Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Vokietija rauda, čia jiems už tą Merkel ir jos politiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 19:04)
Vokietija rauda, čia jiems už tą Merkel ir jos politiką biggrin.gif

Biesina, kai šneka: vokietija blogai žaidė, vokietija pralaimėjo.. nukarūnuota nuvainikuota. Žaidė abi komandos gerai, tik šį kartą laimėjo maži raudoni žmogeliukai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 18:17)

Kur tave velnias nešioja?
Karvių melžt! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 27 birželio 2018 - 18:30
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 19:22)
Biesina, kai šneka: vokietija blogai žaidė, vokietija pralaimėjo.. nukarūnuota nuvainikuota.  Žaidė abi komandos gerai, tik šį kartą laimėjo  maži raudoni žmogeliukai.  4u.gif
Papildyta:

Kur tave velnias nešioja? bigsmile.gif

Mes abi - kiauros. Ana žiūrėjo kaip 20 bėgiojo, o 2 vartuose stovėjo.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 27, 17:58)
Tau rūsio laisvo reikėjo ar jam?
Užsiknisau su fiskars žirklėmis aplink rožes tupineti, nusipirkau bosho žirkles - pjukliuką. Pasikrauna baterija ir pirmyn į laukus. Rožių pas mane dar nedaug, vos 15 krūmų.  Ir taip tupiu palei vieną: žoles kuokštą pakeliu - čik čik, basta. Ir kažkuriuo svajonės metu jaučiu kaip peiliai per pirštą praslydo. Pirma pamačiau kruviną pirštinę ir tik po to “auuuuč”. Tai diedas eilinį kartą bėgs pas draudikus, kelti įmoką. Kaip sakė “tu - unikumas, užsikari ant stogo - kabi ir klykauja ant kopėčių. nukristum, bent naudos butų: pastoviai namie ir dar babkes moka”.

Grožiai pas tave tie rožynai wub.gif
Tegu krauna tau kokį pensijų fondą, užuot su dradimais žaidęs. Kabėsi gal visą amžių ir nenukrisi, o sukaupti pinigai prie pensijos praverstų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 27 birželio 2018 - 19:15
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 27, 19:24)
Mes abi - kiauros. Ana žiūrėjo kaip 20 bėgiojo, o 2 vartuose stovėjo.

Nestovejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 19:52)
Grožiai pas tave tie rožynai wub.gif
Tegu krauna tau kokį pensijų fondą, užuot su dradimais žaidęs. Kabėsi gal visą amžių ir nenukrisi, o sukaupti pinigai prie pensijos praverstų biggrin.gif

Na vat, galandu nagus, kaip čia lietuvišką krūminę pasidauginti. Neturiu tame dar patirties. Bet bandyti niekas nedraudžia.
—-
Galėtų, galėtų. Bet aš dar sodyboje noriu renovuoti vidų, gręžinio, nuotekų, naujo stogo ir viso kito. Šiaip noriu trotilo šaškės, įmesti į vidų ir bėgti labai greitai. Kad iš naujo vėliau viską padaryti. Taip kaip aš noriu, o ne taip kaip tarybiniais laikais kolūkiai statė. Juoda skylė ta mūsų sodyba. Bet kaip gera vasara: vaikus paleidi ir ramu, gali lakstyti ir nereikia smegenų sukti dėl didelių nelaimių.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2018 06 27, 20:18)
Nestovejo  biggrin.gif

Na čia taip truputėlį gavosi, gerų ketinimų vedinas buvo truputį nutolęs
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 27, 20:21)
Na vat, galandu nagus, kaip čia lietuvišką krūminę pasidauginti. Neturiu tame dar patirties. Bet bandyti niekas nedraudžia.
—-
Galėtų, galėtų. Bet aš dar sodyboje noriu renovuoti vidų, gręžinio, nuotekų, naujo stogo ir viso kito. Šiaip noriu trotilo šaškės, įmesti į vidų ir bėgti labai greitai. Kad iš naujo vėliau viską padaryti. Taip kaip aš noriu, o ne taip kaip tarybiniais laikais kolūkiai statė. Juoda skylė ta mūsų sodyba. Bet kaip gera vasara: vaikus paleidi ir ramu, gali lakstyti ir nereikia smegenų sukti dėl didelių nelaimių.

