Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 11:12)

jo, nes iš karto padaro mirties programą smile.gif
bet matai, aš ne tokia, aš aukštesnė ir geresnė. Pagailiu durno daikto, nes aplink rimtesnių kandidatų atsiranda

Tu esi eilinė bobelė, tuscioje erdveje pateikianti save kaip 'kitokia'. Užsižaidei..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 kovo 2019 - 11:53
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 11:23)
daug ziuri uzsienietisku apie pasauli, tautas, kulturas, keliones, to per tv tikrai nerodo.

rodo ir per tv smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 11:52)
Tu esi eilinė bobelė,  tuscioje erdveje pateikianti save  kaip 'kitokia'. Užsižaidei..

man labai naudinga, kai žmonės taip galvoja. Iš tikrųjų, kuo daugiau žmonės blokuoti, tuo lengviau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 00:08)
Lutuke profkej mokesi apie variklius ir mano kad visiem reikia

Mylimuke daug matomai grybuku haliucinacinu valgo lotuliukas.gif kokioj dar profkej, tu nieko negirdejusi apie kursus, kurie buvo rengiami mokiniam, nuo 10 kl,kad mokytis teisem, jei negirdejusi, bent nu nerodyk savo bukumo taip akivaizdziai ? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 00:08)

Dabar eismo taisykles maziukus moko nuo pradiniu klasiu. O tai, ka butina zinoti pesciajam ir dviratininkui, tik nedidele dalele to, kad mokoma teorijoje. Visa kita - informacine siuksle, jeigu nenaudoji praktiskai.

tikrai nesiuskles, o labai naudinga informacija, paskui ir grybauja zmones gatveje.
Ne viska gyvenime panaudojam, ka ismokstam, bet tai man patinka kaip airiai sako better be safe, then sorry. O lietuviu liaudis sako, ka ismoksi ant peciu nenesiosi mirksiukas.gif
Kiek litaniju pas tave tik pateisint savo vaikino tingejima mokytis eismo taisykliu lotuliukas.gif
Nes vairuoti ismokti, tai aplamai ten vienos dienos darbas, tik va ismokti vairuoti gerai , zinoti taisykles, gatveje tam jau reikia laiko ir tai butinios zinios.
Pvz is Dubino, neperseniausiai nuskambejes zinaisklaidoj. Dviratininku grupele sustojo prie sveisaforo linijoje, kur reikia sukti i kaire(primenu cia eismas atvirksciai), salia vaizuoti teisiai sustojo fura, ir ka dare dviratininkai vaziavo tiesiai, ir ties ta veita, kur vairuotoju yra blind spot, doh.gif vien nutrenke su sonu, laimei nemirtinai, o jei meirtinai, net jei esi teisus, kaip toliau su tuo gyventi, per tokius zoplius, kuriem nebutina zinoti visu taisykliu....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 19, 23:39)
Vienisa,  gyvendama su vyru,  esi tu. O as esu viena. Tai be galo didelis skirtumas. Viena guliu sopkej ir galvoju -  Dzieve,  Dzieve,  trys naktys be savo mylimo vyro kvako, šilumos. Sunku.  biggrin.gif

Per daug demesio skiri, man neidomiai, nesisivysciusiai personai lotuliukas.gif ir per daug pasiteisinimu savo idomiam , turiningam su mylimu vyru gyvenimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 12:55)
rodo ir per tv smile.gif

Tikrai ne viska viska rodo. Tad kodel rinktis tik is to, ka rodo tv, jeigi galima ziureti ir kitka, ko nerodo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 11:55)

man labai naudinga, kai žmonės taip galvoja. Iš tikrųjų, kuo daugiau žmonės blokuoti, tuo lengviau man 4u.gif

Mhhh...mhhhhh....
As akis i aki esu sutikus tikrai 'apdovanotų'.
Tu iki ju nedatempi visiškai, ne gramo, ne kruopelytes.
Tavo lupomis kalba labai didwle nuodeme - didybė. Uz ja tu mokesi savo negimusiu vaiku sielomis.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 03 20, 10:17)
Aš tai žiūriu TV. Turiu tokią, kur dviejų savaičių turinį gali atsisukti ir reklamas visas praleisti (nes ko labai nemėgstu, tai reklamos ir anonsai), tai nerealiai gerai. Pasižiūriu filmus, laidas kokius noriu, kada noriu (galiu) ir be jokių reklamų ar anonsų. Ko nerodo TV, per kompą pažiūriu (adblockeris irgi nuo reklamų visokių gerai visai padeda). Kai noriu gerai taip pažaisti - stacionarų kompą įsijungiu ir/arba VR užsidedu biggrin.gif Man ta technologijų baimė arba tos mados atsisakyti kažko šypseną (ne pašaipią, tiesiog smile.gif) kelia. Aišku, jei kam patinka visko atsisakyti, tai tvarkoj, tegu smile.gif
Papildyta:
O kodėl tik per tv? Galima IR per TV. Bet ne TIK smile.gif Gyvenimas tikras visur, kur aš esu ir ką darau. Ar žiūriu, ar svajoju, ar vaikštau, ar kakoju.

