Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Moteriai - į jachtų klubą? o paskui prisipažint surastam vyrui - kad nepatiko hobis, ėjau medžiot vyriškio? o realiai mezgu biggrin.gif
o tas galėjo su vėju skrist, o moteriškę gal nuo vandens net pykina... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 spalio 2017 - 13:09
Moteris ir jachta labai dera, ir plaukti malonu.
O bent kiek mąstanti moteris jokiu būdu neprisipažins, kad ėjo medžioti vyro.
Atsakyti
4u.gif Temutė prisnūdo, matyt visos rado, ko ieškojusios, taigi slepia ir nesigiria, kad kuri nuo kurios nenuviliotų. bigsmile.gif
Taip dabar šovė mintis šia tema ir pasiieškojau užkritusią giliau temutę, up.
Kaip manot, gal jau buvo ir nemažai diskutuota apie užsirašymą ant kaktos "aš vieniša", na, tolygu žalias šviesoforas degtų biggrin.gif
Turiu pripažint, ilgą laiką ir aš panašiai elgiausi ir, turbūt, panašiai juokingai atrodžiau smile.gif
Kol vieną dieną išsitraukiau vestuvinį žiedą ir užsimoviau, na, kad neatrodyčiau kokia liekana, kuri nesugebėjo išsaugot šeimos ir dabar vis dar niekas jos neima. bigsmile.gif
Grįžtu prie minties. teko su vyriškiu lankytis pagal skelbimą, pirkom naudotą skalbyklę. Jauna moteris aprodė, kaip puikiai įsikūrė sode, nauja statyba, jauki aplinka, viskas žydi, kvepia, pavasaris, patys suprantat. Na gerai, šaunuolė, puikiai tvarkosi. Bet kokia dingstimi reikėjo jai pasakyti: "Tai štai kaip mudvi vienos pačios su dukrele kabinamės į gyvenimą". Sakysit, nevalingai pasigyrė? O gal tas žalias šviesoforas mirktelėjo. mirksiukas.gif Net jei vyriškis amžiuje ir su motera, mažu kas, kada aplinkybės keisis, žinos kur tokia sirpuogė nunokusi laikosi biggrin.gif
Klausimas. ar čia aš, sena paranojikė, per giliai kapstau, ar ir jūs pastebit tokių šviesoforų mirktelint, ypač dabar, kai pavasaris? ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif O ir mano sena gera liniuotė smile.gif mano delfiniukas net ne mirksi, o trimituoja apie mano vienatvės neviltį. Na, bet čia internetas, viskas galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 02 gegužės 2018 - 12:13
as tikiu i interneta biggrin.gif
nors blakstienomis paplazdenti irgi veikia biggrin.gif ypac pavasari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 05 02, 13:09)

o man atrodo, kad visai nereikia tu sviesaforu junginet ir jais mirkset. Jei vyrui krisit i aki, tai jis sugebes subtiliai paklausti jusu seimynines padeties.
Atsakyti

Rene, manau, kad biski paranoja tau :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 15, 12:31)
Prie alaus baro ir šokiuose, kur renkasi 'pagyvenęs' jaunimas.

ka reiskia pagyvenes jaunimas ir kuo jis blogai?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 15, 12:31)
Prie alaus baro ir šokiuose, kur renkasi 'pagyvenęs' jaunimas.

Atsakyti

Žavesėėėli,

vėėėl žaaalia pas Tavi..? ?Wow!! :D

Aš - Klajoklis8421. Tas pats, kuris ir inicijavo šią temą -- jeigu ką. Tik teko modifikuotis kiek, nes pamiršau senuosius prisijungimo duomenis :P

Ką dar moki -- be to, kad akivaizdžiai moki sklandžiai ir be klaidų rašyti..? Idomiai dar, be to ;)

Keli YPATONGUS reikalavimus vyrams? O pati nenori keistis -- nei trupinėlio gal..? Ar dar kas..?

What do you think is your MAIN problem..?? :)

Nenori viešai [ ką tu mėgsti vis vien -- pastebėjau ;), rašyk privačią man. Atsakysiu tikrai.

