Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 16:52)
Zuvu neteko tvarkyti ir nelabai patiktu turbut, bet i gamta netinka nei neriniuoti apatiniai nei aukstakulniai lotuliukas.gif

O kuo apatiniai nusikalto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 17:55)
O kuo apatiniai nusikalto?  biggrin.gif

Megstu gamtoje buti patogiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 21, 16:58)
Megstu gamtoje buti patogiai  biggrin.gif

Be apatinių? biggrin.gif
Atsakyti
Taaaaip!! Ir aš nevalau. Iškepti skaniai-prašom, su meile, visada bigsmile.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 16:51)
NEVALAU

Atsibodo. Privelka kalna žuvų ,  o man ten prie jų dročintis. Dabar jis ne tik zuvauja,  bet ir zvynus nuskuta.
O jei man tenka skusti -  pusė,  taip netycia  biggrin.gif ,  šiūkšledėžėje atsiranda  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 21, 16:30)
Kad tau ku ku 4u.gif , nes matai nesamus dalykus ir girdi garsus. Dar net tavo ciucius jau kazka mato.

tai sakai niekas niekada nieko nemato, negirdi ir nematė bei negirdėjo, bet kažkaip mistišku būdu religijos egzistuoja tikriausiai nuo pat žmonijos atsiradimo ir tu pati, savo "asmeniu: kažko bėgi pas popiežių biggrin.gif
nu ir durna tu tada, kapatali durnė, kuri bėga kažkur kažko, nors niekas apie tai nieko nematė ir negirdėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 21, 17:59)
Be apatinių?  biggrin.gif

Maudytis menesienoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 03 21, 15:45)
pries 20-22 metu kazkur, o kas?

pati pirma mano masina, tetis kita nusipirko, man ziguliuka atidave. tik neilgai juo vazinejau gal pusmeti. suduzo netiketai ir nebepataisomai biggrin.gif

taip ir pamaniau,nieko siaip tik keista tuo metu jau mazai kas ziguliukais vazinejo.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 21, 16:33)
realybe yra ir kitokia.
zinai, ir uztenka. kelias pasiziurejau ir uztneka. bet ziuret 5 metus? nuolat adoruot blogi ir ziureti?
teisingai kazkas pasake: kaip sunku sukurti laida, kur zmones daro gera - nuo duru iki duru.
bet juk zmones rimtai daro gera.
pasaulis pilnas geru zmoniu.

nieko keisto siaip jau. ziureti, stebetis blogiu - musu instinktas.  is proteviu.
vis tas savage in us.

na bet juk balansas gerai. Pasižiūri ir farus, kad žinotum, pasižiūri ir komediją, kad prasiblaškytum ir t.t.
Man tai nepatinka tas "the secret" metodas, kad tipo niekada nieko blogai nepagalvot ar pan. Dirbtina tai labai, nenatūralu ir galiausiai nepasiteisina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 17:20)
tai sakai niekas niekada nieko nemato, negirdi ir nematė bei negirdėjo, bet kažkaip mistišku būdu religijos egzistuoja tikriausiai nuo pat žmonijos atsiradimo ir tu pati, savo "asmeniu: kažko bėgi pas popiežių biggrin.gif
nu ir durna tu tada, kapatali durnė, kuri bėga kažkur kažko, nors niekas apie tai nieko nematė ir negirdėjo biggrin.gif

Tu savo haliucinacijas tapatini su sveiku zmoniu ispazistamomis religijomis?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 21, 17:23)
Tu savo  haliucinacijas tapatini su  sveiku zmoniu ispazistamomis religijomis?

tai ką tie sveiki išpažįsta nieko dvasisško nematę ir negirdėję??? biggrin.gif
grait pasakok išsamiai, nes kitaip kapitali durnė vėl liksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 17:26)
tai ką tie sveiki išpažįsta nieko dvasisško nematę ir negirdėję??? biggrin.gif
grait pasakok išsamiai, nes kitaip kapitali durnė vėl liksi 4u.gif

Jie nors sugeba paaiskinti kuom tiki.
Tu net sito nesugebi. Parasai - maciau savo dievus, jie milzinai, as esu aukstesne uz visus, tyriu galiu, mano ciucius irgi kazka mato...
Ir dar pastoviai kovoji su priesais. Nesamais. Visus tik gasdini, nors pati jau kaip vista nupesiota turbut atrodai is savo nervu.
Tavo diedas irgi mato dievus, turi galiu? Ar tik tu viena?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 21, 17:32)
Jie nors sugeba paaiskinti kuom tiki.
Tu net sito nesugebi. Parasai - maciau savo dievus, jie milzinai, as esu aukstesne uz  visus, tyriu galiu, mano ciucius irgi kazka mato...
Ir dar pastoviai kovoji  su priesais. Nesamais. Visus tik gasdini, nors pati jau kaip vista nupesiota  turbut atrodai is savo nervu.
Tavo diedas irgi mato dievus, turi galiu? Ar tik tu viena?

Taip, aš irgi ne kartą sakiau, kad viską galima paaiškinti, bet ne visiems. Jeigu aš neaiškinu, nes vat tokia durnė kaip tu čia sėdi, tai nereiškia, kad aš nežinau kuo tikiu. Įkirtai? Pasikartosiu - neaiškinu dėl tokių kaip tu 4u.gif
Milžinus mini ir krikščionys. Jei tu ne viską žinai, nors pas krikščionių vadą lakstai, tai kas kaltas, kad tu durnė? Gydykis 4u.gif
Atsakyti