Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 18:22)
na bet juk balansas gerai. Pasižiūri ir farus, kad žinotum, pasižiūri ir komediją, kad prasiblaškytum ir t.t.
Man tai nepatinka tas "the secret" metodas, kad tipo niekada nieko blogai nepagalvot ar pan. Dirbtina tai labai, nenatūralu ir galiausiai nepasiteisina smile.gif

Krauja virpinancias baisybes dazniausiai ziurintie, kuriem truksta "skonio" realiam gyvenime.
Na dar buna, kad nusiraminti, jog "kazkam daug blogiau nei man".
O siaip kuo daugiau smurto ziurima, tuo labiau uzsitersia dvasia tais dalykais. Todel geriau nebendraut su pykciu ir pavydu pertvinkusiais, kaip ir neziuret smurto ar "santykiu aiskinimusi" viesu. Gyvunai gamtoj smurtinem scenom nesimegauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 17:36)
Taip, aš irgi ne kartą sakiau, kad viską galima paaiškinti, bet ne visiems. Jeigu aš neaiškinu, nes vat tokia durnė kaip tu čia sėdi, tai nereiškia, kad aš nežinau kuo tikiu. Įkirtai? Pasikartosiu - neaiškinu dėl tokių kaip tu 4u.gif
Milžinus mini ir krikščionys. Jei tu ne viską žinai, nors pas krikščionių vadą lakstai, tai kas kaltas, kad tu durnė? Gydykis 4u.gif

Na teip teip, dabar neaiskini, del to kad as sedziu biggrin.gif .
Bet gi realiai tai neatsakineji i nariu klausimus, nes zinai kad dar daugiau apsijuoksi.
Kur biblijoje minimi milzinai? Nuorodeles laukiu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 17:20)
Maudytis menesienoje biggrin.gif

Butinai!
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 16:51)
NEVALAU

Atsibodo. Privelka kalna žuvų ,  o man ten prie jų dročintis. Dabar jis ne tik zuvauja,  bet ir zvynus nuskuta.
O jei man tenka skusti -  pusė,  taip netycia  biggrin.gif ,  šiūkšledėžėje atsiranda  biggrin.gif

niekad nevaliau zuvu, vyras dar budamas prie vandens dazniausiai jas isisvalo ir parsiveza svarias arba namie pats nuvalo. tongue.gif
va grybus tai padedavau valyti, skanumelis. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 17:22)
na bet juk balansas gerai. Pasižiūri ir farus, kad žinotum, pasižiūri ir komediją, kad prasiblaškytum ir t.t.
Man tai nepatinka tas "the secret" metodas, kad tipo niekada nieko blogai nepagalvot ar pan. Dirbtina tai labai, nenatūralu ir galiausiai nepasiteisina smile.gif

sutinku, matyti reikia realybe, aisku nebutina gal kasdiena ziureti kriminaline kronika, bet orientuostis pasaulyje atmerktom akim, reiktu. Nuejimas vien i pozityvizma, kaip ir nuejimas vein i negatyvizma, abu kenskmingi. Elektroje yra neigiamas ir teigiama skruvis, e ju nebutu energijos, ir abu reikalingi.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 17:44)
Krauja virpinancias baisybes dazniausiai ziurintie, kuriem truksta "skonio" realiam gyvenime.
O siaip kuo daugiau smurto ziurima, tuo labiau uzsitersia dvasia tais dalykais. Todel geriau nebendraut su pykciu ir pavydu pertvinkusiais, kaip ir neziuret smurto ar "santykiu aiskinimusi" viesu.

Gyvunai gamtoj smurtinem scenom nesimegauja biggrin.gif

Ne, jie jas sukuria lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai svarbu savyje neneigti tu dalyku, nes ka matau gyvenime tai tariamus pozityvistus, kurie visiskai neigia realybe ir tai ka patys jaucia net, matai,kad zmogus pyksta, bet pro sukastus dantis sako, ne as gi nepykstu, nu ne duok dieve pirsipazins, kad va toki negatyva jaucia, net sau neprisipazysta lotuliukas.gif

bet siaip taip sutinku, geriua maziau ziuret i viska , kas negrazu... Va del to sostu karu nebeziuriu, idomiai pastatytas kinas, bet tiek slyksciu scenu, paskui jauciausi negerai, kaip i koki suda ibridusi...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 21, 18:47)
niekad nevaliau zuvu, vyras dar budamas prie vandens dazniausiai jas isisvalo ir parsiveza svarias arba namie pats nuvalo.  tongue.gif
va grybus tai padedavau valyti, skanumelis. bigsmile.gif

