Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 21, 21:25)
O jeigu dabar sita logika pritaikius sau paciai. Paziurek kaip cia zmones su tavim elgiasi ir kaip reaguoja i tave. Mes tau visos esame veidrodziai.  biggrin.gif </p>

pirma klausimas ar jus zmones lotuliukas.gif

antras klausimas, kaip kas su manim elgiasi? , siek tiek neprisifantazavai? bigsmile.gif cia tik zinutes rasomos, jei nepastebejai - tekstas.
Manes visiskai nestebina, ka rasot, zinau priezastis. Esme ne kaip kiti elgiasi, o kaip tu i tai reaguoji, kokia zinia tau tai skleidzia, mes atsakom uz savo tik veiksmus gyvenime, ne uz kitu. Ar as skundziausi, del kokiu nors zodziu cia? O va jusu rekacija tai tik egzaminas jums paciom mirksiukas.gif

Ir manes mokyti nereikia, mokyta jau, uzauk pirma siek tiek, patirties gyvenimo igyk, paskui galesi kitus mokyti,o tai skaudziai reiks ant savo kailio paciai tas pamokas praeiti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 21:14)
As tai turiu kas i mano cinamoninius galvą panardina. O tavieji papai dziusta vyro  lūpų nejausdami.Nejaucia jie vyriškų rankų šilumos  biggrin.gif
Idomu kur tavo žmogus juos kaišioja,   tarp kokiu krūtų ten toli...kur dirba...

yra dvi galimybes arba tiesa sakai arba nusisneki, jei sakytum tiesa, man gal ir butu skaudu, tik ne del tavo zodziu, o del tokio elgesio vyro, jei man butu skaudu, as cia is vis nemineciau tokiu dalyku, vaidinciau laiminga , idealia seima, kur vyras visada namie, salia ir gerai uzdirba, dovanom apipila, i prabangias keliones vezasi, is kuriu net parasyciau, kaip man ten fainai .... ir visom kitom narem aiskinciau, kaip ju vyrai nemyli, jei ne toks ju idealus gyvenimas kaip mano... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 kovo 2019 - 00:37
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 22, 01:35)

Ir manes mokyti nereikia, mokyta jau, uzauk pirma siek tiek, patirties gyvenimo igyk, paskui galesi kitus mokyti,o tai skaudziai reiks ant savo kailio paciai tas pamokas praeiti mirksiukas.gif
... ::

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 22, 00:35)

yra dvi galimybes arba tiesa sakai arba nusisneki, jei sakytum tiesa, man gal ir butu skaudu, tik ne del tavo zodziu, o del tokio elgesio vyro, jei man butu skaudu, as cia is vis nemineciau tokiu dalyku, vaidinciau laiminga , idealia seima, kur vyras visada namie, salia ir gerai uzdirba, dovanom apipila, i prabangias keliones vezasi, is kuriu net parasyciau, kaip man ten fainai .... ir visom kitom narem aiskinciau, kaip ju vyrai nemyli, jei ne toks ju idealus gyvenimas kaip mano... mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 kovo 2019 - 06:37
Kas is Kauno? Greitai, greitai man sakykit kur galiu nusipirkti šamotinę plytą?
Cia plytos krosnims statyti, bet ir juvelyrikai - pats geriausias karsciui atsparus padas litavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 kovo 2019 - 07:14
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 22, 07:13)
Kas is Kauno?  Greitai,  greitai man sakykit kur galiu nusipirkti šamotinę plytą?
Cia plytos krosnims statyti,  bet ir juvelyrikai -  pats geriausias karsciui atsparus padas litavimui.

Negi nedaeina suvesti " parduodu samotines plytas" ir paieskoti skelbimu?
Atsakyti
IDOMUČIA, tu šiandien varai namo ar rytoj? Jei šiandien, tai M25'tu nepravaziuosi biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau isteisino vakarini valgyma biggrin.gif Niekad nesupratau, kaip galima nevalgyt nuo 18 ir eit tusciu gurgianciu pilvu miegot.

https://m.delfi.lt/m...php?id=80683503
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 22, 08:13)
Kas is Kauno?  Greitai,  greitai man sakykit kur galiu nusipirkti šamotinę plytą?
Cia plytos krosnims statyti,  bet ir juvelyrikai -  pats geriausias karsciui atsparus padas litavimui.

