Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 09:58)

siaip tai nedaug. bibline prasme, jeigu Moonte - vieną, tai as 4.
uzejus pvz i tema "kiek vyru turejot iki isrinktojo" arba isvis per gyvenima, kitos ir 17 ir daugiau sunumeruoja su one night stand'ais.
zodziu, knygoje apie save neturecau ka parasyt normaliau.

"virsutines dalies meiluziu" neiskaitau.  mirksiukas.gif
numeruokites kitos, prasom.

Kuris ne pirmas tai tik antras , ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 10:53)
O koks tikslas ja naudoti? As vis pasiziuriu, pasvarstau ir nusprendziu, kad gerai, kaip dabar yra, neturiu motvacijos kazka keisti. Be to, yra KT, kuriuos geri 3 men be pertraukos. As situos ir naudoju, todel menesines man buna 4is kartus per metus.

Dėl plastiko blink.gif Daugkartinių paketu turbut neprisijaukinsiu, bet taurele galetu buti puiki iseitis.
Atsakyti

1. ekonominis. nereikia pirkti iklotu
2. ekologinis. nereikia iklotu ismesti.
3. patogu. per tas dienas iš isores jokiu priedu niekur nera. todel maudynes, begimas, kopimas ir kite judesio reikalaujantys dalykai nereikalauja kazkokiu spec priezuru.

bet
nepatogu, jei darbe tualetuose nera kriaukles, kur galetum reikalui esant prasiplauti. tas galioja ir kelioniu metu, todel per keliones naudoju ob.

naudoju jau kokius 8 metus. atsiliepimai tik teigiami.

3 punktas tikrai didelis privalumas

Atsakyti

Dėl plastiko blink.gifDaugkartinių paketu turbut neprisijaukinsiu, bet taurele galetu buti puiki iseitis.

jei neprisijaukinsi ir taureles, visada yra medvilniniu vienkartiniu iklotu. As tik juos ir naudoju.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 09:58)
uzejus pvz i tema "kiek vyru turejot iki isrinktojo" arba isvis per gyvenima, kitos ir 17 ir daugiau sunumeruoja su one night stand'ais.

Kad gauti teisinga atsakyma, reikia tinkamos aplinkos klausimui.

Sakysim jei klausi zmogaus, kiek kartu sedejo kalejime. Jei klaus koks policininkas, tai geriau sakyti, kad aplamai nesedejai, ypac jei sedejai kitoje salyje ir negali patikrinti.
O jei bazaras tarp blatnu, tai girtis srokais gal jau ir garbe?

Taip ir su "kiek vyru turejai". Uzvedus tinkama aplinka, moteris paaiskins, kiek jai svarbu O O ir jau bus nesvarbu ar turejus 7 ar 17 ar 70
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 19:05)
Vargšas vyras

A kodėl? Aš tai ne tik nevalau/netvarkau nei žuvies, nei žvėrienos iš po vyro medžioklių ar žvejybų, bet ir negaminu iš jų biggrin.gif Nu nebent jau viskas paruošta taip, kad man tik į keptuvę/puodą/orkaitę belieka įdėti smile.gif Tai mano dar didesnis vargšas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 kovo 2019 - 12:35
QUOTE(Hmmm... @ 2019 03 22, 12:34)
A kodėl? Aš tai ne tik nevalau/netvarkau nei žuvies, nei žvėrienos iš po vyro medžioklių ar žvejybų, bet ir negaminu iš jų biggrin.gif Nu nebent jau viskas paruošta taip, kad man tik į keptuvę/puodą/orkaitę belieka įdėti smile.gif Tai mano dar didesnis vargšas biggrin.gif

jei manasis sugalvotų patapti medžiotoju ar žveju, tai būtų paduota skyrybom, vadinasi - mano dar vargšesnis, jūsiškiams dar baikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 03 22, 12:34)
Tai mano dar didesnis vargšas biggrin.gif

Ziuriu dauguma dabartiniu vyru vargsai, nes jie nesugeba moterims paaiskinti, ka jos privalo, o ko ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 22 kovo 2019 - 13:02

Ziuriu dauguma dabartiniu vyru vargsai, nes jie nesugeba moterims paaiskinti, ka jos privalo, o ko ne.

Tam tikro tipo vyru apibudinimas:

"vienijantis bruožas yra jų požiūris į moteris: daiktinantis ir žeminantis. Jų galva, visos moterys yra kenkėjos, siekiančios pasinaudoti vyrais. Visos yra arba kekšės, arba princesės, kurias reikia dresuoti ir parodyti jų vietą. Jie įsitikinę, kad moteris privalo būti ištikima vyrui ir negali jo palikti, nebent vyras nutartų kitaip, ir kad pagrindinė jos funkcija – aptarnauti vyrą buityje ir seksualiai."

Ka nors primena?

Nu spekit, kokio tipo vyrus apibudina sitas apibrezimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 22 kovo 2019 - 13:27
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 09:02)
Ponia.  biggrin.gif  

jau istekejai? ar taip senai atrodai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 10:02)
visur yra panasios "neteisybes" israisku. Berniukas jau gimes gauna pavarde kaip suauges vyras, o mergaite mazybine forma kazkodel, tai -yte, tai -aite.

