Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 15:29)
100 kart be abejo. Tas pats blynas ant krosnies skanesnis. Bet vargu bau kuri prie to džiaugsmo begrįšim, išskyrus gamtoj kokias iškylas

Reikėjo prieš 9 mėnesius geriau malkas paskaldyt ir būtų turėjęs šį savaitgalį laisvą nestuke.gif  biggrin.gif

nu va , o kodel jusiskis gi svajoja apie trobele smile.gif
mes turim norvegiska tokia krisni nusipirke, grazi , gera, kaip zidinys atrodo, nes dureles stiklines o virsuje gali valgyti daryti, salia tokia kaip orkaite atsira dalis, gali kepti, kai sildaisi, tai ziemos sezona super ir dujas taupai ir malonu ir skanu, man patikdavo.

lotuliukas.gif dauguma vyru neivertina nestumo, zindymo laikotarpioi ir jo sunkumu ....
nesenai toki video ziurejau, vyro reakcija ine stumo testa, 4 vaiko lotuliukas.gif viskas sake daugiau jokio sekso lotuliukas.gif ik asaru ten lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 15:39)
Ne del to kad intymu, bet del to kad jau visoms atsibodo tas pats per ta pati.
Papildyta:
Jei jus pradedate kara,  "man tai nepraeis", tai pasiruoskite  ji laimeti, ar pralaimeti.
Ka as skaitau, tai jus tik "karas" "as laimesiu".
Kare buna visaip

tai pas jus seimoje arba vienas sudurelis arba kitas, pagarbos kito zmogaus poreikiams, norams , svajonems nera? arba vienas laimi kara arba kitas?
Atsakyti
Idomucia, tu man paaiškink, ar jūs specialiai virtuvę pridergiat, užuot sutvarkę, kad mes daugiau neprašytume, ar jums trūksta kruopštumo ir taip kaip mums nesigauna? Jei nesigauna, ar nekyla mintis bent kada pasistengti ir padaryti gerai? Juk mes, moterys irgi ne viskam gabios, bet mokomės, stengiamės. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 28, 15:42)
tai pas jus seimoje arba vienas sudurelis arba kitas, pagarbos kito zmogaus poreikiams, norams , svajonems nera? arba vienas laimi kara arba kitas?

Va va, statome i pirma vieta KITO ZMOGAUS POREIKIUS. Ne tik deklaruojam bet ir realiai kovojam ne uz save.
Laimi tas kam pavyksta kazka padaryti del kito.

Sakysim, noriu, kad MB butu laiminga, tai nuperku saldumynu ...

O jus giriates, kaip ribojat maista (ir ne tik).

Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 15:45)
Idomucia, tu man paaiškink, ar jūs specialiai virtuvę pridergiat, užuot sutvarkę, kad mes daugiau neprašytume, ar jums trūksta kruopštumo ir taip kaip mums nesigauna?

Tikraii ne specialiai. Ir jusiskis ne specialiai. Stengiames, bet gaunasi, kaip visada. MB galvoja, kad pas mane smegenyse truksta tam tikru rieviu.
Ne kruopstumo truksta, vyrai gali ilgai knaibytis savo hobiuose. truksta supratimo, kas ten negerai, o jei nematai kas blogai tai nieko nedarai
Papildyta:
Dar del tvarkos. MB galvoja, kad tai ne tiek nuo lyties kiek nuo genu. Sakysim mano mama jai atrodo netvarkinga, pazista daugiau moteru kuriu mamos buvo tikros sutres ir dukros ne ka geriau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 28 birželio 2018 - 14:52
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 15:52)
Va va, statome i pirma vieta KITO ZMOGAUS POREIKIUS. Ne tik deklaruojam bet ir realiai kovojam ne uz save.
Laimi tas kam pavyksta kazka padaryti del kito.

Sakysim, noriu, kad MB butu laiminga, tai nuperku saldumynu ...

O jus giriates, kaip ribojat maista (ir ne tik).

