Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 27, 17:32)
aha. Viskuo aprupins. Nedirbk tik namie sedek. O kazin paskui is vienos pensijos abu irgi aprupins?

Nebus jokiu pensiju, arba bus tokio dydzio, kad pavydesi mirusiems
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 17:35)
vaje kad labai paprasta ta duona kept namine, jei tik is rugiu i rrauga pasidaryt labai paprasta visa esme maisyt miltus su vandeniu ri kazkiek laiko palaikyt siltai, kol rugsta.
cia labai paprasta viskas parodyta smile.gif skanu gi sava duona ir sveika, jei kepi didesni kepaliuka viduje sako bakterijos tos gerosios nezuva
https://www.youtube....h?v=dZuhXQahJvs

tinkamos proporcijos, tinkamą laiką, tinkamoj temperatūroj, tinkamai užminkyti, tinkamai iškepti. reikia viską daryti kruopščiai ir su meile, kai yra šeima, vaikų, žinoma norisi skaniau ir sveikiau, kepdavau bandeles dažnai, ruošdavau atsargas žiemai, visokių kitokių dalykų, kai šeimoj gyvenau, vaikas augo. dabar vieno pono tarnu būti per daug žmogiškųjų resursų. bigsmile.gif manai, kas vertins įvertins rūpestį ir pastangas, dėkos ir rankeles bučiuos? biggrin.gif
jis, matote, sulą geria, tai sugyventinė tiek prikonservavusi, kad, atėjus reikalui atlaisvinti rūsį, tikrai neperdedu, pusantros valandos nieko kito neveikiau, kaip atidarinėjau stiklainius, pyliau turinį į kanalizaciją ir tįsiau tarą į konteinerį. matote, pasirodo, jis konservuotos sulos nebenori biggrin.gif tai ir galvojau tada, jau man to savo laiko buvo gaila, tai kiek savo gyvenimo valandų pašventė ta moteris, kol viską ruošė, kaitino, plovė, sterilizavo, vakavo, nešė į rūsį. blink.gif tai čia, matyt, kad moteris nenuobodžiautų, tiek tai tiek kitai užimtumas buvo suvadovautas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 27, 17:32)
aha. Viskuo aprupins. Nedirbk tik namie sedek. O kazin paskui is vienos pensijos abu irgi aprupins? Ar ima vyriokas ir nuo infarkto numirsta. Klausimas ar moteris vien is to ukio isgyventu pati viena ir vaikus ismokslintu. Gyvenimas ne tik cia ir dabar turi but.

nu tai susirastu gi , jei prireiktu, o siaip ji ir uki suvaldytu biggrin.gif kaip taip pergyventi i prieki, taip manau pensija bus paruptina is ukio pilnai iki pensijos, ir tai daug didesnes garantijos, nei pensijos valdiskos, dirbti 30 m u zvarganus tuos atyginimus, kad pensija butu nesamone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 birželio 2018 - 16:46
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 17:45)
nu tai susirastu gi , jei prireiktu, o siaip ji ir uki suvaldytu biggrin.gif  kaip taip pergyventi i prieki, taip manau pensija bus paruptina is ukio pilnai iki pensijos, ir tai daug didesnes garantijos, nei pensijos valdiskos, dirbti 30 m u zvarganus tuos atyginimus, kad pensija butu nesamone.

be to pensijinis amžius bus pavėlintas iki 90-ties mirksiukas.gif
viskas gerai, moteriškė atrado save, jai patinka, vaikai aprėdyti ir sotūs, vyras patenkintas, ko mes čia čirškiam kaip zylės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 27 birželio 2018 - 16:49
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 17:44)
jis, matote, sulą geria, tai sugyventinė tiek prikonservavusi, kad, atėjus reikalui atlaisvinti rūsį, tikrai neperdedu, pusantros valandos nieko kito neveikiau, kaip atidarinėjau stiklainius, pyliau turinį į kanalizaciją ir tįsiau tarą į konteinerį. matote, pasirodo, jis konservuotos sulos nebenori biggrin.gif 

