QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 17:37)
aha, mes skeptikės, laikykis, lutuke
ieškojo mat tokios, bitelės drabininkėlės prie ūkio, o ne mylimos moters, princesės ir karalienės

manasis irgi mane šiek tiek myli, kai jo verslo labui darbuojuos nemokamai ir pakenčia, kai tik šiaip sau pati visa graži tiesiog būnu jo namų puošmena
nu taip zmogus gi paprastas ten atviras, ieskojo senai seimininkes, ir myli lyg

visgi susizenyjo. Abu patenkinti , ji irgi senai ukio ieskojo ir vyra myli kazkiek prie to ukio

, siaip gana simpatiskas, gero sudejimo sveikas, jaunesnis, dovanas jai perka, graziai elgesi su jos vaikais, ko dar mergeliai noreti
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 17:38)
Nebus jokiu pensiju, arba bus tokio dydzio, kad pavydesi mirusiems
ka as ir sakau, as tai nesitikiu siaip jau

galvoju kaip senatve uzsitirkinti iki pensijos
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 17:44)
tinkamos proporcijos, tinkamą laiką, tinkamoj temperatūroj, tinkamai užminkyti, tinkamai iškepti. reikia viską daryti kruopščiai ir su meile, kai yra šeima, vaikų, žinoma norisi skaniau ir sveikiau, kepdavau bandeles dažnai, ruošdavau atsargas žiemai, visokių kitokių dalykų, kai šeimoj gyvenau, vaikas augo. dabar vieno pono tarnu būti per daug žmogiškųjų resursų.

manai, kas vertins įvertins rūpestį ir pastangas, dėkos ir rankeles bučiuos?
jis, matote, sulą geria, tai sugyventinė tiek prikonservavusi, kad, atėjus reikalui atlaisvinti rūsį, tikrai neperdedu, pusantros valandos nieko kito neveikiau, kaip atidarinėjau stiklainius, pyliau turinį į kanalizaciją ir tįsiau tarą į konteinerį. matote, pasirodo, jis konservuotos sulos nebenori

tai ir galvojau tada, jau man to savo laiko buvo gaila, tai kiek savo gyvenimo valandų pašventė ta moteris, kol viską ruošė, kaitino, plovė, sterilizavo, vakavo, nešė į rūsį.

tai čia, matyt, kad moteris nenuobodžiautų, tiek tai tiek kitai užimtumas buvo suvadovautas
as tai del saves kepu, an tas procesas malonus ir duona skani, vaikai nelabai valgo, jeim per rugsti. seniau vyro mociute duodavo duonos, kol gyva budavo, tada nesusipratau paprasyti,akd ismokytu, ten tai superine duona budavo, be tir kepta peciui
nu bet tai gaila, toki geri lauk

reikejo man atsiusti