Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2019 03 22, 14:04)
O tai už berniukus neatsakingi? Ta prasme berniukai jau nuo pat gimimo patys už save atsakingi, kad jiems vyriškos pavardės suteikiamos biggrin.gif

Ir kas ten pas jus kur plėšosi...? Aš manau, kad mano močiutė vaikus augindama ir ūkį "moteriškai" prižiūrėdama (iš esmės moteriškais darbais buvo laikoma karves milžti, kiaules šerti, vištomis rūpintis, daržus ravėti ir šiltnamius sodinti/prižiūrėti ir kt. "namų" darbus dirbti, kol vyras laukus aria ir šeimą išlaiko) tikrai daug daugiau ardavo nei aš popieriukus darbe sklaidydama ir su vaikais šiltuose namuose po darbo bendraudama bei visas pagalbos priemones namų ruošoje (tiek technologines, tiek ir žmogiškąsias) gaudama. Nu bet gal yra ir tų, kurios plėšosi kur nors smile.gif Ta vyriška apsauga nu tokia butaforija, kad nzn. Juokinga man smile.gif

Berniukas uzauga i vyra, mergaite i moteri, berniukas tiek mergaite gauna savo tevo pavarde gi. Jie vyriskos gimines tai ir pavardes vyriskos suteikiamos, keista jeibutu kitaip biggrin.gif

Tavo mociute jauciu panasiai mano mociutes amziaus, tai feminizmas jau buvo prasiverzes labai stipriai, kartu su socliaizmu, taigi tas pats judejimas.
Moteriski darbai yra tik namai ir vaiku prieziura, jokiu gyvuliu ir jokiu sunkiu darbu.
Cia kaip dabar sakytum moteriskas darbas i darba eiti, o paskui namus priziureti, Tai,kad ji tai dirbo, tai nereiskia,kad tai moteriski darbai. As kalbu is vedinio poziurio i vyra ir moteri. Siaip reiktu nei nevalgyti mesos, tai automatiskai labai daug ukio darbu atkrite butu...

nu taip dabar jau butaforija, bet man labiau graudu , nei juokinga...
O plesosi moterys visoje europoje, dirba darbe, paskui namie, pagimdo vaikus ir uz keliu menesiu i darba, vaikai vieni numesti su svetimais, organizmas dar po gimdymo neatsigaves, zindymas is vis pamirstas, o tai irgi kenia moteriai ir aisku vaikui ir t.t. O Lietuvoje tai ir namie dauguma darbu moterys atlieka, dar po darbo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 kovo 2019 - 14:25
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 22, 08:01)
As geriau atsiribosiu nuo pavydziu zmoniu,   nei su jais bendrausiu.

su mumis bendrausi? wub.gif
ziurek, kaip mes toleruojam tavo baisu avatarą.... wub.gif

p.s. perku blietus i UK...

kodel i dublina nera pigiu skrydziu... cray.gif cray.gif (14.99e -30e, kaip i londoną)
isimylejau airija....
svajoju padirbt joje kazkada, 10 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 kovo 2019 - 14:35
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 03 22, 14:10)
Tėvas už sūnų lygiai taip pat atsakingas kaip ir už dukrą.
Papildyta:

Būtent. Plius jokių darželių vaikams kol ardavo, apsokineti visus reikėdavo.

taip teisingai, kol jis vaikas, o paskui berniukas ismoksta buti atsakingu ir tampa vyru, siais laikais daug berniuku ir mazai vyru.

Tai ir buvo neteisinga, dabar ne kitaip, kad vaikai darzelyje, o moterys dar daugiau dirba tai nieko del to ne lengvaiu joms... tai ne tas modelis apie kuri sneku , reikia ziureti kaip buvo bent 2000m atgal, o ne jau su iskreipta kriskcioniska pasauleziura kas atejo...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 14:19)
p.s. perku blietus i UK...
kodel i dublina nera pigiu skrydziu... cray.gif  cray.gif  (14.pp-30e, kaip i londoną)
isimylejau airija....

tai is uk juk pigu i Airija biggrin.gif

nu va ir tu emigruosi, kas beliks Lietuvoje... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 kovo 2019 - 14:23
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 22, 08:24)
nu bet C, tai čia jau kitas atvejis. Ligonis. Kas gi ja dar pasirūpins, pamaitins, jei ne aš? biggrin.gif

baik, mieloji. pripazink. tu pati adidcted prie jos esi.
gi sakiau, palik ja ramybeje,je negal, nenori, o is tiesu, NESUGEBI, vadinas, kits kita esat vertos, su savais zargonais.

del dvigubos plietybes - uzjauciu visas. kokios, idomu, svariausios priezastys, kad LT neduoda dvigubos? unsure.gif

Burbanti, dziauguos, kad pralinksminau. ax.gif
Lietuvoj sviecia saule. Ka, mergos, veiksit si savaitgali? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 kovo 2019 - 14:26

Ziuriu dauguma dabartiniu vyru vargsai, nes jie nesugeba moterims paaiskinti, ka jos privalo, o ko ne.

