Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Pasižiūrėjau gal dvi minutes,ačiū nebenoriu.Labai norisi viską daryti išvirkščiai.

Atsakyti

Pasižiūrėjau gal dvi minutes,ačiū nebenoriu.Labai norisi viską daryti išvirkščiai.

Tokiose laidose buna bent vienas gydytojas ir sneka is racionalios puses.

O siaip tie du veganai, ypac vyras gan liguistai atrodo. Paakiai idube, pajuode. 

Atsakyti
Įsijungiau vien dėl tų pajuodusių paakių biggrin.gif
Bet man pirmiausia į akis krito tai, kad mėsėdės apvalios biggrin.gif Ir dar dietologė biggrin.gif O tie paakiai pas tėtuką tikrai juodi.
Man atrodo, tegu valgo kas ką nori. Aš esu už įvairovę, bet ir manau, kad vegetarai gali įvairiai valgyti, tikrai be mėsos yra labai daug produktų, patiekalų, galima gauti reikiamas medžiagas.
Šiandien juokiausi, kad MB tuoj paversiu vegetaru, nes labai dažnai be mėsos pradėjau gaminti. Bet čia dėl to, kad paskutiniu metu daugiau eksperimentuoju. Užkibau ant avinžirnių, lęšių, ankštinių, pasiieškau receptų skanesnių, daug visokių prieskonių naudoju.
Reiks paklausti, ar nebėgs pas kitą kotletų skanauti lotuliukas.gif
Atsakyti

Bet man pirmiausia į akis krito tai, kad mėsėdės apvalios biggrin.gifIr dar dietologė biggrin.gifO tie paakiai pas tėtuką tikrai juodi.
Man atrodo, tegu valgo kas ką nori. Aš esu už įvairovę, bet ir manau, kad vegetarai gali įvairiai valgyti, tikrai be mėsos yra labai daug produktų, patiekalų, galima gauti reikiamas medžiagas.
Šiandien juokiausi, kad MB tuoj paversiu vegetaru, nes labai dažnai be mėsos pradėjau gaminti. Bet čia dėl to, kad paskutiniu metu daugiau eksperimentuoju. Užkibau ant avinžirnių, lęšių, ankštinių, pasiieškau receptų skanesnių, daug visokių prieskonių naudoju.

Ir pas mamyte irgi, tik makiazas. Nors ir tas neuzmaskavo. Tas vyras tai i Edgara Lubi panasus. Pas ji irgi pajuode taip.

Ta dietologe jau amziuje. Vegetarai gali maitintis be problemu. Veganams jau be papildu sunkiai. Man idomu ar tie veganai savo vaikui duos papildus nuo mazens. 

Pasiziurek jogosmityba.lt Ten labai geri receptai yra.

Mano megstamiausias: http://www.jogosmity...&ingredient=500

As tai siandien balkone darza uzveisiau. Tikiuosi nenudves, kas jau isdyge ir isdygs, kas is seklu. Turiu levandu ir ciobreliu krumeliu. Kaip man jie kvepia.  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 24, 22:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72393772" data-time="1553447520"><div><p>Įsijungiau vien dėl tų pajuodusių paakių vartotojo įkelta nuotrauka
Bet man pirmiausia į akis krito tai, kad mėsėdės apvalios vartotojo įkelta nuotraukaIr dar dietologė vartotojo įkelta nuotraukaO tie paakiai pas tėtuką tikrai juodi.
Reiks paklausti, ar nebėgs pas kitą kotletų skanauti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ir pas mamyte irgi, tik makiazas. Nors ir tas neuzmaskavo. Tas vyras tai i Edgara Lubi panasus. Pas ji irgi pajuode taip.</p><p>Ta dietologe jau amziuje. Vegetarai gali maitintis be problemu. Veganams jau be papildu sunkiai. Man idomu ar tie veganai savo vaikui duos papildus nuo mazens. </p><p>Pasiziurek jogosmityba.lt Ten labai geri receptai yra.</p><p>Mano megstamiausias: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.jogosmityba.lt/index.php?id=295&page=&ingredient=500'>http://www.jogosmityba.lt/index.php?id=295&page=&ingredient=500</a></p><p></p><p>As tai siandien balkone darza uzveisiau. Tikiuosi nenudves, kas jau isdyge ir isdygs, kas is seklu. Turiu levandu ir ciobreliu krumeliu. Kaip man jie kvepia.  wub.gif </p><p></p>

Atrodo skaniai.
Mes siandien si gaminom, tik as dar cinamono ibarsciau
https://www.lamaista...u-imbieru-29385
Mano darzai laukia didesnio ploto, bet bijau, kad dar sals naktimis hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 24, 14:19)
Tokiose laidose buna bent vienas gydytojas ir sneka is racionalios puses.</p><p>O siaip tie du veganai, ypac vyras gan liguistai atrodo. Paakiai idube, pajuode. </p>

ten buvo 2 gydytojos ir abi snekejo is skirtingu pusiu, buvo kitas vyras, kuris is vis beveik zaliavalgis, kaip supratau ir dar radikaliau maitinasi. O tie pjuode paakiai tau ryskiai vaidenosi, matosi, kad vyruko toks sudejimas smulkus gi, o ne tai, kad stambus vyras sukudes, labai graziai ir sveikai jie atrode, pagyvenusi vegane gydytoja irgi graziai atrode kaip ir zaliavalgis vyrukas, kuris tikrai visai kitokio sudejimo... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 24, 14:09)
<p>Pasižiūrėjau gal dvi minutes,ačiū nebenoriu.Labai norisi viską daryti išvirkščiai.
</p>

tai reikejo visa perziureti, ten buvo ivairiu nuomoniu ir patirciu, o daryti ka savo gyvenime sprendziam, aisku, visi patys, nebijok neuzsikresi per tv niekuom lotuliukas.gif tau gal priimtiniau butu dietolooges is kliniku rekomendacijos, kurios irgi kai kurios buvo gana idomios.
bet idomiai buvo susakyti argumentai ir faktai, o rinktis tik mum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 kovo 2019 - 13:03
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 24, 07:56)
</p><p>Ar dalyvavote vakarykštėje Maisto Banko akcijoje?Nupirkau kelis daiktelius, bet po vieno reportažo jaučiuosi labai durnai blink.gif
</p>

