QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 00:08)
Lutuke profkej mokesi apie variklius ir mano kad visiem reikia
Mylimuke daug matomai grybuku haliucinacinu valgo
kokioj dar profkej, tu nieko negirdejusi apie kursus, kurie buvo rengiami mokiniam, nuo 10 kl,kad mokytis teisem, jei negirdejusi, bent nu nerodyk savo bukumo taip akivaizdziai ?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 00:08)
Dabar eismo taisykles maziukus moko nuo pradiniu klasiu. O tai, ka butina zinoti pesciajam ir dviratininkui, tik nedidele dalele to, kad mokoma teorijoje. Visa kita - informacine siuksle, jeigu nenaudoji praktiskai.
tikrai nesiuskles, o labai naudinga informacija, paskui ir grybauja zmones gatveje.
Ne viska gyvenime panaudojam, ka ismokstam, bet tai man patinka kaip airiai sako better be safe, then sorry. O lietuviu liaudis sako, ka ismoksi ant peciu nenesiosi
Kiek litaniju pas tave tik pateisint savo vaikino tingejima mokytis eismo taisykliu
Nes vairuoti ismokti, tai aplamai ten vienos dienos darbas, tik va ismokti vairuoti gerai , zinoti taisykles, gatveje tam jau reikia laiko ir tai butinios zinios.
Pvz is Dubino, neperseniausiai nuskambejes zinaisklaidoj. Dviratininku grupele sustojo prie sveisaforo linijoje, kur reikia sukti i kaire(primenu cia eismas atvirksciai), salia vaizuoti teisiai sustojo fura, ir ka dare dviratininkai vaziavo tiesiai, ir ties ta veita, kur vairuotoju yra blind spot,
vien nutrenke su sonu, laimei nemirtinai, o jei meirtinai, net jei esi teisus, kaip toliau su tuo gyventi, per tokius zoplius, kuriem nebutina zinoti visu taisykliu....
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 19, 23:39)
Vienisa, gyvendama su vyru, esi tu. O as esu viena. Tai be galo didelis skirtumas. Viena guliu sopkej ir galvoju - Dzieve, Dzieve, trys naktys be savo mylimo vyro kvako, šilumos. Sunku.
Per daug demesio skiri, man neidomiai, nesisivysciusiai personai
ir per daug pasiteisinimu savo idomiam , turiningam su mylimu vyru gyvenimui