Jei neatsiliepsi [ durna būtum tada jau tikraiii... :P :D ;) ], tada liks tik šita:

https://www.youtube....h?v=1jmmHB3K69A

Čia -- daina apie mane -- jeigu ką :P

Klajoklis8421/8422

P.S.  čia, aišku, visaiiii ne mano reikalZ, bet... nereikėjo Tau mutuoti į tą Rene... Žavesėlis buvo pats tas. Karmos nevalia keist. Ne į gera tai. -- Norėsi sužinot ką daugiau, paaiškinsiu detaliau... gal  ;)

Atsakyti
[quote=mylimuke!,2018 05 27, 11:24]

Pagyvenęs jaunimas tai žmonės nuo 40 ir vyresni.Pats iš savęs pagyvenęs jaunimas nėra blogis.Aš pati tai kategorijai priklausau.
Tiesiog teko kartą iš tokių šokių draugę parvežti.Tai vaizdai nekokie.Moterų kaip visada daugiau, išsipuošusios kaip lėlės.O vyrukai šiaip sau tokie.Apsmurgę, pagėrę, ir pasipūtę kaip gaidžiai.Ir matosi renkasi moteris kaip prekes, vienos nakties nuotykiui.Nesužavėtų manęs tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 gegužės 2018 - 20:57

Is kur istraukei,Klajokli kad pas Zaveseli zalia?

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 05 02, 11:09)
biggrin.gif  biggrin.gif O ir mano sena gera liniuotė smile.gif mano delfiniukas net ne mirksi, o trimituoja apie mano vienatvės neviltį. Na, bet čia internetas, viskas galima biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 05 27, 19:56)
Pagyvenęs jaunimas tai žmonės nuo 40 ir vyresni.Pats iš savęs pagyvenęs jaunimas nėra blogis.Aš pati tai kategorijai priklausau.
Tiesiog teko kartą iš tokių šokių draugę parvežti.Tai vaizdai nekokie.Moterų kaip visada daugiau, išsipuošusios kaip lėlės.O vyrukai šiaip sau tokie.Apsmurgę, pagėrę, ir pasipūtę kaip gaidžiai.Ir matosi renkasi moteris kaip prekes, vienos nakties nuotykiui.Nesužavėtų manęs tokie.

Sutinku. mirksiukas.gif Teko kazkada dirbti Karininku rumuose, kuriuose budavo sokiai ir kam vir 40. Graudus vaizdas. Galeciau knyga parasyti, kaip moterys viena kitai i perukus isikabindavo, del va tokiu keliu pasiputusiu gaidziu. Jiems ten budavo rojus, nes moterys juos graibyte graibydavo. Laikai pasikeite, o kova uz vyrus tesiasi? Hmm. Tai gal tada geriau vibratorius? blink.gif

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 05 27, 22:00)
<p>Is kur istraukei,Klajokli kad pas Zaveseli zalia?</p>

Selija, is tos zinutes kuri auksciau as irgi supratau, kad ji viena dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti

Mielosios “SuperMaaamos” :D,

būkite vis tik realistės: jūsų ištikimojo Draugo Vibratoriaus jums nepakeis NIEKAS. Tokiame dar amžiuje [ visų pirma JŪSŲ pačių amžiuje, kai jums -- dar pats pats pikas. Na, arba beveik, plius minus :P -- O be tooo, dar ir MŪSŲ, vyrų, amžiuje, kuomet mūsų galimybės pradeda prasilenkinėti su jūsų norais...  Daryk, ką tu nori ten... tostesterono kreivė kala žemyn eksponentės dėsniu – bet kuriuo atveju. O tai savo ruožtu kala jiems į klyną  – kam daugiau, o kam mažiau… Tai kąąą dabar..?? :P

Dabar “arčiau reikalo”. Kilo minčių dėl čia tik ką aprašyto “tipinių vyrų” profilio:

"<…> O vyrukai šiaip sau tokie. Apsmurgę, pagėrę, ir pasipūtę kaip gaidžiai.Ir matosi renkasi moteris kaip prekes, vienos nakties nuotykiui.Nesužavėtų manęs tokie."