Papildyta:

Tikraii ne specialiai. Ir jusiskis ne specialiai. Stengiames, bet gaunasi, kaip visada. MB galvoja, kad pas mane smegenyse truksta tam tikru rieviu.
Ne kruopstumo truksta, vyrai gali ilgai knaibytis savo hobiuose. truksta supratimo, kas ten negerai, o jei nematai kas blogai tai nieko nedarai

Asketizmas, auka ir savęs išsižadėjimas nebemadingas. Juk ir dievo įsakyme pasakyta : o savo artimą- kaip pats save. Ne daugiau, reiškias. Turi 5€, už 2,5€ paprašai pasvert bambonkių, už kitus 2,5€- sau silkės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 28 birželio 2018 - 15:19
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 15:57)
Asketizmas, auka ir savęs išdižadėjimas nebemafingas. Juk ir fiebo įsakyme pasakyta : o savo artimą- kaip pats save. Ne daugiau, reiškias. Turi 5€, už 2,5€ paprašai pasvert bombonkių, iž kitus 2,5€- sau silkės

As blogai jauciuosi, kai matau MB nuliudusia. Tai galima isversti, kad rupinuosi savo savijauta.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 16:00)
As blogai jauciuosi, kai matau MB nuliudusia. Tai galima isversti, kad rupinuosi savo savijauta.

čia jau aiškiau. nupirkdamas saldumynų tiesiog taupai savo nervus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 28, 15:55)

ačiū už paaiškinimą 4u.gif aš irgi taip manau, kad žmogus tiesiog NEGALI, jam tai per sudėtinga. ax.gif nors mums atrodo, nieko nėra paprasčiau, kaip lėkštes prie lėkščių, o šakutes prie šakučių padėti. ax.gif
kai atėjau pas jį, manasis jau buvo pora mėn gyvenęs vienas. viso labo. viryklę reikėjo atrasti iš po priaugusių taukų, prie grindų beveik lipo šlepetės, tyliai sau galvojau, nagi nevala ta jo buvusioji buvo. bet kai praleidžiu savaitgalį namie, op jo taip pat gerokai užtrunku iš naujo atradinėdama viryklę, kitus daiktus. tai jei per pora dienų sugeba sujaukti, tai per pora mėnesių tuo labiau. ko gero, jo buvusioji paliko tvarkingus namus.
Atsakyti
As pastebejau, kad kuo daugiau improvizuoju gamindama tuo netvarkingesne virtuve po to buna. Bet as gi pati ja susitvarkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 16:29)
As pastebejau, kad kuo daugiau improvizuoju gamindama tuo netvarkingesne virtuve po to buna. Bet as gi pati ja susitvarkau  ax.gif

tu turbūt ne taip labai improvizuoji mirksiukas.gif
kai kurias vyriškio improvizacijas reikėtų užpatentuoti ir lupti didelius pinigus. biggrin.gif kad katinas neužliptų ant stalo, reikia jį laikyti baisulingai apkrautą visokiais virtuviniais kombainais, virduliais, mineralinio bambaliais. logiška, nėra nė kojos kur tam katinui pastatyt, o ir smailu per viršų lipt, dar pilvą persipjaus biggrin.gif kai nori valgyti, prasistumdai kraštuką, paskui vėl užkrauni biggrin.gif
kai aš, nesupratusi vyriškos logikos, nukrausčiau tą stalą, tai man visa ta politika ir buvo paaiškinta. biggrin.gif
man reikia VISO stalviršio, stalas visada turi būti TUŠČIAS, be jokių ten cukrinių druskinių. Seka būna tokia: ateinu, kaskart švariai nusivalau stalą, (kas čia sužiūrės, buvo tas katinas užlipęs ar nebuvo), gaminu, serviruoju, pavalgius nurenku indus, susitvarkau, palieku tuščią švarų stalą. Per kurį, galbūt praeis ir katinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 28 birželio 2018 - 15:39
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 16:37)
kai kurias vyriškio improvizacijas reikėtų užpatentuoti ir lupti didelius pinigus. biggrin.gif  kad katinas neužliptų ant stalo, reikia jį laikyti baisulingai apkrautą visokiais virtuviniais kombainais, virduliais, mineralinio bambaliais. logiška, nėra nė kojos kur tam katinui pastatyt, o ir smailu per viršų lipt, dar pilvą persipjaus biggrin.gif kai nori valgyti, prasistumdai kraštuką, paskui vėl užkrauni biggrin.gif 
kai aš, nesupratusi vyriškos logikos, nukrausčiau tą stalą, tai man visa ta politika ir buvo paaiškinta. biggrin.gif
man reikia VISO stalviršio, stalas visada turi būti TUŠČIAS, be jokių ten cukrinių druskinių. Seka būna tokia: ateinu, kaskart švariai nusivalau stalą, (kas čia sužiūrės, buvo tas katinas užlipęs ar nebuvo), gaminu, serviruoju, pavalgius nurenku indus, susitvarkau, palieku tuščią švarų stalą. Per kurį, galbūt praeis ir katinas.

