Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 21:48)
Aš už islandus, jeigu ką 4u.gif
Bet kai bėda, kad niekur negali normaliai gaut pavalgyt.  unsure.gif Nebūna šaltibarščiai su druska, būna druska su šaltibarščiais, druska su lašiša, druska su salotomis. blink.gif

Nežiūriu. Nes jei žiūriu - pralošia. Geriau nežiūrėti ir neaikčioti. Ramiai skrandžiui.
Bėda. Bėda dar ir tame, kad aš nevalgau grybų. Tiesiog pakęsti negaliu ne tik skonio, bet ir kvapo. Jokių grybų. Pievagrybiai incl. Ir šalia ofiso yra prancūziška virtuvė. Dieve Dieve ... metai du praėjo, kol padavėjai įprato girdėti ką sakau “be grybų”.
Atsakyti

Bet kai bėda, kad niekur negali normaliai gaut pavalgyt.  unsure.gif Nebūna šaltibarščiai su druska, būna druska su šaltibarščiais, druska su lašiša, druska su salotomis. blink.gif

o tai zmones deda druska i saltibarscius??? Kam??? blink.gif Salotos lai buna, zuvis ar dar kas, bet saltibarsciai blink.gif

QUOTE(Nakviša @ 2018 06 26, 21:53)

Bėda. Bėda dar ir tame, kad aš nevalgau grybų. Tiesiog pakęsti negaliu ne tik skonio, bet ir kvapo. Jokių grybų. Pievagrybiai incl. Ir šalia ofiso yra prancūziška virtuvė. Dieve Dieve ... metai du praėjo, kol padavėjai įprato girdėti ką sakau “be grybų”.

as irgi nekenciu grybu. Maitinimosi istaigose pastebejus, kad nera problemu uzsisakyti kazka be grybu, o va privaciai zmones vistiek megina kazka nemegstamo isiulyt (tipo, a vdrug patiks). Tai as visiems apsiskelbus, kad alergija grybams biggrin.gif Padeda. Bijo nunuodyti. Taigi, jei kur restorane gali "pamirsti", kad gamintu be grybu, butinai pridek, kad alergija - nepamirs!
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 22:01)
Padeda. Bijo nunuodyti. Taigi, jei kur restorane gali "pamirsti", kad gamintu be grybu, butinai pridek, kad alergija - nepamirs!

Kolegos visada geranoriškai pasisiūlo padėti. Ypač kai stebėjo, kaip aš smulkiai pjaustytus baravykus iš sriubos “žvejojau”. Kantriai, po vieną mažą triupiniuką.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 21:46)
tai gal judu dar visai neseniai drauge esat?
As irgi savo busta turiu, bet toloka man, neprivazineciau kaskart kazko pasiimt. Bet pripazistu, kad vyro turtas yra jo turtas. Jei reiketu issikraustyt, nenoreciau vien to kraustymosi proceso, pakavimosi, daiktu nesiojimo, deliojimo.

Antri metukai.
Buitis - ne bėda, būtų sunku vėl likti vienai, kai pripratau su kažkuo burzuliuotis, kirstų per savivertę, kad nesugebėjau sukurti/išsaugoti santykių. Žmogus yra sociali būtybė ir mėgsta būti kažkam reikalingas. Buvau išmokusi gyventi viena pati sau, nes taip susiklostė. Praeitų nemažai laiko, kol vėl atsitiesčiau.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 22:01)
o tai zmones deda druska i saltibarscius??? Kam???  blink.gif Salotos lai buna, zuvis ar dar kas, bet saltibarsciai  blink.gif

Nežinau, ar žmonės deda, bet kavinėse tai pila. Ir dar ant bulvių tokį geltonos druskos sluoknį blink.gif
Svečiuose sykį kugelį valgiau, tai druskos kristalai jame matėsi ir tarp dantų žirgždėjo. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 26, 22:06)
Kolegos visada geranoriškai pasisiūlo padėti. Ypač kai stebėjo, kaip aš smulkiai pjaustytus baravykus iš sriubos “žvejojau”. Kantriai, po vieną mažą triupiniuką.

Ar ne lengviau būtų buvę tiesiog tos sriubos nevalgyti? biggrin.gif juk vistiek grybų skonis joje lieka.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 22:20)
Ar ne lengviau būtų buvę tiesiog tos sriubos nevalgyti? biggrin.gif  juk vistiek grybų skonis joje lieka.

