QUOTE(rene' @ 2018 06 27, 12:37)
be tavo pamokos, taviškis gal nebūtų supratęs, kodėl tu atsisakai natūralaus pieno, rūgpienio, grietinės, sviesto, pasukų,(labai sveika), liesos arba riebios varškės, varškės sūrio, varškės sūrio su kmynais, saldinio sūrio, kepto sūrio, lydyto sūrio, lydyto sviesto, gal net sūrio su žele gabaliukais.

visa tai ekologiška, naminiai, be jokių priedų. ir tu gali tai turėti. jis netgi nupirks tau KARVĘ
apie ekologiškas daržoves jau nepradėsiu
tai maniskis ir taip ko gero nesupranta, kodel as nenoriu, kad jis (?) karve turetu. Tik jo turejimas apsiribos pasakymu, kad turi karve. Na, nupirks. Pinigus sumokes. O man kas? Man teks kiekviena ryta ir vakara eit ta karve melzti, tvarta mezti teks man, ja serti, girdyti, vasara perrisineti. Reiks rukelius tarkuot. Ai, tiesa, runkelius. Dar darza nuars (kaimynas). Va galesiu darze linksmintis: ravet ravet ravet. Eilines darzoves, plantacija bulviu, runkeliu ir morku. Ir paskui manasis kelsis, kad tie naturalus sviestai, suriai, grietines ir t.t. tik jo deka! Nesvarbu, kad as juos darysiu, kad as ta karve melsiu. Jis galvos,kad ne tik stalas pats pasidengia, bet viskas savaime pasidaro. O va kai pasakiau,kad teks paciam melzt, tai primete, kad i darba dabar keliasi 5.30, o tada tai reiks bent valanda anksciau. JAM teks keltis! JAM! Taigi darbas papildomas, nes JAM. Va man, tai ne darbas, tai pramoga. Ir vakare jau taip niekur neisvaziuosi, nes karves nemelztos nepaliksi, gristi po darbo ir i tvartuka... Gi darbo daug! JAM! Jei butu man, tai butu prie pramogu priskirta. Nori - tegul pats "pramogauja", bet be manes.