Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 13:47)
taip, jus skiriates is kitu. Turite daugiau asmenybes ismatavimu. Bet sunku bus surasti vyra kuris jus suzaves.

Nu jo, ismatavimu as turiu biggrin.gif
O del vyru - matau as tu geru vyru, bet jie vede, tai i šeima gi nelisi. unsure.gif
Ir dar turbut ta friendzona koja kisa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 13:52)
O del vyru - matau as tu geru vyru, bet jie vede, tai i šeima gi nelisi.  unsure.gif

Pirmas skambutis, skaniausi kiskuciai jau isgaudyti. Ir ju mazeja su kiekvienu menesiu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 13:56)
Pirmas skambutis, skaniausi kiskuciai jau isgaudyti. Ir ju mazeja su kiekvienu menesiu

Jo, dabar man tie is antro raundo biggrin.gif mano lygos, taip sakant biggrin.gif
Gal tas ir nera blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 13:47)
taip, jus skiriates is kitu. Turite daugiau asmenybes ismatavimu. Bet sunku bus surasti vyra kuris jus suzaves.

Idomucia, o jeigu tą patį su optimizmo gaidele mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 13:56)

Šitą irgi. Tarkim, 50% porų skiriasi, tai pusę tų kiškučių galima iš naujo medžioti. biggrin.gif
O kin reikia tik vieno vienintelio, jai kad ir nelabai ilgom ausim tiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 27 birželio 2018 - 13:41
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 14:19)
Tarkim, 50% porų skiriasi, tai pusę tų kiškučių galima iš naujo medžioti. biggrin.gif

cia tik svarbu kaip ir perkant naudota automobili - geriausia, kad vieno seimininko, su neatsukta rida ir nedauzta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 14:19)
O kin reikia tik vieno vienintelio, jai kad ir nelabai ilgom ausim tiks biggrin.gif

tai jau taip biggrin.gif to,kuris uz viska sumoketu, neieskau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 14:42)
cia tik svarbu kaip ir perkant naudota automobili - geriausia, kad vieno seimininko, su neatsukta rida ir nedauzta  biggrin.gif

Perkant naudota svarbu pirkti ne lietuvoje, nes cia sunkiai kitokiu rasite. nebent kosminem kainom
Atsakyti
pokiskuciu paminejimo susimasciau apie vyru/gyvunu kategorijas smile.gif
gi visokiu palyginimui yra smile.gif
asilas, kuris uz viska moka
versiukas, kuri bet kuri kita moteris gali nusivesti
avinas, kuris laksto paskui aveles
briedis su ragais
tigras lovoje
va, dabar kiskuciai atsirado biggrin.gif kuriuos reikia skubiai gaudyti, kol medziokles sezonas dar neuzdarytas unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 14:48)
Perkant naudota svarbu pirkti ne lietuvoje, nes cia sunkiai kitokiu rasite. nebent kosminem kainom

as suprantu, kad net ir tie is uzsienio cia atvaryti, daznai buna su atsukta rida, skende, dauzti ar apskritai vogti biggrin.gif
bet i vokietija dar nesusiruosiau vaziuot parsivaryt biggrin.gif
kol nezinau, kokiu tiksliai techniniu specifikaciju noriu ir tiriu rinka, tai i kelione nevaziuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 14:48)

Idomuci, linksmiau. Biški daužta, biški trenka, paklijuota pašpakliuota, ir ta rida triskartus atsukta. Iriš 4 surinkta. Prižiūri, palepini. Važiuoji ir dainuoji ir gerai ir gražu ir ko reik. biggrin.gif
A taip jau visiems i reik, ka tik nuo konvejerio. Man tai ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 27 birželio 2018 - 14:02
QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 12:37)
  be tavo pamokos, taviškis gal nebūtų supratęs, kodėl tu atsisakai natūralaus pieno, rūgpienio, grietinės, sviesto, pasukų,(labai sveika), liesos arba riebios varškės, varškės sūrio, varškės sūrio su kmynais, saldinio sūrio, kepto sūrio, lydyto sūrio, lydyto sviesto, gal net sūrio su žele gabaliukais. rolleyes.gif  visa tai ekologiška, naminiai, be jokių priedų. ir tu gali tai turėti. jis netgi nupirks tau KARVĘ biggrin.gif
apie ekologiškas daržoves jau nepradėsiu biggrin.gif

tai maniskis ir taip ko gero nesupranta, kodel as nenoriu, kad jis (?) karve turetu. Tik jo turejimas apsiribos pasakymu, kad turi karve. Na, nupirks. Pinigus sumokes. O man kas? Man teks kiekviena ryta ir vakara eit ta karve melzti, tvarta mezti teks man, ja serti, girdyti, vasara perrisineti. Reiks rukelius tarkuot. Ai, tiesa, runkelius. Dar darza nuars (kaimynas). Va galesiu darze linksmintis: ravet ravet ravet. Eilines darzoves, plantacija bulviu, runkeliu ir morku. Ir paskui manasis kelsis, kad tie naturalus sviestai, suriai, grietines ir t.t. tik jo deka! Nesvarbu, kad as juos darysiu, kad as ta karve melsiu. Jis galvos,kad ne tik stalas pats pasidengia, bet viskas savaime pasidaro. O va kai pasakiau,kad teks paciam melzt, tai primete, kad i darba dabar keliasi 5.30, o tada tai reiks bent valanda anksciau. JAM teks keltis! JAM! Taigi darbas papildomas, nes JAM. Va man, tai ne darbas, tai pramoga. Ir vakare jau taip niekur neisvaziuosi, nes karves nemelztos nepaliksi, gristi po darbo ir i tvartuka... Gi darbo daug! JAM! Jei butu man, tai butu prie pramogu priskirta. Nori - tegul pats "pramogauja", bet be manes.
Atsakyti
jo, viena aisku reikalavima jau turiu vyrui smile.gif kad nenoretu karves biggrin.gif nes as karviu melzti nemoku biggrin.gif
Atsakyti
imkit veganą, tokių problemų nebus biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 15:04)
imkit veganą, tokių problemų nebus biggrin.gif  tongue.gif

as varske, piena ir kefyra megstu, tai butu problemu, jei toki idejini paimciau, bandytu peraukleti ir abejoju, ar pavyktu biggrin.gif mesos dar galiu nevalgyti, bet varske pusryciams - sventa biggrin.gif
Atsakyti