<p>Taip, neskaitau tokių gerų knygų, kurios padeda rašytojų ir leidyklų piniginėms.Dar nei vienas žmogus pagal knygines rekomendacijas nenugyveno savo gyvenimo.Ir nepažįstu nei vieno kuris paskaitęs tokio pobūdžio literatūrą praturtėjo, metė rūkyti, rado savo gyvenimo meilę ar uždirbo milijoną</p>
<p>.Aš mėgstu paprastesnius rašytojus..Va, tokius kaip Remarkas ar Hemingvėjus, Waltari.</p>
nu nereikia tiketis stebuklu, knygose galima rasti tik instrukcija, aisku pasidejus po pagalve knyga stebuklai neatsitiks, o ka padarysi su suzinota informacija, tai svarbu.
Mano 2 labai artimi zmones mete rukyti butent perskaite Alleno Carro knyga apie rukyma, viena is ju mama, kuri bande visaip mesti rukyti daug metu. As perskaiciusi knyga "turtingas ir vargas tetis" supratau, kad uzdirbti milijono nenoriu, be to pakoregavau savo mintis apie pinigus, savo kalba, issireiksimus ir t.t.
Man knygos tiek vienas is informacijos saltiniu, ja gali gauti tiesiai is zmogaus, is tv, is interneto, is artimuju, o jau ka darysi su informacija, tik tavo reikalas, nieko nereikia sudeivinti ar isaukstinti ir nereikia tiketis kazko stebuklingo. Mes tik patys sau galime padeti, tik patys save galime isgydyti.
O kur tu pvz ieskai informacijos, jei nori kazka keisti gyvenime?