Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 12:07)
Jus tikrai augusi kazkokiam kaime ir skaiciusi mazdaug 1970 metu tarybines knygutes apie seksa.

ir is kur tokios isvados lotuliukas.gif prie ko cia kaimas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 06 27, 12:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Leksa" data-cid="72138755" data-time="1530088421"><div><p>tai ka dabar cia maivaisi ir filosofuoji apie kito poreikius ir savo poreikius. rezk tiesiai sviesiai: vyro poreikia auksciau visko ir moters reikalas juos patenkinti kad ir kas. Amen.
Kam tos nereikalingos filosofijos?</p></div></blockquote><p>Sutinku. Na gerai. Ne Afrikas gentys, bet ir ne musulmonai mes(bent taip manau) kad moteris turi «duoti» vyrui kada jis nori. Bet ten yra ir atvirkstinis variantas. Vyras turi suteikti moteriai ooo, per sueiti. Tai va, jei moteris ir duoda nenoredama, vyras(pagal musulmonu tikejima kiek AS Zinau is pirmu lupu) turi saziningai «atidirbti», kad jos nenoras, pereitu i nora. Tada sutinku su poreikiu patenkinimu. 😂Isvarys mus tuoj uz miegamojo duru su tokiais norais. 😂</p>

butent, aplamai ten moka moteri suzaveti, merinti, nu nesnekant aisku apie visokius manjekus, prievartautojus, kuriu visur yra. Juk visas riteriu damu kultas is ten parejo po kryziaus zygiu, kai europieciai pamate, kaip galima su moterim elgtis.. ne taip kaip gyvuliukas, noriu duok.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 13:56)
Pirmas skambutis, skaniausi kiskuciai jau isgaudyti. Ir ju mazeja su kiekvienu menesiu

nieko buna antroji banga, kai issiskiria. biggrin.gif Mano sese irgi velai istekejo vors 30 , tai visi jai kada kada jau , liksi senmegre ir panasias nesamones kalbejo, tai ji sakydavo su antra banga, juokais aisku, bet taip ir buvo, kai dauguma draugiu issiskyre, tuokesi antra karta, ji tuokesi pirma , vyras beja jos nesisiskyres , tik irgi matomai neskubejo. Dabar, kai ziuriu man tie 30m tai dar vaikai atrodo lotuliukas.gif manau, toks amzius ir gerai vestuvem, jau brandesni, samoningesni zmones.
nors iaip nera vieno tobulo varianto, kiekveinam savas laikas.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 14:53)
pokiskuciu paminejimo susimasciau apie vyru/gyvunu kategorijas smile.gif
gi visokiu palyginimui yra smile.gif
asilas, kuris uz viska moka
versiukas, kuri bet kuri kita moteris gali nusivesti
avinas, kuris laksto paskui aveles
briedis su ragais
tigras lovoje
va, dabar kiskuciai atsirado  biggrin.gif  kuriuos reikia skubiai gaudyti, kol medziokles sezonas dar neuzdarytas  unsure.gif  biggrin.gif
Papildyta:

as suprantu, kad net ir tie is uzsienio cia atvaryti, daznai buna su atsukta rida, skende, dauzti ar apskritai vogti  biggrin.gif
bet i vokietija dar nesusiruosiau vaziuot parsivaryt  biggrin.gif
kol nezinau, kokiu tiksliai techniniu specifikaciju noriu ir tiriu rinka, tai i kelione nevaziuoju  biggrin.gif

man yra 2 kategorijos, jei pagal gyvunus, vilkai, kurie myli viena ir buna su ja, i rliutai, kurie nuolat su haremais
tautybe joks ne privalumas ir ne turkumas, visur visokiu zmoniu yra, kur bus ten, vis tiek keliai susieis.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 16:51)
as karviu bijau  ax.gif
is jos pieno viska galiu pagaminti, bet pacios karves jokiu budu nemilšiu  angel.gif
Papildyta:

o tai kam jau jus mane kaisiot bandot  unsure.gif  biggrin.gif
gal ir kraiti suruosit kad jau taip?  ax.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