Galbūt dauguma ir yra tokie [ yra juk tas posakis, kad “geri vyrai ant kelio nesimėto”. Jis teisingas. Bet lygiai tas pats teiginys galioja juk ir moterims, ne..? Tik gal kiek kitaip suformuluotas? Ta prasme, jog geros šeimininkės [ kažkaip ] sugeba / moka (iš)saugoti tai, ką turėjo nuo pat pradžių… juk..? Ar yra manančių kitaip čia..? Aišku, kad bus… :) ] – Nooors… tai, kad klysti žmogiška, ir kad [ daug kam -- ne tik Žavesėliui… :P ;) ] tai nutinka, irgi tiesa. Toks jau tas (mūsų, tokių štai va) gyvenimas… :P

Kad būtų įdomesnė diskusija – dar šiek tiek “žibalo į ugnelę”:

Galime trumpam panagrinėti, kad ir mano paties “portfolio” ;) Why the hell not? ;)

Nesu nei prasigėręs { ar prasirūkęs kažko, nesvarbu ko net :P }, nei apsmurgęs (jei labai norite detalių -- rūbai pas mane – daugiau mažiau šio sezono. Daugiausia iš Croppo, Reserved ar Bershkos. Kartais net į Peek ir Cloppenburgą užsuku -- bet ten ypatingom progom tik. Nesu pernelyg išlaidus, manau :P – Bejeee, visai nemėgstu vienos nakties nuotykių [ sekso su gumytėm tame tarpe -- o gal būtent dėl to tų vienkartinių ir nemėgstu..? Sudėtingas priežastinis-pasekminis ryšys čia vis tik gaunasi – todėl nesigilinkim tam kartui gal per daug į jį..? ;) ] – Po skyrybų buvau porą sykių Pabo Latino. “Nepagavau cinkelio” ten visai. Ne maaan ši pramoga – padariau sau išvadą tąsyk. Perkamų moterų nenoriu. Primityvių, be charizmos / “cinkelio” irgi… :P

Ar būnu "pasipūtęs kaip gaidys"? Kaip tyčia, kai kurioms atrodau BŪTENT toks. Teisybė. Bet TAI, kuri norės [ o ir netingės ] duoti sau laiko ir pažinti mane kiek geriau, galbūt pamatys ir tikrąjį mane..? Vis dar viliuosi kažkaip... ;)

Ką čia dar..? Išsilavinimo man lyg ir nestinga, drįsčiau tvirtinti ;) Užsienių kalbų (vėlgi, jei kam norisi tų detalių: C1 / C2 lygiu, ar bent jau B2 - ok ok, tebūnie kad ir toks tik :) moku ne vieną. Ir ne dvi ;)

Trūkumai:

1. pats namo niekad nepastatyčiau – per žioplas tokiems darbams tiesiog :P
  2. pats mašinos nesuremontuočiau, ko geeero..? [ dėl tos pačios priežasties :P ] – Bet bent jau nuleistos padangos problemą dar gebu pašalinti pats. Išbandyta jau :)
  3. pats valgyti gaminu ITIN nenoriai ir/arba nevykusiai [ šiuolaikinės moterys – mano patirtis čia jau prasimuša kažkiek, sorry :P -- kažkodėl įsitikinusios, kad visi vyrai PRIVALO būti praspalevičiais, ar bent jau oliveriais… :P ]

Užteks tam kartui. Neįsijauskim per daug… ;) --  Čia – gi tik informacija diskusijai. Ne pažinčių portalui kokiam [ Ten jau lankiausi, beje. Nieko ten per daug geeero irgi, deja… :P :P Laiko gaišimas tik… :( ]

Geros savaitės pradžios visoms! – Neužsižaiskit tik čia per daug – darbas pirmiausia :P Ne..?? :P

Rašykit. Grįžęs čionai, atsakysiu kažką tikrai. Jei suintriguosit… ;)

Atsakyti