Veikt nebuvo ką?
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 16:33)
tai gal norėtum kiekvieną šeštadieniuką po tokį sūrį pasidaryti pati? mirksiukas.gif
einu per turgų, sėdi močiutėlė su sūriais, du eurai sako. didžiulis skanutis, saldinis. kaip pasityčiojimas iš žmogaus tie du eurai, kiek darbo įdėta ir dar turguj tarpuvartėj pusdienį prasėdi. dar ir pieno litrą paėmiau, 50 centų, paskutinis sako, nupirkit. tai butelis depozitinis buvo, vadinas pienas 40 centų kainavo. skanus saldus. dieve dieve, kiek tos močiuitėlės širdies ir darbo įdeda ir kiek iš to pajamų tegauna iš tokių tinginėlių, kaip mes tuos kelis centukus unsure.gif

mes kai kaime gyvnom, tai is kaimynu piena emem, salia karves ganesi , tai irgi raugdavau , bet iki surio vargiai likdavo, daznaiusiai varske suvalgydavom biggrin.gif
Bet tiek prisiziurejau i ju darbus su tom karvem, vaja vaje ir per audras ir per lietu turi atvaziuoti iki tu karviu, pasimelsti kas ryta ir kas vakara, be atostogu jokiu. O kainos tikrai tai juokingos, nezinau kiek dabar mes gaudavom 5 lt uz 5litus smile.gif pieno ka tik primelsto ir dar karve geresne paringdavo. Ir zinau kiek to peino reikai, kad sviesta gautum ar ta suri ir kiek darbo...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 27, 17:48)
Veikt nebuvo ką?

Taigi rūsį iškuopti reikėjo biggrin.gif dar nekalbu apie neribotas marinuorų agurkų atsargas, kurias jis bando calgyti, o aš nebandau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 27 birželio 2018 - 16:58
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 17:25)
tai kad ji viskuom jį aprūpina bigsmile.gif
buvus mokytoja ir NAMUOSE BE DARBO SĖDI, pasakytų ,kiekvienas vyras apie jos "apgailėtiną situaciją. gal jei protelis suminkštėjo, kad šitaip gyvenimą susiėdė" biggrin.gif
Papildyta:
aš irgi to krūto šiltnamio norėjau, bet paskaičiavau, kad vienas pomidoras man kokius 7 eurus kainuotų biggrin.gif
prisiminiau, buvo pažinčių portale tokių alkanų vyrų, kurie tik ir svajojo pastatyti pas mane šiltnamį, paskvarbyti lysvę ir kiaurus metus penėtis šviežiais raugintais, marinuotais gėrybėmis iš mano daržo ir sodo.

Taip abu vienas kita aprupina, pinigai jo uzdirbami, jis papildoma darba be ukio dar turi, ukis jo, namas, zeme jo,o ji prisideda darbu. Mokytojos darbas yra ziauriai sunkus ir ziauriai mazai mokamas, ji senai savjojo apie uki savo ir laisve nuo darbo "valdisko" biggrin.gif
nu is kur tokiso kainos smile.gif as neturejau siltanamio, tiksliau audra sugriove antro nespejom pasistatyti, bet lauke labai geria kai kurios veiskle spamidoru auga. As siaip praktikavau gamtine zemdirbyste, visur klojau siaudus, tai super buvo, ir pomidorai nepuva ir raveti minimaliai ir laistyti mazai , neperdziuva zeme.
tai va kai gyvensit su saviskiu tame svajoniu ukyje gal pravers bulves po siaudais man ypac patiko auginti.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 17:49)
nugi reikėjo atlaisvinti rūsį biggrin.gif