bijau pažeisti privatumą, tuoj parodyčiau kam tave bandom iškišti, man viena panelė tokių iš tinderio pavyzdukų prisiuntė, kad greičiausiai, norėtum visą likusį gyvenimą praleisti dviese su karve biggrin.gif
kraitis,- tai žinios, sm išmintis, turtėji tu čia ne dienom, bet valandom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 27, 14:57)
tai maniskis ir taip ko gero nesupranta, kodel as nenoriu, kad jis (?) karve turetu. Tik jo turejimas apsiribos pasakymu, kad turi karve. Na, nupirks. Pinigus sumokes. O man kas? Man teks kiekviena ryta ir vakara eit ta karve melzti, tvarta mezti teks man, ja serti, girdyti, vasara perrisineti. Reiks rukelius tarkuot. Ai, tiesa, runkelius. Dar darza nuars (kaimynas). Va galesiu darze linksmintis: ravet ravet ravet. Eilines darzoves, plantacija bulviu, runkeliu ir morku. Ir paskui manasis kelsis, kad tie naturalus sviestai, suriai, grietines ir t.t. tik jo deka! Nesvarbu, kad as juos darysiu, kad as ta karve melsiu. Jis galvos,kad ne tik stalas pats pasidengia, bet viskas savaime pasidaro. O va kai pasakiau,kad teks paciam melzt, tai primete, kad i darba dabar keliasi 5.30, o tada tai reiks bent valanda anksciau. JAM teks keltis! JAM! Taigi darbas papildomas, nes JAM. Va man, tai ne darbas, tai pramoga. Ir vakare jau taip niekur neisvaziuosi, nes karves nemelztos nepaliksi, gristi po darbo ir i tvartuka... Gi darbo daug! JAM! Jei butu man, tai butu prie pramogu priskirta. Nori - tegul pats "pramogauja", bet be manes.

tai va isivaizduojat, kaip vienam vyrukui pasiseke, jis turi uki , nedideli toki, bet ir ne visai maza ir susipazino su mano drauge, ji ne tik kad nebijo darbo to, ji pati karves uzsiprase, pas ji buvo mesines, ji ja melzia surius daro, darza pati isiveise, silnamio uzsiprase, sake senai tokios ieskojo, ji dirbo mokytoja, bet jis jai sako, jei nenori ir nedirbk, as tave viskuom aprupinsiu, jis senai ieskojo tokios superines seimininkes ir va vyresne ir su 2 vaikuciais paeme, is tikro sauni ji moteris, pagaliau gal ras savo laime, grazu ten pas juos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 17:21)
tai va isivaizduojat, kaip vienam vyrukui pasiseke, jis turi uki , nedideli toki, bet ir ne visai maza ir susipazino su mano drauge, ji ne tik kad nebijo darbo to, ji pati karves uzsiprase, pas ji buvo mesines, ji ja melzia surius daro, darza pati isiveise, silnamio uzsiprase, sake senai tokios ieskojo, ji dirbo mokytoja, bet jis jai sako, jei nenori ir nedirbk, as tave viskuom aprupinsiu, jis senai ieskojo tokios superines seimininkes ir va vyresne ir  su 2 vaikuciais paeme, is tikro sauni ji moteris, pagaliau gal ras savo laime, grazu ten pas juos.

tai kad ji viskuom jį aprūpina bigsmile.gif
buvus mokytoja ir NAMUOSE BE DARBO SĖDI, pasakytų ,kiekvienas vyras apie jos "apgailėtiną situaciją. gal jei protelis suminkštėjo, kad šitaip gyvenimą susiėdė" biggrin.gif
Papildyta:
aš irgi to krūto šiltnamio norėjau, bet paskaičiavau, kad vienas pomidoras man kokius 7 eurus kainuotų biggrin.gif
prisiminiau, buvo pažinčių portale tokių alkanų vyrų, kurie tik ir svajojo pastatyti pas mane šiltnamį, paskvarbyti lysvę ir kiaurus metus penėtis šviežiais raugintais, marinuotais gėrybėmis iš mano daržo ir sodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 27 birželio 2018 - 16:30
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 16:33)
*Čia ne tavo vyriškis, Leksa? 4u.gif
fotografuota puse 5 ryto biggrin.gif