Man irgi keistas tas skirstymas siais laikais i tv ir kompiuteri, kai ir Tv dauguma kompiuteriai nauji jau arba kaip tv jungiamas prie kompiuterio, galima konkreciai apie laidas, kinus sneketi, ka ziurim, ko ne, o ne per koki aparata jas ziurim biggrin.gif
Man pvz patinka laida stilius per LRT, tai koks skirtumas ar as ja ziuriu per Tv ar per kompiuteri arba koks kinas. Dabar skirtumas tik vaizdo ir garso kokybeje, vienaip bus kine ziureti, kitaip per mobilu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 20, 12:06)

Per daug demesio skiri, man neidomiai, nesisivysciusiai personai  lotuliukas.gif ir per daug pasiteisinimu savo idomiam , turiningam su mylimu vyru gyvenimui  mirksiukas.gif

Niekas neduos man cia sumeluoti, visi sutiks su manimi, kad tavo gyvenimas su vyru yra vienas prasciausiu, is visu cia besilankanciu personu.

Ar sutinkate su manimi, mieli pašnekovai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:08)
Mhhh...mhhhhh....
As akis i aki esu sutikus tikrai 'apdovanotų'. 
Tu iki ju nedatempi visiškai,  ne gramo,  ne kruopelytes.
Tavo lupomis kalba labai didwle nuodeme -  didybė. Uz ja tu mokesi savo negimusiu vaiku sielomis.

tai,kad ji ir nesako, kad yra kazkaip apdovanota doh.gif sako, kad visi mes ta savybes turim, tik netobilinam, sako ,akd ismoko visko ir tebesimoko. Jau vakar tau sakiau, pati kazka susifantazavai ir pati su savim gincyjiesi ir nusineki besigincydama mirksiukas.gif
dabar pati vaidini kazkokia iskirtine ir zinancia, kas pvz kodel neturi vaiku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 20, 12:15)
tai,kad ji ir nesako, kad yra kazkaip apdovanota doh.gif sako, kad visi mes ta savybes turim, tik netobilinam, sako ,akd ismoko visko ir tebesimoko. Jau vakar tau sakiau, pati kazka susifantazavai ir pati su savim gincyjiesi ir nusineki besigincydama mirksiukas.gif
dabar pati vaidini kazkokia iskirtine ir zinancia, kas pvz kodel neturi vaiku.  mirksiukas.gif

Kalbėk už save. Ir geriau pasirupink vyru, kad jam noretusi dazniau namo parvaziyoti, nei pora kartu i menesi vaikus pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:11)
Niekas neduos man cia sumeluoti,  visi sutiks su manimi,  kad tavo gyvenimas su vyru yra vienas prasciausiu,  is visu cia besilankanciu personu.
Ar sutinkate su manimi,  mieli pašnekovai?

lotuliukas.gif doh.gif Eini smarkiu zingsniu cambalos ir Moontes pedom. O tokos zajevkes rodo apgailetina tavo padeti ir bandyma pasikelti , zeminant kita, kaip daro anos dvi drauges tavo. Net jei mano gyvenimas butu labai labai labai prastas tavo akim ziurint, gal man jis yra pats geriausias is galimu variantu, kad tobuleti?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:17)
Kalbėk už save. Ir geriau pasirupink vyru,  kad jam noretusi dazniau namo parvaziyoti,  nei pora kartu i menesi vaikus pamatyti.

ka geri?

neduos tau niekas sumeluoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 20, 12:18)
lotuliukas.gif doh.gif Eini smarkiu zingsniu cambalos ir Moontes pedom. O tokos zajevkes rodo apgailetina tavo padeti ir bandyma pasikelti , zeminant kita, kaip daro anos dvi drauges tavo. Net jei mano gyvenimas butu labai labai labai prastas tavo akim ziurint, gal man jis yra pats geriausias is galimu variantu, kad tobuleti?

Brangioji, atsimerk. Tu pati papasakojai apie santykuus su savo vyru, niekas uz liezuvio taves netrauke. Visiems pasidare aisku ko tavo vyras parvaziyoja namo - tik del vaiku. Kitaip atskirai nemiegotumet, jei turetumet bent kokia trauka vienas kitam.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 12:23)
Tai ziurek i sveikata. Bet pareikst, kad be tv jau kaip ir ner kuo dometis, tai debiliskas siauras poziuris.
As apie gamta, gyvunus kartais paziuriu, MB megsta politines laidas, daug ziuri uzsienietisku apie pasauli, tautas, kulturas, keliones, to per tv tikrai nerodo. Susirandi ka reikia internete, gali praleist visas baisybes ir kaimo gludumu laidas. Filmu geru mazai rodo arba vis tuos pacius.
Nors gal mano zinios pasenusios apie tv repertuarus, nes is tiesu ji ziurejau labai seniai...

Koks skirtumas per kur ziuri laida apie gamta? Jei pc tai kazkas kitaip, aukstesnis lygis? biggrin.gif Man jokio skirtumo nera, nes tai reiskia vistiek ziuri kazka, tik is skirtingu saltiniu. Tavo draugas ziuri kompe apie gamta, as Tv krepsi. Mes abu ziurim tai kuo domimes. Jei ziureciau krepsi kompe, tai reikstu, kad neziuriu tv? Na tiesiogine prasme galbut, neziuriu i tv ekrana, o ziuriu i kompo monitoriu, ot didelis skirtumas. Apie tai ir kalbu.
Atsakyti