Kai sūnus irgi virtuvėje sukasi, tai kažkaip ranka nekilo grąžinti.
Va jis man kaip tik ant dienų guodiesi, kad niekaip negali peržengti emocinio barjero su omarais. Vis kartoja, kad jų akys liūdnos ir į jį žiuri. O jis su peiliu, gyvam, ruošiasi stuburą perrėžti. Nors praėjusiais metais dėl aštuonkojų baisėjosi. Glitu, šleikštu ir kažkas dar bwue bwue.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 21:24)
Bet kaip atpratint??? gasdinimai ligom ir grazus prasymai nepadeda. Buvo, kad druskos namie nebuvo, issibaige. Tai nuleke ir nusipirko.

gal bandyti daugiau prieskonių krauti, nes jei mažai, tai ir man tada prėska, o kai pakankamai prieskonių, tai ir užsimiršta, kad toks dalykas kaip druska visai egzistuoja
Papildyta:
Aš už islandus, jeigu ką 4u.gif

ir aš, aš myliu šiauriečius smile.gif

tai aš kartą vos neiškeikiau Maisto ir vet. tarnybos viršininko. Papuolė koldūnai (net nemėsiški, kad taip sūdyt), viena druska blink.gif Estiški kažkokie ar pan. Jie nuvažiavo, išsivirė vieną pokelį, perskambino man, sako nepagrįstas jūsų skundas, nu jaučiasi druska, nbet nu nėra perdaug.
**** galvoju, kaip trenkčiau per makaulę, jei šalia būtų aggressive.gif kas per "ekspertas"? aš tikrai skiriu kur norma, o kur ne, niekada nedaryčiau isterikos, jei būtų tik normaliai, juk būna kavinėse valgau ir nesiskundžiu, jei norma. Tai užsiteršusiu ir nieko neišmanančiu išvadinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 26, 22:25)
Kai sūnus irgi virtuvėje sukasi, tai kažkaip ranka nekilo grąžinti.
Va jis man kaip tik ant dienų guodiesi, kad niekaip negali peržengti emocinio barjero su omarais. Vis kartoja, kad jų akys liūdnos ir į jį žiuri. O jis su peiliu, gyvam, ruošiasi stuburą perrėžti. Nors praėjusiais metais dėl aštuonkojų baisėjosi. Glitu, šleikštu ir kažkas dar bwue bwue.

Vargšas vaikas biggrin.gif kai vaikas ruošia, turi valgyt. Aš irgi dukros ruoštus troškinius su psprika ausis suglaudus valgiau, kurgi dėsies biggrin.gif
Mano grupiokė vaizdžiai papasakojo, kaip jos dukrytė paklausė, ar krevetė turi mamą. biggrin.gif Nuo tada aš jokios krevetės nė į burną, nors ir taip nebuvau tokiu visokių gyvių mėgėja. biggrin.gif jau geriau avižų košė, dėl jos niekas nemirė ax.gif Ir žuvų nelabai norisi, tik kiek čia aikštysies. Kai pardavėm kelias žuveles iš akvariumo, likusi viena tos rūšies suaugusi (prieaugio tai buvo) kokią savaitę taip blaškėsi, kad man širdis plyšo žiūrint, atrodo, skambink tam pirkėjui, kad ir ją paimtų. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 22:47)
Tai užsiteršusiu ir nieko neišmanančiu išvadinau biggrin.gif

Druskaėdu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 26 birželio 2018 - 21:55
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 22:53)
Vargšas vaikas biggrin.gif  kai vaikas ruošia, turi valgyt. Aš irgi dukros ruoštus troškinius su psprika ausis suglaudus valgiau, kurgi dėsies biggrin.gif
<...>

O taaaip. Dabar vėl padavė paraišką, tikisi įstoti toliau studijuoti. Net nežinau parvažiuos ar pasiliks. Jau keli metai iš eilės sakau: “ tu - kulinaras, marti- konditerė; apie savo kažką negalvojat?”. Dėl marčios eklerų galėčiau dūšią parduot.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 26, 23:01)
O taaaip. Dabar vėl padavė paraišką, tikisi įstoti toliau studijuoti. Net nežinau parvažiuos ar pasiliks. Jau keli metai iš eilės sakau: “ tu - kulinaras, marti- konditerė; apie savo kažką negalvojat?”. Dėl marčios eklerų galėčiau dūšią parduot.

Tai jau tikrai galėtų. Savo yra savo. Kai šį savaitgalį pietavom kavinukėj, užmačiau, ekleras -3€, pyragaitis -4€ ir žmonės perka. Tai tikrai ubagais neišeitų. 4u.gif
Atsakyti
o ne, mano islandai cry.gif https://www.youtube....h?v=5LyV1ZqgdPM
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 23:05)
Tai jau tikrai galėtų. Savo yra savo. Kai šį savaitgalį pietavom kavinukėj, užmačiau, ekleras -3€, pyragaitis -4€ ir žmonės perka. Tai tikrai ubagais neišeitų. 4u.gif

