Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2019 03 20, 08:50)
Kur taip pareiskiau? Jau dabar gi akivaizdziai kabinejiesi, nes esi labai nepatenkinta, kai apie tavo jaunuoli parasiau, kad be teisiu kaip paauglys.  smile.gif
As parasiau kuo domiuosi ir kada man reikia tv. Kiti gal kazkuo kitu domisi ir nereikia. Tai parasykit pavyzdzius.

Juokingiausia, kad tie kurie sako jog neziuri tv, visada zino viska ka ir apie ka rode.  biggrin.gif Cia is pastebejimu realybeje.  biggrin.gif

Ko man isizeist, kad tu nusinekejai? smile.gif Kaip ir del tv. Sprendi apie visus is savo nenormaliu draugu (kur prasineja pavezt, nors auto atseit nereikia; arba zino visas naujienas is tv, nors neturi ir atseit neziuri).
Dometis galima bet kuo paciam kazka veikiant, einant, darant. Ar visi tavo pomegiai tik tokie, kuriu tu pati negali daryti, tik per tv stebeti? Gi tikresnis gyvenimas isejus is uz namu ribu, o ne per ekrana.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 03 20, 09:24)
nu bet x faktoriu rodo tik sekmadieniais ir tik kokius tris? keturis? menesius  biggrin.gif  per metus

o realiai koks skirtumas kaip pavadinsi ta mano ziurejima, as tik Aimejai rasiau apie tokius, kaip as, ziuretojus, kurie nelaiko kad ziuri, bet daugiau maziau apie tv zino  biggrin.gif  4u.gif

Tu ziuri tv...ziuri...kad ir tik sekmadieniais, bet tu jį ŽIŪRI.
Jop...mat doh.gif
Atsakyti
Buvo laikas, kai dar turejau tv. Susivokiau, kad as jo menesiais neijungiu, net is rozetes istrauktas. Padovanojau daugiavaikei seimai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 10:32)
Dometis galima bet kuo paciam kazka veikiant, einant, darant. Ar visi tavo pomegiai tik tokie, kuriu tu pati negali daryti, tik per tv stebeti? Gi tikresnis gyvenimas isejus is uz namu ribu, o ne per ekrana.

Apsimeti, kad nesupranti apie ka as. Ne visi mano pomegiai tokie kur reikia TV, bet dalis taip, apie tai ir rasau. Sergu uz savo krepsio rinktine, olimpiadu dalyvius. Patinka dailusis ciuozimas. Daug kitu dalyku. Kaip man tuo dometis einant, veikiant, darant? Atsakyk konkreciai. As neturiu galimybes viso to ziureti gyvai. Patinka auksinis protas. Visada vaziuot i studija? Vakams patinka tukstantmecio vaikai. Irgi visada i studija? As tai mielai, tik negaliu visada. Siandien Zalgiris zais. Neziuri, nesidomi tavo jaunuolis?
Atsakyti
Aš tai žiūriu TV. Turiu tokią, kur dviejų savaičių turinį gali atsisukti ir reklamas visas praleisti (nes ko labai nemėgstu, tai reklamos ir anonsai), tai nerealiai gerai. Pasižiūriu filmus, laidas kokius noriu, kada noriu (galiu) ir be jokių reklamų ar anonsų. Ko nerodo TV, per kompą pažiūriu (adblockeris irgi nuo reklamų visokių gerai visai padeda). Kai noriu gerai taip pažaisti - stacionarų kompą įsijungiu ir/arba VR užsidedu biggrin.gif Man ta technologijų baimė arba tos mados atsisakyti kažko šypseną (ne pašaipią, tiesiog smile.gif) kelia. Aišku, jei kam patinka visko atsisakyti, tai tvarkoj, tegu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 09:32)
Ar visi tavo pomegiai tik tokie, kuriu tu pati negali daryti, tik per tv stebeti? Gi tikresnis gyvenimas isejus is uz namu ribu, o ne per ekrana.

O kodėl tik per tv? Galima IR per TV. Bet ne TIK smile.gif Gyvenimas tikras visur, kur aš esu ir ką darau. Ar žiūriu, ar svajoju, ar vaikštau, ar kakoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 20 kovo 2019 - 10:17
Hmmm, netureti tv nereiskia visko atsisakyti. Jau rasiau, kad ziuriu per kompa. Daug ka galima paziureti internetu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 03 20, 10:17)
Hmmm, netureti tv nereiskia visko atsisakyti. Jau rasiau, kad ziuriu per kompa. Daug ka galima paziureti internetu.

