QUOTE(Aimeja @ 2019 03 20, 08:50)
Kur taip pareiskiau? Jau dabar gi akivaizdziai kabinejiesi, nes esi labai nepatenkinta, kai apie tavo jaunuoli parasiau, kad be teisiu kaip paauglys.
As parasiau kuo domiuosi ir kada man reikia tv. Kiti gal kazkuo kitu domisi ir nereikia. Tai parasykit pavyzdzius.
Juokingiausia, kad tie kurie sako jog neziuri tv, visada zino viska ka ir apie ka rode. Cia is pastebejimu realybeje.
As parasiau kuo domiuosi ir kada man reikia tv. Kiti gal kazkuo kitu domisi ir nereikia. Tai parasykit pavyzdzius.
Juokingiausia, kad tie kurie sako jog neziuri tv, visada zino viska ka ir apie ka rode. Cia is pastebejimu realybeje.
Ko man isizeist, kad tu nusinekejai? Kaip ir del tv. Sprendi apie visus is savo nenormaliu draugu (kur prasineja pavezt, nors auto atseit nereikia; arba zino visas naujienas is tv, nors neturi ir atseit neziuri).
Dometis galima bet kuo paciam kazka veikiant, einant, darant. Ar visi tavo pomegiai tik tokie, kuriu tu pati negali daryti, tik per tv stebeti? Gi tikresnis gyvenimas isejus is uz namu ribu, o ne per ekrana.