**tai gal norėtum kiekvieną šeštadieniuką po tokį sūrį pasidaryti pati? mirksiukas.gif

*oj ne, ale toki vaizdeli matyt noreciau biggrin.gif

** salin pikta dvasia! Salin su savo piktais pasiulymais!!!
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 17:20)
bijau pažeisti privatumą, tuoj parodyčiau kam tave bandom iškišti, man viena panelė tokių iš tinderio pavyzdukų prisiuntė, kad greičiausiai, norėtum visą likusį gyvenimą praleisti dviese su karve  biggrin.gif
kraitis,- tai žinios, sm išmintis, turtėji tu čia ne dienom, bet valandom biggrin.gif

Tai cia tokiems princams ir bandot iskisti? unsure.gif kad jau netgi karve geriau? unsure.gif
Tokiu tai nei ieskot kur nors nereikia biggrin.gif vakar vienas pradejo mane kalbinti- normaliai atrodo, normaliai apsirenges, bet kai nusisypsojo -visi dantys ispuve blink.gif kai begau as is ten biggrin.gif
Atsakyti
https://www.skelbiu....s-34349109.html
žiūrėk, kokia gražutė 4u.gif primink savo vyro el paštą, jam nuorodėlę įmesiu, kol dar yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 27, 17:21)
tai va isivaizduojat, kaip vienam vyrukui pasiseke, jis turi uki , nedideli toki, bet ir ne visai maza ir susipazino su mano drauge, ji ne tik kad nebijo darbo to, ji pati karves uzsiprase, pas ji buvo mesines, ji ja melzia surius daro, darza pati isiveise, silnamio uzsiprase, sake senai tokios ieskojo, ji dirbo mokytoja, bet jis jai sako, jei nenori ir nedirbk, as tave viskuom aprupinsiu, jis senai ieskojo tokios superines seimininkes ir va vyresne ir  su 2 vaikuciais paeme, is tikro sauni ji moteris, pagaliau gal ras savo laime, grazu ten pas juos.

aha. Viskuo aprupins. Nedirbk tik namie sedek. O kazin paskui is vienos pensijos abu irgi aprupins? Ar ima vyriokas ir nuo infarkto numirsta. Klausimas ar moteris vien is to ukio isgyventu pati viena ir vaikus ismokslintu. Gyvenimas ne tik cia ir dabar turi but.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 17:31)
Tai cia tokiems princams ir bandot iskisti?  unsure.gif  kad jau netgi karve geriau?  unsure.gif
Tokiu tai nei ieskot kur nors nereikia  biggrin.gif  vakar vienas pradejo mane kalbinti- normaliai atrodo, normaliai apsirenges, bet kai nusisypsojo -visi dantys ispuve  blink.gif  kai begau as is ten  biggrin.gif

kokia tu nepraktiška, kin, dantis gi sudėti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 17:33)
kokia tu nepraktiška, kin, dantis gi sudėti galima mirksiukas.gif

Pats tegu susideda
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 15:07)

Sakau, tu gi technologas, mokslus baigęs, dirbęs, iškepk kokį sykį, pamokyk mane, pabandysiu ir aš kitą sykį bigsmile.gif  "tai kad aš nemoku, nesu kepęs, aš tik vadovauti galiu" biggrin.gif

vaje kad labai paprasta ta duona kept namine, jei tik is rugiu i rrauga pasidaryt labai paprasta visa esme maisyt miltus su vandeniu ri kazkiek laiko palaikyt siltai, kol rugsta.
cia labai paprasta viskas parodyta smile.gif skanu gi sava duona ir sveika, jei kepi didesni kepaliuka viduje sako bakterijos tos gerosios nezuva
https://www.youtube....h?v=dZuhXQahJvs
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 27, 17:32)
aha. Viskuo aprupins. Nedirbk tik namie sedek. O kazin paskui is vienos pensijos abu irgi aprupins? Ar ima vyriokas ir nuo infarkto numirsta. Klausimas ar moteris vien is to ukio isgyventu pati viena ir vaikus ismokslintu. Gyvenimas ne tik cia ir dabar turi but.

aha, mes skeptikės, laikykis, lutuke biggrin.gif
ieškojo mat tokios, bitelės drabininkėlės prie ūkio, o ne mylimos moters, princesės ir karalienės biggrin.gif manasis irgi mane šiek tiek myli, kai jo verslo labui darbuojuos nemokamai ir pakenčia, kai tik šiaip sau pati visa graži tiesiog būnu jo namų puošmena bigsmile.gif
Atsakyti