pirma klausimas ar jus zmones
antras klausimas, kaip kas su manim elgiasi? , siek tiek neprisifantazavai? cia tik zinutes rasomos, jei nepastebejai - tekstas.
Manes visiskai nestebina, ka rasot, zinau priezastis. Esme ne kaip kiti elgiasi, o kaip tu i tai reaguoji, kokia zinia tau tai skleidzia, mes atsakom uz savo tik veiksmus gyvenime, ne uz kitu. Ar as skundziausi, del kokiu nors zodziu cia? O va jusu rekacija tai tik egzaminas jums paciom
Ir manes mokyti nereikia, mokyta jau, uzauk pirma siek tiek, patirties gyvenimo igyk, paskui galesi kitus mokyti,o tai skaudziai reiks ant savo kailio paciai tas pamokas praeiti
Papildyta:
Idomu kur tavo žmogus juos kaišioja, tarp kokiu krūtų ten toli...kur dirba...
yra dvi galimybes arba tiesa sakai arba nusisneki, jei sakytum tiesa, man gal ir butu skaudu, tik ne del tavo zodziu, o del tokio elgesio vyro, jei man butu skaudu, as cia is vis nemineciau tokiu dalyku, vaidinciau laiminga , idealia seima, kur vyras visada namie, salia ir gerai uzdirba, dovanom apipila, i prabangias keliones vezasi, is kuriu net parasyciau, kaip man ten fainai .... ir visom kitom narem aiskinciau, kaip ju vyrai nemyli, jei ne toks ju idealus gyvenimas kaip mano...