Dėl ko durnai?
Ne, nedalyvauju tokiuose. Aš tik už gyvūnus
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 24, 19:12)
Bet man pirmiausia į akis krito tai, kad mėsėdės apvalios  biggrin.gif Ir dar dietologė biggrin.gif  O tie paakiai pas tėtuką tikrai juodi.

bet žinok tu akyse gerėji, šaunuolė
Atsakyti

ten buvo 2 gydytojos ir abi snekejo is skirtingu pusiu, buvo kitas vyras, kuris is vis beveik zaliavalgis, kaip supratau ir dar radikaliau maitinasi. O tie pjuode paakiai tau ryskiai vaidenosi, matosi, kad vyruko toks sudejimas smulkus gi, o ne tai, kad stambus vyras sukudes, labai graziai ir sveikai jie atrode, pagyvenusi vegane gydytoja irgi graziai atrode kaip ir zaliavalgis vyrukas, kuris tikrai visai kitokio sudejimo... mirksiukas.gif

Vegane gydytoja buvo paburkusiais paakiais. Zaliavalgis vyrukas idomiai masto. Siaip zmoniu smegenys pradejo greiciau vystytis, kai mes emem termiskai apdoroti maista ir kai pradejome valgyti mesa. Kokio velnio grizti i kazkokius ten homo babilis laikus, kai pusiau sulinke vaiksciojom ir rankom i zeme pasiremdavaom, taip ir lieka neaisku. Gal tada isvis tegul pradeda kaip bezdziones maitintis, jei jau taip. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 25 kovo 2019 - 13:13
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 24, 21:38)
Tas vyras tai i Edgara Lubi panasus. Pas ji irgi pajuode taip.

nusišneki. Žiūrėjau Muzikinę kaukę, kur Lubys laimėjo, tikrai pakankamai jį visais rakursais filmavo ir viskas pas jį gerai, dar ir nekūdas jis visai, ypač pagal savo ūgį rolleyes.gif
Vat jei pas ką paakiai baisoki, tai pas Mamontovą... čia jau nežinau ar kas ginčytųsi?
Bet ir šiaip, tokie žmonės gana prastas pavyzdys šiuo atvjeu, nes jie daug jautresni už likusią visuomenės dalį. Vat kad ir Stano... tikėjotės kuri vėžio pas jį?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 22, 18:53)
Tai tu laiminga, ir nuoširdžiai linkiu tokio nesusitikti.Per savo gyvenimą esu sutikusi du tokius.Su vienu net teko gyventi šeimyninį gyvenimą.Visam laikui atgrasė nuo šeimos kūrimo.Geriau jau vienai gyventi,nei kentėti visokius kaprizus.

bet tai kodel seim akuriai su zmogu, kuris i tave ziurejo,kaip i daikta? blink.gif

Kaprizai labiau tinka moterim biggrin.gif
Atsakyti

nusišneki. Žiūrėjau Muzikinę kaukę, kur Lubys laimėjo, tikrai pakankamai jį visais rakursais filmavo ir viskas pas jį gerai, dar ir nekūdas jis visai, ypač pagal savo ūgį rolleyes.gif
Vat jei pas ką paakiai baisoki, tai pas Mamontovą... čia jau nežinau ar kas ginčytųsi?
Bet ir šiaip, tokie žmonės gana prastas pavyzdys šiuo atvjeu, nes jie daug jautresni už likusią visuomenės dalį. Vat kad ir Stano... tikėjotės kuri vėžio pas jį?

O tu nemanai, kad telike Lubys su geru makiazo sluoksniu? :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 25, 13:12)
Vegane gydytoja buvo paburkusiais paakiais. Zaliavalgis vyrukas idomiai masto. Siaip zmoniu smegenys pradejo greiciau vystytis, kai mes emem termiskai apdoroti maista ir kai pradejome valgyti mesa. Kokio velnio grizti i kazkokius ten homo babilis laikus, kai pusiau sulinke vaiksciojom ir rankom i zeme pasiremdavaom, taip ir lieka neaisku. Gal tada isvis tegul pradeda kaip bezdziones maitintis, jei jau taip. biggrin.gif</p>

biggrin.gif nu tai tada tigras tave intelektu turėtų pralenkti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 25, 13:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72394370" data-time="1553512389"><div><p>nusišneki. Žiūrėjau Muzikinę kaukę, kur Lubys laimėjo, tikrai pakankamai jį visais rakursais filmavo ir viskas pas jį gerai, dar ir nekūdas jis visai, ypač pagal savo ūgį vartotojo įkelta nuotrauka
Bet ir šiaip, tokie žmonės gana prastas pavyzdys šiuo atvjeu, nes jie daug jautresni už likusią visuomenės dalį. Vat kad ir Stano... tikėjotės kuri vėžio pas jį?</p></div></blockquote><p>O tu nemanai, kad telike Lubys su geru makiazo sluoksniu? smile.gif
</p>

nemanau, nes būtent juos filmavo visur, net ir makijažo kambary dar prieš makijažą biggrin.gif
Atsakyti