Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 14:32)
nebutu Cambala.
vis tiek pavarei.
nepiktybiskai, ar ne.

As nemegstu sypsotis i akis ir meluoti.
Ka pavariau? Mano vienoks poziuris, kitu kitoks
As gi neaudziu cia paklodziu kaip tavo drauge ubunte, nemokinu kitu gyvent. Beli jiem patinka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 22, 16:11)
Visos tai juokauja, o taviskis tai tikrai vargsas. Jis ka, protiskai neigalus, kad jam negalima tureti savu pomegiu?

taviškis tai pomėgį ant pomėgio turi, namie nebūna, bile nuo durnų bobų pabėgt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 03 22, 16:13)
nemokinu kitu gyvent. Beli jiem patinka.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 22, 16:17)
taviškis tai pomėgį ant pomėgio turi, namie nebūna, bile nuo durnų bobų pabėgt 4u.gif

Kai pati esi durna, tai visus aplink ir durnini. Pazourek kaip plepaluose visus kvailini ir durnini.
Nariams tai kas, visi gi jau senai suprato, kad tu ir lutuke dvi forumo centrines.
Atsakyti
Kaip noriu jau namo, tai net nemoku atpasakoti rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 22, 16:19)
Kai pati esi durna, tai visus aplink ir durnini. Pazourek  kaip plepaluose visus kvailini ir durnini.
Nariams tai kas, visi gi jau senai suprato, kad tu ir lutuke dvi forumo centrines.

jie ten patys dažnai apsikvailina, nes visada taiko dvigubus standartus smile.gif

tai pasipasakok visiems nariams dabar, nes dar jie nesuprato, Senąjį T. jau perskaitei? Laiminga jau radusi tai, ko ieškojai? Ar dar išsidurninėsi? biggrin.gif
Atsakyti
Eikit jūs nx abidvi. Išsigimėlės
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 22, 16:25)
Eikit jūs nx abidvi. Išsigimėlės

tu man tokia juokinga biggrin.gif
pyksti, kad ne sekso tema pokalbiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 22, 16:26)
tu man tokia juokinga biggrin.gif
pyksti, kad ne sekso tema pokalbiai biggrin.gif

Nu tai aišku!!!
Joptvajumat, kaip senos bobos užrūdyjusiom putėm - ėdasi ir ėdasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 kovo 2019 - 16:30
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 22, 16:22)
jie ten patys dažnai apsikvailina, nes visada taiko dvigubus standartus smile.gif

tai pasipasakok visiems nariams dabar, nes dar jie nesuprato, Senąjį T. jau perskaitei? Laiminga jau radusi tai, ko ieškojai? Ar dar išsidurninėsi? biggrin.gif

Nu teip , gi akivaizdu kas yra kas. biggrin.gif

Oi, ir snd apie milzinus? Tai laukiu nuorodu kur krikscionybej milzinai ( be pasaku) , kaip suprantu bandai irodyt kur ST raso apie juos.
Bet gi ko cia 8s taves tiketi, lyg naujiena butu, gi tas pats kas su tavo skaitytais RANKRASCIAIS😂.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 22, 16:37)
Nu teip , gi akivaizdu kas yra kas. biggrin.gif

Oi, ir snd apie milzinus? Tai laukiu nuorodu kur krikscionybej milzinai ( be pasaku) , kaip suprantu bandai irodyt kur ST raso apie juos.
Bet gi ko  cia 8s taves tiketi, lyg naujiena butu, gi tas pats kas su tavo skaitytais RANKRASCIAIS😂.

O as pamenu senajame testamente minimus milzinus. Kzkur Pradzios knygoje, pagooglink.
Atsakyti
Užsisakiau Estas Tonne cd diską. Valio! Galesiu klausyti vairuodama savo brum brum biggrin.gif

https://youtu.be/7gphiFVVtUI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 kovo 2019 - 17:36
Kin, ka veiksi savaitgali su vaiku?

cambala, ir tu galetum buti mano drauge. nebijok, palu neversiu nesioti. biggrin.gif isgertume, pabaliavotume, bet gyvunu, nepyk, mano akyse neleisciau valgyti. ypac šunu. (juokauju.) saunuole, kad padarei sprendima del mamos. spaudziu desine. cia rimtai. nerekia eiti is proto ir nukvakti norint pasirupinti kitu. visi turim savo ribas.

Is Sviesos, moteru gaila labiau. biggrin.gif jei vyrai geria - ne naujiena. bet jei moterys....
cia kaip toje kinu patarleje: "Moterys laiko pusę dangaus". tai jei jau jos geeeeeria, tai....

na, ok, atmetam stereotipus. gaila ir tu, ir tu. prie gailescio ir pasilieku, bet i saskaita nepervesiu niekam. nail.gif busiu bjauri veidmaine. apturejus patirti su dviem alko vyrais, nebegailiu isties nieko, nei male nei female atstovu.

del menulio taureles. smagu, kad Sazininga ja naudoja. smile.gif as naudojau kelis metus. bet gal nemokedavau isideti iki galo (gal ne tas dydis), pirmom dienom prabegdavo kazkiek. vis tiek geris. dabar iklotai man patogiau. planuoju vis nauja Mooncup pirkti, bet neprisiruosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 kovo 2019 - 17:57