Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 28, 19:40)

<p>Taip, neskaitau tokių gerų knygų, kurios padeda rašytojų ir leidyklų piniginėms.Dar nei vienas žmogus pagal knygines rekomendacijas nenugyveno savo gyvenimo.Ir nepažįstu nei vieno kuris paskaitęs tokio pobūdžio literatūrą  praturtėjo, metė rūkyti, rado savo gyvenimo meilę ar uždirbo milijoną</p>
<p>.Aš mėgstu paprastesnius rašytojus..Va, tokius kaip Remarkas ar Hemingvėjus, Waltari.</p>

smile.gif nu nereikia tiketis stebuklu, knygose galima rasti tik instrukcija, aisku pasidejus po pagalve knyga stebuklai neatsitiks, o ka padarysi su suzinota informacija, tai svarbu.

Mano 2 labai artimi zmones mete rukyti butent perskaite Alleno Carro knyga apie rukyma, viena is ju mama, kuri bande visaip mesti rukyti daug metu. As perskaiciusi knyga "turtingas ir vargas tetis" supratau, kad uzdirbti milijono nenoriu, be to pakoregavau savo mintis apie pinigus, savo kalba, issireiksimus biggrin.gif ir t.t.

Man knygos tiek vienas is informacijos saltiniu, ja gali gauti tiesiai is zmogaus, is tv, is interneto, is artimuju, o jau ka darysi su informacija, tik tavo reikalas, nieko nereikia sudeivinti ar isaukstinti ir nereikia tiketis kazko stebuklingo. Mes tik patys sau galime padeti, tik patys save galime isgydyti.

O kur tu pvz ieskai informacijos, jei nori kazka keisti gyvenime?
Atsakyti

O kur tu pvz ieskai informacijos, jei nori kazka keisti gyvenime?

aš keisti nenoriu nieko, o jei norėsiu,klausysiu savo intuicijos.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 28, 18:49)
Zmones perka tokias knygas, nes jiem patinka tai, kas yra lengvai sukramtoma. Ir jau psichologu uzfiksuota, kad zmones skaitantys populiariaja psichologija apgauna savo smegenis, tarsi butu ne tik perskaite, bet jau ir padare kazka del saves. O realiai skaitymas pats savaime gyvenimo nekeicia. Zmones pradeda jaustis labai dvasingi, labai apsiskaite ir zinantys, o isties tai tera atminty suguldytos svetimos frazes, is kuriu kazkas protingai uzdirba milijonus biggrin.gif

Ir knygos populiarumas toli grazu nereiskia, kad ji labai gera.
Tai tas pats kaip sakyt, kar dauguma savaime reiskia tiesa.

Pritariu.
Tokios knygiukstes yra tapatu kaip greito maitinimo maistas smegenims. Be pastangu prisikemsa surogato i smegenine ir neva protinga kaip Lutuke tampa.

<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72397951" data-time="1553791024">
<div>
<p>kaip dabar reiktu susekti tavo minti? is principo neskaitai visu geru knygu, kurios tik pelna nesa? skaitai prasciausias? kazkaip pasimeciau vartotojo įkelta nuotraukais idejos, taip, net jei tau gyvenime padetu, bet neskaitysi, kadangi knyga gerai perka zmoens, nes jiem padeda? vartotojo įkelta nuotrauka
 </p>
</div>
</blockquote>
<p>Taip, neskaitau tokių gerų knygų, kurios padeda rašytojų ir leidyklų piniginėms.Dar nei vienas žmogus pagal knygines rekomendacijas nenugyveno savo gyvenimo.Ir nepažįstu nei vieno kuris paskaitęs tokio pobūdžio literatūrą  praturtėjo, metė rūkyti, rado savo gyvenimo meilę ar uždirbo milijoną</p>
<p>.Aš mėgstu paprastesnius rašytojus..Va, tokius kaip Remarkas ar Hemingvėjus, Waltari.</p>

Man irgi patinka. Sunui Remarkas vienas is megstamiausiu.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 28, 20:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72398070" data-time="1553796501"><div><p>O kur tu pvz ieskai informacijos, jei nori kazka keisti gyvenime?
</p></div></blockquote><p>aš keisti nenoriu nieko, o jei norėsiu,klausysiu savo intuicijos.
</p>

Jei gristi prie jau mano minetos alegorijos "greitas maitinimas".

