Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2018 06 27, 22:08)
Pats gyvenimas nėra nuobodus. Žavesys kiekviename žingsnyje. O aš jį labai myliu.

Reikia mokėti žavėtis. Ir reikia mokėti papasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 27, 21:39)
- Nešk kirvį sakau, kalsiu karvę!
- Tu durna?! Kam mums tiek mėsos?

Juokiausi balsu 😁
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 22:20)
Juokiausi balsu 😁

Aš kokias penkias minutes žvengiau kaldra galvą užsiklojus biggrin.gif
beribis tas vyrų nuovokumas visame kame
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 27 birželio 2018 - 21:25
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 22:24)
Aš kokias penkias minutes žvengiau kaldra galvą užsiklojus biggrin.gif
beribis tas vyrų nuovokumas visame kame

Nu vyras konkretus-apie mesa galvoja 😁
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 27, 21:39)
Kad karves - jaučiai pas mus dažni “svečiai”. Miegu. Vasara. Gera. Staiga jaučiu, kad kažkas iš lovos tempia už kojos. Pramerkiu akį - Mamukas.
- Tsssss...
- Kas?
- Ateik, palei mano langus kažkoks juodas didelis snukis. Baisu.
Išsiridenu iš lovos taip kaip buvau joje: su pižamine maike ir šortukais. Basom. Saulė tik tik kyla, bet nėra taip tamsu. Sliukinu pro triobos duris basom, žengus į veją apgaubia šalta rasa pėdas. Brrr. Einu už namo kampo, o ten stovi visame savo grožyje karvė su lenciugu ant kaklo

As miegu su vaikais pietu, prasibundu, paziuriu per langa karves KARVES (zinto kaip ten per ta kina ai piratai, PIRATAI!!!) 3, valgo mano obuoliukus po medziu, pasibaide, kai langa atidariau, nors as ju pati bijau lotuliukas.gif pradejo begt, viena ant kaklo kazkaip sugebejo padanga uzsimat, pas mus keime keliso senos buvo sudetos doh.gif paskambinu moteriai, kuri musu zeme nuomojosi, sakau gal zinot kieno karves, nes ir jai aktualu, tos praeidamos el piemeni sugriove, tai gerai, atsiunte savo sunu su draugu, nuvede tas karves kazkur, zvnge dar abu is tos padangos ant kaklo, nezinau kaip ten nueme paskui...
nu kaime su nuotykiais visada, smagu, mes vienkiemy gyveno tai ten ir lapes ir stirnos ir usurinsis suo i kiema ar salia buvo uzsuke biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 21:24)
Isgasdinai.
MB uzsimane mokytis anglu kalbos (vokieciu jau moka)

saldainiu sokoladiniu dar nevalgo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 22:55)
Saldainiu sokoladiniu dar nevalgo?  bigsmile.gif

Kai prades daug sokolado valgyti, tai reikia jau susirupinti, reiskia, slopina nepatenkintus poreikius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 27, 20:56)
Kai ruosiausi vaziuoti i  i Azerbaidziana ir rinkau, ka nupirkti dovanu moterims, pasiklausiau ka jos veikia? Kuo uzsiima? Atsakymas buvo: Nieko neveikia. Sedi namie.

Va ruses neturi problemu susirasti vyra. Zinot kodel? A jos niekam nereikalinga vyra, nuprausia. Sutvarko. Dantis istato. O paskui belieka tik pavydeti gero ir grazaus vyro. Kaip tenk sako: Auksas pelenuose ziba?
Girdejau toki anekdota. Eina moteris gatve ir mate vyra girta gulinti. Apsidaire? Pasiklause kieno jis? Niekieno? Tai bus mano ir nusivede. 

