Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Mane labiausiai stebina storos dietologes. Ir kaip gydytojai uz kampo pesa cigariukus.

Ir kai sporto klubo treneris rūko už kampo.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 25, 16:41)
Mane labiausiai stebina storos dietologes. Ir kaip gydytojai uz kampo pesa cigariukus.

Manes visiskai ne, jie juk zmones, su savais pomegiais, priklausomybem ir silpnybem. Juk kad rukymas kenkia zino net vaikas, nereika buti gydytoju, kad ta suprastum, bet rukanciu dar oi kiek daug.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 25, 16:17)
<p>Eating meat and cooking food made us human, the studies suggest, enabling the brains of our prehuman ancestors to grow dramatically over a period of a few million years.
</p><p>Although this isn't the first such assertion from archaeologists and evolutionary biologists, the new studies demonstrate, respectively, that it would have been biologically implausible for humans to <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.livescience.com/17441-neanderthal-brains-modern-humans.html'>evolve such a large brain</a> on a raw, vegan diet and that <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.livescience.com/23671-eating-meat-made-us-human.html'>meat-eating was a crucial element</a> of human evolution at least 1 million years before the dawn of humankind.
</p>

bet tai įdomu kam tada pasninkas taip reikalingas, apie kurį jau seniausiai protėviai žinojo ir praktikavo? ir ypač jis dvasią išvalo, ne tik kūną. Nelabai "aukštai" primedituosi mėsų prisivalgęs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 25, 16:41)

man tai dar baisiau, kai kraujagyslių chirurgai miršta (ne žūva) kokių 55-60 metų amžiaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 25, 18:03)
bet tai įdomu kam tada pasninkas taip reikalingas, apie kurį jau seniausiai protėviai žinojo ir praktikavo? ir ypač jis dvasią išvalo, ne tik kūną. Nelabai "aukštai" primedituosi mėsų prisivalgęs

Kazkaip nepamenu is istorijos, kad kokie karaliai pasnikautu... na gal ten koks vienas kitas ypatingai religingas. O siaip pasnikavo tie, kas maista taupe, kad iki pavasario uztektu.

O siaip kuom pasnikas susijes su termiskai apdorotu maistu ir evoliucija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 25 kovo 2019 - 18:11
QUOTE(sazininga @ 2019 03 25, 18:05)
Kazkaip nepamenu is istorijos, kad kokie karaliai pasnikautu... na gal ten koks vienas kitas ypatingai religingas. O siaip pasnikavo tie, kas maista taupe, kad iki pavasario uztektu.

dabar ir ne karaliai nebepasninkauja, nes Maximos pilnos, visi jau kaip karaliai biggrin.gif ir ką mes matome? ligų įvairovė ir skaičius nenumaldomai didėja, o jei tipo ilgaamžiškumo laikas ir neva ilgėja, tai kokia gi to kaina? kad guli ant sofkės ir nesiorientuoja aplinkloje arba prie lovos prikaustytas nepaeina, arba vos iki "daktaro" nušliaužia ir išsirašo 15 skirtingų tablečių? čia tas gėris ir prailgiinta "gyvenimo" trukmė? biggrin.gif

o yra kažkokia statistika, kad karaliai daugumoje ilgaamžiai būdavo, mažiau sirgdavo be pasninko? smile.gif
kaip susijęs? nes termiškai doroja ir veganai viską. Jūs gi pabrėžėte, kad neva smegenėlės geriau viekia nuo būtent termiškai apdorotos mėsos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 kovo 2019 - 18:15
Zinojimas kazko automatiskai nereiskia teisingo elgesio biggrin.gif
Kazkada Vilniuje kabojo stendas: "tarp galeciau ir galiu yra 3 raides" ar kazkas tokio.
O tai cia nei viena nerukot, nevalgot riebiu pyragaiciu, sportuojat kasdien?
Man atrodo, kad lygiai tas pats su kitais zmonemis, kad ir kokios jie profesijos bebutu.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 25, 17:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72394619" data-time="1553524898"><div><p>Mane labiausiai stebina storos dietologes. Ir kaip gydytojai uz kampo pesa cigariukus.</p></div></blockquote><p>Ir kai sporto klubo treneris rūko už kampo.
</p>

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 25, 18:19)
nerukot, nevalgot riebiu pyragaiciu, sportuojat kasdien?

tikrai taip smile.gif o įmanoma kitaip, norint būt sveikam? unsure.gif
Atsakyti
Monteverte, tada tu tobula biggrin.gif
O as ne-tikrai kartais darau dalykus, zinodama, kad jie kenkia ar kad jie nieko gero neduos, nes tuo metu taip noriu/taip yra patogu/smagu. Ir negrauziu saves del to bigsmile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2019 03 25, 18:20)
tikrai taip smile.gif o įmanoma kitaip, norint būt sveikam? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 25, 18:14)
dabar ir ne karaliai nebepasninkauja, nes Maximos pilnos, visi jau kaip karaliai biggrin.gif ir ką mes matome? ligų įvairovė ir skaičius nenumaldomai didėja, o jei tipo ilgaamžiškumo laikas ir neva ilgėja, tai kokia gi to kaina? kad guli ant sofkės ir nesiorientuoja aplinkloje arba prie lovos prikaustytas nepaeina, arba vos iki "daktaro" nušliaužia ir išsirašo 15 skirtingų tablečių? čia tas gėris ir prailgiinta "gyvenimo" trukmė? biggrin.gif

o yra kažkokia statistika, kad karaliai daugumoje ilgaamžiai būdavo, mažiau sirgdavo be pasninko? smile.gif
kaip susijęs? nes termiškai doroja ir veganai viską. Jūs gi pabrėžėte, kad neva smegenėlės geriau viekia nuo būtent termiškai apdorotos mėsos.

