Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

(jau maniausi turinti vyru cia daugiau uz bet ka kita.) ax.gif

Nu nu, kiek. Bent eile pasakyk, pasimeruosim tada visos :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 07:02)
As niekada nesupratau, kodel vyras by default monsieur,

bet ar ne visur taip?
kad ir -iene - pavarde, kuria dabar visos trumpina i "e". tiesiog.
mister, arba sir - pas anglus.

dabar atsirado, laimei,"ms" - neutralus.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 07:54)
pasimeruosim tada visos biggrin.gif

siaip tai nedaug. bibline prasme, jeigu Moonte - vieną, tai as 4.
uzejus pvz i tema "kiek vyru turejot iki isrinktojo" arba isvis per gyvenima, kitos ir 17 ir daugiau sunumeruoja su one night stand'ais.
zodziu, knygoje apie save neturecau ka parasyt normaliau.

"virsutines dalies meiluziu" neiskaitau. mirksiukas.gif

numeruokites kitos, prasom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 kovo 2019 - 09:59
Lietuva kaip Lietuva. Pirmus 10 metu sunku buvo. Gal del to, kad ne is biednystos i pasaulį išėjau. Dabar jau nebe. Dabar as visas mintis dedu i viena is Ispanijos salų biggrin.gif Jei Lietuva nedyos dvigubos pilietybės - atsisakysiu jos. Bjauriai ji elgiasi su isvykusiais tautieciais. O Valstybe yra ne tik valdzia, bet ir zmones. As geriau atsiribosiu nuo pavydziu zmoniu, nei su jais bendrausiu.
Atsakyti

bet ar ne visur taip?
kad ir -iene - pavarde, kuria dabar visos trumpina i "e". tiesiog.
mister, arba sir - pas anglus.

dabar atsirado, laimei,"ms" - neutralus.

visur yra panasios "neteisybes" israisku. Berniukas jau gimes gauna pavarde kaip suauges vyras, o mergaite mazybine forma kazkodel, tai -yte, tai -aite. Gailiuosi, kad nepasikeiciau savo pavardes i neutralia forma, bet dabar jau nenoriu, nes darbiniais klausimais pamesciau dali zmoniu.

Fr sitas skirtumas labai krenta i akis, nes i tave mademoiselle arba madame kreipiasi absoliuciai visur: turguje, bandeliu parduotuveje ir t.t. Pildant dokumentus anksciau irgi budavo pasirinkimas Mlle arba Mme. Net perkant traukinio bilieta. Dabar is oficialiu dokumentu Mlle jau isnykes.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 09:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72391481" data-time="1553238811"><div><p>(jau maniausi turinti vyru cia daugiau uz bet ka kita.) vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Nu nu, kiek. Bent eile pasakyk, pasimeruosim tada visos biggrin.gif
</p>

As tai nesimieruosiu. Pagal jumeis esu vaikas biggrin.gif . Nemeluosiu, kad turejau vieną (o reiketų biggrin.gif ), bet uztektu pusės vienos rankos pirštų
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 09:58)

siaip tai nedaug. bibline prasme, jeigu Moonte - vieną, tai as 4.

biggrin.gif biggrin.gif tiek juokiausi dabar...tiek juokiausi biggrin.gif
Tai jei Moonte pasakytu, kad turejo du, tai tu sakytum 'nu gerai, gerai, as turejau 8 rolleyes.gif '?

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Lietuva kaip Lietuva. Pirmus 10 metu sunku buvo. Gal del to, kad ne is biednystos i pasaulį išėjau. Dabar jau nebe. Dabar as visas mintis dedu i viena is Ispanijos salų biggrin.gifJei Lietuva nedyos dvigubos pilietybės - atsisakysiu jos. Bjauriai ji elgiasi su isvykusiais tautieciais. O Valstybe yra ne tik valdzia, bet ir zmones. As geriau atsiribosiu nuo pavydziu zmoniu, nei su jais bendrausiu.

