QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 26, 19:22)
Na apie mano vyriskuma nepradekim... O tuos argumentus tikrai palikit vyrams.
Ne mylejimasis problema, o nenoras uzsinoret.
Nenoras uzsinoret matant, kad mylimam zmogui to reikia - demonstruoja pacias bjauriausias zmogaus savybes.
Taigi jus galit neisduot saves ir vyro - uzsinoret. Prievartaut manau niekam neidomu...
jum visai kuku? nenoras uzsinoret?

cia prievartavimas saves, o ne nenoras uzsinoret, jus gal pabendraukit su ta psichologe ar kitu kokiu specilaistu, nu kliedit daznai, o siaip visai nieko zmogus kartais, bet jusu galvoje tiek iskrypusiu isistikinmu , nors kuola ant galvos kalk

Jus uzsinorekit valgyt, kai nenorit, ar uzsinorekit nemiegoti, kaip pavarges..
Kai moteriai viskas gerai, kai ji pailsejusi, nestresia kokiam, kai ne kokios menesines, tai tas noras ir taip yra, nereikia ten nieko noretis dirbtinai...
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 19:23)
oj, nesu as kokia ragana. Leidziu as saviskiui svajot, leidziu
va svaigo mano vyriokas, kad karve nores turet. O as zinau,kad tas gyvis tikrai ne man. Bet negi vyrui drausiu? Sakau, gali turet kiek tik nori tu karviu, as gal net karts nuo karto pagirdysiu, bet va melzt ryte ir vakare privalesi pats. Ir ka? Spekit ar turim mes karve
Ir darzo vyras labai norejo. Tipo va, apars pievos gabala (kaimyna nusamdys, ne pats su arkliu ir plugu), ir galesiu (AS!) darzoves augint. Svajones apie darzus nezlugdau, iskart pasakiau: jei brangusis tik nori darzu, as tau knyga apie darzoviu auginima duosiu, galesi set ir sodint ka nori. Spekit ar turim mes darza
"Geros" tos jo svajones, jis nori turet, stovet ir grozetis, o darbas man butu. NI-FI-GA.

nu tai va visi pasvajojam tai ar cia sakom as ar mes, koks skirtumas, sakys vyra sas bus blogai ale manes neitraukis sakys mes, vel bus blogai, ko cia kisi mane prie tu karviu ar vistu
o as su mielu noru tureciau darza, ir soda, man patiko, mano hobis, kuri dabar puoseleju keliuse vazonuose

Tai ir jus galit pasvajoti, kad turesit grazu nama, kuri jis pastatys, o tada salia ir darziuka ar jau ten yra namuka spire tos pievos, kuria zada arti?
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 19:54)
Primenu, kad palaistytų, sako, aha, gerai, o atvykusi kaskart randu sacharą

ir vėl stebiuos kaip ir studijos ir darbe puikiai sekasi ir n šalių apkeliavusi, su viskuo susitvarko nepriekaištingai, o augalą paliet jau nebe jos jėgoms, turbūt
pas mane grynai tas pats, pamirstu, dabar oasidejau ant akiu, virtuveje viena, kuriai daugiausiai reikia. nemegstu labai vazononiu augalu namie, lauke geriau ,lietutis palaisto.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 26, 21:35)
Pas mane ne tik gėlės, diedas keikiasi, kad šiltnamis tik po 4 metų atsipirks. Pomidorai dabar auksiniai.
Nevartojam visai. Nežinau kaip atpratom visi. Vyriausias tik kai pagamina ką nors svečiuose, labai greitai nosį šeimyna suraukia. Mums jau per daug, o jis remiasi restoraniniais standartais.
nu neauskiniai, o patys sveikiausi, geriau taip, nei pinigus vaistam leisti
druskos visai nevarojat, o kaip gaminat? o nerauginat nieko?
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 23:05)
Tai jau tikrai galėtų. Savo yra savo. Kai šį savaitgalį pietavom kavinukėj, užmačiau, ekleras -3, pyragaitis -4 ir žmonės perka. Tai tikrai ubagais neišeitų.
tai litais butu apie 10-12 lt u zviena pyrageli

as kaip tik uz panasia kaina pirkau nesenai eklerus cia labai geroje parduotuveleje, kur ten kokybiska viskas, siaip tai daug pigiau, bet buvo porga ir pirkau ir galvoju, nu visgi brangoka
stebuklu krastas ta musu salis, ne kitaip