Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 21, 14:51)
kada tu su ziguliu vaiznejai?

nespejau uzklaust ties ana tavo zinute smile.gif bet idomu pasidare

pries 20-22 metu kazkur, o kas?

pati pirma mano masina, tetis kita nusipirko, man ziguliuka atidave. tik neilgai juo vazinejau gal pusmeti. suduzo netiketai ir nebepataisomai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 15:00)
ir skaudžiai smile.gif

cia tik tau taip atrodo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 21 kovo 2019 - 15:50

53886043_352004025421806_164460805068790

Na,ir klausimas. :oh:​ Tikrai moteriai net toks klausimas nekiltų.Tegul sliekus kas ,o taip pat žuvį tvarko kas nori.Svarbu susitvarkyti ir gražius apatinius užsidėti.Žinoma,jei neteks palapinėje miegoti

Atsakyti
Ir aš važinėjau žiguliuku, visai nemažai smile.gif
Žinau, kad tai buvo šeštukas ir su kažkokiu geresniu varikliu "į vakarus" darytu, na, bent jau taip sakė. Esu su juo lenktyniavusi autostradoje su bmw, nu, aš 130-140 tada spaudžiau biggrin.gif

QUOTE(sazininga @ 2019 03 21, 15:45)
pries 20-22 metu kazkur, o kas?

pati pirma mano masina, tetis kita nusipirko, man ziguliuka atidave. tik neilgai juo vazinejau gal pusmeti. suduzo netiketai ir nebepataisomai biggrin.gif

Papildyta:

cia tik tau taip atrodo  biggrin.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 03 21, 15:45)
cia tik tau taip atrodo  biggrin.gif  4u.gif

tai labai puiku, kad visiems taip atrodo, nes jie taip niekada ir nesužino nuo ko ir tikslaii už ką kulkos švilpia bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 21, 15:51)

o jei saves nevaldo zmogus, tai, kad sedes nosi ikises i mobilu kas is to geriau?

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 13:56)
ką prisipažint?

Kad tau ku ku 4u.gif , nes matai nesamus dalykus ir girdi garsus. Dar net tavo ciucius jau kazka mato.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 21, 10:36)
. Tai mūsų realybė, neverta jos neigti, ją reikia žinoti ir priimti, niekur nesidėsi.

realybe yra ir kitokia.
zinai, ir uztenka. kelias pasiziurejau ir uztneka. bet ziuret 5 metus? nuolat adoruot blogi ir ziureti?
teisingai kazkas pasake: kaip sunku sukurti laida, kur zmones daro gera - nuo duru iki duru.
bet juk zmones rimtai daro gera.
pasaulis pilnas geru zmoniu.

nieko keisto siaip jau. ziureti, stebetis blogiu - musu instinktas. is proteviu.
vis tas savage in us.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 kovo 2019 - 16:33
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 21, 16:09)
Ir aš važinėjau žiguliuku, visai nemažai  smile.gif
Žinau, kad tai buvo šeštukas ir su kažkokiu geresniu varikliu "į vakarus" darytu, na, bent jau taip sakė. Esu su juo lenktyniavusi autostradoje su bmw, nu, aš 130-140 tada spaudžiau  biggrin.gif

Mano septintukas buvo, tik senukas jau turbut, nepamenu. prisimenu, tik kad tevai is odesos ji parsivare nauja beveik. ten zmogus pagal paskyra gavo, o jam nereikejo, zo, vaikas buvau neprisimenu.
ir dar prisimenu kai pasirode gatvese astuntukai ir devintukai, tai cia svajoniu masina atrode, grozio neispasakyto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 03 21, 15:51)
 Tikrai moteriai net toks klausimas nekiltų.Tegul sliekus kas ,o taip pat žuvį tvarko kas nori.Svarbu susitvarkyti ir gražius apatinius užsidėti.Žinoma,jei neteks palapinėje miegoti

Tokios fyfos man nepatinka. Tikra moteris susirinks priemones zuvims skusti ir kepti. Viska valyti... etc.
Atsakyti
NEVALAU

Atsibodo. Privelka kalna žuvų , o man ten prie jų dročintis. Dabar jis ne tik zuvauja, bet ir zvynus nuskuta.
O jei man tenka skusti - pusė, taip netycia biggrin.gif , šiūkšledėžėje atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 kovo 2019 - 16:54
QUOTE(sazininga @ 2019 03 21, 16:44)

ir dar prisimenu kai pasirode gatvese astuntukai ir devintukai, tai cia svajoniu masina atrode, grozio neispasakyto  biggrin.gif

Siti tai jo biggrin.gif . Kazi kur jie dabar, nes su pirmukais, treciukais dar kai kurie pensininkai islenda, arba kolekcininkai isblizgitus tvarkingus turi, bet 8, 9 isvis nesimato.
Dabar jauciu atrodytu kaip senas ww golf.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 03 21, 17:46)
Tokios fyfos man nepatinka. Tikra moteris susirinks priemones zuvims skusti ir kepti. Viska valyti... etc.

Zuvu neteko tvarkyti ir nelabai patiktu turbut, bet i gamta netinka nei neriniuoti apatiniai nei aukstakulniai lotuliukas.gif
Atsakyti