Todel, kad vyras atsakingas uz moteri, pirmiausia tevas, paskui vyras. Moteris yra po vyro apsauga, aisku, dabar moterys uzsimane pacios viska sau daryti, saugoti, issilaikyti ir plesosi per darbus ir namus. Jau ir lytis neigti pradejo, lyciu nebeliko, tik zmones su skritingai slytiniais organais moterys nebenori buti moterim, ir vyrai vyrais....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 22, 10:43)
Sefas praso pasilikti iki antradienio, kaip visada projektai veluoja...
Mano car tax baigiasi 31 kovo, jei UK isstoja is EU tai as deklarruosiu SORN, ir viskas.
Dar neaisku kaip draudimas galios...  Dabar ES tai automatiskai, o po to gal reikes zaliu kortu?
Jei Lietuvos ir Lenkijos mentai suzinos apie tokia kormuske, tai stabdys visas su GB zenklu ir melz.
Nueiciau i draudima ir pasiimciau ta zalia korta UK bet jie manau net nesuprastu ko as noriu...
Dar neisku kiek tos zalios kortos kainuos, gal kokia astronomine suma

Pzdc. situacija...

jei bus no deal brexit, reiks zaliu kortu, pas mus jau per radija pranese, ir tai, kad britai urmu keiciais teises i airiskas lotuliukas.gif
Airijoje priklauso prie draudimo zalia korta , vaizuojant i uzsieni tereikia paprasyti, jokio papildomo mokescio.

nu ,kad pirdare to molio su tuo brexitu, patys nebeissikuops, jei dar toliau tems guma...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 22, 12:55)
jei manasis sugalvotų patapti medžiotoju ar žveju, tai būtų paduota skyrybom, vadinasi - mano dar vargšesnis, jūsiškiams dar baikės biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 13:23)

<p>Tam tikro tipo vyru apibudinimas:</p>
<p>"vienijantis bruožas yra jų požiūris į moteris: daiktinantis ir žeminantis. Jų galva, visos moterys yra kenkėjos, siekiančios pasinaudoti vyrais. Visos yra arba kekšės, arba princesės, kurias reikia dresuoti ir parodyti jų vietą. Jie įsitikinę, kad moteris privalo būti ištikima vyrui ir negali jo palikti, nebent vyras nutartų kitaip, ir kad pagrindinė jos funkcija – aptarnauti vyrą buityje ir seksualiai."</p>

<p>Ka nors primena?</p>
<p>Nu spekit, kokio tipo vyrus apibudina sitas apibrezimas.</p>

dieve ir kur tu tokiu vyru randi ? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 09:13)

Monteverte - nezinau, kas tas "secret". ignoruoti jausmus yra blogai. tos faky smiles ir nugrustos problemos tik ligomis kune pasireiskia.
bet metodas-priimi ir paleidi, priimi, pripazisti, ivardiji, perleidi per kuna/prota- paleidi. butinai paleidi. bet ne adoruoji, nesiknaisioji iki negaliu ("analysis-paralysis"). kaip pvz, cia forume. paskendusi dvikovose su aimeja ir cambala.
kad tiek pozityvui skirtume DEMESIO, kiek negatyvui  mirksiukas.gif

secret
https://www.youtube....h?v=f3isjlvccc0

o paleidi kur? ir kaip paleidi?

Man asmeniskai svarbu ne demesio kazkur koncentracija, o minciu tikslumas ir realybes matymas, per daug neikrentant i emocijas, islaikant ramybe. ta prasme mokausi to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 kovo 2019 - 13:39
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 22, 13:52)
Todel, kad vyras atsakingas uz moteri, pirmiausia tevas, paskui vyras. Moteris yra po vyro apsauga, aisku, dabar moterys uzsimane pacios viska sau daryti, saugoti, issilaikyti ir plesosi per darbus ir namus.

O tai už berniukus neatsakingi? Ta prasme berniukai jau nuo pat gimimo patys už save atsakingi, kad jiems vyriškos pavardės suteikiamos biggrin.gif

Ir kas ten pas jus kur plėšosi...? Aš manau, kad mano močiutė vaikus augindama ir ūkį "moteriškai" prižiūrėdama (iš esmės moteriškais darbais buvo laikoma karves milžti, kiaules šerti, vištomis rūpintis, daržus ravėti ir šiltnamius sodinti/prižiūrėti ir kt. "namų" darbus dirbti, kol vyras laukus aria ir šeimą išlaiko) tikrai daug daugiau ardavo nei aš popieriukus darbe sklaidydama ir su vaikais šiltuose namuose po darbo bendraudama bei visas pagalbos priemones namų ruošoje (tiek technologines, tiek ir žmogiškąsias) gaudama. Nu bet gal yra ir tų, kurios plėšosi kur nors smile.gif Ta vyriška apsauga nu tokia butaforija, kad nzn. Juokinga man smile.gif
Atsakyti
Tėvas už sūnų lygiai taip pat atsakingas kaip ir už dukrą.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 03 22, 14:04)
O tai už berniukus neatsakingi? Ta prasme berniukai jau nuo pat gimimo patys už save atsakingi, kad jiems vyriškos pavardės suteikiamos biggrin.gif

Ir kas ten pas jus kur plėšosi...? Aš manau, kad mano močiutė vaikus augindama ir ūkį "moteriškai" prižiūrėdama (iš esmės moteriškais darbais buvo laikoma karves milžti, kiaules šerti, vištomis rūpintis, daržus ravėti ir šiltnamius sodinti/prižiūrėti ir kt. "namų" darbus dirbti, kol vyras laukus aria ir šeimą išlaiko) tikrai daug daugiau ardavo nei aš popieriukus darbe sklaidydama ir su vaikais šiltuose namuose po darbo bendraudama bei visas pagalbos priemones namų ruošoje (tiek technologines, tiek ir žmogiškąsias) gaudama. Nu bet gal yra ir tų, kurios plėšosi kur nors smile.gif Ta vyriška apsauga nu tokia butaforija, kad nzn. Juokinga man smile.gif

Būtent. Plius jokių darželių vaikams kol ardavo, apsokineti visus reikėdavo.
Atsakyti