Na ar galima keisti savo gyvenima i "sveika", maitinantis greito smegenu maitinimo knygomis.
Zmoguje pokyciai vyskta dazniausiai patirus katarsi, o paskaicius toke slamsta, jis tikrai neivyks.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 28, 20:14)
aš keisti nenoriu nieko, o jei norėsiu,klausysiu savo intuicijos.

gerai, kai intuicija labai isvystyta biggrin.gif Aisku, mes visas tas pacias zinias turim visi, tik ne visi sugebam ta infomacija pasiekti savyje. Bet man patinka pasiklausyti ir kitu protingu zmoniu, permastyti, sulyginti su savo patirtim, mintim, ir daryti tada sprendimus ar kazk anuajo simokti, kaip sakoma mes pasitarem ir as nusprendziau biggrin.gif
Dar visko nelabai gerai zinau gyvenime, kad vien savim galeciau kliautis....
Atsakyti

o jau knygas pradejot skaityt -gera kryptis.  knyga perskaicius netampama milijonieriuni???  tai jei mokykloj nesimokysi tai nieko ir nemokesi,pvz kaip as vokieciu nemoku ,o mokeciau butu ka nuraut pas juos .as skaitau knyga jei ne fantastine lavina raumeni galvoje ,bent perskaites apie darba turi kazkokius pradmenis

Atsakyti

Zmones perka tokias knygas, nes jiem patinka tai, kas yra lengvai sukramtoma. Ir jau psichologu uzfiksuota, kad zmones skaitantys populiariaja psichologija apgauna savo smegenis, tarsi butu ne tik perskaite, bet jau ir padare kazka del saves. O realiai skaitymas pats savaime gyvenimo nekeicia. Zmones pradeda jaustis labai dvasingi, labai apsiskaite ir zinantys, o isties tai tera atminty suguldytos svetimos frazes, is kuriu kazkas protingai uzdirba milijonus biggrin.gif

Ir knygos populiarumas toli grazu nereiskia, kad ji labai gera.
Tai tas pats kaip sakyt, kar dauguma savaime reiskia tiesa.

O kokias knygas tu skaitai?

As populiariosios psichologijos nelabai, bet anksciau dalyvavau lean in moteru susirinkimuose, todel dabar atsisiunciau sitos organizacijos ikurejos knyga : https://www.knygos.l...s/lean-in-p6nw/

Kol kas labai idomi. Beje, Vilniuje irgi turetu buti Lean In grupe. Pabandyk, man tai labai labai patiko.

Atsakyti
Paskutiniu metu skaitau - P.Hennessy & J.Jinks 'The silent deep'
Jazau jazau kokia baisi knyga - sausa ir neidomi. Tiesiog kankynė ją skaityri. O turiu, nes ten daug info apie padvodkes
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 28, 18:37)
ka veikiat siomis pavasario dienomis?

niekaip į kiną nenuvažiuoja. Kai išeina, tai nėra filmo gražaus biggrin.gif O pakvietimus išnaudoti reikia. Nu bet matyt kaip nors apsistosime ties Kurskas. Nu mėgstu aš katastrofinius ax.gif
Atsakyti
Lutuke savo amplua
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 kovo 2019 - 22:10
paskaitęs tokio pobūdžio literatūrą metė rūkyti,

draugės vyras perskaitė vieną, nepasakysiu dabar kokią tiksliai, bet tokią iš tuo metu žinomesnių. Gal maždaug taip ir vadinasi "Kaip mesti rūkyti per n dienų" ar pan. Ir metė. Jau nemažai metų praėjo, neberūko, neatkrito smile.gif
Atsakyti

draugės vyras perskaitė vieną, nepasakysiu dabar kokią tiksliai, bet tokią iš tuo metu žinomesnių. Gal maždaug taip ir vadinasi "Kaip mesti rūkyti per n dienų" ar pan. Ir metė. Jau nemažai metų praėjo, neberūko, neatkrito smile.gif

Mano dvi kolegės skaitė tą knygą ir žvengė susiriesdamos.Rūko abi,ir mesti nežada.

Atsakyti
Kiek pazistu metusiu, visi mete nes taip jau nusprende, pribrendo. O ne del knygu. Kaip ir minejau, tokios psichologines savipagalbos knygos sukuria iliuzija, kad perskaitet ir sau JAU padejote.
Atsakyti