Vargšas vyras
Atsakyti
Filmai man patinka, nu nebent vien jau snukius dauzo be tikslo. Bet baisiau atrodo tie visi farai ir tv pagalbos budavo anksciau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 17:44)
O siaip kuo daugiau smurto ziurima, tuo labiau uzsitersia dvasia tais dalykais. Todel geriau nebendraut su pykciu ir pavydu pertvinkusiais, kaip ir neziuret smurto ar "santykiu aiskinimusi" viesu. Gyvunai gamtoj smurtinem scenom nesimegauja biggrin.gif

na bet daug kas yra negatyvas ir baisu šiaip jau.
Apie ligas domėsies - juk irgi baisybės, nes jei susirgtum tarkime tokia liga... žinias paprastas klausysi, išgirsi, kad nušovė, nuskendo, nukrito, išsiliejo, jei politika - nepalankius įstatmus priėmė, su žmonėm pakalbėsi, sužinosi, kad kažkas nepasisekė, susižeidė, serga ar t.t.
Nu toks gyvenimas. Nematau farų laidoje kažko tokio baisesnio. Kartais net juokinga iš tikro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 03 21, 17:46)
Na teip teip, dabar neaiskini, del to kad as sedziu biggrin.gif .
Bet gi realiai tai neatsakineji i nariu klausimus, nes zinai kad dar daugiau apsijuoksi.
Kur biblijoje minimi milzinai? Nuorodeles laukiu.

Biblija nėra vienintelis šaltinis.
Taip, dėl to, kad tu čia sėdi, dėl to čia niekam neaiškinsiu, nes tu kalta. Durnės nemaitinsiu, ji vistiek neprivalgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 20:17)
na bet daug kas yra negatyvas ir baisu šiaip jau.
Apie ligas domėsies - juk irgi baisybės, nes jei susirgtum tarkime tokia liga... žinias paprastas klausysi, išgirsi, kad nušovė, nuskendo, nukrito, išsiliejo, jei politika - nepalankius įstatmus priėmė, su žmonėm pakalbėsi, sužinosi, kad kažkas nepasisekė, susižeidė, serga ar t.t.
Nu toks gyvenimas. Nematau farų laidoje kažko tokio baisesnio. Kartais net juokinga iš tikro smile.gif
Papildyta:

Biblija nėra vienintelis šaltinis.
Taip, dėl to, kad tu čia sėdi, dėl to čia niekam neaiškinsiu, nes tu kalta. Durnės nemaitinsiu, ji vistiek neprivalgo biggrin.gif

Nezinau kur tu tiek blogio izvelgi. As kazkaip sitiek neuzfiksuoju. O zmones kur vis skundziasi tai net bendraut nesinori, kazkaip labai energija atima tokie.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 19:23)
Nezinau kur tu tiek blogio izvelgi. As kazkaip sitiek neuzfiksuoju. O zmones kur vis skundziasi tai net bendraut nesinori, kazkaip labai energija atima tokie.

As tik kelias dienas paklausiau savo systros ir motinos kalbu ir vakar pasakiau - man galva istino nuo to jusu negatyvo, as taip nepratus, man negera, neturit ka pasakyti apie zmones grazaus - isvis tylekit.

As neisivaizduoju kaip galima sitiek pykcio savyje nesioti. Monteverte nuo ju nesiskiria visai. Negatyvas, negatyvas, negatyvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 kovo 2019 - 19:28
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 19:23)

taigi ne aš pradėjau sakyti, kad Farai - blogis. Man tai laida kaip laida, dėl to ir pažiūriu kartais (specialaii tikrai neseku, nelaukiu pagal grafiką ir t.t.). Pabrėžiau, kad net dar ir visai fun dažnai ji pateikta būna. Nugi niekas ten nerodo išdarkytų lavonų ar pan.
O jei jau knisinėtis ir ieškoti negatyvo, tai kaip sakiau, rasi visur.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 20:26)
As tik kelias dienas paklausiau savo systros ir motinos kalbu ir vakar pasakiau -  man galva istino nuo to jusu negatyvo,  as taip nepratus,  man negera,  neturit ka pasakyti apie zmones grazaus -  isvis tylekit.

As neisivaizduoju kaip galima sitiek pykcio savyje nesioti. Monteverte nuo ju nesiskiria visai. Negatyvas,  negatyvas,  negatyvas

Bet tu ja parsivezei pas save del brexito? Kaip gyvensit?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 19:30)
Bet tu ja parsivezei pas save del brexito? Kaip gyvensit?

Sestadieni parsivesiu biggrin.gif
Sedejom siandien ir kalbejom. Pasakiau - jei tik pajausiu, kad mano šeima pradeda skeldeti del tavo kišimosi ir intrigu - vaziuosi atgal i Lietuva.
Savo pareiga atlikinesiu saziningai ir be streso senam zmogui, bet jeigu tik tas zmogus pabandys visus šokdinti pagal savo dudele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 kovo 2019 - 19:34