Burbanti, bet niekas ir neduos dvigubos pilietybes. Ja turime patys pasiimti balsuodami referendume. Matei kiek emigrantu uzsiregistravo balsavimui? As tikslaus skaiciaus neseku, bet asaros. Pries kelias savaites lyg 7000, o isvykusiu kiek? 800 k. Nu tai patys kalti. Kai pasiziuri kaip emigrantams ant Lietuvos nusisvilpt, tai nera net kaip juos (ir save turbut...) apginti, jei like lietuviai pradeda varyti.

Man siaip dvigubos pilietybes nebuvimas labai stipriai pakiso koja del darbo. Buvo labai sunku gauti darba toki, kokio noriu, pati geriausia ir paciausiai mokama neturint vietines pilietybes. Jau visus dokus buvau susirinkusi prasyti vietines, bet taip ir palikau stalciuje, nepakilo ranka. Issprendziau sita klausima kitu budu (sunkiuoju), bet pikta, kad apskritai tokia problema man buvo kilus.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 21, 21:10)
Prasom  nuirodu is S T kur apue milzinus raso.

aš pagonė, turiu tau krikščionei nuorodas dėlioti apie tavo testamentus ir tave su tavo religija pažindinti?
ir tu save skaitai sveiku, normaliu žmogumi, kuris drįsta draskytis, kapotos religinėse temose, kai visiškai yra tūpas aulas, neapsiskaitęs tame, dėl ko maikes plėšosi?
šiukšlė esi paskutinė

Enochą, debile, pasiskaityk ir užtilk, kol gyvenimas galutinai neužtildė
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 09:13)
Monteverte - nezinau, kas tas "secret". ignoruoti jausmus yra blogai. tos faky smiles ir nugrustos problemos tik ligomis kune pasireiskia.
bet metodas-priimi ir paleidi, priimi, pripazisti, ivardiji, perleidi per kuna/prota- paleidi. butinai paleidi. bet ne adoruoji, nesiknaisioji iki negaliu ("analysis-paralysis"). kaip pvz, cia forume. paskendusi dvikovose su aimeja ir cambala.
kad tiek pozityvui skirtume DEMESIO, kiek negatyvui  mirksiukas.gif

Na tas garsusis filmas The Secret ir judėjimas po to, kad neprileisti negatyvių minčių, neužsibūti negatyve, žiūrėti tik į šviesią pusę visą laiką ir t.t.
Bet tai juk taip dirbtina...

Tai aš ir paleidžiu ant jų, tikrai savyje nelaikau mirksiukas.gif Ko jos nori - tą gauna mirksiukas.gif Nors Aimeja jau susivokė, ana vistiek ne durna moteris. Daug kur mūsų požiūriai ir sutampa, nu bet C, tai čia jau kitas atvejis. Ligonis. Kas gi ja dar pasirūpins, pamaitins, jei ne aš? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 09:53)
O koks tikslas ja naudoti? As vis pasiziuriu, pasvarstau ir nusprendziu, kad gerai, kaip dabar yra, neturiu motvacijos kazka keisti.

1. ekonominis. nereikia pirkti iklotu
2. ekologinis. nereikia iklotu ismesti.
3. patogu. per tas dienas iš isores jokiu priedu niekur nera. todel maudynes, begimas, kopimas ir kite judesio reikalaujantys dalykai nereikalauja kazkokiu spec priezuru.

bet
nepatogu, jei darbe tualetuose nera kriaukles, kur galetum reikalui esant prasiplauti. tas galioja ir kelioniu metu, todel per keliones naudoju ob.

