Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 22:47)
gal bandyti daugiau prieskonių krauti, nes jei mažai, tai ir man tada prėska, o kai pakankamai prieskonių, tai ir užsimiršta, kad toks dalykas kaip druska visai egzistuoja
Papildyta:

ir aš, aš myliu šiauriečius smile.gif

tai aš kartą vos neiškeikiau Maisto ir vet. tarnybos viršininko. Papuolė koldūnai (net nemėsiški, kad taip sūdyt), viena druska blink.gif Estiški kažkokie ar pan. Jie nuvažiavo, išsivirė vieną pokelį, perskambino man, sako nepagrįstas jūsų skundas, nu jaučiasi druska, nbet nu nėra perdaug.
**** galvoju, kaip trenkčiau per makaulę, jei šalia būtų aggressive.gif kas per "ekspertas"? aš tikrai skiriu kur norma, o kur ne, niekada nedaryčiau isterikos, jei būtų tik normaliai, juk būna kavinėse valgau ir nesiskundžiu, jei norma. Tai užsiteršusiu ir nieko neišmanančiu išvadinau biggrin.gif

tu valgai koldunus? blink.gif maniau kad sveikai maitiniesi. mesgabalis ner blogiau nei koldunai
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 27, 00:22)
tu valgai koldunus? blink.gif  maniau kad sveikai maitiniesi. mesgabalis ner blogiau nei koldunai

Aha. Tikrai. Ir kaip tave šventa žemelė nešioja biggrin.gif
Atsakyti
tu valgai koldunus? blink.gif  maniau kad sveikai maitiniesi. mesgabalis ner blogiau nei koldunai

retai, bet valgau, pvz., kai reikia įsidėt ką visai dienai į gamtą, tai apvirtus ir apkepintus su daug daržovių imu
aš nesu alergiška miltams, ar dar kažkam, nebent tik dažilkiams ir šmikliams. O mėsgalis kas kitą, tai visų pirma neetiška, ypač jei deklaruojama, kad patinka gyvūnai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 27 birželio 2018 - 07:57

Nepasiilgot? Buvau ne rysio zinojo. Patiktukus tik spejau sudeti, o citatos dingo kartu su internetu. 😂 IDOMUCIA norejau prasyti. Kas draudzia vyrui noreti? Ir kodel, kai jam reikia, jis negali ta nora atlikti sau vienas? Jei AS tuo metu nenoriu? AS neliepiu jam nenoreti. Viska suprantu. Seimoje galima ir reikia, jei yra reikalas, pasiaukoti. Man tiesiog neskaniai susiskaite zinute. Jei vyrui reikia. 😏 Rene, bet vedybu atveju, jei tu mirtum pirma, tavo dukrai reiktu dalintis ir tavo turiu su juo. Ir niekas, niekada nezinome, kieno eile iseiti. Mano kaimyne lauke, slaugydama nevaiksciojanti vyra, jo mirties. Turejo planu isvaziuoti i USA gyventi. Bet ja palauze infarktas. Vyras dar metus pragyveno ilgiau. 😏 Pasivaiksciojimas po Kopenhaga.

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 27, 09:51)
Man tiesiog neskaniai susiskaite zinute. Jei vyrui reikia.

Arba turi zmogu, kuriam ruoi, ko tau reikia. Arba tam kitam rupi tik jo paties norai.
Tarp moteru ir vyru yra tam tikra asimetrija. Yra momentu, kad vyrams reikia suprasti apie moters poreikius ir del jos STENGTIS. Yra ir atvirksciai.

Galima suskurti toki gyvenima, kur vienas kitam nereikalingi ir gali gyventi po viena. Galim siusti pasitenkinti vieenam ar susirasti kokia merga, vyras irgi gali moteri pasiusti, kai jai ko reikia.

Norai tai dvieju SVETIMU zmoniu bendravimo budas, taip gali sutarti pasimylet ir autobuso bendrakeleiviai. Abiem uzejo noras, laisvi, islipo ir nuejo i koki viesbuti.