Tikras vyras gali taip pateikti viską,kad moteris su džiaugsmu padarys tą, ko vyras nori.Be jokios prievartos ar pažeminimo.Pačiam dar to mokytis ir mokytis.

Dėl kreipinio ponia ar panelė, etiketo vadovėlyje įskaičiau taip.Jei virš 25 metų, tai dera vadinti ponia.

Aš po trumpų, kelių dienų atostogėlių spa jaučiuosi fantastiškai :nail:

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 14:19)
isimylejau airija....

tikiu. Normaliausiai dabar atrodanti emigracijai šalis iš Europos, kadangi anglų kalba ten praeina, nebereikia mokytis kokios paukščių-prancūzų ar italų. Nėra tokių nesąmonių ir draudimų kaip Skandinavijoje, nedidelė, kas mums yra priprasta ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 22, 12:59)
Ziuriu dauguma dabartiniu vyru vargsai, nes jie nesugeba moterims paaiskinti, ka jos privalo, o ko ne.

o gal ir ne vyrai, tik berniukai?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 13:23)
Tam tikro tipo vyru apibudinimas:

"vienijantis bruožas yra jų požiūris į moteris: daiktinantis ir žeminantis. Jų galva, visos moterys yra kenkėjos, siekiančios pasinaudoti vyrais. Visos yra arba kekšės, arba princesės, kurias reikia dresuoti ir parodyti jų vietą. Jie įsitikinę, kad moteris privalo būti ištikima vyrui ir negali jo palikti, nebent vyras nutartų kitaip, ir kad pagrindinė jos funkcija – aptarnauti vyrą buityje ir seksualiai."

Ka nors primena?
Nu spekit, kokio tipo vyrus apibudina sitas apibrezimas.

Tokie vyrai jau senai marginale ar usduchinti.
As - patobulintas variantas. Neapkaltinsi, kad pasenes, jau greiciau per daug progresyvus:
"Arba boba buni savo vietoj arba tuoj skambinu chirurgui i Tailanda. Zinai moteru poreikius? Na tai manau man bus gera su tavimi gyventi tokia zinancia."

Feminizmas yra spekuliacijos vedzioti vyrus uz nosies. Bet veikia tik pries vyrus. Kaii vyruu neliks, o liks kokie asileliai skudureliai, tada pamatysit, koki patiekala uzsisaket
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 14:24)
baik, mieloji. pripazink. tu pati adidcted prie jos esi.
gi sakiau, palik ja ramybeje,je negal, nenori, o is tiesu, NESUGEBI, vadinas, kits kita esat vertos, su savais zargonais.

Nu aš ir neteigiu, kad aš pūkuota smile.gif Apsėsti žmonės yra įdomūs. Fainai juos paprovokuoti biggrin.gif
Pamatytume ją gyvai, tai daug kas iš kojų virstute. Būtų pati švelniausia ir nuolankiausia bigsmile.gif Velniai labai gerai maskuojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 22, 14:25)
tikiu. Normaliausiai dabar atrodanti emigracijai šalis iš Europos, kadangi anglų kalba ten praeina, nebereikia mokytis kokios paukščių-prancūzų ar italų. Nėra tokių nesąmonių ir draudimų kaip Skandinavijoje, nedidelė, kas mums yra priprasta ir t.t.

tikrai taip ir man cia atrodo kol kas saugiausia, o kas bus ateityje ziuresim , brexitas daug gali pridaryti nemalonumu. Nors kol kas nauda Airijai, firmos pradejo ofisus savo kelti i Dublina.
Man cia patinka tas gana sveikas poziurisi i zmogu, i vaiku auklejima, neuzlengta taip kaip Skandidanijoje, o dabar ir Lietuvoje. Zmones paprasti ir supratingi.
Atsakyti

dieve ir kur tu tokiu vyru randi ? blink.gif

Cia yra citata is interviu tip top apibudinanti Idomucia tipo vyro poziuri i moteris.

Is kur tu istraukei, kad tokiu vyru as randu kazkur, tai niekaip nesupratau, bet nesivargink - neaiskink. :4u:

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 22, 08:48)
Cia siaip tik,  nepiktybiskai. Man jos vyru kiekis neidomu. Tik pastebejau kad nemoka gyvent pastovume.
Kokiu neisnaudotu galimmybiu? Kad nesokineju nuo vieno pimpio ant kito? Ui, tai cia ne pagal mano charakteri, as vertinu pastovuma ir istikimybe.

nebutu Cambala.
vis tiek pavarei.
nepiktybiskai, ar ne.
Atsakyti