Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 19:17)

Biblija nėra vienintelis šaltinis.

Nebent pasakas krikscioniu vaikai skaito. Ten yra milzinu.
Tai va, paaugles protelio, eilini karta susivarei.
Eik skaityk savo rankrascius😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 19:32)

Sedejom siandien ir kalbejom. Pasakiau -  jei tik pajausiu,  kad mano šeima pradeda skeldeti del tavo kišimosi ir intrigu -  vaziuosi atgal i Lietuva.
Savo pareiga atlikinesiu saziningai ir be  streso senam zmogui,  bet jeigu tik tas zmogus pabandys visus šokdinti pagal savo dudele...

Dar mamos neparsivezei, o jau itarineji kazko negero. Vargse sena moteris, viena dukte musa senole , pinigu praso, kita jau dabar nosi raukia...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 21, 19:59)
Nebent pasakas krikscioniu vaikai skaito. Ten yra milzinu.
Tai va, paaugles protelio, eilini karta susivarei.
Eik  skaityk savo rankrascius😂

debilėle, tu kažką apie Seną testamentą girdėjai? biggrin.gif Seną visiškai neigi? Jis ne krikščionių? Pagonių gal? biggrin.gif Oi "auksini proteli" tu mūsų, oi oi biggrin.gif
Kam vakaro komedijos, kai yra cambala?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 21, 21:02)

Dar mamos neparsivezei, o jau itarineji kazko negero. Vargse sena moteris, viena dukte musa senole , pinigu praso, kita jau dabar nosi raukia...

Idomu kaip i tavo puse rauks nosi vaikai, jeigu tu ir realybej tokia bjauri esi kaip cia?
Zmogus turi pagarba tokia, kokios nusipelno, nesvarbu senas ar jaunas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 20:14)
Idomu kaip i tavo puse rauks nosi vaikai, jeigu tu ir realybej tokia bjauri esi kaip cia?

na ji čia bent sąžininga, nieko neprikiši. Liepė sūnui atiduot ją į senelių namus. Supranta, kad ligonė, kai nori supranta, kad gyvenimą vaikui sugadins. Gal dėl to ir ateina į forumą šūdus savo išpilti. Dar kažkiek sąžinės likę pas ją, ant vaiko nepila.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 19:05)
Vargšas vyras

ai vargsas vyras mano, bet ne tavo lotuliukas.gif juokdare, tau kas klimaksas koks prasidejes, ar siaip uzgerimo sezonas? tu nejauti , kad lakstai po temas ir nusisneki?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 19:26)
As tik kelias dienas paklausiau savo systros ir motinos kalbu ir vakar pasakiau -  man galva istino nuo to jusu negatyvo,  as taip nepratus,  man negera,  neturit ka pasakyti apie zmones grazaus -  isvis tylekit.

As neisivaizduoju kaip galima sitiek pykcio savyje nesioti. Monteverte nuo ju nesiskiria visai. Negatyvas,  negatyvas,  negatyvas

nu blyn pozityvo saltinis pati? lotuliukas.gif supranti, kokia esi tokie ir zmones tavo aplinkoje, nuo kitu gali atsiribti, nuo saves neatsiribosi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 21, 20:38)
ai vargsas vyras mano, bet ne tavo lotuliukas.gif juokdare, tau kas klimaksas koks prasidejes, ar siaip uzgerimo sezonas? tu nejauti , kad lakstai po temas ir nusisneki?
Papildyta:

nu blyn pozityvo saltinis pati? lotuliukas.gif supranti, kokia esi tokie ir zmones tavo aplinkoje, nuo kitu gali atsiribti, nuo saves neatsiribosi.

Alio, garaž, dėmesio trūkumas, kad lendi i akis?
O gal noras pabuciuoti mano cinamoninius?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 20:45)
Alio,  garaž,  dėmesio trūkumas,  kad lendi i akis?
O gal noras pabuciuoti mano cinamoninius?

lotuliukas.gif ne as, o tu ilindai su mano vyro apibudinimu, taigi, kaip ir sakau, nematai matomai ir gyvenime saves, kiti zmones tau tik veidrodziai, issispresi savas problemas, ir zmones kitaip elgsis su tavim... mirksiukas.gif
O ta mama ramiai gali pasilikti Lietuvoje, nei bus tas Brexitas nei ka, dabar nutes iki Birzelio, paskui dar kas nors bus, taip ir neivyks... ka tam senam zmogui veikti uzsienyje, bet cia tik mano nuomone, geriau samdyti kazkoki pagalbininka i namus.
o savo cinamonus palik vyrui, jei jis toks yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 20:04)
debilėle, tu kažką apie Seną testamentą girdėjai? biggrin.gif Seną visiškai neigi? Jis ne krikščionių? Pagonių gal? biggrin.gif Oi "auksini proteli" tu mūsų, oi oi biggrin.gif
Kam vakaro komedijos, kai yra cambala?

