QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 27, 18:22)
Na, aš ten rašiau jau apie savo orientaciją. Ji nėra toji, "netipinė". Tai vyrų aš kaip ir neieškau. Skaityt būtų galima ir atidžiau Tema dar tik pradėta, tai neužtruktumėt gi..?
Tikslai kokie? Praeitoje temoje (iš 2014-ųjų pabaigos dar) aptikau įdomių žmonių. Su įdomiom diskusijom. Tokių paprastai nebūna komentaruose po straipsniais kuriame nors naujienų portale, tarkim. Pagalvojau, įdomu būtų pabendraut su panašiai mąstančiomis moterimis
Atsakant į klausimą: "ar tu nori būti surastas?" Aš noriu būtų ATrastas (nes aš pats jau suradau šitą čatą ) Tos, kuriai būčiau TAS. O tam tenka paplepėti iš pradžių. O kaip kitaip pradėti gali - juoba tik per klaviatūra kol kas? -- Beje, o jūs nenorėtumėte būti atrastos? Nei viena..? -- Ar tai būtinai turi būti tik tas mistinis paštininkas, kuris paskambins jums į duris -- vieną dieną, galbūt?
Ar dabar jau pakankamai aiškiai sukonkretinau..? (O kiek naudoti tų daugtaškių, sprendžiu jau aš pats vis tik ... nepykite )
Siais laikasi jau nebeaisku, kas ta netipine orientacija
Jei nori kad tave surpastu, reikia rasyti aiskiai, aisku galima bele kaip, tik tada kazin ar gausis diskusija? Galima noreti, kad kiti perskaitytu tavo imantriausius tekstus, bet tik kiti, kitos gali to nenoreti
Diskusijoje visaip galima, bet manau, pavadinimas ir pirma zinute turi buti labai aiski, apie ka norisi diskutuot.
Galima buvo ikelti nuoroda i sena tema, pirmoje zinute, kad butu aiskiau. Cia manau ne pazinciu portalas, o daugiau teorinis diskutavimas ir patirciu pasidalijimas. Reikejo gal tada geriau kelti i skyriu vyrai moterys tokia tema?, nes cia sielos kertele is vis daugiau teoriniai dalykai, pamastymai, bent as tap suprantu...
As asmeniskai nenoriu but surasta, manau vienisu ir norinciu buti surastu nedaug cia, visgi mamu forumas, bet ka zinosi gal atsiras
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 04 27, 18:39)
Tai nors temos tu 2014 uju kokios buvo?
O tai galima cia pilstyt is tuscio i kiaura ir paklodes apie nieka rasyt puslapiu puslapius.
Kazkas " dusia spaudzia" , kad " Kertele sielai" tema sukuret ar taip pasimetes nezinot?
vat butent ir as apie ta pati
bet mes netiksim, mes ne laukiam but surastos, gal atsiras tokia kur viska supras?
Idomiai man zmones iesko kitu zmoniu..bet gal jau pasenau...