Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 18:44)
o is kur zinot, kad ieksojo ten lakste?

Tai jau tikrai kad nelakstė biggrin.gif tarybiniais laikais gauni taloną, eini į jaunavedžių parduotuvę ir imi kas yra biggrin.gif
Mano vyro vestuvinis kostiumas tada kainavo 500 meškiukų, tiek tuo metu jau kainavo ir degtinės butelis biggrin.gif, žiedai irgi kažkiek tų gyvuliukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 19:54)
Taviškis pas tokią kaip aš papultų, žodį "druska" amžiams ir visom kalbom pamirštų. Druska tik keliams pabarstyt, kad neslystų. biggrin.gif

per mane cia viskas frusty.gif kol manes nepazinojo, galvojo, kad druska skirta keliams barstyti. Paragavo suresnio maisto ir patiko. Bet as paskui pradejau be druskos gamint, kad sveikiau butu. Bet dabar jis saujom savo maista druska barsto frusty.gif niekaip ligom neisgasdinu... unsure.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 20:11)

taip pagalvojus, aisku, kam tos vedybos i senatve... Bet. Bet yra kitas dalykas. Jei testamento nera ar jis yra, bet jame sugyventines nera, va taip isivaizduoju mirsta mano sugyventinis ir man pakuotis, issikraustyt reikia blink.gif kaip ir nenoriu as jo turtu, iki tokiu metu savo sukaupus kazkokius turiu, ale imk ir issikraustyk is namu, kuriuose kazkiek metu gyvenai, kur visos smotkes sudetos. Imk viska, pakuok ir issikraustyk. Va ko as nenoreciau.

QUOTE(Nakviša @ 2018 06 26, 20:59)
Ahahahahahahaaaa!!!
Kai pirkom sodybą, visais dievais prisiekinėjau, kad bus veja ir jokio daržo / gėlyno.
Nesakysiu kiek ir ko, kas ir kur.

na, kol kas pas mane geles tik pievoj zydi biggrin.gif nors, kai gyvenimas bus stabilesnis ir liausiuosi su lagaminais po pasauli lakstyt, kas zino........
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 18:44)
taivisos kitos zmonos ne lietuves ir jis pats ne lietuvis gal, jau lyg klausiau, nu nelabai is pasakojimo jis man i lietuvi nesa lotuliukas.gif

Lietuviai mes visi, tik pirma žmona po skyrybų už nelietuvio nutekėjo, dukros už nelietuvių ištekėjo, tai su ta atšaka ir tenka bendraut visom kalbom, kurias mokam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 19:54)
Taviškis pas tokią kaip aš papultų, žodį "druska" amžiams ir visom kalbom pamirštų. Druska tik keliams pabarstyt, kad neslystų. biggrin.gif

pritariu biggrin.gif nevartojam mes drusko ir netrūksta ir nemirštam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 21:11)
per mane cia viskas frusty.gif kol manes nepazinojo, galvojo, kad druska skirta keliams barstyti. Paragavo suresnio maisto ir patiko. Bet as paskui pradejau be druskos gamint, kad sveikiau butu. Bet dabar jis saujom savo maista druska barsto  frusty.gif niekaip ligom neisgasdinu...  unsure.gif

pripratimas - blogiau prigimimo smile.gif
Atsakyti
Bet kaip atpratint??? gasdinimai ligom ir grazus prasymai nepadeda. Buvo, kad druskos namie nebuvo, issibaige. Tai nuleke ir nusipirko.
Atsakyti
na, kol kas pas mane geles tik pievoj zydi  biggrin.gif nors, kai gyvenimas bus stabilesnis ir liausiuosi su lagaminais po pasauli lakstyt, kas zino........

Aš jau išpindėjau. Metus laiko į komandiruotes atsisakau važiuoti. Viskas online telefonu arba jie pas mane. O prieš keturis metus mečiau zombie flight, pradėjau nebetaupyti įmones pinigų, geriau jau normaliai kur išsimiegoti viešbutyje, nei keltis 3-4 ryto ir leistis 8-9 ryto, po to kreivom akim tris Red Bull’us gerti, kad smegenai veikti pradėtų.

Pas mane ne tik gėlės, diedas keikiasi, kad šiltnamis tik po 4 metų atsipirks. Pomidorai dabar “auksiniai”.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 21:24)
Bet kaip atpratint??? gasdinimai ligom ir grazus prasymai nepadeda. Buvo, kad druskos namie nebuvo, issibaige. Tai nuleke ir nusipirko.