Prasom nuirodu is S T kur apue milzinus raso.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 20:14)

Ne bjauresne nei kitos.
Dabar supratau, kodel burba taip puole i mane del to, kad priziuriu savo mana senatvej( del vyro) - gi bijo, kad blnuo senos, storos jaunesnis vyras pas jauna gali iseit. Nors ta mama ne prie ko.
Tai vargsei mamai tikrai nekazka jau dabar...

Bet kai su antra puse gyveni harmonijoj, kai nesusitikineji su kokiais publicum kaip burva, kai seimoj bedos tampa bendros - tai ir drebet nereikia del santuokos isirimo. O burba bijo.
Apie pagarba. Sorry, bet musti sena zmogu ir prasyti pinigu... I jokius vartus netelpa.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 20:20)
na ji čia bent sąžininga, nieko neprikiši. Liepė sūnui atiduot ją į senelių namus. Supranta, kad ligonė, kai nori supranta, kad gyvenimą vaikui sugadins. Gal dėl to ir ateina į forumą šūdus savo išpilti. Dar kažkiek sąžinės likę pas ją, ant vaiko nepila.

Neliepiau, o sakiau, kad yra banke saskaita, noreciau senatve sutikti privaciuose seneliu namuose , nes sunus ne dukte. Dasuto? Ar tu galvoji, kad tave senatvej tavo ciucius ziures?
Nors kur tau dasus, kai bevaike sociopate esi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 21, 20:50)
lotuliukas.gif ne as, o tu ilindai su mano vyro apibudinimu, taigi, kaip ir sakau, nematai matomai ir gyvenime saves, kiti zmones tau tik veidrodziai, issispresi savas problemas, ir zmones kitaip elgsis su tavim...  mirksiukas.gif
O ta mama ramiai gali pasilikti Lietuvoje, nei bus tas Brexitas  nei ka, dabar nutes iki Birzelio, paskui dar kas nors bus, taip ir neivyks... ka tam senam zmogui veikti uzsienyje, bet cia tik mano nuomone, geriau samdyti kazkoki pagalbininka i namus.
o savo cinamonus palik vyrui, jei jis toks yra  mirksiukas.gif

As tai turiu kas i mano cinamoninius galvą panardina. O tavieji papai dziusta vyro lūpų nejausdami.Nejaucia jie vyriškų rankų šilumos biggrin.gif
Idomu kur tavo žmogus juos kaišioja, tarp kokiu krūtų ten toli...kur dirba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 kovo 2019 - 21:19

, kiti zmones tau tik veidrodziai, issispresi savas problemas, ir zmones kitaip elgsis su tavim... mirksiukas.gif

O jeigu dabar sita logika pritaikius sau paciai. Paziurek kaip cia zmones su tavim elgiasi ir kaip reaguoja i tave. Mes tau visos esame veidrodziai.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 03 21, 22:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72391222" data-time="1553194254"><div><p>, kiti zmones tau tik veidrodziai, issispresi savas problemas, ir zmones kitaip elgsis su tavim... vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>O jeigu dabar sita logika pritaikius sau paciai. Paziurek kaip cia zmones su tavim elgiasi ir kaip reaguoja i tave. Mes tau visos esame veidrodziai.  biggrin.gif </p>

Panelė Mis Taiklioji biggrin.gif

Nusprendziau suteikt antra sansa menstruacinei taurelei mastau.gif
Atsakyti
[quote=mylimuke!,2019 03 21, 22:01]Panelė Mis Taiklioji biggrin.gif

Nusprendziau suteikt antra sansa menstruacinei taurelei mastau.gif
[/quote]
Mylimuke, o tu laimonga su savo vaikeliuku ar ne?
Nes burba paralelinej temoj raso, kad " laimingos motrys i sm neraso" biggrin.gif
Matai -
burbanti
Laimingos moterys i šitą forumą neateina.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 kovo 2019 - 22:58