Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 16:37)
  kad katinas neužliptų ant stalo,

Pas mane katinas neuzliptu ant stalo. Nuvezciau uzmigdyti arba senais metodais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 28 birželio 2018 - 15:57
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 16:56)
Pas mane katinas neuzliptu ant stalo. Nuvezciau uzmigdyti arba senai metodais...

idomucia, tu žvėris.
jei žmona, valydama šviestuvą užliptų ant stalo, irgi užmigdytum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 28 birželio 2018 - 15:58
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 16:53)
mano vyras a. a. su skalbykle aurika,  su centrifuga ten ji buvo, sviestą mušti bandė. biggrin.gif
tada viskas, ką tu išvardijai, įskaitant šviestuvus buvo valoma biggrin.gif

Racionalizatoriai biggrin.gif
Esu valiusi miltus nuo sviestuvo. Po tevo ax.gif
Tai man nesuprantama, kai vyras sako, kad nesugeba visiskai valgyti pasigaminti.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 16:57)
idomucia, tu žvėris.
jei žmona, valydama šviestuvą užliptų ant stalo, irgi užmigdytum?

Katino aplamai nepakesciau namuose nei kieme, prie ko cia zmona.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 17:00)
Katino aplamai nepakesciau namuose nei kieme, prie ko cia zmona.

jie mieli svelnus padareliai ax.gif
bent maniskis toks buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 16:59)
Racionalizatoriai  biggrin.gif
Esu valiusi miltus nuo sviestuvo. Po tevo  ax.gif
Tai man nesuprantama, kai vyras sako, kad nesugeba visiskai valgyti pasigaminti.

kaip jie ten atsidūrė? biggrin.gif
giminaitė viena pasakojo, kad irgi nuo visur miltus valė, nors dvylikametė dukra "tik blynus kepė". pasirodė youtube filmuota medžiaga, kaip ten kažkokius efektus semdamos rėškučiom ir pūsdamos mitus kūrė biggrin.gif po to labai gražiai viską išsisiurbė, tik ne nuo spintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 17:02)
kaip jie ten atsidūrė? biggrin.gif
giminaitė viena pasakojo, kad irgi nuo visur miltus valė, nors dvylikametė dukra "tik blynus kepė". pasirodė youtube filmuota medžiaga, kaip ten kažkokius efektus  semdamos rėškučiom ir pūsdamos mitus kūrė biggrin.gif  po to labai gražiai viską išsisiurbė, tik ne nuo spintų biggrin.gif

jis koldunus gamino biggrin.gif
tai po to i virtuve ileisdavau tik zuvi gaminti ir svogunus man supjaustyti biggrin.gif
ai, ir saslykas buvo jo pareiga (savanoriska biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 28 birželio 2018 - 16:04
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 17:02)
jie mieli svelnus padareliai  ax.gif
bent maniskis toks buvo  ax.gif

Kai vienas labai protingas ir draugiškas katinas mirė, verkiau ne mažiau, nei per vyro laidotuves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 16:59)
Racionalizatoriai  biggrin.gif
Esu valiusi miltus nuo sviestuvo. Po tevo  ax.gif

Kazkaip po ex viska virtuveje susitvarkiau ir kepiausi sau viska. Visai patiko.
Bet kazkam reikia dirbti sudetingesnius darbus, sakysim kad namuose TV rodytu gerus kanalus, kad garsas butu kokybiskas ir t.t.

Paprastai pas moteris viskas technikos poziuriu, kaip pas kokius viengungius gyvenanccius bendrike, senas stalas nuklotas vyniojamu popierium o ant jo atidarryta konservu dezute
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 17:03)

ai, ir saslykas buvo jo pareiga (savanoriska  biggrin.gif )

Man saslyko jaau neleidzia ruosti, sako po tokiu saslyku actas eeina is burnos dar pora dienu
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 17:03)
jis koldunus gamino  biggrin.gif
tai po to i virtuve ileisdavau tik zuvi gaminti ir svogunus man supjaustyti  biggrin.gif
ai, ir saslykas buvo jo pareiga (savanoriska  biggrin.gif )

senais neatmenamais laikais, atvyko vyresnysis brolis pas mane pasisvečiuot. o aš tada įmušus ranką tokius skanius čeburėkiukus virdavau. sakau, supjaustyk man svogūną. supjaustė brolis. kruopščiai, rūpestingai, pusės milimetro gabaliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 17:06)
Kazkaip po ex viska virtuveje susitvarkiau ir kepiausi sau viska. Visai patiko.
Bet kazkam reikia dirbti sudetingesnius darbus, sakysim kad namuose TV rodytu gerus kanalus, kad garsas butu kokybiskas ir t.t.

Paprastai pas moteris viskas technikos poziuriu, kaip pas kokius viengungius gyvenanccius bendrike, senas stalas nuklotas vyniojamu popierium o ant jo atidarryta konservu dezute
Papildyta:
Man saslyko jaau neleidzia ruosti, sako po tokiu saslyku actas eeina is burnos dar pora dienu

As del technikos irgi nesuku sau galvos smile.gif veikia -ir gerai. O TV isvis neturiu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 17:02)
jie mieli svelnus padareliai  ax.gif
bent maniskis toks buvo  ax.gif

Visur plaukus meta, kad slykstu, o katinai dar slapinasi.

Jau kazkur minejau... Kai man buvo 5 metai vienas katinas man idreske iki kraujo. Tai dabar mirtini priesai
Atsakyti