Tau rūsio laisvo reikėjo ar jam?
Užsiknisau su fiskars žirklėmis aplink rožes tupineti, nusipirkau bosho žirkles - pjukliuką. Pasikrauna baterija ir pirmyn į laukus. Rožių pas mane dar nedaug, vos 15 krūmų. Ir taip tupiu palei vieną: žoles kuokštą pakeliu - čik čik, basta. Ir kažkuriuo svajonės metu jaučiu kaip peiliai per pirštą praslydo. Pirma pamačiau kruviną pirštinę ir tik po to “auuuuč”. Tai diedas eilinį kartą bėgs pas draudikus, kelti įmoką. Kaip sakė “tu - unikumas, užsikari ant stogo - kabi ir klykauja ant kopėčių. nukristum, bent naudos butų: pastoviai namie ir dar babkes moka”.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 27 birželio 2018 - 17:07
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 17:37)
aha, mes skeptikės, laikykis, lutuke biggrin.gif
ieškojo mat tokios, bitelės drabininkėlės prie ūkio, o ne mylimos moters, princesės ir karalienės biggrin.gif  manasis irgi mane šiek tiek myli, kai jo verslo labui darbuojuos nemokamai ir pakenčia, kai tik šiaip sau pati visa graži tiesiog būnu jo namų puošmena bigsmile.gif

nu taip zmogus gi paprastas ten atviras, ieskojo senai seimininkes, ir myli lyg biggrin.gif visgi susizenyjo. Abu patenkinti , ji irgi senai ukio ieskojo ir vyra myli kazkiek prie to ukio biggrin.gif , siaip gana simpatiskas, gero sudejimo sveikas, jaunesnis, dovanas jai perka, graziai elgesi su jos vaikais, ko dar mergeliai noreti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 17:38)
Nebus jokiu pensiju, arba bus tokio dydzio, kad pavydesi mirusiems

ka as ir sakau, as tai nesitikiu siaip jau smile.gif galvoju kaip senatve uzsitirkinti iki pensijos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 17:44)
tinkamos proporcijos, tinkamą laiką, tinkamoj temperatūroj, tinkamai užminkyti, tinkamai iškepti. reikia viską daryti kruopščiai ir su meile, kai yra šeima, vaikų, žinoma norisi skaniau ir sveikiau, kepdavau bandeles dažnai, ruošdavau atsargas žiemai, visokių kitokių dalykų, kai šeimoj gyvenau, vaikas augo. dabar vieno pono tarnu būti per daug žmogiškųjų resursų. bigsmile.gif  manai, kas vertins įvertins rūpestį ir pastangas, dėkos ir rankeles bučiuos? biggrin.gif
jis, matote, sulą geria, tai sugyventinė tiek prikonservavusi, kad, atėjus reikalui atlaisvinti rūsį, tikrai neperdedu, pusantros valandos nieko kito neveikiau, kaip atidarinėjau stiklainius, pyliau turinį į kanalizaciją ir tįsiau tarą į konteinerį. matote, pasirodo, jis konservuotos sulos nebenori biggrin.gif  tai ir galvojau tada, jau man to savo laiko buvo gaila, tai kiek savo gyvenimo valandų pašventė ta moteris, kol viską ruošė, kaitino, plovė, sterilizavo, vakavo, nešė į rūsį.  blink.gif tai čia, matyt, kad moteris nenuobodžiautų, tiek tai tiek kitai užimtumas buvo suvadovautas biggrin.gif

as tai del saves kepu, an tas procesas malonus ir duona skani, vaikai nelabai valgo, jeim per rugsti. seniau vyro mociute duodavo duonos, kol gyva budavo, tada nesusipratau paprasyti,akd ismokytu, ten tai superine duona budavo, be tir kepta peciui
nu bet tai gaila, toki geri lauk blink.gif reikejo man atsiusti biggrin.gif
Atsakyti
Švedija! bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 18:17)

Mmmm... aš du metus ten vertejavau, gilioj jaunystėj. Gražus prisiminimai.
Atsakyti