Pazinojau viena mergina senai, dar, kai tik kooperatyvai kuresi. Tai va. Ji gyeno su tokiu kooperatininku, kuriam biznis klestejo. O ji per dienas guledavo namie lovoje. Skaitydavo anglu kalba Romeo ir Dziuljeta. Valge sokoladinius saldainius, o popieriukus nuo ju, mete po lova. Vakare aisku budavo restoranai. Sokiai.Pokiai. Manote jis ja paliko? Ne. tai ji vertejaudama susirado turtinga japona. Istekejo uz jo. Jis jai nupirko sampano bara. Viena is musu draugiu ten sveciavosi veliau. Taip, kad ne nuo sloviku reikai pradeti. Reikia pradeti nuo savo savivertes. Pirmiausia. Atsikelus ryte, kaip Teve musu sukalbeti: Ja privlekatelnaja. Abajatelnaja ir t.t. Vertimas: As esu grazi. Zavinga ir t.t. Toliau fantazija neribojama.  mirksiukas.gif

Eik poteriu kalbeti.  mirksiukas.gif

O pas mus ar daug kitaip, aisku patogumai yra, bet kai vaikus augini tai irgi gi "sedi" namie, juk yra motinystes ATOSTOGOS lotuliukas.gif, net moterys kiek aiskina, tu ka nedirbi, tinginiauji TIK vaikus augini buna biggrin.gif dabar patogumai yra o va moteri sviena lieka, seniau nebuvo paogumu, bet tai seimos dideles visi salia, veina kitai padeda.
nu va ka jau sekiua, reikia imt ir issiauklet lotuliukas.gif Pas mus bendrike buvo tokia mergina, ji visas sutvarkydavo, kas pas ja kambaryje apsigyvendavo, sveikata, dantis , isvaizda lotuliukas.gif

ai visada taip , kaip is pradziu save pasisatatysi santykiu, taip ir bus, gaila as ta per velai suzinojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 23:01)
Kai prades daug sokolado valgyti, tai reikia jau susirupinti, reiskia, slopina nepatenkintus poreikius  biggrin.gif

Valgo visokius saldumynus...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 23:06)

Sokolada didesniais nei normaliais kiekiais? Ar siaip visko po truputi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 23:06)

blink.gif ir popieriukus meto? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 23:15)
Sokolada didesniais nei normaliais kiekiais? Ar siaip visko po truputi?  ax.gif

Viska, kas saldu, ne po truputi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 22:55)
As miegu su vaikais pietu, prasibundu, paziuriu per langa karves KARVES (zinto kaip ten per ta kina ai piratai, PIRATAI!!!) 3, valgo mano obuoliukus po medziu, pasibaide, kai langa atidariau, nors as ju pati bijau lotuliukas.gif pradejo begt, viena ant kaklo kazkaip sugebejo padanga uzsimat, pas mus keime keliso senos buvo sudetos doh.gif paskambinu moteriai, kuri musu zeme nuomojosi, sakau gal zinot kieno karves, nes ir jai aktualu, tos praeidamos el piemeni sugriove, tai gerai, atsiunte savo sunu su draugu, nuvede tas karves kazkur, zvnge dar abu is tos padangos ant kaklo, nezinau kaip ten nueme paskui...
nu kaime su nuotykiais visada, smagu, mes vienkiemy gyveno tai ten ir lapes ir stirnos ir usurinsis suo i kiema ar salia buvo uzsuke  biggrin.gif

Labas rytas.
Mama pasakojo, kad kartą, kai dar ji maža buvo, miega visa šeima ir naktį pabunda nuo garso. Tranko kažkas į namą. Tėvas atsikelia, klausia kas čia: tyla. Vėl klausia - tyla. Jau užrinka, lazdą pasiima, vistiek tyla unsure.gif Kaip ir nebūdavo tada kažkokių tai užpuolimų ar pan. ...
Atsargiai su fanaru šviesai ir tuo pagaliu išeina į lauką, o ten... karvė su ragais daužo namą. Kaimynų karvė atitrūkusi iš ganyklos ir atvariusi smile.gif
Atsakyti