naudoju jau kokius 8 metus. atsiliepimai tik teigiami.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 10:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72391535" data-time="1553241712"><div><p>Lietuva kaip Lietuva. Pirmus 10 metu sunku buvo. Gal del to, kad ne is biednystos i pasaulį išėjau. Dabar jau nebe. Dabar as visas mintis dedu i viena is Ispanijos salų vartotojo įkelta nuotraukaJei Lietuva nedyos dvigubos pilietybės - atsisakysiu jos. Bjauriai ji elgiasi su isvykusiais tautieciais. O Valstybe yra ne tik valdzia, bet ir zmones. As geriau atsiribosiu nuo pavydziu zmoniu, nei su jais bendrausiu.</p></div></blockquote><p>Burbanti, bet niekas ir neduos dvigubos pilietybes. Ja turime patys pasiimti balsuodami referendume. Matei kiek emigrantu uzsiregistravo balsavimui? As tikslaus skaiciaus neseku, bet asaros. Pries kelias savaites lyg 7000, o isvykusiu kiek? 800 k. Nu tai patys kalti. Kai pasiziuri kaip emigrantams ant Lietuvos nusisvilpt, tai nera net kaip juos (ir save turbut...) apginti, jei like lietuviai pradeda varyti.
</p><p></p><p>Man siaip dvigubos pilietybes nebuvimas labai stipriai pakiso koja del darbo. Buvo labai sunku gauti darba toki, kokio noriu, pati geriausia ir paciausiai mokama neturint vietines pilietybes. Jau visus dokus buvau susirinkusi prasyti vietines, bet taip ir palikau stalciuje, nepakilo ranka. Issprendziau sita klausima kitu budu (sunkiuoju), bet pikta, kad apskritai tokia problema man buvo kilus.
</p><p></p>

Todel kad migravę sitiek metu su zeme yra maisomi tu, kurie is Lietuvos kojos nera iskise, todel jiem jau nuaispjauti - lengva ranka gali lietuviskus pasus sukisti burbantirs i subines
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 22, 07:40)
IDOMUČIA,  tu šiandien varai namo ar rytoj?  Jei šiandien,  tai M25'tu nepravaziuosi  biggrin.gif

Sefas praso pasilikti iki antradienio, kaip visada projektai veluoja...
Mano car tax baigiasi 31 kovo, jei UK isstoja is EU tai as deklarruosiu SORN, ir viskas.
Dar neaisku kaip draudimas galios... Dabar ES tai automatiskai, o po to gal reikes zaliu kortu?
Jei Lietuvos ir Lenkijos mentai suzinos apie tokia kormuske, tai stabdys visas su GB zenklu ir melz.
Nueiciau i draudima ir pasiimciau ta zalia korta UK bet jie manau net nesuprastu ko as noriu...
Dar neisku kiek tos zalios kortos kainuos, gal kokia astronomine suma

Pzdc. situacija...

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 22, 09:13)
labas rytas,
Cambala, pastebejau, kad ant Mylimukes vyru (daugiskaita) vis uzmet. ar tau graudu savu neisnaudotu galimybiu?
(jau maniausi turinti vyru cia daugiau uz bet ka kita.)  ax.gif

Cia siaip tik, nepiktybiskai. Man jos vyru kiekis neidomu. Tik pastebejau kad nemoka gyvent pastovume.
Kokiu neisnaudotu galimmybiu? Kad nesokineju nuo vieno pimpio ant kito? Ui, tai cia ne pagal mano charakteri, as vertinu pastovuma ir istikimybe.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 22, 10:43)
Sefas praso pasilikti iki antradienio, kaip visada projektai veluoja...
Mano car tax baigiasi 31 kovo, jei UK isstoja is EU tai as deklarruosiu SORN, ir viskas.
Dar neaisku kaip draudimas galios...  Dabar ES tai automatiskai, o po to gal reikes zaliu kortu?
Jei Lietuvos ir Lenkijos mentai suzinos apie tokia kormuske, tai stabdys visas su GB zenklu ir melz.
Nueiciau i draudima ir pasiimciau ta zalia korta UK bet jie manau net nesuprastu ko as noriu...
Dar neisku kiek tos zalios kortos kainuos, gal kokia astronomine suma

Pzdc. situacija...

Nygovory irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti