Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Permeciau akim, siandienos perliukai biggrin.gif

Lutuke profkej mokesi apie variklius ir mano kad visiem reikia

Aimeja pareiske, kad jeigu neziuri teliko, tai vadinas niekuo nesidomi

Cambala skele, kad jei vaikai neziures teliko, tai bus atsilike.

Nu be komentaru motereliu ribotumas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 03 20, 00:00)
* As berods ir kalbejau apie save. Kame bedos?

** Jus minejote, kad teises vos ne butinas dalykas visiems, su kuo as nesutikau. Dar pridejote, kad naudingos vazinejat dviraciu, ar kad pirmosios pagalbos zinios igyjamos tik laikant viruotojo teises. Kas mano manymu neatitinka realybes  ax.gif

Dabar eismo taisykles maziukus moko nuo pradiniu klasiu. O tai, ka butina zinoti pesciajam ir dviratininkui, tik nedidele dalele to, kad mokoma teorijoje. Visa kita - informacine siuksle, jeigu nenaudoji praktiskai.
Pirmos pagalbos kursus gali suorganizuoti BET KAS BET KUR. Daznai ta daro imones kam aktualu, kartais mokykloje suorganizuoja. Prie ko tos teises cia isvis.
Atsakyti

uo is ryto

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 01:08)

Aimeja pareiske, kad jeigu neziuri teliko, tai vadinas niekuo nesidomi

Kur taip pareiskiau? Jau dabar gi akivaizdziai kabinejiesi, nes esi labai nepatenkinta, kai apie tavo jaunuoli parasiau, kad be teisiu kaip paauglys. smile.gif
As parasiau kuo domiuosi ir kada man reikia tv. Kiti gal kazkuo kitu domisi ir nereikia. Tai parasykit pavyzdzius.

Juokingiausia, kad tie kurie sako jog neziuri tv, visada zino viska ka ir apie ka rode. biggrin.gif Cia is pastebejimu realybeje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 00:08)

Cambala skele, kad jei vaikai neziures teliko, tai bus atsilike.

Cambala tai rase, kad jei vaioai neziures ziniu per tv, tai bus atsilike. Nes vaikai tikrai telefone, kompe dienis ziniu neziures.
O jei tevai grizta is darbo, ijungia tv, rodo zinias, nori nenori kazkokia info pas vaikus uzsiliks.
Dasuto?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 03 20, 07:50)
Jau dabar gi akivaizdziai kabinejiesi, nes esi labai nepatenkinta, kai apie tavo jaunuoli parasiau, kad be teisiu kaip paauglys.  smile.gif

Taip ir yra. biggrin.gif
Atsakyti
Cia tik toks pastebejimas -Mylimuke kelinta diena is eiles plesosi itlr bando irodyt, kad vairuotojo pazymejimas, automobilis musu suandieniniam pasauly visiskai nereikalingi.
Ir cia vien todel, kad susirado berna be teisiu😂😂
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 03 20, 07:50)
Juokingiausia, kad tie kurie sako jog neziuri tv, visada zino viska ka ir apie ka rode.  biggrin.gif Cia is pastebejimu realybeje.  biggrin.gif

Juokis juokis biggrin.gif cia apie mane. bet mano situacija tokia, kad grizta vyras, tv isijungia ir tu nori nenori girdi ka jis rodo. zinias, krepsini, koki discoveri (na cia jis ziuri) arba jei koks savaitgalio filmas, to filmo reklamas su anonsais. tai va tuos anonsus isklausius, gali susidaryt nuomone apie tai ka rodo per tv.
o va jei vyro namie ner, tai ir tv isjungtas. jei gyvenciau be vyro tv turbut jungciau tik kai koki seriala noreciau perziuret.
ai, dar ziuriu x faktoriu daznai, kai buna sezonas. tai tada gal jau skaitosi kad ziuriu ta tv?
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 03 20, 08:48)
Juokis juokis  biggrin.gif  cia apie mane. bet mano situacija tokia, kad grizta vyras, tv isijungia ir tu nori nenori girdi ka jis rodo. zinias, krepsini, koki discoveri (na cia jis ziuri) arba jei koks savaitgalio filmas, to filmo reklamas su anonsais. tai va tuos anonsus isklausius, gali susidaryt nuomone apie tai ka rodo per tv.
o va jei vyro namie ner, tai ir tv isjungtas. jei gyvenciau be vyro tv turbut jungciau tik kai koki seriala noreciau perziuret.
ai, dar ziuriu x faktoriu daznai, kai buna sezonas. tai tada gal jau skaitosi kad ziuriu ta tv?

Taip. Tu žiūri TV.
Atsakyti
Yra naujienu portalai internete.
tv tikrai tam nebutinas.
per kompa kisa reklamas kas kelias minutes ir iv skandalingas laidas.
internete skandalu irgi pilna, bet kai nera tiek daug garso/vaizdo - zmones patraukiami per vizuala, pojucius - neuzsikabini kaip triusis ir tiek.

del ekrano kitas reikalas- bet jei nereik ekrano? smile.gif uztenka net telefono. zmones ziuri gi filmus kelionese, visur.

labas rytas, tai vis dar ta pati tema.

Monteverte, bet tu vis tiek speedwakling'a darai. mirksiukas.gif vedzioji suni kokius triskart per diena. turbut prisijudini ir prisibuni gamtoj. (salia trefkiu.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 kovo 2019 - 09:07
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 08:59)
Taip. Tu žiūri TV.

ok.

siaip ziuriu tik x faktoriu, o kitu laiku tik klausau, net ne klausau, o girdziu. bet jei kas butu klauses, irgi sakyciau kad tv neziuriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 03 20, 09:48)
Juokis juokis  biggrin.gif  cia apie mane. bet mano situacija tokia, kad grizta vyras, tv isijungia ir tu nori nenori girdi ka jis rodo. zinias, krepsini, koki discoveri (na cia jis ziuri) arba jei koks savaitgalio filmas, to filmo reklamas su anonsais. tai va tuos anonsus isklausius, gali susidaryt nuomone apie tai ka rodo per tv.

Tikrai TV rodo daug slamsto. Bevercio.Tiesiog atsirinkt reikia. Bet realiai niekaip nesuprantu koki blogi gali duoti zinios, krepsys, visokie sporto renginiai. Pagaliau politiniai debatai pries rinkimus. Kur visa tai gauti jei ne per TV. Kur paauglys visa tai isgirs, jei ne namuose su tevais. Netikiu, kad atskirai kazkaip skaitys apie naujai paskirta ministra ar prezidento rinkimus. Kazkaip mano vaikai tuo domisi ziuredami ziniu. Bendras isprusimas tada yra, nes kazkas lieka galvoje paklausius.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 03 20, 09:09)
ok.

siaip ziuriu tik x faktoriu, o kitu laiku tik klausau, net ne klausau, o girdziu. bet jei kas butu klauses, irgi sakyciau kad tv neziuriu  biggrin.gif  biggrin.gif

TV tu žiūri. Ir taškas. Kad sakytum 'x faktoriu klausausi, ten sededama kitame kambaryje, tai gal tada ir sutikciau, kad tu NEŽIŪRI. Dabar gi tu ziuri TV. Kam tie juokingi isvedziojimai? Ar jus mazos mergaites, kad nesuprantat skirtumo tarp 'ziureti' ir 'klausytis'? rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 03 20, 09:17)
Tikrai TV rodo daug slamsto. Bevercio.Tiesiog atsirinkt reikia.  Bet realiai niekaip nesuprantu koki blogi  gali duoti zinios, krepsys, visokie sporto renginiai. Pagaliau politiniai debatai pries rinkimus. Kur visa tai gauti jei ne per TV. Kur paauglys visa tai isgirs, jei ne namuose su tevais. Netikiu, kad atskirai kazkaip skaitys apie naujai paskirta ministra ar prezidento rinkimus. Kazkaip mano vaikai tuo domisi ziuredami ziniu. Bendras isprusimas tada yra, nes kazkas lieka galvoje paklausius.

Kirk, moterys, jums metų? Toks vaizdas, kad jus uzstrige XIX amziuje biggrin.gif Technologiju ir galimybiu gauti BET KOKIA info žiniose pas jus didele spraga žiojioja.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 09:18)
TV tu žiūri. Ir taškas. Kad sakytum 'x faktoriu klausausi,   ten sededama kitame kambaryje,   tai gal tada ir sutikciau,   kad tu NEŽIŪRI. Dabar gi tu ziuri TV. Kam tie juokingi isvedziojimai?   Ar jus mazos mergaites,   kad nesuprantat skirtumo tarp 'ziureti'   ir 'klausytis'?  rolleyes.gif  rolleyes.gif

nu bet x faktoriu rodo tik sekmadieniais ir tik kokius tris? keturis? menesius biggrin.gif per metus

o realiai koks skirtumas kaip pavadinsi ta mano ziurejima, as tik Aimejai rasiau apie tokius, kaip as, ziuretojus, kurie nelaiko kad ziuri, bet daugiau maziau apie tv zino biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 20 kovo 2019 - 09:25