QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 16:51)
NEVALAU
Atsibodo. Privelka kalna žuvų , o man ten prie jų dročintis. Dabar jis ne tik zuvauja, bet ir zvynus nuskuta.
O jei man tenka skusti - pusė, taip netycia
, šiūkšledėžėje atsiranda
niekad nevaliau zuvu, vyras dar budamas prie vandens dazniausiai jas isisvalo ir parsiveza svarias arba namie pats nuvalo.
va grybus tai padedavau valyti, skanumelis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 17:22)
na bet juk balansas gerai. Pasižiūri ir farus, kad žinotum, pasižiūri ir komediją, kad prasiblaškytum ir t.t.
Man tai nepatinka tas "the secret" metodas, kad tipo niekada nieko blogai nepagalvot ar pan. Dirbtina tai labai, nenatūralu ir galiausiai nepasiteisina
sutinku, matyti reikia realybe, aisku nebutina gal kasdiena ziureti kriminaline kronika, bet orientuostis pasaulyje atmerktom akim, reiktu. Nuejimas vien i pozityvizma, kaip ir nuejimas vein i negatyvizma, abu kenskmingi. Elektroje yra neigiamas ir teigiama skruvis, e ju nebutu energijos, ir abu reikalingi.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 17:44)
Krauja virpinancias baisybes dazniausiai ziurintie, kuriem truksta "skonio" realiam gyvenime.
Na dar buna, kad nusiraminti, jog "kazkam daug blogiau nei man".
O siaip kuo daugiau smurto ziurima, tuo labiau uzsitersia dvasia tais dalykais. Todel geriau nebendraut su pykciu ir pavydu pertvinkusiais, kaip ir neziuret smurto ar "santykiu aiskinimusi" viesu.
Gyvunai gamtoj smurtinem scenom nesimegauja
Ne, jie jas sukuria
o jei rimtai, tai svarbu savyje neneigti tu dalyku, nes ka matau gyvenime tai tariamus pozityvistus, kurie visiskai neigia realybe ir tai ka patys jaucia net, matai,kad zmogus pyksta, bet pro sukastus dantis sako, ne as gi nepykstu, nu ne duok dieve pirsipazins, kad va toki negatyva jaucia, net sau neprisipazysta
bet siaip taip sutinku, geriua maziau ziuret i viska , kas negrazu... Va del to sostu karu nebeziuriu, idomiai pastatytas kinas, bet tiek slyksciu scenu, paskui jauciausi negerai, kaip i koki suda ibridusi...