Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 20, 12:18)

ka geri?

neduos tau niekas sumeluoti lotuliukas.gif

Neduos. Visi skaite tavo ispažintį.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:22)
Neduos. Visi skaite tavo ispažintį.

tai ka geri? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 12:06)
Tikrai ne viska viska rodo. Tad kodel rinktis tik is to, ka rodo tv, jeigi galima ziureti ir kitka, ko nerodo?

taigi aš nieko nesakau dėl to,
tik pasakiau, kad tokių laidų dabar yra ir per tv
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:21)
Brangioji,  atsimerk. Tu pati papasakojai apie santykuus su savo vyru,  niekas uz liezuvio taves netrauke. Visiems pasidare aisku ko tavo vyras parvaziyoja namo -  tik del vaiku. Kitaip atskirai nemiegotumet,  jei turetumet bent kokia trauka vienas kitam.

cambala 3 lotuliukas.gif ir daznai tau voveraites rodosi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 20, 12:25)
tai ka geri? bigsmile.gif

Nereikėjo issiduoti savo besaikiais rašineliais besišvaistydama. Niekas net nebutu suzinojes, kad taip gyvenat su vyru baisiai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 20, 12:26)
cambala 3 lotuliukas.gif ir daznai tau voveraites rodosi?

Melagis melavo, per tilta vaziavo...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:08)
Mhhh...mhhhhh....
As akis i aki esu sutikus tikrai 'apdovanotų'. 
Tu iki ju nedatempi visiškai,  ne gramo,  ne kruopelytes.
Tavo lupomis kalba labai didwle nuodeme -  didybė. Uz ja tu mokesi savo negimusiu vaiku sielomis.

išties, vergystės principas man nesuvokiamas smile.gif
mokėti man niekuo neteks, nes jeigu man kažkas nebūtų leista padaryti, man ir neišeitų to padaryti, jėgos neleistų. Aš nedirbu viena, per save. Už tokių žmonių kaip aš, visada stovi pagalba, patarėjai, stebėtojai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:27)
Nereikėjo issiduoti savo besaikiais rašineliais besišvaistydama. Niekas net nebutu suzinojes,  kad taip gyvenat su vyru baisiai.

tai sakei as neidomi vsiai pasnekeove, tu taip daznai darai, kas tau visai neidomu? bigsmile.gif
As neturiu ka slepti gyvenime, man mano gyevnimas tinka,o kas kaip ka supranta pagal savo sugedimo laispini, tai jau ne mano bedos, o tau tavasis tinka? ar cia ateini issilieti savo skauduliu ir bijjai pasipasakoti, bijai ,ka tyciosis kaip tu, kad tyciojiesi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:11)
Niekas neduos man cia sumeluoti,  visi sutiks su manimi,  kad tavo gyvenimas su vyru yra vienas prasciausiu,  is visu cia besilankanciu personu.
Ar sutinkate su manimi,  mieli pašnekovai?

nei kiek, reiktų detaliai dar patikrinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:28)

Melagis melavo,  per tilta vaziavo...

praradom dar viena nari... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 12:30)
nei kiek, reiktų detaliai dar patikrinti ax.gif

Apsimelavusiu fėjų biggrin.gif biggrin.gif nuomonė niekam neidomi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 20, 12:31)
praradom dar viena nari...  unsure.gif

Jei jau tu mane....mane - zmogu su begaline kantrybe biggrin.gif , uztrumpinai su savo kliedesiais, tai as isivaizduoju kaip jauciasi visi kiti mamku personazai tavo atzvilgiu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:31)
Apsimelavusiu fėjų  biggrin.gif  biggrin.gif  nuomonė niekam neidomi.

ania? biggrin.gif
bijai, kad detaliai pasižiūrėjusi, galiu pamatyti, kad pvz. pas tave blogiau? mirksiukas.gif
šiaip tai išties keistas yra tas tavo vis pimpalų minėjimas. Šiaip tai jei žmogus sotus, tai jam vis tie pimpalai neturėtų mojuotis prieš nosį, nemanai? Juk kai ką tik pavalgai, tai ne taip ir norisi apie maistą šnekėti, nes sotus esi. Ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 12:34)
ania? biggrin.gif
bijai, kad detaliai pasižiūrėjusi, galiu pamatyti, kad pvz. pas tave blogiau? mirksiukas.gif
šiaip tai išties keistas yra tas tavo vis pimpalų minėjimas. Šiaip tai jei žmogus sotus, tai jam vis tie pimpalai neturėtų mojuotis prieš nosį, nemanai? Juk kai ką tik pavalgai, tai ne taip ir norisi apie maistą šnekėti, nes sotus esi. Ar ne? mirksiukas.gif

Tie tavo zaidimai su 'blogiau', 'as jums bl parodysiu', 'kaip prakeiksiu as jumeis, tai bus jumeis' ir kitas visas juodas tavo brudas man tik juoką kelia biggrin.gif Tie tavo psichologiniai zaidimukai tokie lėkšti ir vaikiški... biggrin.gif
Atsakyti