Mūsų čia tokia draugiška komanda, manau, ant trotilo šaškės galėtume ir susimest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 12:19)
virga ta klausima vel atvilko is kazkur, jai dar neaisku buvo. Gal jaau dabar aisku?

Ir vel virga kalta. tongue.gif
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 12:19)
Ten parasyta "as nesu ypatinga, as tiesiog riboto leidimo"  rolleyes.gif
Nes taip ir yra  biggrin.gif

Graziai susiskaite. wub.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 12:41)
Aišku, virga kalta.
Virga, prisiimk kaltę ir kalbam toliau entelektualiai bigsmile.gif  ką matei, ką girdėjai, ką valgei, po kiek eklerai kopenhagoj bigsmile.gif

JNe vinovata ja. On sam prisol. Filmo Briljantine ranka, citata. ax.gif Nevalgau Rene as ekleriu, tai nezinau, kiek jie kainuoja. mirksiukas.gif Mane reikia su uzristom akim pravesti pro visas tokio tipo krautuves ir kavines. Priklausomybe baltiems milteliams. blink.gif O maciau, tai nieko. Centra pagrinde. 7 val. ten praleidau. Ne pirma karta, tokia mini kelione laivu. Bemuitinis sopingas laive. Gyva muzika. Sokiai pokiai. Estrada. mirksiukas.gif
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 12:47)
taip, jus skiriates is kitu. Turite daugiau asmenybes ismatavimu. Bet sunku bus surasti vyra kuris jus suzaves.

Na va. Prdejau skaityti pozityvia zinute. Apsidziaugiau......bet kaip skuduru per veida. Sunku bus surasti vyra. blink.gif O as tikiu, kad nebus sunku. mirksiukas.gif Ir suras, kai nores. mirksiukas.gif
QUOTE(Leksa @ 2018 06 27, 16:32)
aha. Viskuo aprupins. Nedirbk tik namie sedek. O kazin paskui is vienos pensijos abu irgi aprupins? Ar ima vyriokas ir nuo infarkto numirsta. Klausimas ar moteris vien is to ukio isgyventu pati viena ir vaikus ismokslintu. Gyvenimas ne tik cia ir dabar turi but.

Namie sedi, tai girdejau toki zodi.
Kai ruosiausi vaziuoti i i Azerbaidziana ir rinkau, ka nupirkti dovanu moterims, pasiklausiau ka jos veikia? Kuo uzsiima? Atsakymas buvo: Nieko neveikia. Sedi namie. Na ir pamaciau savo akimis, kaip jos "sedi" namie. Kanalizacijos nebuvo. Indus plaudavo upelyje. Elektra ijungdavo 2 val,. per diena. Per ta laika turedavo suspeti padaryti pietus, is nieko. Nes buvo ekonomine krize tuo metu. Duona sugebedavo iskepti petelneje, nes orkaiciu neturejo. Rubus sklabdavo upeje. Dar darzus turedavo priziureti, ir vaikus dvi eiles aplink peciu. Ai ir dar tualetai budavo lauke. Ir beje svarus. Ir dar prikonservuodavo galybe grozybiu ir privirdavo visokiausiu uogieniu. O vyrai? ......Vyrai eidavo kasdiena i Cai hana(taip vadinosi arbatine) ir diskutuodavo apie politika. blink.gif
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 16:34)
Pats tegu susideda
  rolleyes.gif

Oi kokia griezta. mirksiukas.gif
Va ruses neturi problemu susirasti vyra. Zinot kodel? A jos niekam nereikalinga vyra, nuprausia. Sutvarko. Dantis istato. O paskui belieka tik pavydeti gero ir grazaus vyro. Kaip tenk sako: Auksas pelenuose ziba?

