Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Žavesėli,

aš kaip tik toks ir esu... Ir NET alimentus moku saviems. Be jokių ten maaaklių... :P

O jei ilgai lauksi... Virga nuvilios mane. Ji sakė, kad paprastai vyrams čia nerašo. Bet mane pastebėėėjo štai. Vadinasi, šio to vertas... gaaal..? :P Ir galbūt net turėčiau šansų... :D

P.S.  durų kodo kol kas neduosiu. Nė vienai. Ne tai, kad ko bijočiau... [ aš NIEKO nebijau šiaip :P... na, beveik ;) ]. Tiesiog, "taip reikia", nu :P

Virga,

jaunos būdamos nori blogiukų. Jie įdomesni. Vyresnės būdamos -- jau su vyrais -- vis vien svajoja apie tuos blogiukus. Bent jau savo fantaaazijose... O ką -- sakysit, ne taip būna..?? Kuriai čia būna ne taip kas, aaa..? :D Skelbiu "raganų medžioklę". Sezonas atidarytas! :P

Atsakyti

Žavesėėėli,

you've got mail. Check it! :)

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 29, 16:47)
<p>Žavesėėėli,
</p><p>you've got mail. Check it! smile.gif
</p>

4u.gif Studijų laikais labai puiki dėstytoja su meile mus išmokė per šimtą lotyniškų sentencijų. Daugelį jų dar visi grupiokai pamenam ir cituojam per susitikimus. Ji taip pat mus išmokė vieno elementaraus dalyko. Jeigu kada norėdami pasipuikuoti savo išprusimu ir erudicija, kokioj kompanijoj į temą mes pacituosim vieną ar kitą lotynišką posakį, būtinai tuoj pat privalome neprašomi jį išversti, nes ne visi žino, ką mes pasakėme, o mes neturime teisės versti juos dėl to jaustis nejaukiai.
Aš nekalbu angliškai ir neketinu vartyti google vertėjo dėl moteriškų plepalų. Todėl su manim prašyčiau bendrauti valstybine kalba, arba rašyti vertimus skliaustuose, jei jūsų tai neapsunkintų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 05 29, 16:05)
Aš nekalbu angliškai

Tada arba jums kokie 50+ arba neturit jokio normalaus issilavinimo. Jei kas nezino anglu tai jau tikrai arba garbaus amziaus arba blogiau.
40 meciai jau visi buvo normaliai mokomi anglu net vidurinese.
Atsakyti

Mielas mūsų Žavesėėėli,

mūsų tikrai neapsunkins tai -- Vertimas ano mano pasakymo: "Jūs gavote žinutę. Pasitikrinkite!" :)

"Bona oratio non ex ore, sed ex pectore fluit" -- Vertimas: "graži kalba sklinda ne iš burnos, o iš širdies".

"Lotyniški posakiai ir sentencijos. V.: Mokslas, 1981". 27 psl.

;)

Atsakyti

IDOMUCIA rašė:

"Tada arba jums kokie 50+ arba neturit jokio normalaus issilavinimo. Jei kas nezino anglu tai jau tikrai arba garbaus amziaus arba blogiau.
40 meciai jau visi buvo normaliai mokomi anglu net vidurinese."

Prašom neužsipuldinėti mūsų Žavesėlio. Ji to nenusipelnė visai.

Be to, aš juk kalbu VISOMIS [ mūsuose "einamomis", bent jau ] kalbomis. Ne problema man tikrai tas taigi... :D

Atsakyti
4u.gif Puiku. Atsakau labai stengdamasi visam pasauliui įrodyti, kad man vis dar 40+, na, galima sakyti ir 50-. Turėjau garbės mokykloje ir univere mokytis ir studijuoti vokiečių kalbą, anglų kalbą aš puikiai "žinau", bet jos nemoku. Tiesa, vokiškai man taip pat nerašykite, jau ir tą pamiršau. Rusiškai galite, dėl darbo aplinkos aš jau ne tik kalbu, bet ir sapnuoju rusiškai. Pasiteisinau rolleyes.gif
O su paštuku kažkas man ten neatsidaro, senokai bebuvau, iš tlf išvis nesugebu prisijungti. Matau, kad yra parašyta "labas", o ar yra kas nors daugiau po tuo pasislėpę ir nesužinojau rolleyes.gif
Atsakyti

Bendram fonui:

https://www.youtube....h?v=bhSB8EEnCAM

Vertimas { Žavesėliui }:  God Is A DJ = Dievas yra tik vienas iš DyyDžėėjų [ DJ = programos, sudarytos iš įrašų, vadovas ] :

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 29, 17:16)
<p>Mielas mūsų Žavesėėėli,
</p><p>mūsų tikrai neapsunkins tai -- Vertimas ano mano pasakymo: "Jūs gavote žinutę. Pasitikrinkite!" smile.gif
</p><p></p><p>"Bona oratio non ex ore, sed ex pectore fluit" -- Vertimas: "graži kalba sklinda ne iš burnos, o iš širdies".
</p><p>"Lotyniški posakiai ir sentencijos. V.: Mokslas, 1981". 27 psl.
</p><p>;)
</p>

Jeigu tai ne mokslinis darbas, o draugiškas pašnekesys, lotynistė mums neliepė nurodyti šaltinio, leidyklos, leidimo metų ir puslapio biggrin.gif
Atsakyti

Žavesėliui,

puiku -- mes vienmečiai tuomet. Taip ir nuspėjau... :)

Jei ten kyla bėdų, ne bėda. Mano paštas:

slibins.baisuolelis@yahoo.com

Adresas egzistuojantis, beje :)

Atsakyti

Žavesėli,

aš ten prisigerinti mėginau tik, tipo. Kaip katinas kad pasitrina palei kojas, prieš kažko prašydams... Barščių, pvz :D :D :P

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 05 29, 16:23)
Rusiškai galite, dėl darbo aplinkos aš jau ne tik kalbu, bet ir sapnuoju rusiškai.

Gal net Putino portretas ant sienos kabo?
Na jau nenoreciau zmonos kuri tik rusiskai supranta, nes zmones dabar internetu naudojasi, TV ziuri, tai tos rusakalbes lietuves teziuri ir teskaito tik rusiskai, nes kitaip nemoka. Tai suformuoja atitinkama mastyma ir interesus.
Atsakyti