viska makaluojat nuolat, aisku, vien perskaicius knyga stebuklai neivyks, kam taip nusisneketi?
Zinoma zmogus turi noreti kazka padaryti, pvz "pasistatyti nama", ima tada literatura ir skaito ir mokosi ir stato, vien paskaicius knyga namas nepasistatys, aisku galima ir be knygu meginti, kaip gausis taip, kartais ir gerai gaunasi, o kartais visai ne kaip....
Mano mama labai labai ilgai bande nerukyti ir vienaip ir kitaip, tai isbudavo menesi, taip puse metu ir vis sugrizdavo, tikrai jau senai norejo, bet vis neiseidavo, paskaicius ta knyga ji igavo iranki, kuris padejo jai atsikratyti tuo bjauriu iprociu. Tik tiek, KNYGOS TIK IRANKIAI, kaip noresi taip naudosi, galima kazkam per galva uzvosti, galima ziniu pasisemti. Kitas pazystamas zmogus, sako supratau, kokia nesamone darau rukydamas, perskaites knyga ir jau kokie 10m neruko.
O jei kokie buki zmones isivaizudoja, kad perskaitys knyga ir fejerverkai prades saudyti ar ras saskaitoj 1 mln, ar pasidarys lieknas ir grazus, nu tai nuo bukumo vaistu nera, nei knygos nepades.
Papildyta:
butent kazkas grazus ir portingas, o kazkam mokytis reikia
O įdomu, ar nėra tokios knygos,kaip neprisikrauti daiktų, ir neapversti aukštyn kojomis namų?
As tai meciau mirkseti vyram ne knyga perskaicius, o todel kad sena tarka esu
Mirksėti galima ir reikia visada, nepriklausomai nuo amžiaus.Tik ar atmirksės objektas, tai čia jau klausimas.
Visko siais laikais yra
Bet Lietuvoje dar nera sitos srities konsultanti, o daugeliui praverstu.
Mano namai neuzkrauti, bet vis tiek galvoju, ko dar pamazinti. Mamos buta iskrausciau. Nieko kaip ir nepasigedo po to, nors isslaviau nuo dusios
Galim tema atidaryti apie daiktu mazinima, ten kas kokia patirti turi, pasidalintu
</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72398285" data-time="1553806957"><div><p>As tai meciau mirkseti vyram ne knyga perskaicius, o todel kad sena tarka esu </p></div></blockquote><p>Mirksėti galima ir reikia visada, nepriklausomai nuo amžiaus.Tik ar atmirksės objektas, tai čia jau klausimas.
</p>
čia reikia sovietinio mentaliteto kaupti blogiems laikams (karui), kaupti, nes vėliau parduotuvėje nerasi ir pan. atsikratyti Sunku, žinau. Mano mama taip daro
Labas rytas
čia reikia sovietinio mentaliteto kaupti blogiems laikams (karui), kaupti, nes vėliau parduotuvėje nerasi ir pan. atsikratyti Sunku, žinau. Mano mama taip daro
Ei, ei, prašyčiau tiktai su sovietiniu mentalitetu
Sūnus sako,kad aš su močiute sergam zapastoze.Nuo rusiško žodžio zapas ( atsargos).
Nekaupiu nei karui,nei marui, tiesiog mėgstu visko turėti daug, ir visiems gyvenimo atvejams, kad jei ko prireiktų,nereiktų bėgti skolintis,visko būtų po ranka.
Diskusija tai tikrai praverstų šia tema.
Iskrausciau viska is kambario. Sudariau sarasa, ko turiu. Ivertinau, ko reikia. Pasizymejau, kas is to jau nudrengta arba ko neturiu (reiks pirkti). Ivertinau, kas gali pakeisti kelis daiktus. Gerus reikalingus daiktus sunesiau atgal.
Taip su kiekviena namu patalpa.
Patikek manimi, kiek visko atsikraciau.