Nevartojam visai. Nežinau kaip atpratom visi. Vyriausias tik kai pagamina ką nors svečiuose, labai greitai nosį šeimyna suraukia. Mums jau per daug, o jis remiasi restoraniniais standartais.
Atsakyti
taip pagalvojus, aisku, kam tos vedybos i senatve... Bet. Bet yra kitas dalykas. Jei testamento nera ar jis yra, bet jame sugyventines nera, va taip isivaizduoju mirsta mano sugyventinis ir man pakuotis, issikraustyt reikia  blink.gif kaip ir nenoriu as jo turtu, iki tokiu metu savo sukaupus kazkokius turiu, ale imk ir issikraustyk is namu, kuriuose kazkiek metu gyvenai, kur visos smotkes sudetos. Imk viska, pakuok ir issikraustyk. Va ko as nenoreciau.

Gyvenu čia svečio teisėmis, turiu užėmus tik pora lentynų spintoje, tiksliai žinau, kur yra asmeniniai mano daiktai, o jų yra nedaug, kad per tris minutes galiu susipakuoti. Savo namus turiu gyvus, kasdien į juos grįžtu, einu į darbą, grįžtu, pasisukinėju kiek ir važiuoju pas jį. Buities reikmenų yra užtenkamai, jei ko prireikia, nusiperkam, nieko iš namų neatsivežiau. Kaip ir neturėčiau ko prarasti. Juk jo namai nepasidarė per pus mano, kad juose pasisukinėjau. Be to mano namai man mielesni ir nenorėčiau čia būti be jo. Pasibruku katiną po pažąsčia, susirenku šlepetes, dantų šepetukus ir važiuoju namo. Neaišku, kaip pasikeis mudviejų buitis po 10-ties metų, bet nemanau, kad iš esmės. Kai pirma santuoka, bendri vaikai, namai, pinigai, dabar viskas yra tavo ir mano. Kai grįžta dukra, ji grįžta namo, su ja leidžiu savaitgalį. Čia ji užsuka į svečius atsigerti arbatos, bet jos lova, šlepetės, visa kita yra mano namuose.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 21:10)
Mano vyro vestuvinis kostiumas tada kainavo 500 meškiukų, tiek tuo metu jau kainavo ir degtinės butelis biggrin.gif, žiedai irgi kažkiek tų gyvuliukų biggrin.gif

Aš gavusi pirmą algą už 20 rublių suknelę vasarai nusipirkau. Graži tada buvau, pati sau.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 21:35)
Kai pirma santuoka, bendri vaikai, namai, pinigai, dabar viskas yra tavo ir mano.

Tokia perspektyva mane labai slege, prisiminus gyvenima su ex. Bet su MB tai greitai viska padarem bendra, tai kai pagalvoji tikrai puiku.
Atsakyti
Gyvenu čia svečio teisėmis, turiu užėmus tik pora lentynų spintoje, tiksliai žinau, kur yra asmeniniai mano daiktai, o jų yra nedaug, kad per tris minutes galiu susipakuoti. Savo namus turiu gyvus, kasdien į juos grįžtu, <..>

Grynai mano Mamukas. Tik kates nei vienos neturi. Ir laksto abu vienas pas kitą. Ir anūkai vienas pas kitą, ir vaikai.
Ale vat ženytis nei vienas nenori. Mamukas dar palei smilkinį pasukioja pirštu ir į WC visus pasiunčia. Namai jai labiau užuovėja ir poilsis. Savas kampas, kaip ji sako.
Atsakyti

tai gal judu dar visai neseniai drauge esat?
As irgi savo busta turiu, bet toloka man, neprivazineciau kaskart kazko pasiimt. Bet pripazistu, kad vyro turtas yra jo turtas. Jei reiketu issikraustyt, nenoreciau vien to kraustymosi proceso, pakavimosi, daiktu nesiojimo, deliojimo.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 26, 21:35)
Nevartojam visai. Nežinau kaip atpratom visi. Vyriausias tik kai pagamina ką nors svečiuose, labai greitai nosį šeimyna suraukia. Mums jau per daug, o jis remiasi restoraniniais standartais.

Aš už islandus, jeigu ką 4u.gif
Bet kai bėda, kad niekur negali normaliai gaut pavalgyt. unsure.gif Nebūna šaltibarščiai su druska, būna druska su šaltibarščiais, druska su lašiša, druska su salotomis. blink.gif
Atsakyti