Oj, nenorėjau pasakyti jokiu būdu, kad TV neturėjimas yra visko atsisakymas. Gal taip žodžiai susidėliojo netyčia. Aš puikiai suprantu net ir tuos, kurie nieko neturi ir nieko nežiūri. Tai jų pasirinkimas. Tiesiog gal mano aplinkoj buvo toks etapas, kai TV neturėjimas buvo pateikiamas kaip kažkoks tai aukštesnis lygis, pasiekimas tam tikras, kuriuo reikia didžiuotis. Tai iš čia ir mano komentaras toks gavosi. Šiaip tai šiais laikais gal didesnis pasiekimas būtų interneto ir mobilaus atsisakyti. Tas tikrasis challenge'as, jei kam nors jų trūksta. O TV su šiuolaikinėm technologijom tai nueinantis dalykas, o su galimybe reklamas praleisti ir turinį pagal savo norą, o ne pagal tai, ką dabar rodo, žiūrėti, beveik tas pats kas kompas. Nu tik pasirinkimas per TV gal mažesnis, jei naudojiesi mokamu interneto turiniu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 20, 09:02)
Cambala tai rase, kad jei vaioai neziures ziniu per tv, tai bus atsilike. Nes vaikai tikrai telefone, kompe dienis ziniu neziures.
O jei tevai grizta is darbo, ijungia tv, rodo zinias, nori nenori kazkokia info pas vaikus uzsiliks.
Dasuto?
Papildyta:

Taip ir yra. biggrin.gif

O labai vaikams reikia ziureti, pvz kaip zudomi zmones, issitasko keliu ereliai, ka eilinikart nusisneka Skvernelis ir t.t.? Tikrai nemanau, kad nuo tokiu ziniu vaikai nubiednes dvasiskai ir kulturiskai.
Kokia info vaikams naudinga, kuria rodo.per tv ir nerodo kitur?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 19, 17:07)
Kokia cia tau duotoji dovana, isteriskai nesivaldyti😂😂😂.

Siaip tai keista, kad nesusivokei, kad neber jau senai " tavo paskutinio zodzio", del kurio tu taip plesaisi.  Labai idomu tave stebet, cia panasiai kaip  laboratorijoj atliekami bandymai su  laboratorinem ziurkem.
Sakiau gi - gydau tave nui tavo sociopatijos.  4u.gif

Gydytoja, išsigydyk save pati biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 20, 09:19)
Cia tik toks pastebejimas -Mylimuke  kelinta diena is eiles plesosi itlr bando irodyt, kad  vairuotojo pazymejimas,  automobilis musu suandieniniam pasauly visiskai nereikalingi.
Ir cia vien todel, kad susirado berna  be  teisiu😂😂

Toli grazu. As pati be teisiu puikiai isgyvenau asmeniniam gyvenime iki ~30ies ir turiu daug pazistamu, kurie gyvena taip pat, todel ginu savo poziuri. Nes visada taip galvojau ir nuomones nepakeiciau - kad automobilis nera butina isgyvenimo priemone.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 19, 17:26)
Ziu, Monteverde, bus tau kaip arbuzo anekdote - ves  tave vyras i Klaipeda😂.
Tu gi irgi jam is paskos lakstai, telefona, pasta tikrini, edi ji kozna diena, kad tik viskas pagal tave butu...
Susimasrltyk. Bet 100  euru gal jis pagailes, geriau eis  ten kur ramu ir kotlietais kvepia... wub.gif

čia tu ta sveikoji ir neisteriškoji? tik kodėl tu kailyje nesitveri ir negavusi atsakymo (t.y. savo nusmurgusios energetikos pamaitinimo, kad dar pašliaužtum), toliau atsakinėji ir kimbi į atlapus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 19, 18:00)
'KITOKIE' taip nebendrauja.

jo, nes iš karto padaro mirties programą smile.gif
bet matai, aš ne tokia, aš aukštesnė ir geresnė. Pagailiu durno daikto, nes aplink rimtesnių kandidatų atsiranda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 03 20, 07:21)
<p>uo is ryto</p>

uo?
čia kažkoks naujas orgazminis šūkinukas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 03 20, 09:06)
Monteverte, bet tu vis tiek speedwakling'a darai.  mirksiukas.gif vedzioji suni kokius triskart per diena. turbut prisijudini ir prisibuni gamtoj. (salia trefkiu.)

taip, bet pats tikras bėgimas - ne man
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 03 20, 11:12)
Apsimeti, kad nesupranti apie ka as. Ne visi mano pomegiai tokie kur reikia TV, bet dalis taip, apie tai ir rasau. Sergu uz savo krepsio rinktine, olimpiadu dalyvius. Patinka dailusis ciuozimas. Daug kitu dalyku. Kaip man tuo dometis einant, veikiant, darant? Atsakyk konkreciai. As neturiu galimybes viso to ziureti gyvai. Patinka auksinis protas. Visada vaziuot i studija? Vakams patinka tukstantmecio vaikai. Irgi visada i studija? As tai mielai, tik negaliu visada. Siandien Zalgiris zais. Neziuri, nesidomi tavo jaunuolis?

Tai ziurek i sveikata. Bet pareikst, kad be tv jau kaip ir ner kuo dometis, tai debiliskas siauras poziuris.
As apie gamta, gyvunus kartais paziuriu, MB megsta politines laidas, daug ziuri uzsienietisku apie pasauli, tautas, kulturas, keliones, to per tv tikrai nerodo. Susirandi ka reikia internete, gali praleist visas baisybes ir kaimo gludumu laidas. Filmu geru mazai rodo arba vis tuos pacius.
Nors gal mano zinios pasenusios apie tv repertuarus, nes is tiesu ji ziurejau labai seniai...
Atsakyti