Bet kurioj statybiniu parduotuvej manau, bent jau didesnej.. Senukai, moki vezi. Tik klausimas ar isigysi VIENA.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 22, 08:32)
Pagaliau isteisino vakarini valgyma biggrin.gif Niekad nesupratau, kaip galima nevalgyt nuo 18 ir eit tusciu gurgianciu pilvu miegot.

https://m.delfi.lt/m...php?id=80683503
Papildyta:

Bet kurioj statybiniu parduotuvej manau, bent jau didesnej.. Senukai, moki vezi. Tik klausimas ar isigysi VIENA.

Butu gerai. Neklausciau tada. Šamotines, kiek ziurejau, gamina tik Vilniuje. O ir plytos vienos bereikia biggrin.gif , tai lieka tik parduotuves, individualus asmenys atkrenta.

Va, blecha, moki vezi praziurejau šamotines. Dar karta praskrolinau - i patį galą imesta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 kovo 2019 - 08:54

Panelė Mis Taiklioji biggrin.gif

Nusprendziau suteikt antra sansa menstruacinei taurelei mastau.gif

Ponia.  :D  FR sako mademoiselle, madame arba monsieur. As niekada nesupratau, kodel vyras by default monsieur, o as tai panele arba ponia. Jie daznai naudoja situos kreipinius. Jei pasakydavo mademoiselle, pataisydavau visada, kad madame.  :D 

Kodel pirma karta nepatiko? 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 22, 10:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72391327" data-time="1553198469"><div><p>Panelė Mis Taiklioji vartotojo įkelta nuotrauka

Nusprendziau suteikt antra sansa menstruacinei taurelei vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ponia.  biggrin.gif  FR sako mademoiselle, madame arba monsieur. As niekada nesupratau, kodel vyras by default monsieur, o as tai panele arba ponia. Jie daznai naudoja situos kreipinius. Jei pasakydavo mademoiselle, pataisydavau visada, kad madame.  biggrin.gif </p><p></p><p>Kodel pirma karta nepatiko? </p><p></p>

A jau ponia? bigsmile.gif

Pirmakart niekaip neisejo isidet, vis jausdavau nemalonu svetimkuni, be to prabegdavo. Vakar is pirmokart pavyko bigsmile.gif ryte vos istraukiau, taip "prisiciulpe" lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas,
Cambala, pastebejau, kad ant Mylimukes vyru (daugiskaita) vis uzmet. ar tau graudu savu neisnaudotu galimybiu?
(jau maniausi turinti vyru cia daugiau uz bet ka kita.) ax.gif

burbanti, na kaip lietuva?
ar vos atvaziavusi galvoji apie Uk?

Monteverte - nezinau, kas tas "secret". ignoruoti jausmus yra blogai. tos faky smiles ir nugrustos problemos tik ligomis kune pasireiskia.
bet metodas-priimi ir paleidi, priimi, pripazisti, ivardiji, perleidi per kuna/prota- paleidi. butinai paleidi. bet ne adoruoji, nesiknaisioji iki negaliu ("analysis-paralysis"). kaip pvz, cia forume. paskendusi dvikovose su aimeja ir cambala.
kad tiek pozityvui skirtume DEMESIO, kiek negatyvui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 kovo 2019 - 09:17

A jau ponia? bigsmile.gif

Pirmakart niekaip neisejo isidet, vis jausdavau nemalonu svetimkuni, be to prabegdavo. Vakar is pirmokart pavyko bigsmile.gifryte vos istraukiau, taip "prisiciulpe" lotuliukas.gif

A visada ponia :nail:

O koks tikslas ja naudoti? As vis pasiziuriu, pasvarstau ir nusprendziu, kad gerai, kaip dabar yra, neturiu motvacijos kazka keisti. Be to, yra KT, kuriuos geri 3 men be pertraukos. As situos ir naudoju, todel menesines man buna 4is kartus per metus.

Atsakyti