Sutuoktniai (mylintys) bendrauja kitaip jiems kito norai bent tiek pat svarbus kiek savi, kartais kito kiek svarbesni (nesamone kai saves neziurima)

Jusu dauguma tai tik save matot ir sakyciau nepiktybiskai, atrodo, kad nuosirdziai nesuprantate, kaip krokodilas nesupranta, ka daro blogo nukasdamas koja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 27 birželio 2018 - 09:04
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 10:04)

Sutuoktniai (mylintys) bendrauja kitaip jiems kito norai bent tiek pat svarbus kiek savi, kartais kito kiek svarbesni (nesamone kai saves neziurima)

Jusu dauguma tai tik save matot ir sakyciau nepiktybiskai, atrodo, kad nuosirdziai nesuprantate, kaip krokodilas nesupranta, ka daro blogo nukasdamas koja

o tu tik save matai ir teisini tik vyriska gimine. Netgi aukstini iki lubu ir auksciau. Tipo, kito norai svarbesni, bet tas kitas, tai visad vyras. Va, pvz. vyras sekso nori, o moteris nenori. Tai, anot taves, ji privalo uzsimanyt. JI! Ne vyras privalo atsinoret, o JI. Tai ka cia dar kliedi apie nuosirduma?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 27, 10:46)
o tu tik save matai ir teisini tik vyriska gimine. Netgi aukstini iki lubu ir auksciau. Tipo, kito norai svarbesni, bet tas kitas, tai visad vyras. Va, pvz. vyras sekso nori, o moteris nenori. Tai, anot taves, ji privalo uzsimanyt. JI! Ne vyras privalo atsinoret, o JI. Tai ka cia dar kliedi apie nuosirduma?

Niekas nieko neprivalo. Neprivalejo net tokia moteris teketi ir prisiekti, kad myles. Cia ne Afrika, kur surise istekina. Bet jei jau prizadejai tai rupinkis mylimu zmogumi. Vyro fiziologija kitokia ir ja niekinti tyciotis yra zema, ypac jei tai darytu tikra ala "mylinti" zmona.

Visi tie cigonisko tipo eksperimentai arkli ismokinti neesti, visai nejuokingi atrodo.

Na gerai: Ex man dave kiek norejau ir kada norejau, be problemu. Uz ta ir mylejau ( uz sugebejima atsiduoti)
Drauges maivesi, tai pasigailejo.
O dabar man nereikia (dekui vokiskai farmacijos pramonei) tai jau ant manes tie jusu kaltinimai neelimpa.

Kaip sakoma, sotus, bet advokatauju alkstantiems, nes zinau ka reiskia badauti. O jus ispaikusi princese mokate tik purkstauti ir save matyti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 11:22)
O dabar man nereikia (dekui vokiskai farmacijos pramonei)

o nemanote tada, kad jei kuriam vyrui perdaug reikia, kad prievartauja savo žmoną, tai jam išties reiktų hormonus pasibalansuoti, o ne žmoną prievartauti morališkai ir fiziškai? būtent, kad ne erželiškumu didžiuotis reikia, o normalus vyras ir turėtų būti normalus, o ne nuo to galo užspaustom smegenim?
vienas toks jau liūdnai baigė smile.gif jis labai didžiavosi, kad didžiumą miesto moterų aptarnaudavo, bet likimas gerokai nubaudė, liko neįgalus, nebenubėga pas svetimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 11:22)

tai ka dabar cia maivaisi ir filosofuoji apie kito poreikius ir savo poreikius. rezk tiesiai sviesiai: vyro poreikia auksciau visko ir moters reikalas juos patenkinti kad ir kas. Amen.
Kam tos nereikalingos filosofijos?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 27, 11:33)
tai ka dabar cia maivaisi ir filosofuoji apie kito poreikius ir savo poreikius. rezk tiesiai sviesiai: vyro poreikia auksciau visko ir moters reikalas juos patenkinti kad ir kas. Amen.
Kam tos nereikalingos filosofijos?

Kam tos isterijos ir kratutinumai: "kad ir kas."
Nereikia cia kazko daryti mirstant, bet jei jau pasirinkai vyra myleti, tai gal to zmogaus poreikia turi buti tikrai aukstai. Tuo labiau, kad jie NORMALUS ir suprantami fiziologiskai
Atsakyti

o kuom jums taip koldunai uzkliuvo? jus baltu kvieciu miltu nevalgot ar kokios kitos priezastys?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 11:40)
Kam tos isterijos ir kratutinumai: "kad ir kas."
Nereikia cia kazko daryti mirstant, bet jei jau pasirinkai vyra myleti, tai gal to zmogaus poreikia turi buti tikrai aukstai. Tuo labiau, kad jie NORMALUS ir suprantami fiziologiskai

O moters poreikiai vyrui, jei jis ja issirinko , neturi buti aukstai? ar vyra kas surises vede su ja tuoktis?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 11:30)
o nemanote tada, kad jei kuriam vyrui perdaug reikia,

Ka jus skaitote "per daug"?
5 kart i diena per daug, ar pora kart i metus per daug?

nemanau, kad cia problema daznyje. Cia nenoro atsizvelgti i kita problema.
Sakysim noro ismokinti arkli neesti
Atsakyti