Na taip, kai anksciau nebuvo diagnostikos, tai zmones mirdavo ne nuo ligu. Aha, tikrai. Ir 40-metis jau buvo gerokai pagyvenes zmogenas. Jei, aisku, sulaukdavo tokio amziaus. Dabar mano mamai virs 70, ji fiziskai aktyvi, baseina lanko, siaurietisku ejimu megaujasi, i keliones vaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 25, 16:17)
<p>Eating meat and cooking food made us human, the studies suggest, enabling the brains of our prehuman ancestors to grow dramatically over a period of a few million years.
</p><p>Although this isn't the first such assertion from archaeologists and evolutionary biologists, the new studies demonstrate, respectively, that it would have been biologically implausible for humans to <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.livescience.com/17441-neanderthal-brains-modern-humans.html'>evolve such a large brain</a> on a raw, vegan diet and that <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.livescience.com/23671-eating-meat-made-us-human.html'>meat-eating was a crucial element</a> of human evolution at least 1 million years before the dawn of humankind.
</p>

supranti pati tikriausiai,kad cia jokie ne irodymai, o tik prielaidos?(TIKIUOSI,KAD SUPRANTI) priedo, gal tai ir nuleme zmoniu degradacija, ka matom, butent moteris pervargsusiasi isekusias, per mums zinomus amzius, nelaimingos siemos, skyrybos, savizudtyves, nusikalstmumas ir t.t., ligu niekaip nesustabdom plintanciu ir daugejanciu, silpnejanti zmoniu sveikata ir t.t. ? cia as tokia darau prielaida mirksiukas.gif

nes jei tu rimtai tiki, kad zmonem mesa reikalinga, kad butu protingi, tai matomai tau ta mesa nelabai padejo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 25, 16:23)
Todėl,kad buvau jauna, durna ir nebučiuota.Ir todėl.kad to pirmojo labai reikėjo, o kai atsitokėjau,ir norėjau bėgti buvo per vėlu,laukiausi.Prieš 30 metų būti vienišai motinai ,buvo didžiulis iššūkis, nedrįsau.Aborto darytis taip pat.Na,nieko, paskui pabėgau.Į tolimesnius debatus leistis nebenoriu, senaties terminas jau. irnesakyk.gif

Kai žmogus išmoko suvaldyti ugnį,ir pradėjo termiškai apdoroti maistą, įvyko staigus evoliucijos šuolis.Jau seniai yra įrodyta,kad kuo geresnė mityba, tuo aukštesnis ir stipresni žmonės.
</p><p>Žmogaus žarnynas ir dantys yra kaip visaėdžio gyvūno, mes esame visavalgiai.
</p>

tai vat butentgal kaip ziurim i save, kiek save gerbiam , tokie vyrai ir atsiranda salia...

evoliucijos suolis, kuo remdamasi tai sakai? blink.gif niekas niekur neirodyta del mesos, tik prielaidos, pati evoliucija tera terorija. biggrin.gif
geresne mityba man yra - visaverte augaline mityba mirksiukas.gif

taip visavalgiai, pagal struktura, bet ne plesrunai,tai vadinasi mesa mums nebutina, be tja valgydami nemirsim, nes tamsiaisais periodais zmogui reikia isgyventi,
Gorilos irgi visavalges, ju racione labia labai mazai gyvulines kilmes maisto, ir ziurek kokios stirpiros ir sveikos ir dideles biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 03 25, 18:30)
Na taip, kai anksciau nebuvo diagnostikos, tai zmones mirdavo ne nuo ligu. Aha, tikrai. Ir 40-metis jau buvo gerokai pagyvenes zmogenas. Jei, aisku, sulaukdavo tokio amziaus. Dabar mano mamai virs 70, ji fiziskai aktyvi, baseina lanko, siaurietisku ejimu megaujasi, i keliones vaziuoja.

Ne, buvau kelusi cia citata yra seni rastai apie lietuvius, kur sakoma mes cia susirinke dauguma jau virs simto metu ....( cia kai bande mus uprotevsiu apkrikstyti )
Atsakyti

O tai cia nei viena nerukot, nevalgot riebiu pyragaiciu, sportuojat kasdien?
Man atrodo, kad lygiai tas pats su kitais zmonemis, kad ir kokios jie profesijos bebutu.

Aš rūkiau, dabar nerūkau  trejus metus,sportuoju, palūžtu, prisišveičiu pyragaičių, geriu vyną.

Va ir dabar po trijų  dienų atostogėlių turiu riebų +.Per daug atsipalaidavau, tiksliau iš kelio išvedė. :blush-anim-cl:

Tik man buvo didelis šokas, kai  moko sveikai gyventi, o patys rūko.Nesmerkiu, tikrai ne, ne taip lengva padėti cigaretę,kas tą darė, žino kas tai yra.

Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 03 25, 18:30)

nereikia remtis urvinių laikais, jei grynai apie sveikatą ir ilgaamžiškumą kalbame. Užteks močiučių
Atsakyti