Du intravertai, marketingo žinių - 0. Durniai abu, teigiama to žodžio prasme. Neapgaus, neapsuks, viską tiesiai šviesiai išklos. Neturi medžiotojo instinkto.
P.S. Paskutinis Cream Brule buvo su per daug vanilės. Bwue, net man. Kartokas poskonis lindo į viršų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 26 birželio 2018 - 22:13
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 26, 19:22)
Na apie mano vyriskuma nepradekim... O tuos argumentus tikrai palikit vyrams.
Ne mylejimasis problema, o nenoras uzsinoret.
Nenoras uzsinoret matant, kad mylimam zmogui to reikia - demonstruoja pacias bjauriausias zmogaus savybes.
Taigi jus galit neisduot saves ir vyro - uzsinoret. Prievartaut manau niekam neidomu...

jum visai kuku? nenoras uzsinoret? doh.gif cia prievartavimas saves, o ne nenoras uzsinoret, jus gal pabendraukit su ta psichologe ar kitu kokiu specilaistu, nu kliedit daznai, o siaip visai nieko zmogus kartais, bet jusu galvoje tiek iskrypusiu isistikinmu , nors kuola ant galvos kalk mirksiukas.gif Jus uzsinorekit valgyt, kai nenorit, ar uzsinorekit nemiegoti, kaip pavarges.. doh.gif
Kai moteriai viskas gerai, kai ji pailsejusi, nestresia kokiam, kai ne kokios menesines, tai tas noras ir taip yra, nereikia ten nieko noretis dirbtinai...
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 19:23)
oj, nesu as kokia ragana. Leidziu as saviskiui svajot, leidziu  biggrin.gif va svaigo mano vyriokas, kad karve nores turet. O as zinau,kad tas gyvis tikrai ne man. Bet negi vyrui drausiu? Sakau, gali turet kiek tik nori tu karviu, as gal net karts nuo karto pagirdysiu, bet va melzt ryte ir vakare privalesi pats. Ir ka? Spekit ar turim mes karve  biggrin.gif Ir darzo vyras labai norejo. Tipo va, apars pievos gabala (kaimyna nusamdys, ne pats su arkliu ir plugu), ir galesiu (AS!) darzoves augint. Svajones apie darzus nezlugdau, iskart pasakiau: jei brangusis tik nori darzu, as tau knyga apie darzoviu auginima duosiu, galesi set ir sodint ka nori. Spekit ar turim mes darza  biggrin.gif
"Geros" tos jo svajones, jis nori turet, stovet ir grozetis, o darbas man butu. NI-FI-GA.

lotuliukas.gif nu tai va visi pasvajojam tai ar cia sakom as ar mes, koks skirtumas, sakys vyra sas bus blogai ale manes neitraukis sakys mes, vel bus blogai, ko cia kisi mane prie tu karviu ar vistu smile.gif
o as su mielu noru tureciau darza, ir soda, man patiko, mano hobis, kuri dabar puoseleju keliuse vazonuose lotuliukas.gif
Tai ir jus galit pasvajoti, kad turesit grazu nama, kuri jis pastatys, o tada salia ir darziuka ar jau ten yra namuka spire tos pievos, kuria zada arti? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 19:54)
Primenu, kad palaistytų, sako, aha, gerai, o atvykusi kaskart randu sacharą biggrin.gif ir vėl stebiuos kaip ir studijos ir darbe puikiai sekasi ir n šalių apkeliavusi, su viskuo susitvarko nepriekaištingai, o augalą paliet jau nebe jos jėgoms, turbūt biggrin.gif

pas mane grynai tas pats, pamirstu, dabar oasidejau ant akiu, virtuveje viena, kuriai daugiausiai reikia. nemegstu labai vazononiu augalu namie, lauke geriau ,lietutis palaisto.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 26, 21:35)
Pas mane ne tik gėlės, diedas keikiasi, kad šiltnamis tik po 4 metų atsipirks. Pomidorai dabar “auksiniai”.
Nevartojam visai. Nežinau kaip atpratom visi. Vyriausias tik kai pagamina ką nors svečiuose, labai greitai nosį šeimyna suraukia. Mums jau per daug, o jis remiasi restoraniniais standartais.

nu neauskiniai, o patys sveikiausi, geriau taip, nei pinigus vaistam leisti mirksiukas.gif
druskos visai nevarojat, o kaip gaminat? o nerauginat nieko?
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 23:05)

tai litais butu apie 10-12 lt u zviena pyrageli blink.gif
blink.gif as kaip tik uz panasia kaina pirkau nesenai eklerus cia labai geroje parduotuveleje, kur ten kokybiska viskas, siaip tai daug pigiau, bet buvo porga ir pirkau ir galvoju, nu visgi brangoka lotuliukas.gif
stebuklu krastas ta musu salis, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 22:56