Tu gal mane uzburei, sivakar vien nelaimes...
Nemate moters kuri laiminga, kad savo vyrui suteike malonuma.
Egoistes malonumas yra pigus
Aisku galioja ir atvirksciai.
Kaip ir tu vargsas, nes nesi matęs, kaip moteris baigia, nes tu puikus...
Ko tu aiauteji? Dar nesupratai kad jis trollina
Monteverte,
Tu gal mane uzburei, sivakar vien nelaimes...
O kas tau nutiko?
man specialiai net burti nereikia, mano apsaugos suveikia, jei kas man blogo linki
o jei nelinki, tai tada ne aš, gal cambalos dvasėnai puola
Papildyta:
šauniai, mes jau einam gero oro jums
Papildyta:
tik toli gražu ne viską, tos info yra daug ir įvairios, nu bet debilė vistiek apsimetinės, kad nėra
Papildyta:
aha, nesąmonės, bet kunigai kas kartą vyną maukia, o tu pas kunigų tėvelį popiežių pažiūrėt lakstai
jeigu kas ir yra nesąmonė Visatoje - taio tu, centrinė Visatos nesąmoninga ašis
Papildyta:
Tu geriau eik vaikui sikna plauk ir kose sukimsk.
Ir dar teises issilaikyk, nes vaika visur veziot paciai patogiau.
tu geriau pažiūrėk kiek bažnyčios apipieštos niekas nieko nematė anot tavęs, bet šitiek piešinių. O tu lakstai pas popiežių, bažnyčių vadą, nors niekuo netiki, iš visko šaipaisi, neigi.
Net nesupranti, kad šaipaisi pati iš savęs visų pirma? Centrinė durnė tu čia pas mus
Koks dar puikus? Normalu, kai moteris baigia ir man tai maloniau ta jausti, nei sau. Bet MB niekada to neprase ir nekele jokiu problemu, jei budavo nenusiteikus ar nebudavo galimybiu. Nes jai taip pat malonu, kai man gera.
Prie ko cia raudoni kilimai?
Papildyta:
Netrolina. Tiesiog jusu fantazija tiek nesiekia... apie dvasinius dalykus.
Liutukei kiek apie tai raso... bet ji to nezino, bet kazkur skaite ir nusprende, kad taii geras dalykas
Visa diena klaidziojom. Matem ereli, ir kaip varna ji vijo vis ir nuvijo is savo valdu karksedama
Nudegiau veida oho
Monteverte,
Na vakar prasidejo tuo, kad suluzo maisytuvas virtuvej, vakaras jau, nusprendem, kad dar dirba parde, varom naujo. Kazka su MB diskutavom labai, as uzsikalbejau ir kieme kaimynkai ivaziavau
Ai dar ryte kiausini per visa virtuve sudauziau
Kokia graži pavasarinė upė
Mylimuke, čia visai ne nelaimės, o tik gyvenimo smulkmenos.Pagalvok pati, kai sugedo maišytuvas, buvote namuose, o tai galėjote užpilti visą butą, ir dar kaimynus.Mašina niekai, kur kas blogiau jei būtum taranavusi žmogų .Pomidorų padažo stiklainiukas, sudaužytas virtuvėje, nepalyginamai blogiau,nei koks kiaušinis. Nors nelabai tikiu tokiais dalykais,kaip nužiūrėjimas, bet manau, tai ne taip paprastai vyksta.
Ar dalyvavote vakarykštėje Maisto Banko akcijoje?Nupirkau kelis daiktelius, bet po vieno reportažo jaučiuosi labai durnai
Truputi pavasario jums
Visa diena klaidziojom. Matem ereli, ir kaip varna ji vijo vis ir nuvijo is savo valdu karksedama
Nudegiau veida oho
Monteverte,
Na vakar prasidejo tuo, kad suluzo maisytuvas virtuvej, vakaras jau, nusprendem, kad dar dirba parde, varom naujo. Kazka su MB diskutavom labai, as uzsikalbejau ir kieme kaimynkai ivaziavau
Ai dar ryte kiausini per visa virtuve sudauziau
nu tavo dusia turejo pagyti pavaiksciojus po miska ,dar jei barkstelejo prie kokio kamieno tai isvis fantastika
</p><p>Mylimuke, čia visai ne nelaimės, o tik gyvenimo smulkmenos.Pagalvok pati, kai sugedo maišytuvas, buvote namuose, o tai galėjote užpilti visą butą, ir dar kaimynus.Mašina niekai, kur kas blogiau jei būtum taranavusi žmogų .Pomidorų padažo stiklainiukas, sudaužytas virtuvėje, nepalyginamai blogiau,nei koks kiaušinis. Nors nelabai tikiu tokiais dalykais,kaip nužiūrėjimas, bet manau, tai ne taip paprastai vyksta.
</p><p>Ar dalyvavote vakarykštėje Maisto Banko akcijoje?Nupirkau kelis daiktelius, bet po vieno reportažo jaučiuosi labai durnai
</p>
Nuziurejinais as isvis netikiu, pajuokavau tik i tema ir tas visas smulkmenas jau pamirsau
https://lnk.lt/video...UZcsg4aDeZERrGs