Girdejau toki anekdota. Eina moteris gatve ir mate vyra girta gulinti. Apsidaire? Pasiklause kieno jis? Niekieno? Tai bus mano ir nusivede.
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 27, 16:48)
Veikt nebuvo ką?

Ta pati norjau rasyti, kai perskaiciau jos posta. Ale protinga moteris. Patarimus gerus dalina, bet su tuo rusiu, tai perspjove ne viena. Ar girde Rene? Jei slovikai dar neisvezti is savartyno, tysk juos atgal i rusi. mirksiukas.gif

Pazinojau viena mergina senai, dar, kai tik kooperatyvai kuresi. Tai va. Ji gyeno su tokiu kooperatininku, kuriam biznis klestejo. O ji per dienas guledavo namie lovoje. Skaitydavo anglu kalba Romeo ir Dziuljeta. Valge sokoladinius saldainius, o popieriukus nuo ju, mete po lova. Vakare aisku budavo restoranai. Sokiai.Pokiai. Manote jis ja paliko? Ne. tai ji vertejaudama susirado turtinga japona. Istekejo uz jo. Jis jai nupirko sampano bara. Viena is musu draugiu ten sveciavosi veliau. Taip, kad ne nuo sloviku reikai pradeti. Reikia pradeti nuo savo savivertes. Pirmiausia. Atsikelus ryte, kaip Teve musu sukalbeti: Ja privlekatelnaja. Abajatelnaja ir t.t. Vertimas: As esu grazi. Zavinga ir t.t. Toliau fantazija neribojama. mirksiukas.gif
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 16:49)
Taigi rūsį iškuopti reikėjo biggrin.gif dar nekalbu apie neribotas marinuorų agurkų atsargas, kurias jis bando calgyti, o aš nebandau

Eik poteriu kalbeti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 20:53)
Na čia taip truputėlį gavosi, gerų ketinimų vedinas buvo truputį nutolęs
Papildyta:

Mūsų čia tokia draugiška komanda, manau, ant trotilo šaškės galėtume ir susimest biggrin.gif

Aš, kaip buvusi sprinterė, begčiau labai greitai. A kaip kitos?
Įtariu prieš tai reikėtų gal testamentą parašyti? Nes kai dar tik žiūrinejomes, jau tada bambejimas buvo: “man ką? tokį plotą šienauti reikės? a tu, boba, visai durna? ar tik biski?”
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 11:45)
o kuom jums taip koldunai uzkliuvo? jus baltu kvieciu miltu nevalgot ar kokios kitos priezastys?
Papildyta:

O moters poreikiai vyrui, jei jis ja issirinko , neturi buti aukstai? ar vyra kas surises vede su ja tuoktis?

ne koldunai, o tai, kad Monteverte juos valgo, nors deklaruoja baisia sveikuole visame kame.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 27, 20:56)
Aš, kaip buvusi sprinterė, begčiau labai greitai. A kaip kitos?
Įtariu prieš tai reikėtų gal testamentą parašyti? Nes kai dar tik žiūrinejomes, jau tada bambejimas buvo: “man ką? tokį plotą šienauti reikės? a tu, boba, visai durna? ar tik biski?”

Visos sprinterės kai gyventi norisi biggrin.gif
Vis dar galit įsigyti karvę. Nuės. mirksiukas.gif
Nors avikių banda dailiau nuėda. Ir kojinikių būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 27 birželio 2018 - 20:24
QUOTE(virga @ 2018 06 27, 20:56)
Skaitydavo anglu kalba Romeo ir Dziuljeta. Valge sokoladinius saldainius, o popieriukus nuo ju, mete po lova. Vakare aisku budavo restoranai. Sokiai.Pokiai. Manote jis ja paliko? Ne. tai ji vertejaudama susirado turtinga japona. Istekejo uz jo.

Isgasdinai.
MB uzsimane mokytis anglu kalbos (vokieciu jau moka)

Atsakyti