kai as turejau katina, pas mane viskas buvo atvirksciai - viskas sukista visur, kad neprieitu smile.gif visi pavirsiai tusti. Ir dabar taip gyvenu, tik atsirado geliu daugiau ir vaza ant stalo, kai pievose geliu prisiskinu ax.gif
Bet katinas pas mane buvo aukletas taip, kad virtuveje ant stalo ir stalvirsio neliptu.
Aisku, kai budavau darbe, gal ten ir pamiegodavo dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 28, 16:37)
tu turbūt ne taip labai improvizuoji mirksiukas.gif

improvizaciju virtuveje is tevo mokiausi scare.gif
tai buna visko ax.gif esu po vienos improvizacijos valiusi visus pavirsius - stalvirsi, spinteles, sienas, grindis karsta.gif
bet dazniausiai improvizuoju lokaliuoju budu - kazka kepu orkaiteje biggrin.gif kazkada garpuodis gerai eidavo, kol pagedo.
Taip buna maziau chaoso virtuveje.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 16:44)
kai as turejau katina, pas mane viskas buvo atvirksciai - viskas sukista visur, kad neprieitu smile.gif visi pavirsiai tusti. Ir dabar taip gyvenu, tik atsirado geliu daugiau ir vaza ant stalo, kai pievose geliu prisiskinu  ax.gif
Bet katinas pas mane buvo aukletas taip, kad virtuveje ant stalo ir stalvirsio neliptu.
Aisku, kai budavau darbe, gal ten ir pamiegodavo dar  biggrin.gif

aš nesureikšminu to daikto, pas mus katinų autostrada per stalą eina. mat jie į lauką eina per langą ir nuo palangės tiesiausias kelias per stalą. Aišku, kada vaidina kultūringus, tai nuo palangės ant kėdės ir ant grindų nušoka.
ir mano katinas, kol gyvenau savo namuos, tvarkos mane buvo išmokęs biggrin.gif padėjau ant spintelės krašto stiklinę krištolinę, tekšt su letenyte- žemėn, padėjau vėl nevietoj saldaininę- dubenėlį tokį, rankų darbo, iš kelionės darbdavės parvežtą, 60 drahmų jai kainavo, taip pat mano akyse- tekšt su leteniuku ir į tokias smulkias šukikes. taip pasigailėjau tada į spintelę tvarkingai nepasidėjusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 16:44)

improvizaciju virtuveje is tevo mokiausi  scare.gif
tai buna visko  ax.gif  esu po vienos improvizacijos valiusi visus pavirsius - stalvirsi, spinteles, sienas, grindis  karsta.gif
bet dazniausiai improvizuoju lokaliuoju budu - kazka kepu orkaiteje  biggrin.gif  kazkada garpuodis gerai eidavo, kol pagedo.
Taip buna maziau chaoso virtuveje.

mano vyras a. a. su skalbykle aurika, su centrifuga ten ji buvo, sviestą mušti bandė. biggrin.gif
tada viskas, ką tu išvardijai, įskaitant šviestuvus buvo valoma biggrin.gif
Atsakyti
Katinai dar moko kantrybes ir nesureiksminti daiktu biggrin.gif
Matyt todel senrmerges ir laiko katinus - pratinasi prie vyru biggrin.gif
Na zinot, pamaitink, paglostyk, o jis paskui visa nakti valkiosis kazin kur biggrin.gif Cia as apie katinus, jei ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 28, 16:55)
Katinai dar moko kantrybes ir nesureiksminti daiktu  biggrin.gif
Matyt todel senrmerges ir laiko katinus - pratinasi prie vyru  biggrin.gif
Na zinot, pamaitink, paglostyk, o jis paskui visa nakti valkiosis kazin kur  biggrin.gif  Cia as apie katinus, jei ka  ax.gif

ir tiems ir aniems gali tikti tas apibūdinimas biggrin.gif
Atsakyti